Lammer můj příběh :)

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
Lammer
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Dostal: 1 poděkování

Lammer můj příběh :)

Nový příspěvek od Lammer »

-----
Naposledy upravil(a) Lammer dne středa 27. 5. 2015, 0:31:54, celkem upraveno 1 x.
Dan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Dal: 75 poděkování
Dostal: 218 poděkování

Re: Lammer můj příběh :)

Nový příspěvek od Dan »

Je to silný příběh, a jak už sem řekl na chatu, nevím, že by si kdo jiný z místníchuživatelů prošel takovými zkušenostmi a ještě k tomu v tvém věku. Číst si takovýhle věci je mi dost líto, že ti to přineslo takový problémy, ale zas tě obdivuju, že se s tím zdáš docela srovnanej, že o tom už teď dokážeš takhle uvažovat. Já si přiznal že jsem pedofil až snad v 18. Dopustil ses něčeho, co nazýváš zneužitím. Nevím, jak vážné to mohlo být v tolika letech, kolik ti bylo. Každopádně jsi byl ještě pod hranicí 15, nedá se říct, že jsi udělal něco trestného. Nevím, jestli to těm dětem nějak hluboce ublížilo. Čím si jsem ale docela jistej je, že vzhledem k tvým předchozím zkušenostem ti to nejde vyčítat. Nyní už bys jak říkáš nic takovýho neudělal? Věřím ti že ne, a to jak ses dětí zastával, jak píšeš, a že ti to přineslo další značné problémy, snad jsi tak i trochu odčinil to, co jsi udělal dětem špatného. Opravdu už není šance, že by ses znovu potkal s klukem, do kterýho jsi zamilovaný, dyž si vylítl ze školy?
radoslav
Registrovaný uživatel
ve věku od: 10
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Najviac smutní bývajú tí, ktorí sa zdajú byť najveselší.
Nikto sa ich nepýta, čo ich trápi, pretože rozosmievajú a utierajú slzy iným...
Dal: 116 poděkování
Dostal: 56 poděkování

Re: Lammer můj příběh :)

Nový příspěvek od radoslav »

Ahoj
Vítam ta medzi nami
Precital som si tvoj príbeh je to ale smutne :( ale verím ze už nezneužiješ
Mam ale otazku ak môžem ..
ako vníma odstupom času zneužitie tvoj braško?
a za dalšie tvoja priatelka vie ze sa ti páčia chlapci? dokáže ta sex s nou dostatočne uspokojit?
ja som to skúsil so ženou dakedy dávno ale nie to sa nedá teda u mňa sa to nedálo vzdi pri sexe s nou som musel myslieť na kutíkov aby niečo bolo.
viem že u každého je to inak preto sa pýtam :)