Alice-Day and other "pedophile holidays"

Section of the forum for English discussion about pedophilia.
Luna
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 11
Dal: 1 poděkování
Dostal: 7 poděkování

Alice-Day and other "pedophile holidays"

Nový příspěvek od Luna »

Do you celebrate the Alice-Day in Czech or other pedophiliac partys in Czech?

In Germany grwon the yearly Alice-Day to a realy big girllover-party. Well... I think it's a international celebrate. Did you heard about this kind of high days? During this high day's meets a realy lot of girllovers other girllover. We all together celebrate the big girlmoment, where Lewis Caroll, the autor by "Alice in Wonderland", meets her girlfriend Alice on first time.

I think pedophiliac-events or partys are a good way to accept our sexual orientation, similar to the Christopher Street Day. What do you think about my statement? Would you like to go to the Alice-Day?
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1715 poděkování
Dostal: 3597 poděkování

Re: Alice-Day and other "pedophile holidays"

Nový příspěvek od Kasz »

Personally, I don't celebrate these "official" holidays. I like to celebrate holidays of my own little girls-friends, They are much more important for me.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Tabitha
Registrovaný uživatel
ve věku od: 10
Výkřik do tmy: I am custodian of Tabitha Church
Dal: 15 poděkování
Dostal: 6 poděkování

Nový příspěvek od Tabitha »

When in Rome...

Of course I celebrate Alice-Day.
I wonder who is responsible for first creating this holiday. Does anybody know?
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Dal: 360 poděkování
Dostal: 289 poděkování

Nový příspěvek od Kuba »

In past years, there was small pedophiles meetings on Alice day in Czech Republic, but nothing big.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Luna
Registrovaný uživatel
ve věku od: 2
Dal: 1 poděkování
Dostal: 7 poděkování

Nový příspěvek od Luna »

Last Year i visited "Alice in the Wonderland of Art" in Hamburg. I love Alice *pink_glasses* Alice in the Wonderland of Art brings together around 200 works from 150 years of art history, including paintings, sculptures, book illustrations, photographs, drawings, films and installations. But i did not have found any Alice-Day-topics or "nude-art" of Alice xD. Well... The museum worker could not or would not told me why... but i got a poster... ^^

@Tabitha, if I allowed. I can put a link about a lot of information about the Alice-Day via pm.
Tabitha
Registrovaný uživatel
ve věku od: 10
Výkřik do tmy: I am custodian of Tabitha Church
Dal: 15 poděkování
Dostal: 6 poděkování

Nový příspěvek od Tabitha »

Luna píše:Last Year i visited "Alice in the Wonderland of Art" in Hamburg. I love Alice *pink_glasses* Alice in the Wonderland of Art brings together around 200 works from 150 years of art history, including paintings, sculptures, book illustrations, photographs, drawings, films and installations. But i did not have found any Alice-Day-topics or "nude-art" of Alice xD. Well... The museum worker could not or would not told me why... but i got a poster... ^^

@Tabitha, if I allowed. I can put a link about a lot of information about the Alice-Day via pm.
Okay, thank you. After 10 posts I think you can PM. Very soon.
Danke Luna.