Zdravím

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
Dae
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 6
ve věku do: 13
Kontakt: Pro jakýkoliv soukromý kontakt mi napiš do sz (^×^)
Výkřik do tmy: Is it better to speak or to die?
Dal: 57 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Re: Zdravím

Nový příspěvek od Dae »

Bouře píše: neděle 5. 1. 2025, 16:05:28 Ahoj Dae.
Zajímalo by mě, jak jsi zjistila, že se ti líbí spíše dívky. Cítila jsi, že by tě mohly přitahovat již před tím, když sis myslela, že tě přitahují i kluci? Věk dívek 11-16 není zas tak vzdálený od toho tvého a možná že tím, jak budeš dospívat, zjistíš, že se ti líbí třeba i dospělé ženy. To by mohlo život v určitých aspektech ulehčit.
Ahojky :)
Ja to citila vzdycky, kdyz mi bylo okolo 15, libily se mi vyrazne mladsi divky, ale pritom s naznaky puberty. Ono ani nejde vylozene jen o to, ze by se mi libily holky jako takove, ale spis proste se mi libi ty naznaky puberty u nich, takove ty "lolitky". Porad v sobe maji detskost, ale uz se k tomu pridava i ta touha objevovat, zkoumat a je to takove to obdobi, kdy jsou jeste porad detmi. Vlastne, v definici hebefilie stoji, ze je to pritazlivost k dospivajicim ve veku od 11 do 14 let:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Hebephilia
To tak nejak odpovida tomu, co se libi me. Ne vylozene dospele divky, ale takove ty, co jsou v zacatcich te puberty. Ty mi pripadaji nadherne a pritazlive *girl_sigh* , nejvic top vek je asi 12 nebo 13. Jsou mi mozna vekove blizke (i kdyz, brzo mi bude 20 :D ), ale zase, vrstevnice se mi uz nelibi, nepritahuji me, jsou to uz proste dospele zeny, byt se nekdy chovaji detinsky, ale uz jsou fyzicky dospele
a pro me neatraktivni. Stejne to mam i s dospelymi zenami. Ale oproti tomu me zase pritahuji muzi nad 30, takze bych rekla, ze svym zpusobem jsem na tom dobre, je to urcite jednodussi, nez byt vylozene exkluzivni hebeska :D .
Co se týká psychických potíží a závislostí na lécích, nemáš to vůbec jednoduché. Určitě je velmi důležité a klíčové že na to nezůstáváš sama a kromě laické pomoci a využíváš i služeb profesionálů na terapiích. Nezapomínej, že věci nebudou stále stejné a i život se postupně bude měnit a možná časem v tom všem budeš mít trochu více pořádek.
Moc dekuju, snazim se se z toho vyhrabat, nekdy si rikam ze se to snad nezlepsi, jsem zvykla ty prasky mit proste jako takovou berlicku a najednou se mi myslenka, ze nemam v kabelce v horni kapsicce krabicu rivotrilu jako naprosta silenost, ale je to realita a vim, ze je to tak lepsi..
Doufam a verim, ze jednou to bude lepsi, ze jednou se mi bude vsechno zdat zvladatelnejsi :)
ethereal, almost ghostly.
Max Weber
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 5
ve věku do: 12
Kontakt: E-Mail: [email protected] / [email protected]
DM me for my Threema-ID
Výkřik do tmy: Online activist since 2009
Dal: 41 poděkování
Dostal: 57 poděkování

Nový příspěvek od Max Weber »

Hey Dina/Dae

It is hard for me to read here but I have read enough to understand, that you are in a bad place right now. So I want to send you some love and strength and best wishes. Please hold up! Dealing with addiction is incredibly hard. If writing openly on here is helpful or relieving to you, maybe CEPEK can be helpful to you a little bit. But there will be more help necessary than what lay people can provide.
-------------------------------
DeepL:
Ahoj Dino/Dae

Těžko se mi to tady čte, ale přečetla jsem toho dost, abych pochopila, že jsi na tom teď špatně. Tak ti chci poslat trochu lásky, síly a přání všeho nejlepšího. Prosím, vydržte! Vypořádat se se závislostí je neuvěřitelně těžké. Jestli vám pomáhá nebo ulevuje, když sem otevřeně píšete, možná vám trochu pomůže i CEPEK. Ale bude potřeba více pomoci, než kolik mohou poskytnout laici.
Dae
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 6
ve věku do: 13
Kontakt: Pro jakýkoliv soukromý kontakt mi napiš do sz (^×^)
Výkřik do tmy: Is it better to speak or to die?
Dal: 57 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Nový příspěvek od Dae »

Max Weber píše: neděle 5. 1. 2025, 19:03:17 Hey Dina/Dae
It is hard for me to read here but I have read enough to understand, that you are in a bad place right now. So I want to send you some love and strength and best wishes.
Heyy!!
Thank u so much for ur words, i appreciate them a lot ^^
Also its really nice to talk to someone in english again, its my comfy language *flirt*
Max Weber píše: neděle 5. 1. 2025, 19:03:17Please hold up! Dealing with addiction is incredibly hard. If writing openly on here is helpful or relieving to you, maybe CEPEK can be helpful to you a little bit. But there will be more help necessary than what lay people can provide.
Yeah. Staying sober is harder than its seems and to be honest and it gets worst every time i feel anxious. Its just the urge to take a pill, sometimes i even think that i would sacrifice everything i have just for that one little pill...
But i wont give up <33
ethereal, almost ghostly.
Max Weber
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 5
ve věku do: 12
Kontakt: E-Mail: [email protected] / [email protected]
DM me for my Threema-ID
Výkřik do tmy: Online activist since 2009
Dal: 41 poděkování
Dostal: 57 poděkování

Nový příspěvek od Max Weber »

Dae píše: neděle 5. 1. 2025, 19:15:13 Heyy!!
Thank u so much for ur words, i appreciate them a lot ^^
Also its really nice to talk to someone in english again, its my comfy language *flirt*
Your „comfy language“? Maybe we should go to the English section to communicate there. Though I am not writing very much on here: ČEPEK is great but also totally public.
Dae píše: neděle 5. 1. 2025, 19:15:13 But i wont give up <33
That is most important! Hang in there.