Proč jsem tady? Zamilovala jsem se do pedofila

Životní příběhy a zkušenosti uživatelů, které zároveň nebyly publikovány na titulní straně webu - nebojte se přispět svými osudy a historkami, ať už pro usmání nebo hledání pomoci či podpory. (V případě publikování na webu jsou témata přesunuta do sekce Články, kde se k nim může vyjádřit i veřejnost.)
Rapunzel

Proč jsem tady? Zamilovala jsem se do pedofila

Nový příspěvek od Rapunzel »

Na začátek říkám, že nejsem pedofilního zaměření, líbí se mi dospělí muži a líbí se mi dost. :-) Takže se nabízí otázky...jak jsem se dostala na tento web a k pedofilům celkově? Proč jsem tady?

Ještě před rokem, naprosto přesně před rokem, jsem o pedofilii neměla žádné reálné informace. Věděla jsem jen, že je to náklonost k dětem – a bohužel jsem trpěla předsudky jako valná část společnosti. Viděla jsem v pedofilech nebezpečné jedince, kteří dítěti mohou ublížit a jestli něco nesnáším, tak ubližování bezbranným, především dětem. Vedla jsem tehdy s mým kamarádem diskuzi o pedofilech, kde jsem se vyjadřovala drsnějším způsobem a dnes se za to velmi stydím. Byla jsem tak hloupá a neinformovaná! Vůbec jsem nad pedofilií nepřemýšlela, nezjistila si informace, neznala žádného pedofila...

Až pak...

Měsíc po mé diskuzi s kamarádem se mi do přátel na facebooku infiltroval jeden mladý muž. Oslovila jsem jej kvůli technickým záležitostem v mé facebookové skupině a dali jsme se malinko do řeči. Zjistili jsme, že jsme vyrůstali ve stejném městě a on se odstěhoval pouze do sousedního a tudíž padl návrh, že bychom se mohli někdy potkat – onen muž totiž hledal nové přátelé a jednoho dobrého přítele jsme měli společného.
Trvalo dlouho, než jsme si skutečně naplánovali sraz, ale stalo se to přesně 25. října 2019. Na soukromou „párty“ u mého kamaráda doma dorazil drobný klučina s tmavými vlasy a nádhernýma černýma očima...a ten nám bez okolků o pár hodin později sdělil větu „Jsem prostě pedofil“. Věta, která mě posunula někam úplně jinam. ON mě posunul někam úplně jinam, protože jeho roztomilost a krása, a něco křehkého, co z něj vyzařovalo, mě donutilo vyslechnout si jeho vysvětlení a jeho pocity bez sebemenších předsudků. Najednou jako by neexistovaly, poslouchala jsem nešťastného mladého muže, který se hrozně trápil tím, že je pedofil a mě to prostě všechno začalo zajímat. A co víc...zamilovala jsem se.

Ano, milý L., jestli si to někdy přečteš, jestli sem někdy přijdeš, tak věz, že Tě velmi miluji, ale na vztah jsem nikdy nepomyslela. Miluji Tě svou platonickou láskou a jestli Ti někdo zlomí srdce, já mu zlomím čelist. Jestli Ti někdo zkřiví vlas jen pro to, kým jsi, ať si nepřeje můj hněv.

Abych pokračovala, s tím to člověkem jsem se několikrát sešla a zažila s ním velmi zvláštní věci, a ze všech vyplývalo to, že není se svou orientací smířený a trápí se. A dělá chyby, které mu mohou velmi ublížit. Chtěla jsem mu pomoct, tak jsem si vyhledala na internetu informace o pedofilii a nalezla tento web, kde jsem přímo požádala o pomoc a názor. Ozvalo se mi docela dost milých, ochotných lidí, kteří mě obohatili o svůj pohled na věc, o své prožívání, o poznatky a své názory, za což jim velmi děkuji. Hodně mi pomohli pochopit možné vnitřní prožívání mé lásky, jeho trápení a pocity. A kdykoliv se ON rozhodne se na mě obrátit, NIKDY jej neodmítnu.

Zůstala jsem na webu, protože jsem tady poznala pár milých a zajímavých lidí, se kterými jsem ráda v kontaktu. Na pedofilii jsem úplně změnila názor, pedofilové nejsou zneužívači dětí (ač výjimky se najdou vždycky), ale lidé, kteří bojují sami se sebou, kteří milují děti, ačkoliv s nimi nikdy nemohou navázat plnohodnotný vztah a to víc to někdy bolí, mají svoje trápení, a hledají radost tam, kde jim kvete. Někteří si prošli těžkým obdobím, svými strachy plynoucími ze své orientace, a já vidím, že to není jednoduché.

Děkuji za tento web a za ochotné lidi, kteří jsou nápomocní lidem z venku i jiným pedofilům, kteří ještě tápou a potřebují cenné rady.

A děkuji L., že mi vstoupil do života. :-)
Phaliya Dhaniyeole
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 13
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Vadí mi alibismus a infantilní dospěláci. Mozek je potrava pro červy až v rakvi. Láska hory přenáší.
Dal: 3 poděkování
Dostal: 11 poděkování

Re: Proč jsem tady? Zamilovala jsem se do pedofila

Nový příspěvek od Phaliya Dhaniyeole »

Je milé přečíst si něco takhle pozitivního :) ať se daří!
pbd
Administrátor
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 0
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Dal: 344 poděkování
Dostal: 428 poděkování

Re: Proč jsem tady? Zamilovala jsem se do pedofila

Nový příspěvek od pbd »

Phaliya Dhaniyeole píše: neděle 9. 1. 2022, 23:52:44 Je milé přečíst si něco takhle pozitivního :) ať se daří!
Pro ucelení obrazu dodávám, že to bohužel dobře nedopadlo.