Perličky z Twitteru
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Muži
- ve věku od: 18
- ve věku do: 40
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 817 poděkování
Re: Perličky z Twitteru
Napsala jsem také odvolání, ale podle mě je to zbytečné. Ty formuláře mají jen aby se neřeklo. Nicméně mám plán. 

Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 8
- Dal: 106 poděkování
- Dostal: 293 poděkování
Můj účet stále žije. Nechci to zakřiknout. Už funguje přes 2 roky. Asi nejsem tak agresivní nebo nevím.
-
- Mediální analytik
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 2
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
- Dal: 365 poděkování
- Dostal: 1982 poděkování
A tím jsi Kasze, Pavla1, Bouři a mě urazil. Prostě rozený diplomat
Jěstli to nebude něčím jiným
Tak však teď budeš mít prostor se předvést

Jěstli to nebude něčím jiným

Tak však teď budeš mít prostor se předvést

...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 5
- ve věku do: 14
- Kontakt: mail: [email protected]
Whatsapp : +420 605 779 951
Session id : 0554caf41c3a21f6d6ea3664cd66e2d654a44858d07705bab1e0a485d6e21f611b - Výkřik do tmy: děti jsou super
- Dal: 398 poděkování
- Dostal: 47 poděkování
Mě neurazil.
Teď to vypadá na nějaký zátah , ale obvykle mám účet zabanovaný , až když mi rupnou nervy a nepíšu něco trochu agresivního .
( byt ani zdaleka ne tak, jak píší “ pedobíjci “ každou chvíli ) .
Každopádně za co zabanovali Bouři a Cykle2 , to opravdu nevím.
Boure je vždy slušná v kaze situaci , a Cykle2 v podstatě jen stále dokola posila stejné odkazy

-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1528 poděkování
- Dostal: 3410 poděkování
Dneska se nás slušně zastalo Věřím ti:
Tak jsem jim poděkoval v DM:
Milé "Věřím ti",
chtěl bych Vám poděkovat za "zastání", které se na TW objevilo - ono to není snadné vysvětlovat, že pedofil není automaticky zneužívač a dokonce ani automaticky zvýšeným nebezpečím pro děti.
Jsem administrátorem webu https://www.pedofilie-info.cz, píšu už ze 3. účtu, protože předchozí vždy byl na základě nahlašování těch "odpůrců" smazán.
Snažíme se těm, kterých se to týká, poskytnout informace, jak naložit s tím, že se jim (nám) líbí děti. Sám pracuji jako učitel na základní škole, kde jsem vcelku oblíbený a dost si uvědomuju, co bych způsobil, kdybych na nějaké dítě "sáhl", ale nejde jen o dotýkání, ale jde i o chování. K dětem se snažím chovat co nejlépe, zároveň mám s nimi takový řekněme spíš o něco víc neformální vztah než jiní učitelé, a tak se mi třeba svěřují s tím, když je něco trápí nebo jim někdo nějak ubližuje.
Na našich stránkách budeme mít nově "sekci" pro oběti zneužívání, protože se v minulosti už několikrát stalo, že k nám nějaká oběť přišla a pátrala po tom, "proč se jí to stalo". Jednou jsme byli i úplně první, komu se s tím na chatu svěřila a říkala, že jí to doporučila její psycholožka. Zajímavé je, že i tyhle oběti pochopí ten rozdíl mezi pedofilem a predátorem. Předsedkyně našeho spolku Iška je taky jednou z "obětí"...
Chtěl bych Vám moc poděkovat, protože po tom minulém týdnu plném hejtů a útoků mě zahřálo na srdci, když jsem viděl, jak vysvětlujete fakta a jak se nás v podstatě zastáváte. Tedy spíš tak, že se zastáváte faktů.
Moc Vám fandím. Snažím se ve škole i v rámci předmětů, které zrovna nesouvisí se zneužíváním a prevencí, s dětmi mluvit a poukazovat na to, co si kdo smí nebo nesmí dovolit, a ukazuju jim i na těch reálných případech, že je naděje na dobré vyřešení.
Moc díky, protože žít v té nenávisti a přitom se snažit jít dál a dělat svou práci dobře... není snadné, když pořád cítíte, že by vás lidi kamenovali. Moc díky, že i Vy věříte, snad se neurazíte, ale že věříte i nám - pedofilům.
Až budeme mít stránku pro oběti hovotou, budu rád, pokud tam na Vás budeme mít odkaz.
Moc děkuje a zdraví
Petr Kasz, administrátor https://www.pedofilie-info.cz
P.S. Moc rád bych se představil i vlastním jménem, ale bohužel to není možné. A to i když Vám věřím.
Tak jsem jim poděkoval v DM:
Milé "Věřím ti",
chtěl bych Vám poděkovat za "zastání", které se na TW objevilo - ono to není snadné vysvětlovat, že pedofil není automaticky zneužívač a dokonce ani automaticky zvýšeným nebezpečím pro děti.
Jsem administrátorem webu https://www.pedofilie-info.cz, píšu už ze 3. účtu, protože předchozí vždy byl na základě nahlašování těch "odpůrců" smazán.
Snažíme se těm, kterých se to týká, poskytnout informace, jak naložit s tím, že se jim (nám) líbí děti. Sám pracuji jako učitel na základní škole, kde jsem vcelku oblíbený a dost si uvědomuju, co bych způsobil, kdybych na nějaké dítě "sáhl", ale nejde jen o dotýkání, ale jde i o chování. K dětem se snažím chovat co nejlépe, zároveň mám s nimi takový řekněme spíš o něco víc neformální vztah než jiní učitelé, a tak se mi třeba svěřují s tím, když je něco trápí nebo jim někdo nějak ubližuje.
Na našich stránkách budeme mít nově "sekci" pro oběti zneužívání, protože se v minulosti už několikrát stalo, že k nám nějaká oběť přišla a pátrala po tom, "proč se jí to stalo". Jednou jsme byli i úplně první, komu se s tím na chatu svěřila a říkala, že jí to doporučila její psycholožka. Zajímavé je, že i tyhle oběti pochopí ten rozdíl mezi pedofilem a predátorem. Předsedkyně našeho spolku Iška je taky jednou z "obětí"...
Chtěl bych Vám moc poděkovat, protože po tom minulém týdnu plném hejtů a útoků mě zahřálo na srdci, když jsem viděl, jak vysvětlujete fakta a jak se nás v podstatě zastáváte. Tedy spíš tak, že se zastáváte faktů.
Moc Vám fandím. Snažím se ve škole i v rámci předmětů, které zrovna nesouvisí se zneužíváním a prevencí, s dětmi mluvit a poukazovat na to, co si kdo smí nebo nesmí dovolit, a ukazuju jim i na těch reálných případech, že je naděje na dobré vyřešení.
Moc díky, protože žít v té nenávisti a přitom se snažit jít dál a dělat svou práci dobře... není snadné, když pořád cítíte, že by vás lidi kamenovali. Moc díky, že i Vy věříte, snad se neurazíte, ale že věříte i nám - pedofilům.
Až budeme mít stránku pro oběti hovotou, budu rád, pokud tam na Vás budeme mít odkaz.
Moc děkuje a zdraví
Petr Kasz, administrátor https://www.pedofilie-info.cz
P.S. Moc rád bych se představil i vlastním jménem, ale bohužel to není možné. A to i když Vám věřím.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! 

-
- Mediální analytik
No tak když býváš opravdu agresivní, tak co by tě to uráželo.Pavel1 píše: ↑pondělí 18. 9. 2023, 19:46:15Mě neurazil.
Teď to vypadá na nějaký zátah , ale obvykle mám účet zabanovaný , až když mi rupnou nervy a nepíšu něco trochu agresivního .
( byt ani zdaleka ne tak, jak píší “ pedobíjci “ každou chvíli ) .
Každopádně za co zabanovali Bouři a Cykle2 , to opravdu nevím.
Boure je vždy slušná v kaze situaci , a Cykle2 v podstatě jen stále dokola posila stejné odkazy![]()

Mě měli lidi hlavně za stroj

-
- Mediální analytik
Koukám že se chudáci střetli i s tímhle trotlem

Neskutečný mimoň

-
- Mediální analytik
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Muži
- ve věku od: 18
- Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 817 poděkování
Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
-
- Správce poradny
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
- Dal: 1594 poděkování
- Dostal: 706 poděkování
No konečně to vypnou. Ještě by to měli udělat i s ostatníma, FB, IG, TT, SC, a bude klid.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
-
- Mediální analytik
-
- Mediální analytik
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku do: 11
Wickr Me: MarekVolny
(Telegram dávám po dřívější komunikaci) - Příspěvky: 1702
- Dal: 1098 poděkování
- Dostal: 2054 poděkování
Marco Freeman,
administrátor komunity ČEPEK / Administrator of ČEPEK Community
šéfredaktor redakce ČEPEK / Editor-in-Chief of ČEPEK Editorial Office
E-mail: [email protected]
administrátor komunity ČEPEK / Administrator of ČEPEK Community
šéfredaktor redakce ČEPEK / Editor-in-Chief of ČEPEK Editorial Office
E-mail: [email protected]
________
-
- Člen skupiny ČEPEK
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
- Dal: 1565 poděkování
- Dostal: 780 poděkování
Tahle hra na vzájemný blokování a reportování a rušení účtů
mě zaujala. Má to i nějaké vítěze, nebo jen poražené? A pokud má vítěze, co vlastně vyhrávají?
mě zaujala. Má to i nějaké vítěze, nebo jen poražené? A pokud má vítěze, co vlastně vyhrávají?
-
- Mediální analytik
Za 100 zrušených účtů odemkneš golden skin 

-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 3
- ve věku do: 8
- Dal: 106 poděkování
- Dostal: 293 poděkování
Nicméně tím, že vám zase smazali účty, tak se mi ve "follow" zase nic neukazuje. Aktivně zmínky o pedofilech na twitteru nevyhledávám.