Niekto pokec
Pravidla fóra
- V každém inzerátu musí být výslovně psán věk 15 let či vyšší. Je přísně zakázáno vyhledávat děti (osoby pod 15 let věku).
- Je přísně zakázáno vyhledávat osoby za účelem sexu.
- Před odesláním inzerátu si důsledně přečti:
-
- Nový člen
- Líbí se mi: Chlapci
Niekto pokec
Ahojte popise niekto ? Som BL a niekto ja pokec od 15 rokov ? Ak hej píš na wickr me boyx14
-
- Člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 5
- ve věku do: 14
- Kontakt: mail: [email protected]
Whatsapp : +420 605 779 951
Session id : 0554caf41c3a21f6d6ea3664cd66e2d654a44858d07705bab1e0a485d6e21f611b - Výkřik do tmy: Jsem šťastný, že jsem šťastný a zamilovaný.
- Dal: 291 poděkování
- Dostal: 21 poděkování
Re: Niekto pokec
Wickr už prý nefunguje , nebo má alespoň končit .
Klidně si pokecám , napiš na e-mail : [email protected]
-
- Nový člen
-
- Nový člen
Momentálne nebudem už online : ) našiel som novú cestu a zistil som že toto bola zla cesta . Som veriaci človek a idem sa uberať tou cestou Caute
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Muži
- ve věku od: 18
- ve věku do: 40
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
- Dal: 663 poděkování
- Dostal: 516 poděkování
Ahoj. Můžu se zeptat, proč si myslíš že toto byla špatná cesta? Přeci na tom si s někým povídat není nic špatného, nebo? Říkáš, že jsi věřící člověk, ale co konkrétně ti víra zakazuje? Pokud nebudeš chtít odpovědět veřejně, můžeš mi napsat na mail, který mám v profilu. 

Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
Po jaru nastává léto, rok síly a mohutní kvapem, statný jinoch je z něho. Věk žádný nemá víc síly, žádný plodnější není, a zápalem nehoří větším.
Po jaru nastává léto, rok síly a mohutní kvapem, statný jinoch je z něho. Věk žádný nemá víc síly, žádný plodnější není, a zápalem nehoří větším.