Názor na sexuologa/psychiatra Mudr. Ondřeje Trojana
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 5
- ve věku do: 13
- Kontakt: e-mail: [email protected]
Telegram: uživatelské jméno: Marrith
Session: 05300ca57132ad68befa3a44413fb68c83d36c846d1ed84e71277bd0605f2cc05c - Výkřik do tmy: Člověk nemůže za své pocity, ale za své činy.
Je normální nebýt normální. - Příspěvky: 19
- Dal: 42 poděkování
- Dostal: 38 poděkování
Názor na sexuologa/psychiatra Mudr. Ondřeje Trojana
Ahoj,
zanedlouho půjdu k sexuologovi a psychiatrovi Mudr. Ondřeju Trojanovi. Máte tu s ním někdo nějaké zkušenosti?
Děkuji.
zanedlouho půjdu k sexuologovi a psychiatrovi Mudr. Ondřeju Trojanovi. Máte tu s ním někdo nějaké zkušenosti?
Děkuji.
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: miluju blondaty pihaty kutiky :33
- Dal: 18 poděkování
- Dostal: 19 poděkování
Re: Názor na sexuologa/psychiatra Mudr. Ondřeje Trojana
Ahoj,
nn, ale tady jsou zkusenosti nejakych pacientu, tak si to zkus projet
https://www.znamylekar.cz/ondrej-trojan/sexuolog-psychiatr/praha
nn, ale tady jsou zkusenosti nejakych pacientu, tak si to zkus projet
https://www.znamylekar.cz/ondrej-trojan/sexuolog-psychiatr/praha
-
- Člen skupiny ČEPEK
Session: 05300ca57132ad68befa3a44413fb68c83d36c846d1ed84e71277bd0605f2cc05c - Výkřik do tmy: Člověk nemůže za své pocity, ale za své činy.
Děkuju za odpověď,
tyhle recenze jsem již četl. Mě ale spíše zajímal názor nějakého pedofila, který byl u něho jako pacient, abych věděl jak se staví k pedofilii a jak probíhá "léčba".
tyhle recenze jsem již četl. Mě ale spíše zajímal názor nějakého pedofila, který byl u něho jako pacient, abych věděl jak se staví k pedofilii a jak probíhá "léčba".
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a muži
- ve věku od: 13
- ve věku do: 29
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 297 poděkování
- Dostal: 543 poděkování
Hodně lidí z Čepeku u něj bylo v rámci výzkumu validace PPG, doporučuji pročíst https://pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?p=6657&hilit=trojan+ppg#p6657 Zkus pročíst, vesměs mám na Trojana dobré reference, patří k těm lepším, otázka je, co přesně s ním chceš řešit. Rozhodně je to člověk, který je zvyklý na parafiliky, což je za mě obrovské plus, já jsem se s ním osobně viděl pořádně jen jednou a ani jsme nerozebírali mě, ale něco právního a celkem z něj mám dojem, že je to člověk, který má skvělý přehled a to u psychiatrů a obecně lékařů je spíše výjimka.
-
- Člen skupiny ČEPEK
Tak jsem se právě vrátil od pana doktora Trojana.
Poslední dobou se cítím psychicky dost špatně, a tak jsem se ho ptal, co se s tím, kromě psychoterapie dá dělat, že sice vím, že existují antidepresiva,
ale že brát antidepresiva prozatím nechci, protože než by přešel nástup těch počátečních negativních účinků, tak bych nemohl být s dětmi, a být měsíc bez dětí bych asi nevydržel.
Jeho odpovědí bylo to, že nechápe, proč jsem za ním přišel, když už chodím k jinému odborníkovi (chodím k psychoterapeutovi), a že si nemyslí, že jako pedofilní sadista bych měl pracovat s dětmi. Když jsem mu řekl, že sice chodím k jinému odborníkovi, ale že ten odborník, kterému chodím je jen psychoterapeut a není psychiatr, tak mi řekl, že si nemyslí,
že bych měl nějaké psychické potíže, protože mluvím jasně a smysluplně. Když jsem se ho ptal, jestli by se dala udělat diagnostika na zjištění psychických poruch, tak říkal, že by to možné bylo, ale že by to stálo 15 000,- (Samozřejmě by mi to mohla proplatit pojišťovna, ale já si sezení vždy platím sám, abych zůstal v anonymitě, takže se mi do toho úplně jít nechce.)
Bohužel jsem se dozvěděl, že kromě antidepresiv/antiandrogenů či psychoterapie, neexistuje jiný způsob, jak léčit psychické problémy.
Moc spokojený jsem nebyl. Nevím, čekal jsem asi více, že mi třeba nějak poradí nebo tak, ale bohužel ničeho takového jsem se nedočkal. Naopak mě spíše zklamal. Zlehčoval mé psychické problémy, ale zejména to. že mi říkal, abych se kvůli mému pedofilního sadismu vyhýbal práci s dětmi. Neudal žádný rozumný důvod - prostě jen to, že jsem pedofilní sadista.
Poslední dobou se cítím psychicky dost špatně, a tak jsem se ho ptal, co se s tím, kromě psychoterapie dá dělat, že sice vím, že existují antidepresiva,
ale že brát antidepresiva prozatím nechci, protože než by přešel nástup těch počátečních negativních účinků, tak bych nemohl být s dětmi, a být měsíc bez dětí bych asi nevydržel.
Jeho odpovědí bylo to, že nechápe, proč jsem za ním přišel, když už chodím k jinému odborníkovi (chodím k psychoterapeutovi), a že si nemyslí, že jako pedofilní sadista bych měl pracovat s dětmi. Když jsem mu řekl, že sice chodím k jinému odborníkovi, ale že ten odborník, kterému chodím je jen psychoterapeut a není psychiatr, tak mi řekl, že si nemyslí,
že bych měl nějaké psychické potíže, protože mluvím jasně a smysluplně. Když jsem se ho ptal, jestli by se dala udělat diagnostika na zjištění psychických poruch, tak říkal, že by to možné bylo, ale že by to stálo 15 000,- (Samozřejmě by mi to mohla proplatit pojišťovna, ale já si sezení vždy platím sám, abych zůstal v anonymitě, takže se mi do toho úplně jít nechce.)
Bohužel jsem se dozvěděl, že kromě antidepresiv/antiandrogenů či psychoterapie, neexistuje jiný způsob, jak léčit psychické problémy.
Moc spokojený jsem nebyl. Nevím, čekal jsem asi více, že mi třeba nějak poradí nebo tak, ale bohužel ničeho takového jsem se nedočkal. Naopak mě spíše zklamal. Zlehčoval mé psychické problémy, ale zejména to. že mi říkal, abych se kvůli mému pedofilního sadismu vyhýbal práci s dětmi. Neudal žádný rozumný důvod - prostě jen to, že jsem pedofilní sadista.
-
- Registrovaný uživatel
- Varování: 1
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 53 poděkování
Jojo, tohle jsem docela čekal. Ty sexuologové spíš řeší jiný problémy, než že se pedofil zamiluje do dítěte a neumí s tím nic moc dělat..
Tohle je ovšem ještě zlatej.. já měl teprve sexuologa, co automaticky začal odsuzovat pedofily a přirovnávat mě ke kriminálníkovi..
Osobně bych do toho nezanášel nějaký další osoby a doktory.. Tohle stejně nesmažeš z paměti .A pokud máš nějaký psycho-problémy, tak nasaď nějaký ty prášky a hoď se pod jejich účinky.. Ale ono to časem přejde nějaký takový depky jen tomu dej čas a věnuj se jiným věcem.
Tohle je ovšem ještě zlatej.. já měl teprve sexuologa, co automaticky začal odsuzovat pedofily a přirovnávat mě ke kriminálníkovi..
Osobně bych do toho nezanášel nějaký další osoby a doktory.. Tohle stejně nesmažeš z paměti .A pokud máš nějaký psycho-problémy, tak nasaď nějaký ty prášky a hoď se pod jejich účinky.. Ale ono to časem přejde nějaký takový depky jen tomu dej čas a věnuj se jiným věcem.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 8
- Dal: 313 poděkování
- Dostal: 258 poděkování
Z jedné návštěvy ten lékař nemůže vyčíst všechno.
První dojem je důležitý. Pokud by mi lékař pocitově neseděl, nedokázal bych se mu svěřit a říct si o radu.
Nevím jak to mají ostatní má s ním ještě někdo zkušenosti? Delší dobu spolupráce?
První dojem je důležitý. Pokud by mi lékař pocitově neseděl, nedokázal bych se mu svěřit a říct si o radu.
Nevím jak to mají ostatní má s ním ještě někdo zkušenosti? Delší dobu spolupráce?
-
- Člen skupiny ČEPEK
Jedna vec je mit svuj nazor na psychicke problemy Catboxi, ale druha vec je to podavat timhle zpusobem. Prasky si nemuzes jentak "hodit", musi ti je predepsat lekar a tebou zvane "depky"..z tvych ust to zni opravdu smesne.CatBox píše: ↑úterý 1. 10. 2024, 6:21:11 Jojo, tohle jsem docela čekal. Ty sexuologové spíš řeší jiný problémy, než že se pedofil zamiluje do dítěte a neumí s tím nic moc dělat..
Rozhodne nema cenu tyhle veci podcenovat, protoze vime vsichni jak to dopada. A ne vzdy to ma stastny konec.
Proto Marrithe, urcite najdi nejakeho psychiatra a sve problemy urcite res. Je to zodpovedne jak vuci tobe samemu, tak vuci tvemu okoli, vim, o cem mluvim.
Hodne stesti <33
-
- Registrovaný uživatel
- Varování: 1
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 53 poděkování
Tak názor na to mám takový, že moc dobře vím co takový prášky umí udělat a pokud ti je někdo předepíše aniž by pořádně věděl proč, tak to má potom má i takové důsledky. Přeci jen, stačí si skočit támhle za nějakým ne zrovna dvakrát odborným psychiatrem a předepíše ti doslova na tvé přání takový věci, že ti dokonale rozhází ještě víc tu hlavu. Nehledě na to, že ty prášky ničí orgány v těle, vzniká na určitých práškách rychlá závislost a mají vliv na spoustu dalších věcí..Jedna vec je mit svuj nazor na psychicke problemy Catboxi, ale druha vec je to podavat timhle zpusobem. Prasky si nemuzes jentak "hodit", musi ti je predepsat lekar a tebou zvane "depky"..z tvych ust to zni opravdu smesne.
Rozhodne nema cenu tyhle veci podcenovat, protoze vime vsichni jak to dopada. A ne vzdy to ma stastny konec.
Konec konců, nemusím jít ani k nějakému odborníkovi, stačí spousta a spousta míst kde si je můžeš vesele koupit a užívat je co ti sám Gůgl poradil. Že támhle nějaká paní z Miminka řekla, že tenhle typ prášků je sice na předpis, ale má kouzelné účinky..
Ono řešit všechno prášky není řešení mít nějaké záliby, hledat problémy někde jinde, předcházet některým stavům jde opravdu i jinak! Máme tu digitální dobu, co třeba si sednout k PC, zapařit si nějakou tu hru, jít vařit, věnovat si přesně něčemu jinému, než právě těm činnostem které způsobují depky..
Samozřejmě nezpochybňuji zdravotnictví, to má své kouzla a důvody. Ale proč tomu prostě v prvním době se snažit bránit a přijít na jiný myšlenky jinak?
Kdyby jsi mi samozřejmě chtěla podsouvat, že já o tom nic nevím, že já nemám vůbec žádný zkušenosti s nějakými léky a člověkem který ty léky užíval a nakonec na ně doplatil. Tak se ani na tuhle otázku nesnaž ptát.
Každopádně díky ti!
S pozdravem kočka mixlá krabicí, ale co to plácám! Dycky LGL!!!
-
- Člen skupiny ČEPEK
Já mám bohatou zkušenost s člověkem, který kašle na léky, doktory, svý vlastní zdraví a akorát ubližuje ostatním. Takoví lidé způsobují problémy jak sobě, tak svému okolí.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1721 poděkování
- Dostal: 3601 poděkování
Díky, Marrithe, za sdílení, je to docela nepříjemné zjištění. Oni ti sexuologové obecně vždycky doporučovali vyhýbat se dětem, to není nic nového. Co se týká nějakých psychických obtíží, tak v tom se nevyznám. Zkoušel jsi předtím i někoho jiného, nebo zkusíš třeba někoho dalšího? Třeba MUDr. Brzka (dokud ještě žije)?
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Člen skupiny ČEPEK
Další návštěvu sexuologa momentálně neplánuji. Spíše zkusím navštívit psychiatra a řešit s ním své psychické problémy, aniž bych mu řekl o své orientaci. Rád bych, aby mi alespoň provedl diagnostiku ohledně psychických poruch.