Hledám kamaráda
Pravidla fóra
- V každém inzerátu musí být výslovně psán věk 15 let či vyšší. Je přísně zakázáno vyhledávat děti (osoby pod 15 let věku).
- Je přísně zakázáno vyhledávat osoby za účelem sexu.
- Před odesláním inzerátu si důsledně přečti:
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 3
- ve věku do: 15
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 24 poděkování
-
- Nový člen
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 8
- ve věku do: 14
-
- Registrovaný uživatel
- Varování: 1
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 306 poděkování
- Dostal: 228 poděkování
Re: Hledám kamaráda
Ahoj jsem rád že se nebraniš komunikaci s námi, avšak píšeš že ty jsi ten kluk. Respektuji a je to dobře, že jsi neuvedl svůj věk.
Je otázkou co tě přivádí na tento web a důvodů může být víc. Sám si pamatuji sebe ve věku 12-15 kdy jsem hledal laskavého tolerantního průvodce a chápu, pokud je toto ten motiv.
Na druhou stranu mám potřebu Ti říct, abys v každém ohledu chránil sám sebe. Nedoporučuji vést konverzace mimo standartní komunikační kanály. Vydávat se na schůzku s cizími lidmi a i kdybys měl dotyčného člověka hodně rád, doporučuji nenechávat posouvat hranice. Tenhle věk je hodně citlivý a bouřlivý zároveň. Věřím, že najdeš respektujícího vyzrálého průvodce.
Je otázkou co tě přivádí na tento web a důvodů může být víc. Sám si pamatuji sebe ve věku 12-15 kdy jsem hledal laskavého tolerantního průvodce a chápu, pokud je toto ten motiv.
Na druhou stranu mám potřebu Ti říct, abys v každém ohledu chránil sám sebe. Nedoporučuji vést konverzace mimo standartní komunikační kanály. Vydávat se na schůzku s cizími lidmi a i kdybys měl dotyčného člověka hodně rád, doporučuji nenechávat posouvat hranice. Tenhle věk je hodně citlivý a bouřlivý zároveň. Věřím, že najdeš respektujícího vyzrálého průvodce.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 5
- ve věku do: 12
- Dal: 17 poděkování
- Dostal: 42 poděkování
-
- Nový člen
- ve věku od: 9
- ve věku do: 12
- Dal: 7 poděkování
- Dostal: 10 poděkování
-
- Moderátor audiovizuální sekce
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 1
- ve věku do: 9
- Dal: 494 poděkování
- Dostal: 73 poděkování
Re: Hledám kamaráda
Little Hero píše: ↑čtvrtek 23. 2. 2023, 17:49:37Jaj, kde jsem toho kluka v tvým avataru už viděl... Není to malej Keanu Reeves?
Dejwik12 píše: ↑neděle 26. 12. 2021, 15:45:41Nooo skoro, je to mladší Jacob TremblayLittle Hero píše: ↑neděle 26. 12. 2021, 14:50:52 Tuším, že to je malej Keanu Reeves, i když mi připomíná i Dustina Hoffmana.
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Varování: 2
- Líbí se mi: Chlapci a muži
- Výkřik do tmy: Láska je krásná pokud jsou na ni dva ......
- Dal: 16 poděkování
- Dostal: 46 poděkování