zničení život holčiček
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 0
- ve věku do: 11
- Výkřik do tmy: Když jsou okolo mě děti štastné,ja jsem nejštastější
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
zničení život holčiček
nedavno jsem četl,jak probiha život v indii-v Bangladéži,fakt to byl takovej moc smutnej případ,totiž b indii se mužou už brat fakt brzo a jelikož tam ženy musí poslouchat tak se musi treba vziti z 60letym dedkem ale daleko horší je že i děti třeba 10 lety jenžš se stane že kolikrat deti si ho nechcou vzit tak to řeší tak ze večer se vlopaji a viliji na ně kyselinu a pak maj na dosmtri skazenej život!! a polici to nijak nereši.tal co si otom myslite vy??? :´( :´(
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 10
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
- Dal: 404 poděkování
- Dostal: 746 poděkování
Re: zničení život holčiček
mensi je hezci píše:nedavno jsem četl,jak probiha život v indii-v Bangladéži,fakt to byl takovej moc smutnej případ,totiž b indii se mužou už brat fakt brzo a jelikož tam ženy musí poslouchat tak se musi treba vziti z 60letym dedkem ale daleko horší je že i děti třeba 10 lety jenžš se stane že kolikrat deti si ho nechcou vzit tak to řeší tak ze večer se vlopaji a viliji na ně kyselinu a pak maj na dosmtri skazenej život!! a polici to nijak nereši.tal co si otom myslite vy??? :´( :´(
Na takové věci nemůžeš koukat očima naší kultury. Jsou to věci, které v dotyčných zemích prostě takto chodí. S tou kyselinou je to však dost extrém, většinou se to řeší finanční kompenzací.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Pedofilie-dar,nebo prokleti?
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Re: Zničeny život holčiček
Je to opravdu smutne..
A jeste smutnejsi je to,ze ten "60lety dedek" pravdepodobne nebude vubec schopen pochopit a plnohodnotne ocenit krasu a duchovni cistotu te 10lete holcicky.
lsiv
A jeste smutnejsi je to,ze ten "60lety dedek" pravdepodobne nebude vubec schopen pochopit a plnohodnotne ocenit krasu a duchovni cistotu te 10lete holcicky.
lsiv
-
- Nový člen
- Líbí se mi: Ženy
- ve věku od: 50
- ve věku do: 60
Já tedy nevím, jestli se na to nemůžeme dívat očima Evropana. Pocity lidí v Evropě a v Indii asi budou stejné, to jen tradice velí jinak. Už i s uctíváním krav tam přestávají, tak by bylo, myslím, na čase přestat i s kastami a vynucenými svazky. Jenže opět to bude práce na desetiletí. Jinak vám děkuju, já jsem právě "šedesátiletý dědek" a troufám si o sobě tvrdit, že dovedu pochopit a ocenit čistotu (duševní) a nevinnost desetiletého dítěte. A opět pocity lidí tady i tam jsou stejné, jen ty tradice. Ještě platí, že když takový dědek za pár let zemře, jeho manželka musí být upálená s ním? Myslím, že už i tuto tradici v Indii opuštějí. A snad dokonce dodržování této tradice už je i trestné!
-
- Registrovaný uživatel
pro p. "Moravaka":
ten nehezky vyraz jsem napsal do uvozovek z toho duvodu,abych tim neurazil lidi vaseho veku-to jsem vubec nemel v umyslu. Nicmene vam prinasim svoji omluvu, nebylo to priliz solidni,pouzit takova slova..
A jsem velice rad,ze se ve vsech vekovych kategoriich daji nalezt vyjimky,a vy byste byl schopen krasu toho ditete ocenit.
S omluvou
lsiv
P.S. take doufam,ze ten zakon o upalovani manzelek uz neplati..
ten nehezky vyraz jsem napsal do uvozovek z toho duvodu,abych tim neurazil lidi vaseho veku-to jsem vubec nemel v umyslu. Nicmene vam prinasim svoji omluvu, nebylo to priliz solidni,pouzit takova slova..
A jsem velice rad,ze se ve vsech vekovych kategoriich daji nalezt vyjimky,a vy byste byl schopen krasu toho ditete ocenit.
S omluvou
lsiv
P.S. take doufam,ze ten zakon o upalovani manzelek uz neplati..
-
- Registrovaný uživatel
Asi jsem to vsechno vyjadril priliz lakonicky..
Tak jen treba k tomu "plnohodnotnemu pochopeni krasy ditete".
Nehlede na to,ze jsem pedofil,i v takovem pripade jsem rovnez schopen ocenit do urcite miry krasu dospeleho cloveka.
Proste a jednoduse mi me esteticke citeni napovida,ze ten dospely-napr.slavny herec nebo herecka-vybrana jedna z tisicu kandidatu,necim vyjimecny(a) asi bude.
Divam se na jeho fotku,a skutecne ten clovek disponuje necim,co by urcite dalo nazvat krasou.
Problem u pedofila je v tom,ze ve vztahu k tomu dospelemu tam bude chybet spontanni telesna touha-byt tomu cloveku nablizku,pohladit ho,ucinit z nej smysl sveho zivota a v pripade potreby pro nej obetovat svuj zivot.
Nedavno jsem hovoril na tema erotickych "vztahu" dospeleho cloveka s ditetem se svym pritelem(nar.1947).
Muj pritel o moji orientaci vi,mluvime o techto vecech naprosto otevrene.
Na muj dotaz,co je schopen dospely heterosexual pocitit k dite mi muj pritel odpovedel,ze dospely clovek(pokud je dostatecne citlivy) pocituje k i cizimu diteti materskou(otcovskou) lasku,vidi v te osobe jakysi "odraz" svych vlastnich deti(pokud je ma) a co se tyce pohlavniho vzruseni a telesne touhy,tak to je pry pro dospeleho neco absolutne nepredstavitelneho-resp. toho "dospelaka" to vubec ani nenapadne.
Tak jen pro srovnani,me taky treba v zivote nikdy nenapadne,pouzit jako objekt sve touhy nekolikamesicniho kojence. Tedy rovnez nepredstavitelne,nemluve uz ani o tom,ze o dosazeni erekce(u mne)nemuze byt v takovem pripade ani reci.
Ve vetsine pripadu to bude asi tak,ze i pro toho pana starsiho veku v te Kambodzi,ta 10leta divka nebude vrcholnym objektem jeho zajmu a touhy(pokud se tedy nejedna o pedofila).
Je dost mozne,ze pri pohledu na ni nebo kontaktu s ni oceni ze je mlada,"svezi" a duchovne "cista". Tezko v tom bude ale ta vasen(passion)pedofila-tedy cloveka,pro ktereho neexistuje na svete nic vice fenomenalniho, nez to dite.
Proto si take myslim,ze pedofil je schopen danne dite ve vsech ohledech(vcetne fyzicke pritazlivosti ditete) ocenit a milovat nejvice,a venovat mu to,co jini neumi nebo "od prirody" nemohou.
S pozdravem
lsiv
Tak jen treba k tomu "plnohodnotnemu pochopeni krasy ditete".
Nehlede na to,ze jsem pedofil,i v takovem pripade jsem rovnez schopen ocenit do urcite miry krasu dospeleho cloveka.
Proste a jednoduse mi me esteticke citeni napovida,ze ten dospely-napr.slavny herec nebo herecka-vybrana jedna z tisicu kandidatu,necim vyjimecny(a) asi bude.
Divam se na jeho fotku,a skutecne ten clovek disponuje necim,co by urcite dalo nazvat krasou.
Problem u pedofila je v tom,ze ve vztahu k tomu dospelemu tam bude chybet spontanni telesna touha-byt tomu cloveku nablizku,pohladit ho,ucinit z nej smysl sveho zivota a v pripade potreby pro nej obetovat svuj zivot.
Nedavno jsem hovoril na tema erotickych "vztahu" dospeleho cloveka s ditetem se svym pritelem(nar.1947).
Muj pritel o moji orientaci vi,mluvime o techto vecech naprosto otevrene.
Na muj dotaz,co je schopen dospely heterosexual pocitit k dite mi muj pritel odpovedel,ze dospely clovek(pokud je dostatecne citlivy) pocituje k i cizimu diteti materskou(otcovskou) lasku,vidi v te osobe jakysi "odraz" svych vlastnich deti(pokud je ma) a co se tyce pohlavniho vzruseni a telesne touhy,tak to je pry pro dospeleho neco absolutne nepredstavitelneho-resp. toho "dospelaka" to vubec ani nenapadne.
Tak jen pro srovnani,me taky treba v zivote nikdy nenapadne,pouzit jako objekt sve touhy nekolikamesicniho kojence. Tedy rovnez nepredstavitelne,nemluve uz ani o tom,ze o dosazeni erekce(u mne)nemuze byt v takovem pripade ani reci.
Ve vetsine pripadu to bude asi tak,ze i pro toho pana starsiho veku v te Kambodzi,ta 10leta divka nebude vrcholnym objektem jeho zajmu a touhy(pokud se tedy nejedna o pedofila).
Je dost mozne,ze pri pohledu na ni nebo kontaktu s ni oceni ze je mlada,"svezi" a duchovne "cista". Tezko v tom bude ale ta vasen(passion)pedofila-tedy cloveka,pro ktereho neexistuje na svete nic vice fenomenalniho, nez to dite.
Proto si take myslim,ze pedofil je schopen danne dite ve vsech ohledech(vcetne fyzicke pritazlivosti ditete) ocenit a milovat nejvice,a venovat mu to,co jini neumi nebo "od prirody" nemohou.
S pozdravem
lsiv
-
- Nový člen
- Líbí se mi: Ženy
- ve věku od: 50
- ve věku do: 60
jen krátce pro isiv, já pochopil, že ten "stařec" nebyl míněn nijak pejorativně, já jen trošku popíchl. takže není třeba omluva, rozumíme si. a opravdu jinak píšeš pravdu, hetero asi nemůže dát dítěti to, co pedofil, protože ty se dokážeš vžít do pocitů a potřeb toho dítěte líp, než já. se budu opakovat, ale fx má pravdivé motto: pedofílie skutečně člověku dává větší schopnost empatie a umění jednat s dětmi. kde třeba já bych byl nervozní (a dítě to hned vycítí), tam ty s přehledem a vlídně dovedeš jednat. toho bychom se vlastně od pedofilů měli učit. za těch několik měsíců, co sem chodím (jak ten čas letí), jsem dost pochopil.
-
- Registrovaný uživatel
p."moravak":
Jsem moc rad,ze jsme se vzajemne spravne pochopili.
A jak jsem se jiz zminit,je neocenitelne mit v tomto forumu inteligentniho dospeleho cloveka-heterosexuala,ktery se umi vcitit do pocitu lidi odlisnych "zajmu".
Myslim si,ze to muze byt pro nas pedofily velky prinos-seznamit se s nazory a pohledem na svet heterosexuala s obsahlymi zivotnimi zkusenostmi.
Ja osobne,si mnohdy vubec nedovedu predstavit a pochopit ty "prave" zivotni hodnoty dospeleho,rad bych do toho ale trochu "pronikl".
Tak prosim piste,srovnavejte ty nase odlisne svety,urcite najdeme dost podnetu k zamysleni..
S podekovanim
lsiv
Jsem moc rad,ze jsme se vzajemne spravne pochopili.
A jak jsem se jiz zminit,je neocenitelne mit v tomto forumu inteligentniho dospeleho cloveka-heterosexuala,ktery se umi vcitit do pocitu lidi odlisnych "zajmu".
Myslim si,ze to muze byt pro nas pedofily velky prinos-seznamit se s nazory a pohledem na svet heterosexuala s obsahlymi zivotnimi zkusenostmi.
Ja osobne,si mnohdy vubec nedovedu predstavit a pochopit ty "prave" zivotni hodnoty dospeleho,rad bych do toho ale trochu "pronikl".
Tak prosim piste,srovnavejte ty nase odlisne svety,urcite najdeme dost podnetu k zamysleni..
S podekovanim
lsiv
Naposledy upravil(a) lsiv dne sobota 9. 7. 2011, 23:58:54, celkem upraveno 1 x.
-
- Registrovaný uživatel
Zde je tabulka,"veku zpusobilosti k pohlavnimu styku" ve vsech statech sveta.
Z tech poznamek,uvedenych dole ovsem jasne vyplyva,ze to v urcitych zemich neni tak zcela jednoznacne,a zalezi na nejruznejsich okolnostech.
http://www.avert.org/age-of-consent.htm
http://en.wikipedia.org/wiki/Age_of_consent
lsiv
P.S. V te Kambodzi,o niz jsme se bavili je spodni hranice 16let.
Z tech poznamek,uvedenych dole ovsem jasne vyplyva,ze to v urcitych zemich neni tak zcela jednoznacne,a zalezi na nejruznejsich okolnostech.
http://www.avert.org/age-of-consent.htm
http://en.wikipedia.org/wiki/Age_of_consent
lsiv
P.S. V te Kambodzi,o niz jsme se bavili je spodni hranice 16let.