Prosím, miluj mě
Zahraji na klavír smutnou skladbu,
a ty se rozpláčeš, je ti smutno,
dívám se ti do očí, jak pouštíš slzy,
a jen tiše dýchám, jako vánek v dešti.
Tvé slzy kapou na černý lesklý klavír,
jsou doprovázeny smutnou melodií,
a já nepřestávám a stále hraji a hraji,
A ty pořád pláčeš a pláčeš, jsi smutná.
Tou hudbou chci ti říct, jak mi chybíš,
jak tě pořád miluji a toužím po tobě,
jsi holka, pro kterou bych šel i do války,
prosím, vrať se ke mě, prosím, miluj mě.
Prosím, miluj mě (báseň)
Pravidla fóra
- Je povoleno vkládání vlastní tvorby uživatelů.
- Je přísně zakázáno vkládání tvorby, která je sexuálně explicitní či provokativní.
- V případě, že je v rámci vlákna uvedeno audiovizuální dílo zobrazující reálnou osobu, musí se jednat o osobu, která je veřejně známá či na veřejnosti se prezentující a která je v současnosti starší 18 let (narozena do r. 2003 včetně). Fotografie, obrázky a videa je zároveň možné vkládat jen formou odkazů (za využití URL, IMG či VIDEO tagu), při užití IMG tagu je nutné dodat přímý odkaz a zdroj.
- Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 5
- ve věku do: 15
- Výkřik do tmy: Holčičky, miluji to slovo, miluji tu roztomilou krásu. Miluji holčičky.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ZFiaxGcnNw - Příspěvky: 241
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 37 poděkování
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1744 poděkování
- Dostal: 3620 poděkování
Re: Prosím, miluj mě
Jo, to i v Božském Bruceovi se snažil hlavní hrdina ovlivnit u ženy, kterou chtěl pro sebe, a ačkoliv měl moc Boha, svobodnou vůli člověka stejně ovlivnit nedokázal, protože to zkrátka nejde.Angelo píše:... prosím, miluj mě.
Jinak básničky máš hezké, v souvislosti s touto mě ještě napadá, jestli by jsi pro "ni" nejenom že šel do války, ale jestli bys "pro ni" udělal i to, že bys ji dal svobodu, když by ji chtěla, přestal o ní usilovat a toužit po ní. To je podle mě ještě těžší než jít kvůli někomu do války...
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!