Za znásilnění tří dcer dostal muž ze Sokolovska devět let (Novinky.cz)
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Mediální analytik
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 2
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
- Dal: 365 poděkování
- Dostal: 2467 poděkování
Za znásilnění tří dcer dostal muž ze Sokolovska devět let (Novinky.cz)
Za znásilnění tří nezletilých dcer poslal ve středu Krajský soud v Plzni na 9 let do vězení osmačtyřicetiletého muže ze Sokolovska. Zároveň mu uložil povinnost zaplatit dívkám jako odškodné za psychickou újmu 2,5 milionu korun. Právu to řekla mluvčí krajského soudu Jana Durná s tím, že rozsudek není pravomocný.
Podle spisu se jednalo o dvě nevlastní a jednu vlastní dceru. Obžalovaný je sexuálně zneužíval od roku 2010. „Osahával je na obnaženém přirození a nutil k orálnímu sexu,“ uvedla mluvčí soudu.
Jak dodala, soud se co do výše trestu ztotožnil s návrhem státní zástupkyně. „Obžalovaný byl uznán vinným z pokračujícího zločinu znásilnění se způsobením těžké újmy na zdraví a soud jej zařadil do věznice se zvýšenou ostrahou,“ dodala Durná.
Podle znalců obžalovaný jednal pro uspokojení svých sexuálních potřeb. „Dcery si vybral pro jejich snadnou podmanivost,“ stojí v jejich posudku. Státní zástupkyně upozornila na to, že dívky následkem jednání obžalovaného mají i po letech vážné psychické problémy.
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 8
- Dal: 117 poděkování
- Dostal: 319 poděkování
Re: Za znásilnění tří dcer dostal muž ze Sokolovska devět let (Novinky.cz)
No, s ohledem na to, že člověk bydlící na adrese sídla spolku je tu stále s námi, tak jsem rád, že to nebyl on.
-
- Globální moderátorka
- Líbí se mi: Muži
- ve věku od: 18
- ve věku do: 40
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
- Dal: 1101 poděkování
- Dostal: 1192 poděkování
Hmmmm zase to Sokolovsko.
Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Zeptej se mě na co chceš a anonymně
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Zeptej se mě na co chceš a anonymně
-
- Mediální analytik
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 2
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
- Dal: 365 poděkování
- Dostal: 2467 poděkování
Přes 2,4 milionu korun musí podle plzeňského krajského soudu zaplatit muž ze Sokolovska dvěma nevlastním a jedné vlastní dceři. Podle rozsudku nezletilé dívky osmačtyřicetiletý muž znásilňoval několik let. Soud muže poslal na devět let do vězení.
Miliony, které musí souzený zaplatit, jsou náhradou nemajetkové újmy za prožité hrůzy.
Devítiletý trest si má muž odpykat ve věznici se zvýšenou ostrahou. „Rozsudek není pravomocný, obžalovaný si ponechal lhůtu pro podání odvolání,“ uvedla mluvčí Krajského soudu v Plzni Jana Durná.
Obžalovanému hrozil maximálně dvanáctiletý trest. Kvůli ochraně poškozených dívek není možné o muži ze Sokolovska zveřejnit bližší informace.
Podle spisu muž nejméně od října 2010 opakovaně nutil k orálnímu sexu svoji první nevlastní dceru, osahával ji a dožadoval se i dalších praktik. To trvalo čtyři roky, dívka byla tehdy nezletilá.
Od stejného období podle spisu nutil k pohlavnímu styku i druhou z nevlastních dcer. Ta měla být cílem jeho sexuálních ataků dokonce sedm let.
„Obdobného jednání se měl obžalovaný dopustit v září 2014 i na své vlastní nezletilé dceři. Tu měl po společné hře nutit, aby jej orálně uspokojila. K dokonání trestného činu nedošlo,“ popsala státní zástupkyně v obžalobě jednání vůči třetí z obětí.
Státní zástupkyně už při podání obžaloby navrhovala pro muže devítiletý nepodmíněný trest. Pokud nepravomocně odsouzený podá odvolání, případ bude projednávat pražský vrchní soud.
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?