Pokud bys chtěl prostor, do kterého ti nikdo nebude psát, pak by sis musel založit nějaký blog. Vlákno v diskuzním fóru bude vždy náchylné k tomu, aby v něm vznikla právě diskuze. Předejít diskuzi se dá leda zamčením tématu, ale pak tam nemůže psát ani sám autor, pokud nemá moderátorská oprávnění.Jája píše: ↑středa 5. 7. 2023, 20:44:35 Ano s tím problém nemám, ale jak je v sekci tohoto vlákna mnou napsaná jemu zpráva ať mi tam zrovna on nepíše co udělá, píše si zvesela dál a dál. A zde také nejde o provokaci já se domnívám že asi ano a jak píšu nebýt jeho stupidních poznámek tak já nemám ban, není to fér a měl by být také nějak potrestán. Já respektují rozhodnutí Adminú, ale to má spousta háčků? Které by bylo potřeba dotáhnout dokonce, protože já nezačal. Viz můj druhý odstavec. Tam jsem vše vysvětlil.
Uživatel Swen nebyl jediným diskutérem v tématu, naopak se nás tam zapojilo mnohem více, přesto nevidím, že by sis stěžoval na mě, Cykleho nebo třeba Podivína, že ti naschvál spamujeme vlákno. Naopak bych řekl, že to podnítilo zajímavou diskuzi na téma empatie a toho, zda se dá empatie vůči dětem odvodit od nějakých obrázků. Přesto jediný, kdo ti v rámci diskuze vadil, byl Swen. Který koneckonců, pokud jsem si všiml, do původní reakce v daném tématu dopsal omluvu, pokud se příspěvkem někoho dotkl.
Z mého pohledu tedy nevidím důvod, proč Swena trestat za to, že reagoval ve vláknu, kde nás reagovalo koneckonců víc, přičemž reagování a diskuze je vlastně hlavní pointou diskuzního fóra... Nevím ani, jaké přesně pravidlo by tím měl z tvého pohledu porušit. Pořád říkáš, že "on za to může" a že "on si začal", přitom jakékoliv SZ jsi inicioval ty sám.
Jinak také souhlasím s tím, že jsem tady hádku nezaznamenal, ne každá výměna názorů je hádkou. Byť jsem měl vcelku dost času na reagování, takže jsem byl v reakcích rychlý a nebyly obvyklé prodlevy.
A ještě dvě technické:
Jájo, když cituješ, reakci na citovaný příspěvek vlož vždycky až za konec tagu quote takto:
Kód: Vybrat vše
[quote=Jája post_id=63108 time=1688582675 user_id=2244]Jájova zpráva.[/quote] AŽ SEM PÍŠU REAKCI.A vyhýbej se prosím vulgarismům (především vůči ostatním lidem, ale i obecně).