Pedofilové si svou preferenci nevybrali, myslí, že jsou zrůdy. Mít sexuální odchylku je pořád velké stigma ... (DVTV)

Vše, co se týká preventivního projektu Parafilik, jež koordinuje Národní ústav duševního zdraví.
Cykle02
Mediální analytik
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Dal: 365 poděkování
Dostal: 2467 poděkování

Pedofilové si svou preferenci nevybrali, myslí, že jsou zrůdy. Mít sexuální odchylku je pořád velké stigma ... (DVTV)

Nový příspěvek od Cykle02 »

Tento obsah je placený

„Pedofilii si člověk sám nevybere, lidé k nám přichází s nastavením, že jsou zrůdy a nemají právo žít. Uvědomění, že to nejde vyléčit, je těžké. Nabízíme jim první bezpečné prostředí a poznání, že je nedefinuje jen sexualita a mohou rozvíjet jiné složky osobnosti,“ říká terapeutka, výzkumnice a krizová interventka projektu Parafilik, který pomáhá lidem s neobvyklou sexuální preferencí. „Existuje jich celá škála, nejen ty, co si hned vybavíme jako společensky nebezpečné. Zároveň je mýtus, že se vždy jedná o devianty a pachatele. Většina sexuálně motivovaných trestných činů nemá diagnózu parafilie,“ dodává.

Pak by měl být kousek i na YouTube.
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
301
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 6
ve věku do: 14
Výkřik do tmy: Nechceme aby nás všichni litovali. Bolest patří k životu. Učí nás, chrání nás a ukazuje nám správný směr. Ačkoliv se nám děti líbí :'( , tak ten kdo dává naším rtům úsměv tak dává našemu srdci život :) . V tomto světě existuje silné štěstí: milovat a být milován.

Každý život je těžký a každý z nás dostal lekce přesně na míru. Proto neodsuzuj druhé, protože nikdy nevíš s čím si prošli.

Jsem člověk, který když dělá něco pro děti nebo se s nima kamarádí tak jim dává i svůj čas. Největší dárek, který můžeš někomu dát, je tvůj čas, protože když někomu daruješ svůj čas, daruješ mu kousek svého života, který už nikdy nevrátíš.

At už člověk potká skvělou partnerku... nebo dítě či někoho kdo se nám líbí, tak v životě nepotkáváme lidi jen tak náhodou. Naše cesty se protínají z nějakého důvodu.

Mám rád lidi, kteří nepotřebují nikomu nic dokazovat. Kráčí tiše a směle životem a zvedají ty kteří jsou se svojí orientací na dně svých sil.
Dal: 29 poděkování
Dostal: 155 poděkování

Re: Pedofilové si svou preferenci nevybrali, myslí, že jsou zrůdy. Mít sexuální odchylku je pořád velké stigma ... (DVTV

Nový příspěvek od 301 »

Vyjde to pak třeba na YouTube nebo někde kde to není placené ?
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1733 poděkování
Dostal: 3605 poděkování

Re: Pedofilové si svou preferenci nevybrali, myslí, že jsou zrůdy. Mít sexuální odchylku je pořád velké stigma ... (DVTV

Nový příspěvek od Kasz »

Zítra to vložím do VIP sekce.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Kasz
Administrátor
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.

Nový příspěvek od Kasz »

Vloženo do VIP sekce - určeno ke zhlédnutí pouze pro VIP uživatele: https://pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?t=11041

Pokud se chcete stát VIP uživatelem, podpořte ČEPEK: https://pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?t=748
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Obzvlášť pozitivně na mě působí komentáře pod upoutávkou na Facebooku: https://www.facebook.com/DVTV.cz/posts/pfbid0maEcP6inNQ1zQkeB84t7GAxi2aV7hyzkNZ1i6BVWKA3oA7fvyFpqg4rnTt4vXt5zl

I mamka říkala, že jí to překvapilo, že to dřív nebývalo. Ale spíš to bude tím, jaký druh lidí sleduje DVTV.
Bouře
Globální moderátorka
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
Dal: 1101 poděkování
Dostal: 1192 poděkování

Nový příspěvek od Bouře »

Vcelku dobrý rozhovor, i když spíše než o parafiliích nebo pedofilii jako takové se dozvíte spíše něco o fungování Sex help linky nebo samotného programu Parafilik. :)

Na Faceboku je i dost neutrálních až pozitivních komentářů. To je fajn. Já sama tam něco připsala, i když moc velký dosah to tam nemá (asi se mě FB zase pokouší umlčet). Třeba se to ale přece jen k někomu dostane. :)
Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Zeptej se mě na co chceš a anonymně
Cykle02
Mediální analytik

Trošku mi to připadá, jako by se v devadesátých letech dával za paywall obsah o nebezpečí HIV.
Bouře
Globální moderátorka
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
Dal: 1101 poděkování
Dostal: 1192 poděkování

Nový příspěvek od Bouře »

Cykle02 píše: pondělí 28. 10. 2024, 14:43:07 Trošku mi to připadá, jako by se v devadesátých letech dával za paywall obsah o nebezpečí HIV.
Je fakt, že mi také připadá škoda, že zrovna tenhle díl nedali veřejně, nebo aspoň jeho část. Na YT třeba nevidím ani část tohoto dílu. I tak má DVTV předplaceno mnoho lidí, tak se to i tak dostane k mnoha lidem. Aspoň že tak. :)
Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Zeptej se mě na co chceš a anonymně
Cykle02
Mediální analytik

Maj tam shorts
Cykle02
Mediální analytik

🔗| Celé video si pusťte ZDE: https://dvtv.ink/katerina_potyszova

„Pedofilii si člověk sám nevybere, lidé k nám přichází s nastavením, že jsou zrůdy a nemají právo žít. Uvědomění, že nejde vyléčit, je těžké. Nabízíme jim první bezpečné prostředí a poznání, že je nedefinuje jen sexualita a mohou rozvíjet jiné složky osobnosti,“ říká terapeutka, výzkumnice a krizová interventka projektu Parafilik, který pomáhá lidem s neobvyklou sexuální preferencí. „Existuje jich celá škála, nejen ty, co si hned vybavíme jako společensky nebezpečné. Zároveň je mýtus, že se vždy jedná o devianty a pachatele. Většina sexuálně motivovaných trestných činů nemá diagnózu parafilie,“ dodává.
Cykle02
Mediální analytik

Za den to má 5,6 tis. shlédnutí. To Timovo Jak VYŘEŠIT Otázku PEDOFILIE? má po třech letech 3,8 tis..
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 507 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

7:20 "může to být kolem 40%, kvůli míchání s online činy", jinými slovy věci jako kriminalizace sledování DP či jeho držení vedla k nesmyslnému zkreslení statistik, kdy jedinec který nikomu neublíží je najednou vyhodnocen jako někdo kdo provedl kriminální čin sexuálního charakteru...