Životní příběhy a zkušenosti uživatelů, které zároveň nebyly publikovány na titulní straně webu - nebojte se přispět svými osudy a historkami, ať už pro usmání nebo hledání pomoci či podpory. (V případě publikování na webu jsou témata přesunuta do sekce Články, kde se k nim může vyjádřit i veřejnost.)
Napadlo mě, že by bylo fajn založit si tu vlastní vlákno, do kterého bych mohla nějak pravidelněji vkládat střípky ze svého efebo-života a taky celkově z dění v mém životě .
Neříkám, že můj život je nějak zvlášť zajímavý, ale nudný také není. Mám spousty vzpomínek, které nemám s kým sdílet, nebo možná není jak je sdílet, takže bych se touto formou ráda rozepsala a otevřela, víc vám přiblížila kdo je vlastně ta angie, která sem před nedávnem přišla .
Pokud budete mít jakékoliv otázky, ať už k mé osobě nebo k čemukoliv co napíšu, neostýchejte se zeptat, ráda odpovím, pokud budu umět věci správně formulovat .
Zatím se tu mějte, zkusím sem ještě dnes večer cosi připsat, ať se tu zbytečně nepráší .
Ahoj, jsem moc ráda, že někoho napadlo tu takový deník založit. Určitě si ráda přečtu novinky ze tvého efebo života.
Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas. Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným. Who wants peace shall prepare for war