Krásné slunečné odpoledne, přeji všem.....
Mé dnešní ráno začalo celkem ideálně, ranní sprcha, vyprat ponožky vyprat sebe pak závěrečná studená sprcha a jak znovu píšu všem toto doporučuji.
Suprově vás to nakopne do nového dne, studená sprcha je zdravá. Pak jiné potřeby a čekání na snídaní, čekání na jídlo mě štve. Na snídani, zas slyším že zdejší kolega říká jednomu moc hodnému člověku z prvního patra ať za něj zas utře stoly.
Tak už jsem to nevydržel cca po 2 dnech (vztek rostl) a řekl mu pár slov nesnáším vyčuraný lidí co využíváji slabších bezmocných, moc hodných lidí co neumí říct ne pro vlastní potřeby.
Byl jsem vzteklý, je těžké krotit emoce v tomto toxickém prostředí. Vzal kýbl a začal umývat stoly, ani neměl připomínky, dobytek lenivý vyčuraný váží přes 120kg a to myslím že má ještě víc.
No pak naše populární ranní lentilková párty (rozdávání léků) pak kafe, komunita. Kde nám paní psycholožka představila dvě SLEČNY (sociální pracovnice) kterým určitě bylo nad 40 let. Tak jsem si říkal toto nejsou slečny no hlavou mi litalo mnoho informací. Přihlásil jsem se dnes po druhé na jógu

a vylezl jsem z ní jako nový člověk, když to člověk dělá poctivě cítí každý sval a přichází úleva po všech stránkách. Je to zkrátka úžasný kdo nezkusil vřele, doporučuje 8z10 pacientů z cvokhousu Bohnice.
Jsem zmatený

začíná se mi líbit jako terapie korálky a teď jóga jen mě štve jejích relaxační kecy. Prý se s tím musím naučit pracovat, jak se to mohu naučit když mě to štve čím dál více. Mám rád relaxační hudbu ne relaxační kecy paže vám těžknou, své vzpomínky nepotlačujte ani nerozvíjejte a podobné kecy jen ta kytara je fajn, ale ta ženská na tom cd jen kecá..Včera jsem měl pohovor s tou paní psycholožkou jak jsem se o ní zde již zmiňoval. Včera jsem byl docela naštvaný jeden z mých depresivních dnů a do toho negativní informace.
Tak jsem včera řekl paní psycholožce že jsme tu zavření od soboty a byla středa. Zahrádka (výběh pro pacienty) není opraven areál velký jako

zaměstnanců x stovek a nikdo není schopný opravit plot. Lidí co mají povolené jen zahradu nemohou tudíž nikam. Na vycházky ven se smí až po schválení doktorů (psychiatr) a to ještě musí mít osoba 7 razítek viz někde tady ta má kniha aktivit. Zavření jak zvířata v kleci copak toto je nějaké léčení každý chce jít ven a atmosféra tu jen houstne zahrávají si s oheň jsou tu různí lidi., Kdyby bylo více činností které dokáží atmosféru uvolnit, ale tomu bohužel tak není. Včera jsem řekl čím déle tu jsem tím více jsem naštvaný
Tak když jsem to naší oblíbené paní psycholožce řekl, nabídla mi že nás vezme vyvenčit tak jsem s radostí kýval a hned jsem se ptal vemete nás všechny kývla ano. Toto není její práce, je to jen čistě její dobré vůle

jméno zas zmiňovat nebudu. Znova říkám tato žena je zdejší klenot, miluju lidí co svou práci vykonávají poctivě, jde na ní vidět že jí to baví zkoumat lidské mozky a hledat nějaké jizvy a ty zkusit zacelit.
Mám z ní moc dobrý pocity nejsou ji jedno zdejší pacienti. Takový doktoři by měli by být hodnocení mnohem lépe než ty méně výkonný a možná by se i jejich výplata měla odvíjet od spokojenosti pacientů.
S pozdravem Jája