AhojkyBouře píše: ↑neděle 5. 1. 2025, 16:05:28 Ahoj Dae.
Zajímalo by mě, jak jsi zjistila, že se ti líbí spíše dívky. Cítila jsi, že by tě mohly přitahovat již před tím, když sis myslela, že tě přitahují i kluci? Věk dívek 11-16 není zas tak vzdálený od toho tvého a možná že tím, jak budeš dospívat, zjistíš, že se ti líbí třeba i dospělé ženy. To by mohlo život v určitých aspektech ulehčit.

Ja to citila vzdycky, kdyz mi bylo okolo 15, libily se mi vyrazne mladsi divky, ale pritom s naznaky puberty. Ono ani nejde vylozene jen o to, ze by se mi libily holky jako takove, ale spis proste se mi libi ty naznaky puberty u nich, takove ty "lolitky". Porad v sobe maji detskost, ale uz se k tomu pridava i ta touha objevovat, zkoumat a je to takove to obdobi, kdy jsou jeste porad detmi. Vlastne, v definici hebefilie stoji, ze je to pritazlivost k dospivajicim ve veku od 11 do 14 let:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Hebephilia
To tak nejak odpovida tomu, co se libi me. Ne vylozene dospele divky, ale takove ty, co jsou v zacatcich te puberty. Ty mi pripadaji nadherne a pritazlive

a pro me neatraktivni. Stejne to mam i s dospelymi zenami. Ale oproti tomu me zase pritahuji muzi nad 30, takze bych rekla, ze svym zpusobem jsem na tom dobre, je to urcite jednodussi, nez byt vylozene exkluzivni hebeska

Moc dekuju, snazim se se z toho vyhrabat, nekdy si rikam ze se to snad nezlepsi, jsem zvykla ty prasky mit proste jako takovou berlicku a najednou se mi myslenka, ze nemam v kabelce v horni kapsicce krabicu rivotrilu jako naprosta silenost, ale je to realita a vim, ze je to tak lepsi..Co se týká psychických potíží a závislostí na lécích, nemáš to vůbec jednoduché. Určitě je velmi důležité a klíčové že na to nezůstáváš sama a kromě laické pomoci a využíváš i služeb profesionálů na terapiích. Nezapomínej, že věci nebudou stále stejné a i život se postupně bude měnit a možná časem v tom všem budeš mít trochu více pořádek.
Doufam a verim, ze jednou to bude lepsi, ze jednou se mi bude vsechno zdat zvladatelnejsi