No, myslela jsem to přesně tak, jak se tady níže již argumentuje proti. Že to bude místo, o kterém lidi ví, že si tam můžou odskočit, ale z nějakého důvodu to budou pokládat za zbytečné nebo nebudou mít důvěru se tam svěřovat. Aby se z toho nestala džungle a nedocházelo k banování, to je věc druhá, a také asi argument proč by se toho místa lidi spíše obávali. To vše se dá zjistit jednoduše jen praxí.
Návrh na založení nové sekce
-
- Nový člen
- Varování: 3
- Líbí se mi: Ženy a muži
- ve věku od: 0
- ve věku do: 50
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Mé dětství bylo šťastné jen epizody, které se v něm odehrály měly hořké dozvuky a některé dodnes žádné nemají a je po nich jen prázdá díra. Mé vzpomínky jsou krásné i smutné i s otazníky. Svůj život žiji, jak jen to umím, a když nevím jak dál, improvizuji. Mám dvě krásné slečny a přítele a rodina je pro mě vším.
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 24 poděkování
Re: Návrh na založení nové sekce
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 2
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
- Dal: 1514 poděkování
- Dostal: 714 poděkování
A co takhle na ten méně formální pokec rozhodit ČEPEK Mastodon server (nebo něco podobného nebo úplně jiného, s čím třeba máte zkušenosti)? Asi by to úplně nesplnilo to, co chybí na fóru Bouři, ale já si trochu myslím, že nová sekce na fóru reálně příliš nové aktivity nepřinese. Nový formát by mohl...
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Muži
- ve věku od: 18
- ve věku do: 40
- Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
- Dal: 737 poděkování
- Dostal: 625 poděkování
No je to určitě moc zajímavý nápad. Nejsem si jistá, jaké všechny funkce má Mastadon, ale dokážu si představit, že by tam někdo dokázal rozjet celou pedo komunitu.

Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 27
- Dal: 1435 poděkování
- Dostal: 3300 poděkování
Nový formát by měl fungovat jak?
On je trochu problém v tom, že zde máme vše sledováno a logováno a tomuto logování nemůže tedy uniknout nikdo, kdo by chtěl dělat něco nepřístojného. Takže dělat něco někde jinde, kde by taková kontrola nebyla, jde proti bezpečí tamních uživatelů.
Československá pedofilní komunita – již 12 let s Vámi! 

-
- Člen skupiny ČEPEK
- Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
Novým formátem jsem myslel “ani chat, ani fórum”. Těch komunitních systémů je spousta. Třeba Discourse je nebo byl populární. Teď se dostává do popředí ten Mastodon. Pro uživatele je to podobné jako třeba Twitter, akorát server provozuješ ty. Takže nastavuješ pravidla a můžeš se ulogovat k smrti, pokud máš máš tu potřebu. Ten tvůj server může být součástí celé sítě “fediverse”, takže tví uživatelé mohou sledovat / komunikovat i s uživateli jiných serverů. Ty jako správce serveru můžeš jiné servery u sebe zablokovat, pokud ti jejich pravidla nebo uživatelé nevyhovují.
@pbd to určitě bude znát, nebo by si s tím mohl pohrát a prozkoumat to

-
- Mediální analytik
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
- Dal: 390 poděkování
- Dostal: 1801 poděkování
Už jsem si říkal, že bych v podstatě své výstupy mohl v případě nefunkčnosti/zrušení našeho serveru komplet dávat na Twitter.
To s tím vlastním Mastodontem nevidím. Kdo by se o to staral.
To s tím vlastním Mastodontem nevidím. Kdo by se o to staral.
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
-
- Člen skupiny ČEPEK
Tak o fórum a chat se taky někdo stará. Myslíš, že tohle by bylo o tolik náročnější?
-
- Člen skupiny ČEPEK
Tak kde to vázne? 

Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku do: 11
Wickr Me: MarekVolny - Příspěvky: 1623
- Dal: 1072 poděkování
- Dostal: 1963 poděkování
Čeká se na schválení a interní diskuzi o dokumentu a textu uvedeného mým kolegům dne 3. ledna 2023, po jehož schválení v závěrečné podobě započneme negociační rozhovory na téma nové, méně veřejné sekce a jejího nastavení.
Marco Freeman,
administrátor komunity ČEPEK / Administrator of ČEPEK Community
šéfredaktor redakce ČEPEK / Editor-in-Chief of ČEPEK Editorial Office
E-mail: [email protected]
________
-
- Člen skupiny ČEPEK
Já jen že už je to skoro 2 měsíce a zatím jsem neslyšela ani zmínku o tom, že by se to nějak řešilo. Nechci aby to zapadlo, tak raději připomínám.Marco Freeman píše: ↑sobota 4. 3. 2023, 22:00:57Čeká se na schválení a interní diskuzi o dokumentu a textu uvedeného mým kolegům dne 3. ledna 2023, po jehož schválení v závěrečné podobě započneme negociační rozhovory na téma nové, méně veřejné sekce a jejího nastavení.

-
- Administrátor
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku do: 11
Wickr Me: MarekVolny - Příspěvky: 1623
- Dal: 1072 poděkování
- Dostal: 1963 poděkování
Jasně, já zatím nic nedostal k textové prepozici feedback (vyjma Pbd, který se promptně vyjádřil již snad na druhý den). Na Twitteru jsem založil pro Kasze "count thread" počínaje dnešním dnem jako 62. dnem mého čekání. Možná, že když mu číslo uplynulých dní připomenu každý den přes Twitter, který hojně navštěvuje, tak si na to najde čas. Třeba mu bude nakonec stačit "len 22 dní".

Marco Freeman,
________