„Líbí se mi malé dívky, ale už to mám pod kontrolou.“ Jak se léčí pedofilové (iDnes.cz)

Vše, co se týká preventivního projektu Parafilik, jež koordinuje Národní ústav duševního zdraví.
Cykle02
Mediální analytik
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Dal: 365 poděkování
Dostal: 2444 poděkování

„Líbí se mi malé dívky, ale už to mám pod kontrolou.“ Jak se léčí pedofilové (iDnes.cz)

Nový příspěvek od Cykle02 »

Trápil se více než 15 let tím, že ho sexuálně přitahují malé a dospívající dívky. Připadal si jako monstrum. Dnes o sobě říká, že to má pod kontrolou. Pomohla mu terapie určená pro parafiliky – lidi s odlišnou sexuální preferencí. Léčbu podstoupil v Národním ústavu duševního zdraví.

O tom, že je v něm něco špatně, věděl roky. Zásadní rozhodnutí podstoupit terapii ovšem udělal, až když viděl dokument V síti o zneužívání dětí na internetu.

„Nechtěl jsem dopustit, aby se ze mě stala taková zrůda jako z chlapů v tom filmu. Do té doby jsem spoléhal na svoje vnitřní pojistky, ale pak jsem se začal bát, že by jednou mohly selhat. Nepřihlásil jsem se tedy do terapie kvůli strachu, že bych mohl mít problémy se zákonem, ale kvůli obavám z možného vlastního selhání. Nechci, aby se ze mě stal slizký dědek, který bude holčičkám říkat, jak jim to sluší, a ohmatávat je,“ říká muž, který se rozhodl svěřit se svým příběhem jen pod podmínkou anonymity. Můžeme mu tedy říkat třeba Jindra.

Přečetli jste jen část článku. Pokračujte s iDNES Premium

Plný text článku je přístupný ve VIP sekci: https://pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?p=59516#p59516
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?