Ahoj, zdravím, dobrý den...

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
Hypersonic
Nový člen
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 20
Dostal: 30 poděkování

Ahoj, zdravím, dobrý den...

Nový příspěvek od Hypersonic »

Ahoj, zdravím, dobrý den, jakkoliv kdo chcete. Chtěl bys se vám v rychlosti představit:

Jsem sedmnáctiletý pedofil s Aspergerovým syndromem. Abych byl přesný, jsem girllover, tudíž se mi líbí mladší dívky. Ale zároveň se mi líbí i slečny mého věku, škála je 5-20 let, což beru jako lehčí pozitivum.

Na tento web jsem se dostal, když jsem začal objevovat sám sebe a svou orientaci. Pomohly mi se se sebou smířit a přijmout sebe sama, za což bych chtěl moc poděkovat.

Upřímně, delší dobu jsem váhal nad tím, zda se zde registrovat, ale nakonec jsem se rozhodl, že ano (z části to bude asi tím, že jsem poznal pár lidí na chatu a příjemně jsem si s nimi popovídal). Na fóru nejspíš moc aktivní nebudu, ale určitě se občas přijdu podívat na chat. ;)

To by bylo k mému představení se asi vše. Tak zatím ahoj, sbohem, na shledanou, opět jakkoliv kdo chcete.
Bouře
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
ve věku do: 40
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
Dal: 716 poděkování
Dostal: 613 poděkování

Re: Ahoj, zdravím, dobrý den...

Nový příspěvek od Bouře »

Ahoj. Jsem ráda, že ses sem nakonec zaregistroval. Vítám tě! :)

Pokud tě přitahují i dospělí, je to rozhodně pozitivum. Budeš mít jednoduší si najít partnerku. Moc ráda tě někdy uvidím na chatu a pokud budeš potřebovat poradit ohledně fora/chatu, nebo něco najít, ozvi se. ;)
Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 589 poděkování
Dostal: 373 poděkování

Re: Ahoj, zdravím, dobrý den...

Nový příspěvek od Filip »

Ahoj, vítam ťa na čepeku. *bye*