Žádosti a návrhy pro účast komunity ČEPEK na projektu, studii, odborné práci či výzkumu - v případě zájmu se nezdráhejte založit téma a požádat o spolupráci!
Neobvyklé nastavení sexuality může přinášet řadu problémů v oblasti duševního zdraví nebo při zvládání sexuálních tužeb a impulsů. Když je preference silná nebo když dojde k překročení pravidel a hranic, nemusí to být snadné. Zapojte se do naší klinické studie a pomozte nám pochopit, jak to máte vy.
„Nemůžete za své pocity, můžete za své činy“
- motto projektu Parafilik -
Do studie hledáme:
Osoby 18 - 90 let, kteří pociťují časté, silné sexuální puzení a fantazie týkající se neobvyklých předmětů, osob nebo činností.
Osoby, které zažívají negativní stres plynoucí z těchto myšlenek.
Osoby bez anamnézy duševního onemocnění.
Účast ve studii obnáší:
Vyplnění dvou dotazníkových sad
Setkání za účelem rozhovoru a krátkého inteligenčního testu (v délce cca 2,5h) Opakování obou přechozích bodů po 6 měsících.
Účastníkům nabízíme odměnu 500kč za jedno setkání.
Vše je možné realizovat i online formou přes bezpečnou platformu CiscoWebex.
Více informaci Vám poskytneme na e-mailu [email protected]. Děkujeme!
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
Přihlásil jsem se do tohoto výzkumu - vyplnit sadu dotazníků mi trvalo asi 2,5 hodiny. Některé otázky jsou poměrně krkolomně položené, takže těžko říct, co na to přesně odpovědět, ale nějak jsem se s tím popral. Bude ještě následovat online rozhovor, který podstoupím příští týden. Napíšu pak svou zkušenost.
Vždycky jsem si přál, aby někdo začal zkoumat nedelikventní pedofily. Konečně ten čas nastal. Ve VIP skupině je navíc ještě další výzva ke zpětnovazebnímu rozhovoru k projektu Parafilik. Také jsem zvědavý, o co půjde.
Československá pedofilní komunita – již 12 let s Vámi!
Z tohoto jsem trochu zmaten, hledáme osoby které … “ zažívají negativní stres plynoucí z těchto myšlenek “ .
Znamená to tedy , že když jsem naprosto v pohodě s tím , že jsem pedofil , není pro mě výzkum vhodný , a nejspíše ani ne pro mnoho dalších členů čepek ?
Já jsem tu formulaci příliš neřešil, a když už, tak vždycky můžu říct, že zažívám stres z toho, jestli to o mně někdo nějak nezjistí, anebo že cítím stres z předsudečného odsouzení od společnosti.
Československá pedofilní komunita – již 12 let s Vámi!