Mezinárodní kontakty

Section of the forum for English discussion about other topics.
Karamello
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 13
Kontakt: e-mail: [email protected]
Threema: WHS72WZ3
Výkřik do tmy: I am a 24-year-old pedophile man who is attracted to little girls. I am suffering from depression. I like art, music, books and computer games.
Dal: 15 poděkování
Dostal: 19 poděkování

Mezinárodní kontakty

Nový příspěvek od Karamello »

Liebe Freunde aus Tschechien und der Slowakei,

ich möchte Euch einen freundlichen Gruß schicken und Euch dazu ermuntern, sich mit MAPs und MAP-Verbündeten im internationalen Raum zu vernetzen. Ich hatte die große Ehre, mich mit Bouře und Kasz zu treffen *heart*
Durch dieses Treffen wurde mir mal wieder deutlich, wie wichtig es ist, dass wir uns als "betroffene" Menschen vernetzen. Denn auch wenn wir in verschiedenen Ländern leben und verschiedene Sprachen sprechen, so verfolgen wir doch dieselben Ziele: wir wollen für Aufklärung sorgen, wir wollen Entstigmatisieren und wir wollen die Würde und das Wohl des Kindes an vorderste Stelle positionieren.
Jedem, der sich traurig, einsam und hilflos fühlt möchte ich sagen: Du bist nicht allein! Es gibt andere Menschen da draußen, die sich genau so fühlen. Wir brauchen eine starke Gemeinschaft, um gemeinsam auf eine schöne und angenehme Zukunft zu steuern.

Herzliche Grüße

Karamello *curtsey*

Vážení přátelé z České republiky a Slovenska,

rád bych vás přátelsky pozdravil a povzbudil k navazování kontaktů s MAP a spojenci MAP na mezinárodní scéně. Měl jsem velkou čest setkat se s Bouře a Kasz *heart*
Při tomto setkání jsem si znovu uvědomil, jak důležité je pro nás "postižené" navazovat kontakty. Protože i když žijeme v různých zemích a mluvíme různými jazyky, stále sledujeme stejné cíle: chceme zvýšit informovanost, chceme destigmatizovat a chceme, aby důstojnost a blaho dítěte byly na prvním místě.
Ráda bych vzkázala všem, kteří se cítí smutní, osamělí a bezmocní: nejste sami! Existují další lidé, kteří se cítí stejně. Potřebujeme silnou komunitu, abychom společně směřovali ke krásné a příjemné budoucnosti.

S pozdravem

Karamello *curtsey*
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1715 poděkování
Dostal: 3597 poděkování

Re: Mezinárodní kontakty

Nový příspěvek od Kasz »

It was a good experience to communicate only in English language. :) For me it is a little bit difficult, because I am not good English speaker, but the important thing was we understood each other. Nice to meet you and hope see you next time again. :)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Bouře
Globální moderátorka
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
ve věku do: 40
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
Dal: 1080 poděkování
Dostal: 1169 poděkování

Nový příspěvek od Bouře »

It was nice meeting and valuable experience. And at the same time it was for the first time, when I saw someone from abroad MAP community. I was quite afraid, there will be really big language barier but it was OK. Thank you, that you showed us the city. Maybe we can meet also next time. :)
Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Zeptej se mě na co chceš a anonymně
Karamello
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 13
Kontakt: e-mail: [email protected]
Threema: WHS72WZ3
Výkřik do tmy: I am a 24-year-old pedophile man who is attracted to little girls. I am suffering from depression. I like art, music, books and computer games.
Dal: 15 poděkování
Dostal: 19 poděkování

Nový příspěvek od Karamello »

Hi again! Thank you so much! *heart* Please feel hugged *heart*

And @Kasz.. I hope you could recover a bit.... you were so exhausted from speaking English ;)
Max Weber
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 5
ve věku do: 12
Kontakt: E-Mail: [email protected] / [email protected]
DM me for my Threema-ID
Výkřik do tmy: Online activist since 2009
Dal: 26 poděkování
Dostal: 46 poděkování

Nový příspěvek od Max Weber »

I’m a bit jealous of your experience. I haven’t met any other MAP activists for quite a while in real life. And now that think about it, Imthink I have only once EVER met someone from another country. Online yes but irl inky once. Crazy especially since it have been 15 years of activism for me this year. 😳

Back on topic: I fully agree. I too wanna encourage more networking and exchange.