Mám smutnou zprávu.
Tim z debatního Deníku se snažil lidem na Twitteru vysvětlovat, co znamená pedofilie a psal pravdivá fakta, na která měl i zdroje.
Bohužel za pár dní mu
Twitter pozastavil účet s několika tisíci sledujícími, který už téměř na 100% nedostane zpět. Podotýkám, že měl dokonce zaplacenou modrou fajfku, takže se zdá, že v tomto tématu je zde jakékoliv "krytí" v podobě předplatného zbytečné.
Tohle je ta svoboda, co Musk sliboval? Heh.... Na Twitteru vládne tvrdá cenzura.... Stejně jako třeba na Facebooku nebo Instragramu. Bože, to je tak směšný a trapný.

Obávám se, že za takových podmínek skutečně nejde něco jako ČEPEK účet na Twitteru provozovat.... Jestliže smažou i Tima za pár takových komentářů, je to zbytečně vynaložená energie.
Napíšu Timovi mail. Už jen čekám na vyjádření Tima.
Na svůj
Youtube v komunitě napsal: "Twitter/X mi zabanoval účet. Zítra o tom budu točit velké vyjádření… Ale ve zkratce, mám samozřejmě ve všem co jsem řekl naprostou pravdu a konzervativní platforma Elona Muska jenom nezvládá tvrdou realitu že Debatní deník je argumentačně neporazitelný, tak ho musí zakázat

"