Boj proti zneužívání dětí na internetu – Rada je připravena jednat o dočasném opatření (Consilium)

Reakce na články z médií (tisk, rozhlas, televize, internet, ...) a diskuze o nich.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 27
Kontakt: [email protected]
Dal: 1430 poděkování
Dostal: 3292 poděkování

Re: Boj proti zneužívání dětí na internetu – Rada je připravena jednat o dočasném opatření (Consilium)

Nový příspěvek od Kasz »

Cykle02 píše: pátek 26. 5. 2023, 7:59:34 Skončí také šifrovaná end-to-end komunikace a přibude nová povinnost ověřování věku uživatelů. Návrh počítá také se zákazem chatovacích služeb dětem pod 18 let.
Já si myslím, že by mohli rovnou zakázat internet, a možná by bylo lepší nařídit všem těhotným ženám jít na potrat. Podle logiky "nebudou děti, nebude jejich sexuální zneužívání". Za chvilku to skončí tím, že děti budeme zavírat do klecí. Přece nejvíc dětí je zneužito vlastními rodiči a blízkými lidmi, ne přes internet.

Dále navrhuji povinně napojit veškeré počítače a mobily k vládním serverům, které budou online procházet jejich obsah a sledovat, na jaké stránky přistupujete. A ještě by bylo dobré, aby se nařídila povinná instalace kamer do všech domácností včetně WC a koupelen. Pro děti zkrátka uděláme vše, co bude v našich silách, vždyť nám jde především o jejich dobro a ochranu! :| :| :|
Československá pedofilní komunita – již 12 let s Vámi! ❤️💙
podivin
Správce poradny
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 1343 poděkování
Dostal: 644 poděkování

Re: Boj proti zneužívání dětí na internetu – Rada je připravena jednat o dočasném opatření (Consilium)

Nový příspěvek od podivin »

Jájo, neber to jako útok na tebe, ale jako námět na zamyšlení.

Určitě se shodneme, že náš reálný svět je místo, kde dochází k trestným činům všeho typu. Tak teď si v tom tvém textu dosaď místo slova internet slovo reálný svět.
Jája píše: čtvrtek 25. 5. 2023, 13:03:25 Nějak to zas asi špatně chápu nebo co. Nemyslím si že by měl být internet svobodné místo když zde dochází trestným činům všeho typu. Člověk který ctí zákony nedělá nic špatného tak mu to snad může být úplně jedno.
Společnost si musí vybrat, ale já mám jasno DĚTI musí být v bezpečí i za cenu že dospělý člověk přijde o kousek svobody v tomto VIRTUÁLNÍM prostoru...
ROZHODNĚ!!!! je nutné děti chránit. ALE! Přestože na internetu se jim děje spousta špatného, hodně z těch špatností z internetu se dohrává i v reálném světě a spousta dalších, které na internetu nezačnou, tak se dějí rovnou v reálném světě. Podle tvého návrhu by nikdo nesměl zamykat dvěře v bytě, resp. by měli mít všichni lidé nainstalované kamery v celém bytě, v koupelně, na WC (koukám, že mne napadlo to samé co Kasze :D ) a být neustále monitorováni. Dále by měli mít kamery na sobě (protože kameru samozřejmě nemůžeš umístit na všechna místa, např. v lese), takže by každý člověk měl být kamerován 24/7. Ano, je to nesmysl.

Stejně jako je nesmysl zakazovat šifrovanou komunikaci. Šifrovaná komunikace skrývá obsah před druhým, což je na jednu stranu špatné, že to policie nemůže jednoduše sledovat. Na druhou stranu, když komunikace mezi dvěma dětmi nebo rodiči a dětmi nebude šifrovaná, tak ji bude moci odposlouchávat kdokoliv, třeba právě predátor, aby zjistil, že maminka psala holčičce, že ji dneska večer z toho kroužku v domě dětí nestihne vyzvednout a že má dojít domu sama. A ten predátor si pak na ni jednoduše počká. Ano, jde to. Sám jsem takhle nešifrovanou komunikaci na Wifi od jiného zařízení přijímal (wifi totiž vysílá do vzduchu, takže to může přijímat kdokoliv).

A kriminálníci si na přeposílání DP najdou něco jiného. Na tyhle vládní rozhodnutí vždy doplatí jen ti obyčejní lidé, kteří zákony neporušují. Zločinci si najdou vždy nový způsob.

A určitě bys nechtěl, aby každý mohl číst, co si píšeš s někým jiným o pedofilii a holčičkách.

A nevěř tomu, že to nebude zneužitelné. Vždycky se najde někdo, kdo ten zákaz obejde a dostane se k informacím, ke kterým mít přístup nesmí. Ono totiž až se zjistí, že ta kontrola komunikace nezabírá a děti jsou zneužívané pořád, tak se ta kontrola začne zneužívat k monitorování lidí a "předvídání", kdo by mohl dítě zneužít podle toho, co si s kým píše. A pak už je to krok k preventivnímu plošnému zavírání pedofilů. Které také nikam nevede, protože dětem ubližují i nepedofilové.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Jája
Registrovaný uživatel
Varování: 2
ve věku od: 9
Napiš cokoliv co máš na jazyku také upřímně odepíšu👍
JSEM JEDINÝ PEDOFIL KTERÉHO TOTO ROZBREČÍ
https://youtu.be/nA7MotpbkEA❤️
https://youtu.be/4cmffLlkwxc❤️
Výkřik do tmy: Pořád křicím, ale nikdo mě neslyší...
To co dnes zanecháme v srdci dětí,ony zítra vrátí celému světu...tak proto je musíme začít společně chránit ❤️🕊️🕊️🕊️🆘
Dal: 276 poděkování
Dostal: 10 poděkování

Nový příspěvek od Jája »

Přeju krásný nový den. Podivíne píšu ti i tady nikdo neviděl že jsme to řešili v SZ. Snad je rozdíl virtuální místo (internet) vs reálný život pokud si vážně myslíš že by měli platit všude stejná pravidla tak nevím, více jsem ti psal v SZ. Spousta z vás zde tady bere virtuální život jako druhořadý a přitom si zas někdo výrazně protiřečí. Nemám tu vlastnost rád...

Když je virtuální prostor DRUHOŘADÝ tak proč neudělat cokoliv pro ochranu dětí v tom prostředí?
Ano uvědomuji si že uchránit děti v reálném životě je asi nereálné, ale v tom případě nevidím důvod proč je tedy nechránit ve virtuálním světě když pro dost z vás je tento prostor druhořadý tak proč je tady nechránit v druhořadém prostoru.

O tom by se dalo bavít do aleluja bylo by fajn kdyby mě spousta z vás přestalo chytat neustále za slovo také toto umím. Někdo mě nazval trolem nedůvěryhodný atd, ale tyto slova i já umím použít na každého tady. Jak chcete aby nás lidi brali když se nebereme ani mezi sebou? Prostě toto je můj názor tak bych byl rád kdyby jste to tak brali s pozdravem Jája ❤️🕊️🍀
Kasz
Administrátor
ve věku od: 4
ve věku do: 27
Dal: 1430 poděkování
Dostal: 3292 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Jája píše: sobota 27. 5. 2023, 5:50:21 proč neudělat cokoliv pro ochranu dětí v tom prostředí?
Proč? Protože soukromá komunikace. Data je třeba šifrovat, aby byla chráněna před neoprávněným přístupem. Proč by si někdo jiný měl číst v mé soukromé komunikaci nebo se hrabat v tom, co mám na disku?

A pokud řekneš, že kvůli ochraně dětí, tak se zeptám dál - a do bytu mi taky může někdo vstupovat, aby zjistil, jestli tady třeba nevězním dítě? Nebo že by sis domů nainstaloval kameru, která by monitorovala tvůj byt nebo dům, jestli náhodou tam není nějaké dítě, kterému ubližuješ?

Pokud není dovoleno mít kamery v bytě a svůj byt mohu zavřít zámkem, přes který se jen tak někdo nedostane, to stejné přece mohu udělat se svou komunikací na internetu. Chránit děti ano, ale ne za každou cenu. Za cenu ztráty svobody a soukromí rozhodně ne.

To je jako kdybys měl dítě a chtěl bys ho chránit před veškerým nebezpečím. Tak to bys ho nesměl pustit ani hrát si ven na dvorek. Musel bys ho držet neustále doma. Jenže ani doma dítě není v bezpečí, protože nejčastěji dětem ubližují jejich nejbližší, především rodiče. Takže dítě dáme do nějakých ústavů do samostatně oddělených klecí, krmit bude dovoleno pouze přes klec, protože co kdyby na to dítě někdo nějak blbě sahal a snažil se ho zneužít. Když dítě bude v kleci, tak ho těžko někdo bude moct znásilnit. Proč neudělat cokoliv pro ochranu dětí...
Československá pedofilní komunita – již 12 let s Vámi! ❤️💙
Silesia
Registrovaný uživatel
Varování: 1
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Dal: 298 poděkování
Dostal: 207 poděkování

Nový příspěvek od Silesia »

Osobně si myslím, že v zájmu ochrany kohokoliv před kýmkoliv jde udělat spousty chtěných i nechtěných chyb.

Nevím sledovat apriory každou konverzaci. A co chyby při posuzování. Co když tady někdo povede konverzaci přes komunikační kanál s jiným člověkem o jeho sexuální orientaci a AI to nahlásí...
Jája
Registrovaný uživatel
Varování: 2
ve věku od: 9
Napiš cokoliv co máš na jazyku také upřímně odepíšu👍
JSEM JEDINÝ PEDOFIL KTERÉHO TOTO ROZBREČÍ
https://youtu.be/nA7MotpbkEA❤️
https://youtu.be/4cmffLlkwxc❤️
Výkřik do tmy: Pořád křicím, ale nikdo mě neslyší...
To co dnes zanecháme v srdci dětí,ony zítra vrátí celému světu...tak proto je musíme začít společně chránit ❤️🕊️🕊️🕊️🆘
Dal: 276 poděkování
Dostal: 10 poděkování

Nový příspěvek od Jája »

Vyjadřuj se o možné realitě, nechápu tvé nadsázky, kterých je tu spousta. Internet je tu svým způsobem ještě chvilku, tak jako všude lidstvo hledalo co obejít co zlepšit tak to bude i v tomto virtuálním prostoru. Když budu tak negativní, nevím jaká správná slova použít.

Co ty jsi psal ještě povýším na další level.
Když vymře lidstvo nebude žádné zlo stejná absurdita jako tvé úvahy o kleci atd atd atd....
Je potřeba najít vhodná řešení, opatření které dokáží vše zlepšit, ale to že se tu budeme bombardovat argumenty je asi hloupost.
Jája ❤️🍀🕊️