Trest pro uživatele Jája

Informování ohledně udělených trestů a varování. (V této části fóra mohou zakládat témata pouze členové Týmu ČEPEK, ostatní registrovaní uživatelé mohou na již založená témata reagovat. Uživatelé na Trestné lavici a Nově registrovaní mohou přispívat až po schválení příspěvku členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
Pravidla fóra
  • Tato sekce slouží pro informování uživatelů o udělených trestech. Uživatelé umístění na Trestnou lavici (tedy uživatelé zaBANovaní) v této sekci mohou reagovat na již založená témata, jejich příspěvky však musí projít schválením některého z administrátorů (či globálních moderátorů). Upozorňujeme uživatele, že schvalovány budou jen nevulgární a neútočné příspěvky.

• Témata se standardně uzamykají poté, co je trest uživatele ukončen a delší dobu nikdo do vlákna nepřispěje. Pokud je vlákno uzamčeno dříve, nejčastěji je tak z důvodu rozjeté off-topic hádavé diskuze. Pokud je vlákno takto dříve uzamčeno, může uživatel na Trestné lavici reagovat na svůj trest prostřednictvím zprávy na email [email protected].

• Souhrn aktuálních trestů a informace k nim naleznete ve vláknu Přehledný seznam aktuálních trestů. Všechny tresty jsou udělovány včetně koncového data!
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2046 poděkování

Re: Trest pro uživatele Jája

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Jája píše: středa 5. 7. 2023, 20:44:35 Ano s tím problém nemám, ale jak je v sekci tohoto vlákna mnou napsaná jemu zpráva ať mi tam zrovna on nepíše co udělá, píše si zvesela dál a dál. A zde také nejde o provokaci já se domnívám že asi ano a jak píšu nebýt jeho stupidních poznámek tak já nemám ban, není to fér a měl by být také nějak potrestán. Já respektují rozhodnutí Adminú, ale to má spousta háčků? Které by bylo potřeba dotáhnout dokonce, protože já nezačal. Viz můj druhý odstavec. Tam jsem vše vysvětlil.
Pokud bys chtěl prostor, do kterého ti nikdo nebude psát, pak by sis musel založit nějaký blog. Vlákno v diskuzním fóru bude vždy náchylné k tomu, aby v něm vznikla právě diskuze. Předejít diskuzi se dá leda zamčením tématu, ale pak tam nemůže psát ani sám autor, pokud nemá moderátorská oprávnění. :)

Uživatel Swen nebyl jediným diskutérem v tématu, naopak se nás tam zapojilo mnohem více, přesto nevidím, že by sis stěžoval na mě, Cykleho nebo třeba Podivína, že ti naschvál spamujeme vlákno. Naopak bych řekl, že to podnítilo zajímavou diskuzi na téma empatie a toho, zda se dá empatie vůči dětem odvodit od nějakých obrázků. Přesto jediný, kdo ti v rámci diskuze vadil, byl Swen. Který koneckonců, pokud jsem si všiml, do původní reakce v daném tématu dopsal omluvu, pokud se příspěvkem někoho dotkl.

Z mého pohledu tedy nevidím důvod, proč Swena trestat za to, že reagoval ve vláknu, kde nás reagovalo koneckonců víc, přičemž reagování a diskuze je vlastně hlavní pointou diskuzního fóra... Nevím ani, jaké přesně pravidlo by tím měl z tvého pohledu porušit. Pořád říkáš, že "on za to může" a že "on si začal", přitom jakékoliv SZ jsi inicioval ty sám.

Jinak také souhlasím s tím, že jsem tady hádku nezaznamenal, ne každá výměna názorů je hádkou. Byť jsem měl vcelku dost času na reagování, takže jsem byl v reakcích rychlý a nebyly obvyklé prodlevy. :)

A ještě dvě technické:

Jájo, když cituješ, reakci na citovaný příspěvek vlož vždycky až za konec tagu quote takto:

Kód: Vybrat vše

[quote=Jája post_id=63108 time=1688582675 user_id=2244]Jájova zpráva.[/quote] AŽ SEM PÍŠU REAKCI.
Takhle se ti zamíchaly tvé texty do textu Bouře a trvalo mi, než jsem se v tom zorientoval, abych to napravil. Jinak by to působilo hodně zmateně.

A vyhýbej se prosím vulgarismům (především vůči ostatním lidem, ale i obecně).
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jája
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 10
ve věku do: 45
Výkřik do tmy: TO CO DNES ZANECHÁME V SRDCI DĚTÍ,ONY ZÍTRA VRÁTí CELÉMU SVĚTU...tak proto je musíme začít společně chránit ❤️🕊️🕊️🕊️🆘

„Lehčí je odpustit nepříteli než příteli"
Dal: 395 poděkování
Dostal: 219 poděkování

Nový příspěvek od Jája »

Dobré ráno, ok asi máš taky pravdu ne já NECHCI mít žádné své vlákno. Jen chci ať tu mezi sebou komunikujeme, každý se dozví něco atd...jen jsem místo teček použil horší opak slova štvát 😰..
Já tam i někde tučně zviraznil že Chci ať tu lidi píšou. Stejně co byste tu dělali kdyby jste mě tu neměli.

Chci ať se tu máme všichni hezky, tak já zkusím na ten včerejší den zapomenout a jít dál. Promiň Swen za mou reakci🕊️jen mi vadilo že si děláš srandu z obrázku a mých pocitů. Takže podal bych ti ruku takže jen tak virtuálně 🤝

Jak jsem na trestné lavici, tak nemůžu zmáčknout tlačítko opravit tak proto jsem to měl smíchané a děkuju za opravu. Včera jsem složil básničku pro tu paní psycholožku chybí mi tu, tento pavilón je úplně na prd žádné aktivy. Vycházky sám po areálu mi dají až po neděli (asi) Nějak je to tady pro mě náročnější tak se omlouvám asi se to projevuje i tady na ČEPEKu....s pozdravem Jája ❤️❤️🕊️🍀
Swen
Na trestné lavici
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Výkřik do tmy: „…Kdo chce získat zpátky své mládí, ať si prostě zopakuje všechny své pošetilosti…“
Dal: 67 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Swen »

Jája píše: čtvrtek 6. 7. 2023, 6:34:16 Chci ať se tu máme všichni hezky, tak já zkusím na ten včerejší den zapomenout a jít dál. Promiň Swen za mou reakci🕊️jen mi vadilo že si děláš srandu z obrázku a mých pocitů. Takže podal bych ti ruku takže jen tak virtuálně 🤝
Není co promíjet, možná jsme se jen nepochopili v tom že jsem to mířil na umělecké zpracování, samotný fakt přítomnosti takových děl je u mne až druhotný...

Za mne jsme spolu naprosto v pohodě, každý občas vybouchne když se jedná o něco co je mu blízké. ;)
Jája
Na trestné lavici
Výkřik do tmy: TO CO DNES ZANECHÁME V SRDCI DĚTÍ,ONY ZÍTRA VRÁTí CELÉMU SVĚTU...tak proto je musíme začít společně chránit ❤️🕊️🕊️🕊️🆘

Nový příspěvek od Jája »

Swen píše: čtvrtek 6. 7. 2023, 10:35:33 Za mne jsme spolu naprosto v pohodě, každý občas vybouchne když se jedná o něco co je mu blízké. ;)
Ano také si to začínám myslet, hold jsem idiot a přesně z těchto důvodu tu jsem. A co ty teď nevím byl jsi v Bohnicích? Já už si vše nepamatuju kdo kde kdy byl a nebyl je tu hodně lidí a hodně příběhu.
Blbej Ban mohu psát jen tady nebo teď nově i na Telegramu nebo e-mailem. Jinde kecat nemohu, já vím venku máte povinnosti tak ne každý má čas, ale vaše SZ číst mohu jen ne odepsat. s pozdravem Jája ❤️❤️🕊️🍀
CatBox
Na trestné lavici
Varování: 6
Dal: 38 poděkování

Nový příspěvek od CatBox »

Ahojky všem dítkofilům,
Abych se také k tomuhle osobně vyjádřil, tak na účet Jája to určitě není poprvé.
To co jsi mi psal do soukromých zpráv jsem neřešil, ovšem je vidět že jsi konfliktní s vícero lidma a myslel jsem si že já jsem opravdu nějak ti ublížil i když jsem si toho nebyl nějak vědom.. Opak je ovšem pravdou a i z mé strany bych ti doporučil se chovat v souladu s pravidly :) myslím si že jsi dostal víc než dost šancí což jiní takovou šanci nedostanou.. Já osobně chci tu mít GL pedofily kteří jsou aktivní, ale stále a furt v tobě nemám onu jistotu.. Budu se proto opakovat a prosím, nedělej ze sebe blbouna, chudinku a neurážej ostatní :) A pokud možno, nějak se neohrazuj tím že ty jsi zase ten nevinnej, nerad bych totiž poukázal na to co jsi mi psal.
Tohle vlastně píšu jen aby sis uvědomil co vlastně místním uživatelům píšeš. A přeci jen, není to pedofilní web? Je třeba takových rozruchů úplně mimo pointu tohoto webu? Tedy jsi na holčičky jak sám tvrdíš, nebo prostě jen chodíš sem jen zlobit ostatní a kazit jim to unikátní prostředí které jen tak na netu není?
Proto budu rád za pozitivní odpověď a díky ti za pochopení.
PS: Anketa je z mého pohledu nepotřebná..
S pozdravem CatBox, Marek a vlastně dicky LGL! *curtsey*
Jája
Na trestné lavici

Nový příspěvek od Jája »

Dobré ráno milý CatBox, vzhledem k tomu že spolu máme neschody od prvo počátku kdy jsem tu přišel. Tak mi vůbec tvůj příspěvek nepřekvapil na naopak divím se že jsi už něco podobného zde nenapsal dříve.
Důležité pro mě je že ses zase ozval tím pádem si zase dokázal že mě v oblibě prostě nemáš. Přečti si svou trestnou lavici, jak si chtěl zde někoho profackovat
Jája
Na trestné lavici

Nový příspěvek od Jája »

Blbej mobil jsem se premačknul a hned se to odeslalo.
Zpět k tvému profackovaní bouře. Hele slovo BLBOUN které zde používáš na mou adresu a neustále na mě něčím utočíš, není v rozporu s pravidly zde na ČEPEKu. Di mi příkladem jak být lepším člověkem, ale to ty evidentně neumíš.
Co pak tě vytačí chlapče? SZ jsi mohou číst i admini tudíž klidně se vrať k čemu chceš. Evidentně my dva k sobě cestu NIKDY nenajdeme, tudíž by možná bylo fajn aby si přestal otravovat mě, protože pokud sis nevšiml už dlouho jsem ti nenapsal žádnou SZ. V mých očích jsi jen vzteklý malý kluk co kope kolem sebe.

Co tak se sejít osobně kde jsem víš, přestaň neustále někoho osočovat zda je nebo není pedofil konflikt tu mám jen a jen stebou. Který si zase vyvolal nyní znovu ty. Swen mou ruku na přátelství přijal já své chyby uznal on také tak LASKAVĚ se přestaň do mě navážet, protože já o tvé přátelství stebou vážně nestojím kdybych stál dávno bych udělal to samé gesto.... užívej si krásný den chlapče plný slunička a holčiček s pozdravem tvůj nepřítel Jája ❤️❤️🕊️🍀
Kasz
Administrátor
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1881 poděkování
Dostal: 3820 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Jájo, tys to pořád nepochopil. To, jak tě lidé mají v oblibě, si děláš především sám tím, jak divně píšeš, jak na lidi útočíš, jak je osočuješ z různých věcí… Tohle k ničemu dobrému nevede. Nauč se trochu komunikovat, protože takhle to nebude fungovat nikdy. Catbox ti napsal svůj upřímný názor, ještě i relativně slušně, a ty místo, aby ses zamyslel nad tím, jestli v tom není kus pravdy, a aby ses zamyslel nad sebou, tak zaútočíš.

Ne, takhle tě lidi nebudou mít rádi nikdy a budeš vždy za “problémového člověka”, co nezvládá své emoce.
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! ❤️💙
Jája
Na trestné lavici

Nový příspěvek od Jája »

Kasz píše: pátek 7. 7. 2023, 10:42:13 Ne, takhle tě lidi nebudou mít rádi nikdy a budeš vždy za “problémového člověka”, co nezvládá své emoce.
No vzhledem k tomu že mi to píše CatBox, který také není žádný svatoušek, tak jeho slova jsou mi fakt úplně putno neberu ho jako někoho kdo je oprávněn kecat do mě do toho jak já se chovám. Prostě jsme si nesedli a on ani já o sebe nestojíme. Beru si k ❤️co píšeš ty a jiný inteligentní uživatelé. A že jsem PROBLÉMOVÝ snad už všichni víme to jsi nenapsal žádnou novinku.

Právě proto jsem v Bohnicích abych byl lepším člověkem. A když si to přečteš CatBox útočí první, ale je mi jasné že si budeš zastávat a stát při něm jelikož je tu mnohem déle. Vše chápu a CatBox tebe PROSÍM PŘESTAŇ semnou JAKOLIV komunikovat a komu se nelíbí mé chování může mi SZ napsat to samé co já teď na adresu CatBox s pozdravem Jája ❤️❤️🕊️🍀
Jája
Na trestné lavici

Nový příspěvek od Jája »

Krásný den Dobrý den, venku vypadá že bude hezké počasí a já tu hniju. Chybí mi venek, chybí mi vidět a slyšet pištět princezny. Tady leda tak vydávají pazvuky lidí na mém pokoji.
ŠTVE mě trestná lavice nemůžu dávat Like, nemůžu komentovat, nemůžu psát SZ, do háje s trestnou lavicí. A jinak vám přeji krásnou neděli s pozdravem Jája ❤️❤️🕊️🍀
Kasz
Administrátor
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1881 poděkování
Dostal: 3820 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Brzy ti ban vyprší, tak už zase budeš moct… Přeji hezký den. :)
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! ❤️💙
Jája
Na trestné lavici

Nový příspěvek od Jája »

Kasz píše: neděle 9. 7. 2023, 8:48:39 Brzy ti ban vyprší, tak už zase budeš moct… Přeji hezký den. :)
Pevně tak doufám že bude konec banu...Omlouvám se za ty zadky.Marco a Swene a zde lidí v komunitě a lidi z venku a jiný návštěvníci tohoto webu. Chci být k vám bliž no, ale dělám jen úplný opak zas se vzdaluju. No jo no měl jsem tu zkončit mnohem dříve, ale já viděl můj největší problém s mou sexuální orientaci že jsem pedofil. Což mě ničilo a své psychické problémy jsem odstavil na druhou kolej což byla chyba, nevím teď je na řadě mozek dál už nemám co na sobě zlepšit hnusnej budu pořád a blbec taky😀

Pořád si dávám naději že mě nedají na pavilón číslo 5 Asi doufám kdyby doktoři a PČR si mysleli že své pudy nemám pod kontrolou tak bych tam zkončil. Moc si přeju nějak nezletilým pomáhat, aby nedělali chyby, které nejdou pak vrátit zpět. Chybí mi paní psycholožka, ale i paní doktorka (psychiatřička)😭s pozdravem Jája ❤️❤️🕊️🍀
Swen
Na trestné lavici
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Výkřik do tmy: „…Kdo chce získat zpátky své mládí, ať si prostě zopakuje všechny své pošetilosti…“
Dal: 67 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Swen »

Jája píše: neděle 9. 7. 2023, 10:28:22 Pevně tak doufám že bude konec banu...Omlouvám se za ty zadky.Marco a Swene a zde lidí v komunitě a lidi z venku a jiný návštěvníci tohoto webu. Chci být k vám bliž no
Jestli chceš tak tě rád přijedu příští týden navštívit. Stejně budu v Praze pracovně a kvůli Parafilikovi.
Jája
Na trestné lavici

Nový příspěvek od Jája »

Swen píše: neděle 9. 7. 2023, 15:00:51 Jestli chceš tak tě rád přijedu příští týden navštívit. Stejně budu v Praze pracovně a kvůli Parafilikovi.
Bouří a ještě jednu osobu jsem znal x dní jelikož nejsem člověk co věří lidem tak asi o tvou návštěvu stát nebudu. Jsi tu fakt chvilku tudíž důvěra k tobě je fakt na nízké úrovni. Pořiď si aplikaci telegram použij to číslo co máš v profilu. Jediný o kom vím že existuje reálně je Bouřidlo a druhá osoba která nechce být jmenováná k těmto lidem je má důvěra maximální. S pozdravem Jája ❤️❤️🕊️🍀
MR_Xguard
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 8
Dal: 123 poděkování
Dostal: 328 poděkování

Nový příspěvek od MR_Xguard »

Myslím, že tohle vlákno není k diskuzi osobních sporů mezi jednotlivými. S tím, jak moc se tady množí nejrůznější zprávy, tak mi až přijde, že jedinec žádný ban nedostal. Stejně tak si myslím, že ostatní by se také měli vyjadřovat jen věcně k příslušnému trestu a nevést "off topic" diskuze.
Jája
Na trestné lavici

Nový příspěvek od Jája »

MR_Xguard píše: neděle 9. 7. 2023, 21:29:18 Myslím, že tohle vlákno není k diskuzi osobních sporů mezi jednotlivými. S tím, jak moc se tady množí nejrůznější zprávy, tak mi až přijde, že jedinec žádný ban nedostal. Stejně tak si myslím, že ostatní by se také měli vyjadřovat jen věcně k příslušnému trestu a nevést "off topic" diskuze.
Krásný den, dobrý den❤️všichni nějak nechápu tvou reakci bylo by možné to uvést tak abych to pochopil? Ban mám nemůžu nic jen zde se vyjadřovat na podobné texty jak třeba píšeš ty. Každý jedinec má své jméno, jako ty máš MR_Xguard tak já zas Jája.

Domnívám se že je slušnost nazývat lidí jmény ne je označovat jako něco. A ty právě zas si nyní přispěl svou nejrůznější zprávou, nepřijde mi že se vyjadruješ vecně k tomutu trestu (tématu). Ty vaše termíny off topic,, nedůvěryhodný,, troll, provokatér,, mě začínají fakt štvát....a asi fakt bylo fajn kdyby došlo k uzamčení toho vlákna nebo jak tomu zde říkáte.
MR_Xguard kdyby si zde nepsal tak já bych nemusel zas reagovat s pozdravem Jája ❤️❤️🕊️🍀
Marco Freeman
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2046 poděkování

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Uživatel Jája se bohužel z předchozího trestu nepoučil, poněvadž opětovně zaslal jednomu z uživatelů nevhodnou a útočnou soukromou zprávu:

Jája píše:Milá pubertální dámo, Vzhledem k tvému nízkému věku a tvému pohlaví musím volit takové slova aby to bylo v souladu s mými zákony. Na pravidla Čepek kašlu, já vím že jsem ti nic tak hrozného NEUDĚLAL s ty jsi zas že mě udělala úplného kokota s velkým K....jak jsem psal není ti 12 a přijde mi to ujeté v 16 létech si kreslit tvé komiksy. Možná bys také měla vyhledat Bohnice.... nemůžeš urážet mnohem starší lidi než si ty to neznamená že nás problémy s fotren že budeš štěkat po starších lidech. Budu ti říkat ŠTÉKNA no bože se postav na hlavu že se mi bekivi tvůj komiks tak jako tobě moje zpráva.....najdi si nějakéhi frajera a zkus sex snad uvolní tvé napětí....ní ji no už hecti 16 babičko naše nebo spíš vaše s pozdravem DEBIL doufám že se nikde neoběví mě soukromé informace které jsem ti dal
(zveřejněno se souhlasem adresáta)

Je přirozené, že v každé skupině osob vznikají konflikty – nás všechny zde na fóru spojuje pedofilie (ať už v tom ohledu, že ji pociťujeme, nebo v tom ohledu, že nás zajímá jako téma), ale jinak jsme individuální a jedinečné osoby, které se v mnohém nemusí vůbec shodnout. Anebo může vzniknout konflikt za hranicemi ČEPEKu, na soukromých kanálech, který se následně přelije i sem do komunity. Ať je tomu jakkoliv, mělo by se dbát na to, aby tyto konflikty neovlivňovaly atmosféru ČEPEKu, a samozřejmě také na to, aby komunikace a interakce na fóru byly v souladu se zdejšími pravidly.

Vzhledem k tomu, že problematické a útočné zprávy se od uživatele objevují již potřetí, uděluji v souladu se stupnicí tři trestné body, čímž se celkový počet trestných bodů uživatele Jája zvyšuje na osm bodů a z čehož vyplývá týdenní BAN do 3. 8. 2023 včetně.
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jája
Na trestné lavici

Nový příspěvek od Jája »

Škoda že nemám screenshot co bouře mi psala, ano svůj trest přijímám se styčenou hlavou. Ano je to tak každá reakce vyplodí další reakci, Čepek a Bohnice mě učí tak jak nikdo jiný.

To co tady dnes vidím jsem z toho smutný dost nemocných lidí, říkám si jsem rád že jsem jenom pedofil. Moc bych chtěl těm vážně nemocným lidem pomoc, ale není to v mých silách. Lidumil nejsem, ale na toto kule fakt nemám. Nejradši bych se rozbrečel, ale nemůžu jsou tu ostatní lidi.
Bohnice a Čepek mě fakt kope a vypadá že dokope abych byl hodný člověk, spíš lepší.

Omlouvám se všem lidem, ale hold jsem na správném místě je mi úzko pavilón 36 je HUMUS.
Můj RESPEKT PERSONÁLU který zde dělá, musíte být asi hodně psychicky vyrovnání lidí. V tuto hodinu 19:56 většinou bývá všude jinde klid jen zde je šrumec. Přeju dobrou noc zdraví lidičky s pozdravem idiot Jája 💖💖🕊️🍀
Jája
Na trestné lavici

Nový příspěvek od Jája »

Prosím ještě o ban na ip adresu ať je to vše kompletní.... prosím lidí kteří mě tu nechtějí ať mi pošlou SZ a nechám SMAZAT tento účet, stejně mě spousty z vás máte za někoho kdo již v minulosti ban měl. Tak to, ale není nikdo z vás nemá šanci najít nějaké nepravdivé informace. Myslím to vážně ban na ip do toho dne než budu mít unban...moc děkuju že mi mé přání splníte s pozdravem Jája 💖💖🕊️🍀
Jája
Na trestné lavici

Nový příspěvek od Jája »

CHCI BAN NA IP ADRESU AT UZ JSEM NIKDY NEMOHU tim končím s čepekem....vy nejste komunita, ale sekta. čepek je dobré místo jen by bylo za potřebí aby to řídili heterosexuální lidí PČR nebo Sexulogové....jen by mě zajímalo jakou žalobu na mě chcete podat????? 😂😂😂😂 Vlastně Dicky Jája 💖💖🕊️🍀