Označit všechna témata jako přečtené

Přání, nápady, návrhy na vylepšení, chvála, kritika a stížnosti registrovaných uživatelů. (Noví uživatelé fóra zde mohou zakládat témata či na již založená témata odpovídat až po schválení členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
MR_Xguard
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 8
Dal: 118 poděkování
Dostal: 320 poděkování

Označit všechna témata jako přečtené

Nový příspěvek od MR_Xguard »

Už jsem několikrát na ono tlačítko klikl omylem a nešlo to vrátit zpět. Je možné dát tlačítko na bezpečnější místo nebo třeba po kliknutí vyžadovat potvrzení?
podivin
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 2044 poděkování
Dostal: 858 poděkování

Re: Označit všechna témata jako přečtené

Nový příspěvek od podivin »

MR_Xguard píše: úterý 12. 11. 2024, 21:00:14 Už jsem několikrát na ono tlačítko klikl omylem a nešlo to vrátit zpět. Je možné dát tlačítko na bezpečnější místo nebo třeba po kliknutí vyžadovat potvrzení?
Nainstaloval jsem ti rozšíření.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
Tori
Registrovaný uživatel
ve věku od: 4
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Dal: 46 poděkování
Dostal: 31 poděkování

Nový příspěvek od Tori »

podivin píše: čtvrtek 14. 11. 2024, 20:26:45
MR_Xguard píše: úterý 12. 11. 2024, 21:00:14 Už jsem několikrát na ono tlačítko klikl omylem a nešlo to vrátit zpět. Je možné dát tlačítko na bezpečnější místo nebo třeba po kliknutí vyžadovat potvrzení?
A co to rozšíření dělá?
MR_Xguard
Čestný člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 3
ve věku do: 8
Dal: 118 poděkování
Dostal: 320 poděkování

Nový příspěvek od MR_Xguard »

Tori píše: sobota 16. 11. 2024, 18:55:49
podivin píše: čtvrtek 14. 11. 2024, 20:26:45
A co to rozšíření dělá?
Pří kliknutí na "označit všechna témata jako přečtené" vyskočí potvrzovací okno. To to dělá.