- lze použít /s místo /say
- lze použít /w místo /whisper
Novinky technické - informace o změnách a vylepšeních ve fóru, chatu a webu
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 0
- ve věku do: 10
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 337 poděkování
- Dostal: 428 poděkování
Novinky technické - informace o změnách a vylepšeních ve fóru, chatu a webu
Na podnět člena komunity byla do chatu přidána možnost psát příkazy pro říci někomu, resp. šeptat i ve zkrácené podobě:
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 313 poděkování
- Dostal: 258 poděkování
Re: Novinky technické - informace o změnách a vylepšeních ve fóru, chatu a webu
Potěšila by v chatu i možnost citace na text někoho jiného.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Muži
- ve věku od: 4
- ve věku do: 20
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Je fakt že tomhle jsem nikdy nepřemýšlel ale špatné by to nebylo...
-
- Člen skupiny ČEPEK
Jelikož se na chatu často stává, že se někdo splete a omylem pošle zprávu nechtěně veřejně místo šeptem, nastavil jsem teď, že pokud začnete psát "šeptací zprávu", čili pokud políčko pro zprávu začíná příkazem "/whisper", tak se změní barva pozadí, abychom měli nějakou vizuální kontrolu.
-
- Administrátor
- ve věku od: 3
- Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
- Dal: 404 poděkování
- Dostal: 746 poděkování
Pokud tam ale dám samotné /w tak to nic takového nedělá.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
-
- Člen skupiny ČEPEK
Na to jsem zapomněl, opraveno
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 2
- ve věku do: 40
- Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
- Dal: 2021 poděkování
- Dostal: 853 poděkování
pbd, moc děkuju! To /s a /w jsem neznal a přitom je to něco, co zrovna já potřebuju - už jsem několikrát zjišťoval whois místo šeptání
A ta změna barvy je super! Díky.
A ta změna barvy je super! Díky.
-
- Člen skupiny ČEPEK
A ještě jedno malé vylepšení pro ty, kteří si často jen šeptají jen s jedním dalším uživatelem. Vedle tlačítka "pošli" přibylo malé zaškrtávací políčko. Pokud jej zaškrtnete a zrovna někomu šeptáte, zůstane ve vstupním poli předvyplněné opět šeptání oné poslední osobě. Vyzkoušejte uvidíte.
-
- Člen skupiny ČEPEK
Děkuji Sertralinovi za odhalení bezpečnostní chyby na chatu Již je opravena.
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Muži
- ve věku od: 25
- ve věku do: 50
- Výkřik do tmy: Kasz ♥
- Dal: 434 poděkování
- Dostal: 445 poděkování
Byla provedena změna avataru pro návštěvníky na podnět uživatele Tori, který zpracoval několikero návrhů, o nichž hlasovali uživatelé VIP skupiny. Vyhrála níže vyobrazená varianta. Pro připomenutí přikládám i předchozí logo.
Avatar teď působí určitě esteticky lépe a Torimu děkujeme za jeho grafické zpracování.
Avatar teď působí určitě esteticky lépe a Torimu děkujeme za jeho grafické zpracování.
Tori to vymyslel moc hezky.
-
- Člen skupiny ČEPEK
Děkuji podivinovi za upozornění na dvě chyby v uživatelském rozhraní chatu, jež se týkaly funkce zapamatuj adresáta zprávy, kdy ve vstupním poli zůstávalo předvyplněno více textu než mělo. Chyby již byly opraveny.
Dále jsem dle tipu od Allein na chatu přidal zvýraznění zpráv pro mě, aby vám v záplavě zpráv neuniklo, pokud bude některá adresována přímo vám. Momentálně se ve zprávě zvýrazní žlutým pozadím vaše přezdívka (ale forma zvýraznění se možná ještě změní).
Dále jsem dle tipu od Allein na chatu přidal zvýraznění zpráv pro mě, aby vám v záplavě zpráv neuniklo, pokud bude některá adresována přímo vám. Momentálně se ve zprávě zvýrazní žlutým pozadím vaše přezdívka (ale forma zvýraznění se možná ještě změní).
-
- Administrátor
- ve věku od: 2
- ve věku do: 40
- Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
- Dal: 2021 poděkování
- Dostal: 853 poděkování
Díky
Jééé, super, já vždycky dlouho hledal, jestli mi někdo něco nenapsal, paráda, teď to neminu
-
- Člen skupiny ČEPEK
Byla přidána drobná úprava stránek, která chrání soukromí uživatelů, kteří při přístupu na web používají běžný prohlížeč bez zvláštních nastavení, VPN apod.
Stránky ČEPEKu nyní prohlížeči návštěvníků říkají, aby při následování odkazů mimo naši doménu nesděloval odkud přišel. Pokud tedy kliknete na fóru, ale i na chatu či jinde na těchto stránkách, na odkaz na třeba článek na zpravodajském serveru, nepošle váš prohlížeč tomuto zpravodajskému serveru informaci, že jste k nim přišli ze stránek ČEPEKu.
Stránky ČEPEKu nyní prohlížeči návštěvníků říkají, aby při následování odkazů mimo naši doménu nesděloval odkud přišel. Pokud tedy kliknete na fóru, ale i na chatu či jinde na těchto stránkách, na odkaz na třeba článek na zpravodajském serveru, nepošle váš prohlížeč tomuto zpravodajskému serveru informaci, že jste k nim přišli ze stránek ČEPEKu.
► Ukázat spoiler
-
- Člen skupiny ČEPEK
Upozornění na nové zprávy na chatu
Na podnět I9II jsem upravil upozornění na nové zprávy na chatu. Počet nových, nepřečtených zpráv je nyní vidět v názvu okna stránky chatu a je také zvýrazněn červeným puntíkem na ikonce stránky:
Aby fungovalo spolehlivě zvukové upozornění na příchozí zprávy, je třeba v prohlížeči udělit stránce oprávnění k automatickému přehrávání médií, protože automatické přehrávání zvuků prohlížeče, spíš blokují [1] [2].
- žádné nepřečtené zprávy
- dvě nepřečtené zprávy
- celkem tři nepřečtené zprávy, z toho jedna pro mě
Aby fungovalo spolehlivě zvukové upozornění na příchozí zprávy, je třeba v prohlížeči udělit stránce oprávnění k automatickému přehrávání médií, protože automatické přehrávání zvuků prohlížeče, spíš blokují [1] [2].
-
- Administrátor
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1721 poděkování
- Dostal: 3601 poděkování
Včera jsem doplnil odkazy na zatím neexistující články na hlavní straně webu (tzv. tlačítka). Jeden přece jen ale začal existovat, a to je článek "Jsem pedofil?" Je to nějaká preverze vymyšlená snad už před rokem, takže při cestách po ČR se ji budu snažit procházet a upravovat.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!