Požaduji okamžité zrušení spolku pedofilů CEPEK (Blog iDNES.cz)

Sekce pro vkládání článků, které se týkají problematiky pedofilie, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky).
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.

PRAVIDLA POUŽÍVÁNÍ IKON:

– dobrý článek
– ucházející článek
– špatný článek
– článek z dezinformačního média

Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Požaduji okamžité zrušení spolku pedofilů CEPEK (Blog iDNES.cz)

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Vypadá to, že se vůbec neradí s právníky a jen tak střílí na slepo. Kdyby se poradil s právníky, podal by rovnou trestní oznámení a návrh na zrušení spolku; neposílal by líbesbrífy ministryni spravedlnosti a předsedovi soudu. Má štěstí, že adresáti nehodili jeho dopisy do koše a přeposlali je na patřičná místa.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
podivin
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 2059 poděkování
Dostal: 863 poděkování

Nový příspěvek od podivin »

Gabriel Svoboda píše: sobota 26. 9. 2020, 17:30:46Vypadá to, že se vůbec neradí s právníky a jen tak střílí na slepo. Kdyby se poradil s právníky, podal by rovnou trestní oznámení a návrh na zrušení spolku; neposílal by líbesbrífy ministryni spravedlnosti a předsedovi soudu. Má štěstí, že adresáti nehodili jeho dopisy do koše a přeposlali je na patřičná místa.
Samozřejmě, že se neradí. Přece člověk jako on
Dreamer píše: sobota 8. 8. 2020, 1:07:42Skladník a automechanik předsedou dozorčí rady akciové společnosti Vodovody a kanalizace Zlín, a poslancem s telefonem na Babiše. Už aby tenhle odpad byl pryč.
Cykle02 píše: pátek 7. 8. 2020, 8:10:48Marek Novák (* 2. srpna 1976 Přerov) je český politik a manažer, od října 2017 poslanec Poslanecké sněmovny PČR, člen hnutí ANO 2011. Narodil se sice v Přerově, ale ve čtyřech letech se přestěhoval s rodiči do jejich rodného Zlína. Do školy chodil už ve Zlíně, později se vyučil automechanikem. Po vojně si dálkově dodělal střední školu.

Pracuje od svých šestnácti let, prošel různými profesemi – živil se jako automechanik, skladník, celní deklarant, dispečer v dopravě, šéf dispečinku mezinárodní dopravy či šéf zákaznického centra. Naposledy pracoval na pozici manažera podpory prodeje v mezinárodní společnosti LAPP GROUP. Od května 2015 je předsedou dozorčí rady akciové společnosti Vodovody a kanalizace Zlín
se nebude zdržovat s právníkama. Když má telefon na Babiše, tak proč by šel právní cestou, ne? Sice on je ročník 76, takže z té totality už moc nezažil, ale když začal pracovat v 16 letech, tak to vypadá, že z té komunistické morálky ještě něco zažil. Zákony jsou tu pro blbej plebs, pro elitu žádný zákony neplatí, ta si dělá, co chce.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
MR_Xguard
Čestný člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 3
ve věku do: 8
Dal: 123 poděkování
Dostal: 323 poděkování

Nový příspěvek od MR_Xguard »

Cloumají mnou emoce. Nevím, co bude vhodné. Soudy jsou drahé. Když soud shledá, že k žádnému trestnému činu nedošlo, tak spolek může podat žalobu za křivé obvinění. Tam prakticky není co dokazovat. Sám se udal. Asi bych po panu Novákovi chtěl omluvu. Peníze a agitku ať si strčí za klobouk.
Marco Freeman
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2045 poděkování

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Marek Novák píše: V posledních týdnech jsem se intenzivně věnoval problematice spolku ČEPEK, tedy československé pedofilní komunity. Na tento spolek jsem podal návrh na zrušení.
- Zdroj: https://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?p=48484#p48484

LEDY SE HNULY: Před časem jsem upozornil předsedu Krajského soudu v Plzni na to, že Spolek ČEPEK provozováním webu pedofilie-info.cz může porušovat zákon. Spolek by v takovém případě mohl být zrušen, neboť provozování tohoto webu má uvedeno přímo ve stanovách.
- Zdroj: https://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?p=49509#p49509

Jsem rád, že mohu informovat uživatele fóra o tom, že ledy se skutečně hnuly a že nám v pondělí přišla do datové schránky Spolku ČEPEK od Krajského soudu v Plzni následující zpráva. Ta nás informuje nejen o tom, že žádný návrh poslance Marka Nováka na zrušení Spolku ČEPEK soud neeviduje, ale i ten pouhý podnět Marka Nováka k zahájení řízení o zrušení spolku neshledal soud důvodným pro zahájení řízení:
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Kiiax
Člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Výkřik do tmy: Mea culpa. Mea maxima culpa
Dal: 280 poděkování
Dostal: 277 poděkování

Nový příspěvek od Kiiax »

Nejraději bych mu to narval na FB a omlátil o hlavu. :D
Nejhorší vlastností člověka je nikdy nepřiznat omyl.
podivin
Administrátor
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí

Kiiax píše: středa 25. 11. 2020, 19:18:37Nejraději bych mu to narval na FB a omlátil o hlavu. :D
No, chtělo by to lidem ukázat, že politici jen kecaji, ale právní vědomí nemají žádné. Ale zřejmě to nemá smysl, ovce ho budou vychvalovat, ikdyby sám dělal hrozné zločiny. Dokud ty zločiny nedopadnou přímo na ovce, tak si svoje politiky budou chválit. Hlavně, že se ty ovce samotné mají dobře, ale celkové důsledky je nezajímají.

Ale dal bych to někam na hlavní stránku, možná by se vyplatilo udělat nějakou podstránku "Žaloby na ČEPEK" a tam tyhle žaloby s výsledky prezentovat, aby se žádní další troubové nesnažili marně.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
MR_Xguard
ve věku od: 3
ve věku do: 8
Dal: 123 poděkování
Dostal: 323 poděkování

Nový příspěvek od MR_Xguard »

podivin píše: středa 25. 11. 2020, 19:26:07
Kiiax píše: středa 25. 11. 2020, 19:18:37Nejraději bych mu to narval na FB a omlátil o hlavu. :D
No, chtělo by to lidem ukázat, že politici jen kecaji, ale právní vědomí nemají žádné. Ale zřejmě to nemá smysl, ovce ho budou vychvalovat, ikdyby sám dělal hrozné zločiny. Dokud ty zločiny nedopadnou přímo na ovce, tak si svoje politiky budou chválit. Hlavně, že se ty ovce samotné mají dobře, ale celkové důsledky je nezajímají.

Ale dal bych to někam na hlavní stránku, možná by se vyplatilo udělat nějakou podstránku "Žaloby na ČEPEK" a tam tyhle žaloby s výsledky prezentovat, aby se žádní další troubové nesnažili marně.
Proč dráždit kobru. Ono by se to taky mohlo vymstít. Ikdyž tu zřejmě nic nelegálního není, stále stačí velmi málo. Kdo chce psa bít, hůl si najde.
Marco Freeman

podivin píše: středa 25. 11. 2020, 19:26:07Ale dal bych to někam na hlavní stránku, (...)
Dovolil jsem si o tom napsat upozornění na Facebookový profil Informace o pedofilii, kterou ČEPEK provozuje, a taktéž jsem ho tam i označil. :) Zároveň jsem byl kolegou Kaszem tázán, jestli bych nevytvořil i nějaké oficiální vyjádření na hlavní stranu webu, tudíž nyní tvořím i to.
Marco Freeman,
Marco Freeman

Bylo vytvořeno i oficiální vyjádření:
Z důvodu přehlednosti však i diskuzi ohledně našeho oficiálního vyjádření převádím sem. Děkuji za pochopení.
Marco Freeman,
podivin
Administrátor

Marco Freeman píše: středa 25. 11. 2020, 20:53:07 Bylo vytvořeno i oficiální vyjádření:
Na titulní straně webu
Marco, šlo by a myslíš, že by to bylo dobré, dát na tu titulní stránku ještě tu citaci? Myslím, že by bylo dobré mít na té hlavní stránce i tu citaci soudu, aby si to přečetli i ti, co nebudou chtít klikat na "Přečíst celý článek".
Marco Freeman

podivin píše: čtvrtek 26. 11. 2020, 0:47:56Marco, šlo by a myslíš, že by to bylo dobré, dát na tu titulní stránku ještě tu citaci? Myslím, že by bylo dobré mít na té hlavní stránce i tu citaci soudu, aby si to přečetli i ti, co nebudou chtít klikat na "Přečíst celý článek".
Já umístil perex tímto způsobem schválně. První důvod je ryze praktický, tedy že to skutečně má být perex, a tudíž by to nemělo mít kilometry na délku. A druhý důvod je ryze taktický - kdybych to zakončil nějakou větou s tečkou, čtenář by si mylně myslel, že třeba tímto článek končí. Kdežto je-li tam dvojtečka, čtenáři dojde, že to zcela jistě není konec článku, takže ho to přiměje přečíst si článek celý - a to i s tím vyjádřením dole, které je podle mě stejně tak podstatné.

Toho, že by si to čtenáři nerozklikli, bych se nebál. V prvé řadě tu hlavní informaci (tedy to, že Krajský soud v Plzni nevidí ke zrušení Spolku ČEPEK důvod) vidí již v nadpisu, takže o to víc jsou zvědaví a o to pravděpodobněji si ten článek rozkliknou (a i kdyby náhodou ne, tak tu informaci mají stručně shrnutou v tom nadpisu), ale hlavně, jak jsem psal, je dvojtečka ohledně pokračování článku docela přímočará. :)
Marco Freeman,
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 13 poděkování
Dostal: 515 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Cykle02 píše: čtvrtek 24. 9. 2020, 9:28:13
👉 Před časem jsem upozornil předsedu Krajského soudu v Plzni na to, že Spolek ČEPEK provozováním webu pedofilie-info.cz může porušovat zákon.
Jenom mně tak napadá, co má vůbec co kdo upozorňovat předsedu krajského soudu? Pokud se někdo domnívá že je někde překračován zákon nemá podat oznámení policii a ne (třeba jemu známého) předsedu nějakého soudu?
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Ano, měl poslat normální podání - buď na policii, nebo k soudu. Psát soukromé dopisy ministryni spravedlnosti nebo předsedovi soudu je nesmyslný postup. To by mu řekl každý lepší adminstrativní pracovník, na to by se ani nemusel radit s právníky - ale zřejmě se neradil vůbec s nikým.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Kasz
Administrátor
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1764 poděkování
Dostal: 3651 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Rád bych zdejší uživatele informoval, že pan poslanec Marek Novák odchází s nepořízenou.

Nejen, že Spolek ČEPEK nebyl soudem zrušen, ale ani Policie České republiky nezjistila, že by byl provozováním webových stránek spáchán trestný čin, jak je patrné z Odpovědi na žádost o poskytnutí informací ze dne 17. 5. 2021.

Po předchozí informaci z roku 2015 je toto sdělení Policie ČR již druhé oficiální, které konstatuje, že naše webové stránky jsou legální.
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! ❤️💙
Cykle02
Mediální analytik
Líbí se mi: Chlapci i dívky
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Dal: 365 poděkování
Dostal: 2568 poděkování

Nový příspěvek od Cykle02 »

Ale jak to projel se nějak na svém FB už nechlubí :D
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
Cykle02
Mediální analytik
Líbí se mi: Chlapci i dívky
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Dal: 365 poděkování
Dostal: 2568 poděkování

Nový příspěvek od Cykle02 »

Babiš ostře zkritizoval svého poslance za cestu do Číny. ‚Tohle se nedělá, ať zůstane doma,‘ řekl (iROZHLAS.cz)

"„No je to blb. Měl to hlásit, takovéhle věci se nedělají. Poslanec si zkrátka nemůže dělat, co chce, potom to dělá blbý dojem. Zeptáme se ho, proč to nehlásil, co tam dělal vlastně,“ řekl předseda ANO Andrej Babiš Radiožurnálu."
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
Kasz
Administrátor
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1764 poděkování
Dostal: 3651 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Souvislost s tématem vlákna je přesně jaká? Jenom ta, že se jedná o stejného poslance? Ale to není souvislost s tématem a pedofilií, ne?
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! ❤️💙