Muž kvůli mladistvému vzhledu své ženy zažívá peklo, nazývají ho pedofilem (iDnes.cz)

Sekce pro vkládání článků, které se nehodí do ostatních podsekcí Reakce na média a které jsou zároveň s ohledem na téma fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosím, vkládejte pouze články valné kvality.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Cykle02
Mediální analytik
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Dal: 365 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Muž kvůli mladistvému vzhledu své ženy zažívá peklo, nazývají ho pedofilem (iDnes.cz)

Nový příspěvek od Cykle02 »

Dvaadvacetiletá Lyndsey Ashtonová měří pouhých sto sedmačtyřicet centimetrů a vypadá stále jako malá holčička. Každý den na ni lidé pokřikují, že je dítě a neměla by mít děti a jejímu manželovi Johnovi nadávají do pedofilů. „Je to velmi nepříjemné, i když se snažíme to nevnímat,“ uvedli.

Když byla Lyndsey malá, prodělala rakovinu. Lékaři si myslí, že právě náročná léčba způsobila zastavení jejího růstu i vzhled holčičky. Až do nedávna nad svým vzhledem příliš nepřemýšlela. Lidé ho ani nijak nekomentovali. Jakmile se ale stala matkou, nastalo peklo.

„Lidé si myslí, že jsem náctiletá matka a mému muži říkají, že je pedofil. Je to velmi náročné. Málokdo si umí představit, jak na nás takové řeči působí. Skrz prsty se na mě dívali i v porodnici, dokud nezjistili, že už jsem plnoletá,“ svěřila se Lyndsey pro Dailystar.

Kdykoli vyjdou s dětmi ven z domu, lidé na ně pokřikují. Zatím to jejich malinké děti nijak nevnímají, ale v budoucnu to zřejmě nebude příjemné ani pro ně. Lyndsey už uvažovala nad tím, že by si nechala změnit účes a víc se malovala, aby nevypadala tak mladě. S výškou ale nic nenadělá a dítě bude připomínat stále.

„Kéž by se po přečtení našeho příběhu lidé zamysleli nad svým chováním. Myslím, že si málokdo uvědomuje, jak moc mohou jejich narážky někomu ublížit,“ pokračovali.

Manžel Lyndsey už má strach i vyjít z domu. „Vím, že jen se dostanu se svou ženou ven, lidé budou civět a mít nepříjemné poznámky,“ dodal.
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
podivin
Správce poradny
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 1658 poděkování
Dostal: 720 poděkování

Re: Muž kvůli mladistvému vzhledu své ženy zažívá peklo, nazývají ho pedofilem (iDnes.cz)

Nový příspěvek od podivin »

Jsou tam i fotky. Vypadá opravdu hodně dětsky. Osobně si nedokážu představit, že ten chlap není aspoň hebefil.

Jinak lidi ať si myslí, co chtějí, ale opravdu by se nemuseli vyjadřovat negativně, když nemají úplné informace. A ikdyby byla tak mladá, tak jim do toho nic není a když se jim to nelíbí, tak ať se nedívají. Já bych se jí třeba nejdřív ze zvědavosti zeptal "To už máš dítě tak mladá?" No, ale já jsem holt pedofil, no.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu