Návrh na založení nové sekce

Přání, nápady, návrhy na vylepšení, chvála, kritika a stížnosti registrovaných uživatelů. (Noví uživatelé fóra zde mohou zakládat témata či na již založená témata odpovídat až po schválení členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)

Byli byste pro sekci "osobnější diskuse", kterou by viděli jen registrovaní?

Anketa končí za pondělí 16. 1. 2023, 12:31:15

Ano
4
27%
Spíše ano
2
13%
Nevím
4
27%
Spíše ne
3
20%
Ne
1
7%
Mám jiný nápad (napiš)
1
7%

Celkem hlasů: 15
anna.g87
Nový člen
Líbí se mi: Ženy a muži
ve věku od: 0
ve věku do: 50
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Mé dětství bylo šťastné jen epizody, které se v něm odehrály měly hořké dozvuky a některé dodnes žádné nemají a je po nich jen prázdá díra. Mé vzpomínky jsou krásné i smutné i s otazníky. Svůj život žiji, jak jen to umím, a když nevím jak dál, improvizuji. Mám dvě krásné slečny a přítele a rodina je pro mě vším.
Dal: 5 poděkování
Dostal: 24 poděkování

Re: Návrh na založení nové sekce

Nový příspěvek od anna.g87 »

Bouře píše: pondělí 26. 12. 2022, 15:08:40
anna.g87 píše: pondělí 26. 12. 2022, 11:35:19 Ano, souhlasím s Bouří.

Osobně mám jen strach, aby se z toho nestalo takové to místo jako jsou veřejné záchodky, na které si můžete odskočit, ale z nějakého důvodu se jim spíše vyhnete.
Samozřejmě by to tam bylo moderovaný a opravdu by se z toho nestala nějaká džungle, tím jsem si jistá. :) Nebo jsem pointu špatně pochopila? Jakože by se z toho třeba stalo místo plného negativ?
No, myslela jsem to přesně tak, jak se tady níže již argumentuje proti. Že to bude místo, o kterém lidi ví, že si tam můžou odskočit, ale z nějakého důvodu to budou pokládat za zbytečné nebo nebudou mít důvěru se tam svěřovat. Aby se z toho nestala džungle a nedocházelo k banování, to je věc druhá, a také asi argument proč by se toho místa lidi spíše obávali. To vše se dá zjistit jednoduše jen praxí.
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
Dal: 1582 poděkování
Dostal: 796 poděkování

Nový příspěvek od Dreamer »

A co takhle na ten méně formální pokec rozhodit ČEPEK Mastodon server (nebo něco podobného nebo úplně jiného, s čím třeba máte zkušenosti)? Asi by to úplně nesplnilo to, co chybí na fóru Bouři, ale já si trochu myslím, že nová sekce na fóru reálně příliš nové aktivity nepřinese. Nový formát by mohl...
Bouře
Správce sociálních sítí
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
Dal: 850 poděkování
Dostal: 873 poděkování

Nový příspěvek od Bouře »

Dreamer píše: čtvrtek 5. 1. 2023, 5:56:54
No je to určitě moc zajímavý nápad. Nejsem si jistá, jaké všechny funkce má Mastadon, ale dokážu si představit, že by tam někdo dokázal rozjet celou pedo komunitu. :) V zakomponování do fora to vidím ale trochu problematicky. Už by to nebylo "ve foru" jako nějaké subforum, sekce, ale spíš něco mimo web, néli spíš už jako jiný "web". Pořád si tedy myslím, že ta nějaká sekce pro registrované by plnila svůj účel, ale pokud někdo nějaký "pedo mastadon" založí, budu to ráda sledovat.
Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1545 poděkování
Dostal: 3434 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Dreamer píše: čtvrtek 5. 1. 2023, 5:56:54 já si trochu myslím, že nová sekce na fóru reálně příliš nové aktivity nepřinese. Nový formát by mohl...
Nový formát by měl fungovat jak?

On je trochu problém v tom, že zde máme vše sledováno a logováno a tomuto logování nemůže tedy uniknout nikdo, kdo by chtěl dělat něco nepřístojného. Takže dělat něco někde jinde, kde by taková kontrola nebyla, jde proti bezpečí tamních uživatelů.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK
Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.

Kasz píše: pátek 6. 1. 2023, 18:07:41
Novým formátem jsem myslel “ani chat, ani fórum”. Těch komunitních systémů je spousta. Třeba Discourse je nebo byl populární. Teď se dostává do popředí ten Mastodon. Pro uživatele je to podobné jako třeba Twitter, akorát server provozuješ ty. Takže nastavuješ pravidla a můžeš se ulogovat k smrti, pokud máš máš tu potřebu. Ten tvůj server může být součástí celé sítě “fediverse”, takže tví uživatelé mohou sledovat / komunikovat i s uživateli jiných serverů. Ty jako správce serveru můžeš jiné servery u sebe zablokovat, pokud ti jejich pravidla nebo uživatelé nevyhovují.

@pbd to určitě bude znát, nebo by si s tím mohl pohrát a prozkoumat to :).
Cykle02
Mediální analytik
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Dal: 365 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Nový příspěvek od Cykle02 »

Už jsem si říkal, že bych v podstatě své výstupy mohl v případě nefunkčnosti/zrušení našeho serveru komplet dávat na Twitter.

To s tím vlastním Mastodontem nevidím. Kdo by se o to staral.
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK

Cykle02 píše: sobota 7. 1. 2023, 9:17:44 Kdo by se o to staral.
Tak o fórum a chat se taky někdo stará. Myslíš, že tohle by bylo o tolik náročnější?
Bouře
Správce sociálních sítí

Tak kde to vázne? :)
Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Marco Freeman
Administrátor
Líbí se mi: Chlapci
ve věku do: 11
Wickr Me: MarekVolny
(Telegram dávám po dřívější komunikaci)
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2049 poděkování

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Bouře píše: sobota 4. 3. 2023, 21:53:34Tak kde to vázne? :)
Čeká se na schválení a interní diskuzi o dokumentu a textu uvedeného mým kolegům dne 3. ledna 2023, po jehož schválení v závěrečné podobě započneme negociační rozhovory na téma nové, méně veřejné sekce a jejího nastavení.
Marco Freeman,
administrátor komunity ČEPEK / Administrator of ČEPEK Community
šéfredaktor redakce ČEPEK / Editor-in-Chief of ČEPEK Editorial Office

E-mail: [email protected]
________
Bouře
Správce sociálních sítí

Marco Freeman píše: sobota 4. 3. 2023, 22:00:57
Bouře píše: sobota 4. 3. 2023, 21:53:34Tak kde to vázne? :)
Čeká se na schválení a interní diskuzi o dokumentu a textu uvedeného mým kolegům dne 3. ledna 2023, po jehož schválení v závěrečné podobě započneme negociační rozhovory na téma nové, méně veřejné sekce a jejího nastavení.
Já jen že už je to skoro 2 měsíce a zatím jsem neslyšela ani zmínku o tom, že by se to nějak řešilo. Nechci aby to zapadlo, tak raději připomínám. :)
Marco Freeman
Administrátor
ve věku do: 11
Wickr Me: MarekVolny
(Telegram dávám po dřívější komunikaci)
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2049 poděkování

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Bouře píše: sobota 4. 3. 2023, 22:09:39 Já jen že už je to skoro 2 měsíce a zatím jsem neslyšela ani zmínku o tom, že by se to nějak řešilo. Nechci aby to zapadlo, tak raději připomínám. :)
Jasně, já zatím nic nedostal k textové prepozici feedback (vyjma Pbd, který se promptně vyjádřil již snad na druhý den). Na Twitteru jsem založil pro Kasze "count thread" počínaje dnešním dnem jako 62. dnem mého čekání. Možná, že když mu číslo uplynulých dní připomenu každý den přes Twitter, který hojně navštěvuje, tak si na to najde čas. Třeba mu bude nakonec stačit "len 22 dní". [:}
Marco Freeman,
administrátor komunity ČEPEK / Administrator of ČEPEK Community
šéfredaktor redakce ČEPEK / Editor-in-Chief of ČEPEK Editorial Office

E-mail: [email protected]
________
Bouře
Správce sociálních sítí

Za dva měsíce to bude rok, kdy jsem přišla s nápadem na založení nové sekce. Proběhla i anketa. Myslíte, že by tedy bylo možné sekci založit?
Pavel1
Člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 5
ve věku do: 14
Kontakt: mail: [email protected]
Whatsapp : ‪+420 605 779 951‬
Session id : 0554caf41c3a21f6d6ea3664cd66e2d654a44858d07705bab1e0a485d6e21f611b
Výkřik do tmy: děti jsou super
Dal: 438 poděkování
Dostal: 48 poděkování

Nový příspěvek od Pavel1 »

Bouře píše: středa 18. 10. 2023, 22:27:01 Za dva měsíce to bude rok, kdy jsem přišla s nápadem na založení nové sekce. Proběhla i anketa. Myslíte, že by tedy bylo možné sekci založit?
Pro bylo ovšem jen 40 % hlasujících ( ano + spíše ano ) .
Otázka tedy jestli má opravdu smysl takovou sekci zakládat , když o ni většina nestojí, a dosud se nikdo jiný krom tebe nepřipomněl , že by měl zájem :)
Bouře
Správce sociálních sítí

Pavel1 píše: pátek 20. 10. 2023, 21:12:30
Bouře píše: středa 18. 10. 2023, 22:27:01 Za dva měsíce to bude rok, kdy jsem přišla s nápadem na založení nové sekce. Proběhla i anketa. Myslíte, že by tedy bylo možné sekci založit?
Pro bylo ovšem jen 40 % hlasujících ( ano + spíše ano ) .
Otázka tedy jestli má opravdu smysl takovou sekci zakládat , když o ni většina nestojí, a dosud se nikdo jiný krom tebe nepřipomněl , že by měl zájem :)
Těch 40% hlasujících je stále dost. Málokdy se lidé shodnou na něčem na 100%.

Otázku bych formulovala jinak. Jaké přínosy nebo naopak nevýhody může přinést vznik takové sekce? Výhody z toho můžou být takové, že tam jednou za čas někdo založí nějaké vlákno a nebo odpoví, protože co si budeme, ne každému je příjemné psát nějaké osobnější věci na fóru, kde si je může přečíst reálně každý, na-rozdíl, když je takový obsah jen mezi menší skupinou lidí. Jaké to může mít nevýhody? Maximálně takové, že se tam napíše pár příspěvků, a pak o to tedy lidé skutečně nebudou mít zájem. V takovém případě by se daná vlákna jednoduše přesunuly třeba do VIP sekce. Shrnuto podtrženo, ČEPEK o nic nepřijde.

Kromě toho i těch zbylých 60% (kteří mimochodem často v anketě odpověděli, že neví) může změnit názor a naopak budou rádi, že taková sekce vznikla, no ne? To, že se zatím nikdo nepřipomenul neznamená, že by o takovou sekci nebyl zájem. Spíš je možné, že na to lidé zapomněli.

Co mě mrzí, je, že se založení této sekce schválilo, byl o ní zájem, ale vlastně pořád neexistuje, jako by to bylo zameteno pod koberec. Mrzí mě to, protože se tím ne jen mně, ale i ostatním, co by chtěli ČEPEK posouvat nějakým způsobem vpřed, dává najevo (nebo, že mohou mít pocit), že je jejich iniciativa zbytečná a nemá tedy smysl navrhovat nějaké zlepšení, a tím se i jako komunita posouvat. Možná, že to je i jedna z příčin toho, proč jsou uživatelé tak pasivní.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1545 poděkování
Dostal: 3434 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Pavel1 píše: pátek 20. 10. 2023, 21:12:30 Pro bylo ovšem jen 40 % hlasujících ( ano + spíše ano ) .
Já bych řekl, že to je spíš takový kostlivec ve skříni. Podle mě sekce smysl má, a 40 % (i když při velmi nízkém počtu hlasujících) je dost. Zkusím se o tom poradit v Týmu.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙