JEN POKEC S ŽENOU 18+

Místo určené na hledání spřízněných duší, partnerů, přátel či kamarádů - mějte na paměti, že seznamka je určena pouze pro osoby starší 15 let!
Pravidla fóra
  • V každém inzerátu musí být výslovně psán věk 15 let či vyšší. Je přísně zakázáno vyhledávat děti (osoby pod 15 let věku).
  • Je přísně zakázáno vyhledávat osoby za účelem sexu.
  • Před odesláním inzerátu si důsledně přečti:
Nebude-li Tvůj příspěvek vyhovovat pravidlům sekce nebo fóra, bude upraven nebo smazán.
Jája
Na trestné lavici
Varování: 16
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 10
ve věku do: 45
Kontakt: JSEM JEDINÝ GL KTERÉHO TOTO ROZBREČÍ
https://youtu.be/nA7MotpbkEA❤️
https://youtu.be/4cmffLlkwxc❤️
Miss you 💖💖💖💖💖
DĚKUJI UMĚLÉ INTELIGENCI za krásné Princezničky AI je super je dobré nemít výčitky svědomí že se mi líbí fotky reálných holčiček je mi trapně, ale tak to prostě mám mé pocity mé svědomí.
Výkřik do tmy: TO CO DNES ZANECHÁME V SRDCI DĚTÍ,ONY ZÍTRA VRÁTí CELÉMU SVĚTU...tak proto je musíme začít společně chránit ❤️🕊️🕊️🕊️🆘
Dal: 384 poděkování
Dostal: 117 poděkování

JEN POKEC S ŽENOU 18+

Nový příspěvek od Jája »

Ahoj neznámá ženo najde se tu nějaká která si semnou bude chtít pokecat? Zkrotí můj vztek který proudí v mém těle, svou pozitivní karmou a dobrým ❤️ a svoji pozitivní energii 👍 nechci nic jiného než pokecat o všem mám rád srandu, jídlo (rád vařím) , příroda je úžasná, rybaření, pokr, knížky už ne, ale byli, hezká hudba oblíbil jsem si André Rieu , cestovní je také fajn, ale dost věcí které jsem uvedl již není aktivní, ale byli to záliby které mě naplňovali.
CatBox
Registrovaný uživatel
Varování: 4
Dal: 14 poděkování
Dostal: 29 poděkování

Re: JEN POKEC S ŽENOU 18+

Nový příspěvek od CatBox »

Ačkoliv to bude asi off-topic a nechci být tvá "partnerka", tak se pouze vyjádřím a rovnou tě i upozorním.
Jednak jsem si všiml že se udáváš za GL edofila, tak v avataru máš BL logo. Taky jsem si nemohl povšimnout že na sebe hazíš sebelítost a mnoha z toho nedává smysl. Taky mi přijde, že sám nevíš co chceš a zde po fóru ale i na chatu vzbuzuješ nedůvěru.
Asi bych ti poradil, napiš smysluplný článek o sobě, nechovej se jak někdo ublíženej a snaž se pochopit co ti ostatní se snaží poradit.
S tímto přístupem zde nebudeš brán jako pedofil, ale jako nedůvěryhodná osoba.
S pozdravem CatBox, dycky LGL!
Návštěvník

Nový příspěvek od Návštěvník »

Nevím co ty loga znamenají a ty tvé termíny které tak píšeš???? Co jsem napsal jsou mě pocity...jak já vnímám jak já je cítím nemám důvod někomu lhát je mi jasný pokud ve vaší komunitě dochází k něčemu nezákonnému tak je jasné že mě Mezi sebe nevezmete jelikož co pišu je pravda. Každý člověk ke všemu přistupuje jinak jak tak jak jsem vše popsal....dnes jsem psal na tu poradnu jak mi doporučil pan Petr
https://parafilik.cz/poradna/
Ani nevím co je termín off topic konec témata nebo co ? Jojo koukal jsem všichni se znáte x let snad já vím co mě vzrušuje líbí se mi i dospělé ženy, ale kdybych měl na výběr vždy bych chtěl to mladší...pokud chceš se bavit víc napíš mi na email ať to tady není zasekané komunikaci stejně si myslím že to zase bude cenzura takže nechápu proč to vůbec píšu když to tam zas někdo z adminu nedá
Fx100d
Administrátor
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Dal: 380 poděkování
Dostal: 706 poděkování

Nový příspěvek od Fx100d »

Návštěvník píše: pátek 21. 4. 2023, 11:45:31 … je mi jasný pokud ve vaší komunitě dochází k něčemu nezákonnému tak je jasné že mě Mezi sebe nevezmete jelikož co pišu je pravda.
Tak to teď zase prrr! Tohle už hraničí s křivým obviněním!

Jinak off-topic je celkem běžný výraz a divím se, že ho neznáš. Znamená to diskuzi mimo téma.

GL - girllover je označení pro heterosexuálního pedofila a používá se k němu symbol *g*

BL - boylover - homosexuální pedofil. Symbol *b*
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
JaJa

Nový příspěvek od JaJa »

Psal jsem ti na email nikoho křivě neobviňuju zas taky trošku zvolní prosím tě, jen s vámi komunikuju nic není mým cílem vám ublížit ba naopak. Si přečti jak o vás píšu to co jsem napsal byla jen doměnka slovní obrat určitě nic čím bych chtěl ublížit. Ne vše co jsem psal jste zveřejnili. Někdy mám pocit že zveřejníte jen to co je pro vás výhodné. Tam si přečti tu trestoi lavici za co mají ty lidi bany ty takové osoby vám ubližují a na Bouři ať nikdo neútočí jak v tom fóru je hodná ❤️ Nemám důvod být na vás sprostý dost jsem diky vám pochopil a znova zas si přečti jak o vás píšu. Aha takže když jsem GL tak už u vás místo nemám jasně, ale naši společnost nezajímají naše hmmmm spíš vaše zkratky. Když někomu řeknu líbí se mi ženy a princezny od 9-??? 40 let co mi řeknou jsi GL jsi girllover ne řeknou jsi PEDOFIL. Jo a nechápu proč jste mi dali BAN a nemůžu se přihlásit ? Tak vám tady teď píšu tímto stylem🤮 a co je off topic jsem si už zjistil na internetu jen ty zkratky jsem nemohl najít....❤️mi přišlo trošku Gay a 🔺jsem vybral proto protože mi to připomíná pyramidu dole ty nejnižší Já nahoře Vy a dávat si tam nějaké nesmyslné kreslené obrázky mi přijde divný. Musím říct klobouček dolů musíte mít pevné nervy umřu pro Vás pokud to bude nutné vždy se dokážu postavit za dobro za hodné lidmi to mi problém nedělá. Pokud někdo chce pište mi na e-mail tady už má komunikace končí stejně to zas sem nedáte takže proč to píšu, ale no co alespoň to ze sebe dostanu co mám na 👅😜
Jaja

Nový příspěvek od Jaja »

Psal jsem ti na email nikoho křivě neobviňuju zas taky trošku zvolní prosím tě, jen s vámi komunikuju nic není mým cílem vám ublížit ba naopak. Si přečti jak o vás píšu to co jsem napsal byla jen doměnka slovní obrat určitě nic čím bych chtěl ublížit. Ne vše co jsem psal jste zveřejnili. Někdy mám pocit že zveřejníte jen to co je pro vás výhodné. Tam si přečti tu trestoi lavici za co mají ty lidi bany ty takové osoby vám ubližují a na Bouři ať nikdo neútočí jak v tom fóru je hodná ❤️ Nemám důvod být na vás sprostý dost jsem diky vám pochopil a znova zas si přečti jak o vás píšu. Aha takže když jsem GL tak už u vás místo nemám jasně, ale naši společnost nezajímají naše hmmmm spíš vaše zkratky. Když někomu řeknu líbí se mi ženy a princezny od 9-??? 40 let co mi řeknou jsi GL jsi girllover ne řeknou jsi PEDOFIL. Jo a nechápu proč jste mi dali BAN a nemůžu se přihlásit ? Tak vám tady teď píšu tímto stylem🤮 a co je off topic jsem si už zjistil na internetu jen ty zkratky jsem nemohl najít....❤️mi přišlo trošku Gay a 🔺jsem vybral proto protože mi to připomíná pyramidu dole ty nejnižší Já nahoře Vy a dávat si tam nějaké nesmyslné kreslené obrázky mi přijde divný. Musím říct klobouček dolů musíte mít pevné nervy umřu pro Vás pokud to bude nutné vždy se dokážu postavit za dobro za hodné lidmi to mi problém nedělá. Pokud někdo chce pište mi na e-mail tady už má komunikace končí stejně to zas sem nedáte takže proč to píšu, ale no co alespoň to ze sebe dostanu co mám na 👅😜
Fx100d
Administrátor
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Dal: 380 poděkování
Dostal: 706 poděkování

Nový příspěvek od Fx100d »

Ach jo. Co s tebou? Proč to píšeš sem, pak to zkopíruješ na mail a pak to sem vložíš znovu? Už ti tu lidi psali, že my nesedíme doma před PC a nehlídáme fórum 24/7, ale chodíme do práce. Nejsi schopen chvilku počkat, než někdo tvůj příspěvek schválí a musíš ho psát milionkrát a rozeslat to všem na maily? Celý den v práci mám jednu notifikaci za druhou a místo abych si o krátké pauze odpočinul, čtu tvé bláboly pořád dokola. Píšeš, že tě tu nechceme, což nikdo nikde nepsal, ale svým chováním už začínáš celý admin tým štvát a za chvíli to dopadne tak, že tě tu opravdu chtít nebudeme.

Ban jsi dostal proto, že ti Marco psal, že můžeš požádat o smazání osobnějších příspěvků, ale ty jsi začal všechny své příspěvky nahlašovat. Nahlašování příspěvků slouží k tomu, abys administrátory upozornil na příspěvky porušující pravidla, nikoliv na označení toho, co by sis přál smazat. Jeden den žádáš o smazání účtu, zaspamuješ tím maily všech adminů, fórum i chat a druhý den už zase rušit účet nechceš. Chceš být součástí komunity, ale zatím děláš jen práci navíc a spěje to jen k tomu, že za chvíli budeš blokován a vyhozen.

Takže, pokud tu opravdu být chceš, počkej si, jak se rozhodneme mezi adminy, jestli ti ban zrušíme a přestaň spamovat jako anonym, protože to je další porušení pravidel. Už jsi stihl porušit několik pravidel, od nenávistných komentářů, přes zneužití nahlašování a spamování až po obcházení banu.

Od teď ti už neschválím žádný příspěvek a nechci v mailové schránce vidět ani jednu zprávu do doby, než se poradíme, jestli ti zrušíme ban nebo ne. Pokud budeš dál pokračovat tak, jako doposud, ban ti nejspíš nezrušíme.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1529 poděkování
Dostal: 3411 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

10. dubna 12:14:34 mi přišla na email tato zpráva: “Dobrý mohl bych se Vás optat na pár rad?” Odpověděl jsem 10. dubna 14:31:03, že určitě. 10. dubna 15:58:44 mi přišla hodně dlouhá zpráva, psaná tím stylem, jako tady na fóru vidíme. Ten den jsem neměl čas odpovědět na tak dlouhou zprávu, říkal jsem si, že možná o víkendu bych se na to mohl podívat. Jenže 11. dubna 15:53:47 napsal na fórum toto:
Ty stránky jsou úplně na NIC tomuto adminu KASZ jsem psal svůj pocit svůj pohled a už mi nepodepsal jsem taky to co Spusta lidí zde a nemám se rád každý úchylka nebo s čím se narodí člověk by neměla být ze strany heterosexuálních lidí respektována a zvlášť ty lidi kteří své pokušení pudy nechají zajít až příliš daleko.... neumím se s tím smířit, ale mám jasno dítě je dítě 1-17 mám ve všem bordel ani Bouře mi už neodpověděla tato stránka by měla být zničena když lidi co by mohli nějak pomoc co a jak už mlčí....psal jsem upřímně když nebudu upřímný tak pravou pomoc nedostanetu jde mi jen a jen o dobro těch nejmenších k dospělým mám úctu jen k hodným lidem stydím se zato co se mi líbí raději sériový vrah než PEDOFIL ještě jednou děkuji BOUŘI A KASZ za vaši IGNORACI 🤮🤮🤮🤮jo a křesťanství faráři táhněte do pekla kdo jiný by měl jít příkladem než vy jste odpad této skupiny lidí
11. dubna 17:34:50 jsem mu proto odpověděl na email:

Dobrý den,
původně jsem chtěl odpovědět, ale po tom, co jsi napsal na fóru, odpovídat nebudu. Pokud napíšeš delší text, nemůžeš očekávat odpověď okamžitě. Máme taky svoje životy a svoje zájmy, záliby a přátele, kterým chceme věnovat svůj čas. Standardně stíhám odpovídat do týdne (podle vytíženosti).

Pokud máš psychické problémy související s orientací, kontaktuj www.parafilik.cz

S pozdravem

Petr Kasz

Od své poslední zprávy jsem už nenapsal, ale přesto mi během 11. dubna přišlo dalších 5 dlouhých emailů, pak ještě po jednom 12. a 15. dubna. Mezitím se na fóru začaly objevoval dlouhé nesmyslné příspěvky, nenávistné, nijak neobohacující… několik upozornění na nahlášený příspěvek, na soukromou zprávu…

Jestli můžu říct za sebe - promiň, nemám zájem. My tu rozhodně nejsme 24/7, rozhodně nemáme čas číst zbytečné příspěvky… Kontaktuj www.parafilik.cz. Za mě - pokud budu hlasovat - už od druhé zprávy, kterou jsem četl zde na fóru a která byla hodně nenávistná, nemám o komunikaci s tímto člověkem zájem. Akorát všechny obtěžuje. Za chvilku by zaplevelil fórum mnoha podobnými zbytečnými jednoodstavcovými nebo kapitálkami napsanými texty, takže za mě určitě prostě takový člověk, který se neumí chovat při komunikaci s druhými lidmi a který asi nemá ani nic jiného na práci, by zde prostor mít neměl. Už jsme tady takové lidi měli. Nejsme povinni pomáhat všem a už vůbec ne těm, kdo nás obtěžují. Máme tu pravidla, tenhle člověk je zjevně nedodržuje od samého začátku a ani je nedovede dodržovat.

Rozhodně tě nesoudím za to, co cítíš, ale za tvoje chování. A tvoje chování se momentálně neslučuje s tím, abys byl zde na fóru registrovaný. *dont_know*
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙