Jednorozec píše: ↑neděle 22. 12. 2024, 16:51:09
Od té doby co stačí jen podezření a celé tvé okolí tě bude mít za vyvrhela společnosti a nejhoršího možného zločince, který je horší než vrah (a to jen proto že tě sexuálně přitahuje předpubertální holka a je mu jedno že ty za to neneseš žádnou vinu), bez ohledu na to zda jsi skutečně někomu ublížil a co dobrého jsi v životě udělal, tak mi to rozhodně jako zbytečně ustrašené nepřijde...
Reálně hrozí že tě vyhodí z práce a zřekne se tě vlastní rodina a přátelé, budou tě chtít dát do nějaké veřejné databáze aby jsi ani neměl kam, pře tím útlakem, utéct, dokonce i ta slavná LGBT komunita zděšeně dá ruce pryč.
Nn, myslím že má reakce byla skutečně přehnaná, byť jsem nakonec rád, že jsem zákona více znalý a vím jak se věci mají.
Co se týče odsouzení společností, rodiny, známých a pod. myslím že realita je mnohem lepší, než se zdá z médií a sociálních sítí. I když k zřeknutí rodinou dojít bohužel jistě může, ale to i v případě “obyčejné” homosexuality či jiné sexuality LGBT+. Osobně jsem se doposud nesetkal s vyloženě odmítavou a nenávistnou reakcí ani u rodiny a známých, ani u lidí cizích.
Co se týče veřejného registru sexuálních delikventů, tak ten je akorát v USA u nás teprve bude chystaný neveřejný registr. A asi do našeho, ani do toho v USA se nikdy nemůže dostat pouze na základě podezření. A jedná se vždy pouze o delikventy, není mi známo ze by kdekoliv na světě existoval seznam lidí s pedofilií či jinou sexualitou, bez ohledu na to zda něco provedli.