Off-topic a hádka z tématu: Udělen týdenní BAN uživateli CatBox (28. 12. - 29. 12. 2021)

Do této sekce jsou přesouvány off-topic diskuze, které z důvodu překročení hranice mezi diskuzí a hádkou s ohledem na preferenci přehlednosti a neútočnosti diskuzí nemohou být v běžných vláknech. U témat je vždy napsané, odkud jsou příspěvky přesunuty. Tato sekce neslouží pro běžnou diskuzi – pro běžnou diskusi nesouvisející s hlavní tematikou webu využívejte sekci Pokec o všem.

Do tohoto subfóra nelze přidávat nová témata, je plně pod správou Týmu ČEPEK. Témata v této podsekci jsou zpravidla po určitém čase zamykána a tuto podsekci vidí uživatelé až od úrovně "Registrovaný uživatel".
Pravidla fóra
  • Do této sekce jsou přesouvány off-topic diskuze, které z důvodu překročení hranice mezi diskuzí a hádkou s ohledem na preferenci přehlednosti a neútočnosti diskuzí nemohou být v běžných vláknech.

• U témat je vždy napsané, odkud jsou příspěvky přesunuty. Tato sekce neslouží pro běžnou diskuzi a zakládání témat – pro běžnou diskusi nesouvisející s hlavní tematikou webu využívejte sekci Pokec o všem.

Chcete, aby Bouře nadále chodila na chat?

Anketa končí za pátek 7. 1. 2022, 22:22:31

Ano
10
91%
Ne
1
9%

Celkem hlasů: 11
Smazaný uživatel (gabajaza)

Re: Off-topic a hádka z tématu: Udělen týdenní BAN uživateli CatBox (28. 12. - 29. 12. 2021)

Nový příspěvek od Smazaný uživatel (gabajaza) »

Ne, to tys mi ublížila. Já se s tebou rok nebavil, nebyl jsem s tebou v kontaktu. A jestli soudíš jen z toho, jak píšu na skle, tak je to hodně povrchní. Každopádně se ti nesnažím podkopnout nohy, jenom vysvětluju, co mi vadí.
A jak konkrétně ubližuju lidem? To bych mohl říct i o tobě, že lidem ubližuješ.
pbd
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 0
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Dal: 337 poděkování
Dostal: 429 poděkování

Re: Udělen týdenní BAN uživateli CatBox

Nový příspěvek od pbd »

Prim píše: středa 29. 12. 2021, 9:42:41 Řeknu to úplně jednoduše. Jsem alkoholik, na chat Čepek jsem většinu času chodil pod vlivem alkoholu.
► Ukázat spoiler
Alkohol způsobuje problémy, ale jde přestat. Já to nezvládl sám, nezvládl jsem to ani s pomocí ambulantní léčby, ale po tříměsíční ústavní léčbě ano (byl jsem v Kroměříži a podle mě to tam dělají dobře). Rozhodnutí ale musíš udělat ty.
Bouře
Globální moderátorka
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
Dal: 1137 poděkování
Dostal: 1230 poděkování

Re: Off-topic a hádka z tématu: Udělen týdenní BAN uživateli CatBox (28. 12. - 29. 12. 2021)

Nový příspěvek od Bouře »

Prim píše: středa 29. 12. 2021, 10:46:22 Ne, to tys mi ublížila. Já se s tebou rok nebavil, nebyl jsem s tebou v kontaktu.
Jo? A čím přesně? Já jsem ti nabízela šeptání a nebo SZ, ale nechtěl jsi. ;) Vymlouval ses pořád na to, že to budou číst admini.. Tohle na mě nezkoušej a šáhni si do svědomí....
A jestli soudíš jen z toho, jak píšu na skle, tak je to hodně povrchní.
Jenže já soudím i z toho, jak se chováš k ostatním a ostatním jsi hodně ublížil. Myslíš, že jsem slepá a že to nevidím? Zase ze sebe děláš chudinku. Tohle už jsme probrali. *girl_sigh*
Každopádně se ti nesnažím podkopnout nohy, jenom vysvětluju, co mi vadí.
Neeee vůbec ne. Vůbec se mě tady nesnažíš poškodit, aby si o mě lidi mysleli, že jsem povrchní a kdo ví co všechno a vůbec jsi s tím nezačal ty. :D Jenže ti lidi taky nejsou slepí. :)

Já se ptal první, čím konkrétně jsem ublížil a nebyla jsi schopná konkrétně odpovědět. Tak já ti to taky nebudu říkat, co konkrétně jsi prováděla. Tys taky ostatním hodně ublížila a spoustu lidí jsi zklamala.

[MF edit – umazáno]

Já ze sebe nedělám chudinku, jen konstatuji, že jsme si nepsali a nemáš žádné podklady pro řádné odsouzení a opovržení. Řídíš se jen tím málem, co bylo na skle.
Fx100d
Administrátor
ve věku od: 3
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Dal: 411 poděkování
Dostal: 749 poděkování

Nový příspěvek od Fx100d »

MR_Xguard píše: středa 29. 12. 2021, 10:22:46 To je tragikomedie. Achjo. Že běžně zde někteří jedinci sami sebe nahlašují z anonymních účtů, aby pak mohli dávat na obdiv, jak je jim ublíženo a ostatní je utěšovali. Jo, i takoví manipulátoři tu jsou. Ale mám vás rád. Nebudu říkat kdo. Jenom, že jim dávám šanci se změnit. ;)
To jsi vystihl.
Prim píše: středa 29. 12. 2021, 10:24:36 Já bych rád věděl, co jsem měl udělat, ale nikdo mi neřekne konkrétně, čím jsem se provinil. Pak je těžké se poučit ze svých chyb, když vlastně nevím, co jsem udělal špatně.
Zkus se někdy zamyslet, jak tvé činy vnímají lidé ve tvém okolí. Nesouhlasíš s pravidly čepeku, tak ses rozhodl protestovat tím, že je porušíš. Zkontaktoval jsi Bouři v době, kdy jí ještě nebylo 15 let na Alíku [MF edit – umazáno]. Ale co z toho měla Bouře? Dostala také trest, protože měla pocit, že když tě nahlásí, budeš z toho mít problémy. Myslíš, že tohle někdo bere jako chování kamaráda ke kamarádovi? Klidně jsi jí ublížil jen pro svůj dětinský bojkot pravidla, se kterým nesouhlasíš.

Víš, bral jsem tě za kamaráda, ale ty od začátku chodíš na web, který jsem založil, staral se o něj a přes všechny problémy jej snažil udržet v chodu. Jsem rád, že při tom byli někteří jiní lidé a někteří z nich u toho vydrželi se mnou a pomáhají mi jej udržet živý a že se našli i další, co mi s tím pomáhají. Ty sem ale od začátku chodíš a vše sabotuješ. Ničíš mou a dalších lidí víc jak desetiletou snahu. I přes to jsem se s tebou snažil být kamarádem. Vím, že máš určité problémy a i já sám jsem se ti snažil dát nějaké rady, jak se z toho vyhrabat ven. Vím, že to je těžké, udělat ten první krok, druhý jde také ztěžka, ale už ne tolik a člověk se nakonec pohne. Proto jsem trpělivě čekal, jestli něco z toho uděláš a snažil se s tebou v rámci časových možností komunikovat, aby ses necítil sám. Jenže s tebou je to neustále to samé dokola. A mě prostě už došla síla snažit se udržovat kontakt s člověkem, u kterého mám pocit, že si ničeho, čemu si věnuji neváží a ještě se to snaží různýmy způsoby ničit, lže mi do očí a jen si se mnou hraje.

Tohle je ale jen slabý odvar toho všeho, co ostatním tvé chování přináší. My ostatní tvé problémy nemůžeme vyřešit, můžeme ti jen ukázat cestu. Ale ten první krok musíš udělat sám. A byla tu spousta lidí, kteří ti tu cestu ukazovali. Ty ale stejně tvrdíš, že to tak není.

Myslím, že tento náznak by ti měl dát podnět k zamyšlení. Je zbytečné tu vypisovat vše do detailu.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.

[MF edit – umazáno]

A jen tak mimochodem, nebyl jsem zdaleka jediný, kdo si s ní psal před dovršením patnácti let soukromě. Ale nejsem bonzák a tak to nechávám být..

Jinak jsem názoru, že každý kdo poslal peníze na provoz webu má právo na konstruktivní kritiku.
Fx100d
Administrátor
ve věku od: 3
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Dal: 411 poděkování
Dostal: 749 poděkování

Nový příspěvek od Fx100d »

Prim píše: středa 29. 12. 2021, 11:29:46
Jinak jsem názoru, že každý kdo poslal peníze na provoz webu má právo na konstruktivní kritiku.
Kde je ve vlákně podněty a návrhy tvé znění pravidel, která bys tu rád měl? To by byla konstruktivní kritika. Ty sem ale chodíš vyvolávat hádky. [MF edit – umazáno]

Už k tomu nemám co říct. Míč je na tvé straně, ale k tomu, abys ho vykopl, je potřeba činy, nikoliv jen slova.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
podivin
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 2051 poděkování
Dostal: 861 poděkování

Nový příspěvek od podivin »

Prim píše: středa 29. 12. 2021, 10:46:22A jestli soudíš jen z toho, jak píšu na skle, tak je to hodně povrchní.
A podle čeho jiného má soudit, když se s tebou setkává jen na chatu? A protože se na chatu ukazuješ negativně, tak prostě nemá chuť riskovat setkání s tak negativním clověkem i v reálu. To je její rozhodnutí a tak se bude chovat i spousta ostatních lidí. A ne, to není povrchní hodnocení. Naopak mohu říct, že svou skutečnost ukazuješ právě opilý na chatu a ve skutečnosti se jen přetvařuješ, protože víš, že by to tvé skutečné chování v reálu bylo nepřijatelné. Můj názor je, že opilost totiž bourá sebeovládání, takže člověk se přestává kontrolovat podle společenských norem a chová se přesně tak, jaký ve skutečnosti je.
podivin
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 2051 poděkování
Dostal: 861 poděkování

Nový příspěvek od podivin »

Prim píše: středa 29. 12. 2021, 11:29:46Já si s ní chtěl psát soukromě, tak proč bych se kruci sám udával?!! Hodně mě to frustrovalo, že jsem si s ní pak nemohl psát.
A kdo ti brání přestat chodit na ČEPEK a pak si psát jinde s dětma, které potkáá na ČEPEKu? Můžeš si psát s dětma na Alikovi a nedostaneš tady ban. Můžeš je pak přivést sem a nedostaneš ban. Jestli chceš ale chodit na ČEPEK a seznámíš se tady s dětma a pak je přetáhneš na jiný kanál, tak dostaneš trest, protože taková jsou tady pravidla.
Prim píše: středa 29. 12. 2021, 11:29:46Jinak jsem názoru, že každý kdo poslal peníze na provoz webu má právo na konstruktivní kritiku.
No, to je sice tvůj názor, ale ČEPEK není akciovka a ty peníze posíláš jako dar. Jestli chceš kecat do vedení webu nebo firmy, tak musíš koupit min. 50% akcií dané firmy a pak budeš mít právo kecat do vedení té firmy. Za dar ČEPEKu máš přístup k interním VIP informacím.
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2045 poděkování

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Původně jsem se chtěl též nějak vyjádřit, ale uvědomuji si, že i přes název sekce (Vyhrocený OFF-TOPIC) se to tu přelívá spíše v pořádný vyhrocený konflikt a hádku, které bychom už raději neměli rozvíjet, a proto si raději i já vyjádření odpustím a na návrh jiných členů Týmu tuto diskuzi uzamykám.

Děkuji za pochopení.
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community