S pozdravem Marek, vlastě kočičí krabice a Dycky LGL.
No vidíš CatBox a já tu jsem zavřený a zde roztomilé princezničky nevidím, ale (zítra jdu do stájí tak Podivín bude vědět co myslím) s pozdravem Jája
Pání Estončané mají poměrně dost přísný zákony, ovšem funguje to opravdu u nich? Jak vypadá takový pedofil v Estonsku a vůbec, ukazují se aspoň v minimální formě jako tady CZ/SK? Osobně si myslím, že kdyby to bylo tady mírnější, co se názorů na pedofílii týče, tak by se tolik pedofilů neschovávalo, ovšem já nemůžu ani náhodou porovnávat zneužívaní dítěte s čistou a nikdy nenaplněnou lásku pedofila. Ale jen taková otázka do větru, snad mi rozumíš..Zdravím všechny, tak dnes jsme měli nástěvu terapeutického týmu z Estonska a mohli jsme jim dávat otázky... Estonsko má tvrdý zákon, první zneužití dítěte 5 let vězení u nás trapná podmínka u nich recidiva po druhé 25let nebo doživotí.
Hm, opět jaký by byl cíl? Já se obávám že by to mělo sice nějaký účinek a lidem kteří ublíží dítěti za účelem svých pudů.. tak Ano, takovej člověk by měl mít tento tvrdý trest, ale zase je tu procento pedofilů které nedej bože sklouznou za jistou čáru, litují svých činů a dostanou takový trest. Samozřejmě obhajování zneužívání nepodporuji, Ale nějaká ta lítost nad tím by mohla být.Co kdyby Čepek zkusil veřejně prosazovat aby trestné činy páchané na dětech byla trestána mnohem a mnohem přísněji, protože mě se to vůbec nelíbí?
Jakou lítost nebo nad čím myslíš? Není mi to úplně jasné, mohl bys to nějak více rozvést?