Hosté ve studiu:
Ve studiu Televizní akademie přivítáme dva hosty. Prvním z nich bude sexuolog Petr Weiss , s nímž budeme mluvit o pedofilii...
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10322816274-televizni-akademie/211563237530001-televizni-akademie-lide-a-spolecnost/
Weiss o pedofili v Televizní akademii na ČT2
Pravidla fóra
PRAVIDLA POUŽÍVÁNÍ IKON:
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
PRAVIDLA POUŽÍVÁNÍ IKON:
– dobrý článek
– ucházející článek
– špatný článek
– článek z dezinformačního média
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1744 poděkování
- Dostal: 3620 poděkování
Re: Weiss o pedofili v Televizní akademii na ČT2
Boha jeho, ještě že tu opravdu někdo takový jako Weiss je a že se alespoń občas v té telce objeví a stále dokáže s klidnou tváří rozumně vysvětlovat dokola ty samé věci. Když jsem poslouchal slečnu moderátorku, to jsem věru rychle přeskakoval od smíchu ke vzteku a zpět. Když došlo i na "lidský zrůdy" tak už jsem končil s hlavou v dlaních.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Pedofilie-dar,nebo prokleti?
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Dr. Petr Weiss je skutecny mistr sveho oboru a jsem presvedcen,ze to bude opravdu skvely clovek.
Kdyby se tak mohl nejaky odbornik jeho "kalibru" obcas zapojit do nasich diskuzi... Treba by to mohlo byt i pro neho samotneho nekdy poucne.
Bohuzel to bude asi jen velmi tezko uskutecnitelne..
lsiv
Kdyby se tak mohl nejaky odbornik jeho "kalibru" obcas zapojit do nasich diskuzi... Treba by to mohlo byt i pro neho samotneho nekdy poucne.
lsiv
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 10
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
- Dal: 408 poděkování
- Dostal: 748 poděkování
Třeba by to šlo, zkusím se někoho zeptat, až je zase uvidím.lsiv píše:Dr. Petr Weiss je skutecny mistr sveho oboru a jsem presvedcen,ze to bude opravdu skvely clovek.
lsiv
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 4
- ve věku do: 15
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 10 poděkování
No tak, viem že trochu neskoro, no teraz som si pozrel to video a je to niečo úžastné... jediný normálny človek na tomto svete ktorý nás vie pochopiť a ktorý to vie povedať bez problémov aj médiam...
Klobúk dole
Klobúk dole