Jsem holka a zatím studuji na střední škole. Vím, že zde chodí mnoho neregistrovaných lidí, kteří si forum a web jen čtou a proto bych touhle cestou chtěla oslovit i je. Kontaktovat mě můžou samozřejmě i registrovaní.

Něco o mně
Zabývám se tématem parafilií (především pedofilie), ale i různých soc. problémů jako třeba sexuální násilí, domácí násilí nebo i tématem sociálních služeb. Snažím se mít relativně všeobecný přehled a je možné se mnou mluvit o mnoho věcech. Když něco nevím (a že toho je), ráda se naučím něco nového.Čtu knihy a to hlavně ty, které mi něco dávají, rozšiřují obzory nebo poskytují nový uhel pohledu, jako třeba autobiografie nebo naučná literatura. Nepohrdnu ani dobrým seriálem, filmem nebo dokumentem. Občas kreslím a to především furry (ne, nic spojeného s erotikou). Občas hraji Minecraft a taktéž chodím na procházky lesem. Vždy si tam vyčistím hlavu. Když mám s kým, ráda zajdu i do kina, muzea nebo na jiné akce.
Mám poněkud svérázný názor na církev. Nemusím jí, jelikož podle mě napáchala mnoho zla a částečně se to týká i mě, a jinak jsem nevěřící. Proti věřícím ale nic nemám, pokud se nesnaží utlačovat lidská práva nebo nejsou přehnaně konzervativní. Nikdy mě nezajímala nějaká móda, však hlavně, že je to praktické - jde to naprosto mimo mě, stejně jako make up. Nezajímají mě nějaké celebrity a už vůbec ne modelky nebo zpěvačky/zpěváci. Sociální sítě příliš nepoužívám pokud do toho nepočítám komunikaci a Twitter, který používám hlavně na aktivity pro ČEPEK. Je mi bez toho lépe. Cigarety, alkohol a jiné drogy mě vůbec nelákají.
Jsem vděčná, že jsem fyzicky i psychicky zcela zdravá. Jsem veselá holka s realistickým až optimistickým pohledem na svět, avšak ne naivním. Když se mi něco nelíbí, umím si říct a rozhodně nejsem "uťápnutá myšička".

Chtěl/a bys mě oslovit?
Mail: [email protected]
Twitter: ZDE
Mesenger: ZDE
Mám ale i Skype a Telegram, avšak ty nechci dávat veřejně. Jsem také k zastižení každý večer na chatu. Musí ti být 15 a více let.