Quenta - Odpustila jsem "svému pedofilovi"

Životní příběhy lidí, jež byli zneužiti v dětství, které byly zveřejněny na titulní straně webu. Mnohé další, avšak na webu nezveřejněné, je možné nalézt v sekci Životní příběhy v sekci pro registrované. Mějte na paměti, že chcete-li zveřejnit svůj příběh na titulní straně webu, stačí napsat na redakční e-mail: [email protected].
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1744 poděkování
Dostal: 3618 poděkování

Re: Diskuze k článku: Quenta - Odpustila jsem "svému pedofil

Nový příspěvek od Kasz »

Děkujeme, milá Quento, za doplnění tvého příběhu v reakci na komentáře. Souhlasím s tím, že některé věci mají vliv bez ohledu na kulturní normy, to jsou objektivní důvody, které nelze přehlédnout - jako je například dobrovolný kvalifikovaný souhlas.

Přeji vše dobré!

Petr Kasz
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
StrangerByNight
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 10
ve věku do: 15
Dal: 8 poděkování
Dostal: 22 poděkování

Nový příspěvek od StrangerByNight »

Quenta píše:Některé věci jsou přirozeně dané
Přirozeně dané je jedině to, že všichni jednou, dříve nebo později, umřeme. Všechno ostatní záleží na (z)vůli těch, kteří mají to štěstí být ve správný čas na správném místě a mít ty správné známé (ať už vlastním přičiněním nebo tím, že se ve správný čas, na správném místě a těm správným lidem prostě narodili).
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 509 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

No rozhodně není nic takového jako přirozeně dané věci. Například to srovnání s nudisty je pěkná ukázka toho, jak zafungovala okolní společnost. Indiáni chodili nahatí celý život a rozhodně se v pubertě stydět nezačali... Naopak se začali oblékat, v momentě, kdy tam dorazili evropané....

Ohledně sexuálního vzrušování dětí, tak ani tady není o čem diskutovat, je dokázané a notoricky známé, že masturbují často už kojenci a stydí se akorát tak jejich rodiče, v momentě kdy je přítomný někdo z venku. To o čem se bavíme není sexuální vzrušení, ale schopnost partnerského vztahu. A to souvisí s vyspělostí člověka a to je u každého naprosto individuální. Osobně bych například byl klidně ochoten za dospělého uznat člověka tak možná po třicítce :0)
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Nový příspěvek od simgiran »

Jednorozec píše:No rozhodně není nic takového jako přirozeně dané věci. Například to srovnání s nudisty je pěkná ukázka toho, jak zafungovala okolní společnost. Indiáni chodili nahatí celý život a rozhodně se v pubertě stydět nezačali... Naopak se začali oblékat, v momentě, kdy tam dorazili evropané....

Ohledně sexuálního vzrušování dětí, tak ani tady není o čem diskutovat, je dokázané a notoricky známé, že masturbují často už kojenci a stydí se akorát tak jejich rodiče, v momentě kdy je přítomný někdo z venku. To o čem se bavíme není sexuální vzrušení, ale schopnost partnerského vztahu. A to souvisí s vyspělostí člověka a to je u každého naprosto individuální. Osobně bych například byl klidně ochoten za dospělého uznat člověka tak možná po třicítce :0)
Přirozeně dané věci existují, ale často to nebývají věci, které se za přirozeně dané označují. To oblékání je dobrá ukázka, v některých zemích se to moc neřeší, v některých zemích se z toho dělá věda. Naopak některé přirozené věci si nechceme přiznat. A já bych byl dost opatrný, u čeho budu argumentovat tím, že je to přirozené. Ono také přirozené nemusí být nutně dobré.
Fx100d
Administrátor
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Dal: 408 poděkování
Dostal: 748 poděkování

Nový příspěvek od Fx100d »

Jednorozec píše: Osobně bych například byl klidně ochoten za dospělého uznat člověka tak možná po třicítce :0)
Víš, ono to tak v naší společnosti je. Soudcem se také mladší třiceti let stát nemůže, resp. může jen za velmi složitě absolvovatelných podmínek a je to spíše velmi vyjímečné.

A ty sexuální aktivity co píšeš jsou sice běžné a normální, ale dospělý do nich nepatří. Se studem máš na jednu stranu trochu pravdu, ale pominul jsi fakt, že indiáni žijí na rovníku, kde 15 °C je sakra kosa, v našem podnebí mělo oblečení jiný význam. Stud je důležitou součástí té proceptivity, o které Kolářský tak často píše. Je to pudová záležitost, která patří k sexualitě a hraje svou roli v lidském společenství pro výběr partnera. To je důvod, proč se děti nestydí, nemají sexualitu ještě úplně vyvinutou. Ten stud se nenaučí od ostatních, přirozeně se v nich probudí stejně jako potřeba masturbovat atp. (děti sexuální touhu neznají, jen zkoumají své tělo a někdy je to zkoumání trochu příjemnější) Rozhodně děti nemasturbují každý den několikrát. I nudistická třináctiletá se před svým vrstevníkem - potenciálním partnerem bude stydět, ikdyž je zvyklá běhat nahá celý den. Mužská sexualita na to reaguje tím, že muž o tu dívku začne jevit ještě větší zájem a udělá další krok k tomu, aby to nakonec skončilo vztahem a dětmi. I ve třinácti se však "milenci" věnují trochu něčemu jinému než přímo souloži. Spíš jde o nějaké mazlení, rozhodně se nejedná o sex, který by uspokojil dospělého jedince.

To, že děti občas masturbují není argumentem k tomu, že je sexuální aktivita dospělého s dítětem v pořádku. Pro dítě je přirozený postupný vývoj sexuality v kolektivu vrstevníků. Když si s dítětem začneš sexuálně hrát ty jako dospělý, je to jako bys chtěl po dítěti sepsat diplomovou práci, aniž by ještě umělo celou abecedu.

Oběma ženám velmi děkuji za reakce. Jsem velice rád, že se i o takové nepříjemné zážitky dokážete podělit a přispět do našich diskuzí i pohledem z druhé strany.

Creepy: Také si myslím, že i v tak nízkém věku může takový zážitek zanechat negativní následky a věřím, že můžeš v dospělosti cítit, že se ti něco takového stalo.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Silesia
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku do: 13
Dal: 313 poděkování
Dostal: 259 poděkování

Nový příspěvek od Silesia »

Creepy píše:
Rozhodně děti nemasturbují každý den několikrát.
No, to neni pravda, ja jsem hodne masturbovala uz jako moc mala, treba jako petileta i nekolikkrat denne.
ja taky ve školce místo spaní :-)
simgiran
Líbí se mi: Chlapci a ženy
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Nový příspěvek od simgiran »

Silesia píše: ja taky ve školce místo spaní :-)
A já se tam nudil místo spaní :( O kolik jsem toho přišel :D
Kuba
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Dal: 360 poděkování
Dostal: 289 poděkování

Nový příspěvek od Kuba »

Creepy píše:
No, to neni pravda, ja jsem hodne masturbovala uz jako moc mala, treba jako petileta i nekolikkrat denne.
A já nikdy nemasturboval každý den několikrát - takže jsem ještě pořád dítě? :D :D

Smyslem toho sdělení ale mělo asi být spíše to, že když masturbuje dítě, dělá to z trochu jiných příčin a vnímá to jinak, než člověk po pubertě.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Jednorozec
Registrovaný uživatel

Kuba píše:
Creepy píše:
A já nikdy nemasturboval každý den několikrát - takže jsem ještě pořád dítě? :D :D

Smyslem toho sdělení ale mělo asi být spíše to, že když masturbuje dítě, dělá to z trochu jiných příčin a vnímá to jinak, než člověk po pubertě.
Hmm a z jakých jiných příčin ? :0)) Teda co si vzpomínám, tak je pravda že počátky byly jen objevení něčeho nového a nijak si to člověk nespojoval s erotikou či druhým pohlavím. Ale například v 11-12 vím určitě, že moje "příčiny" byly prakticky stejné jako dnes po xx letech....
Kasz
Administrátor
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.

Nový příspěvek od Kasz »

Tak moje příčiny byly tehdy a dnes úplně jiné. Tehdy jsem vůbec nevěděl, o co jde a proč to dělám. Dělal jsem to jen proto, že to bylo "divně" příjemné, a nechápal jsem, proč to tak je.
Jednorozec
Registrovaný uživatel

A kdy jsi si to začal spojovat s holkama? Neříkej mi že až v 18ti... Dodnes si pamatuji na ty tajné sledovačky erotických filmů, či zkoumání časopisů zašitých ve skříni :0))
Fx100d
Administrátor
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Dal: 408 poděkování
Dostal: 748 poděkování

Nový příspěvek od Fx100d »

Jednorozec píše:
Kuba píše:
Creepy píše: No, to neni pravda, ja jsem hodne masturbovala uz jako moc mala, treba jako petileta i nekolikkrat denne.

Hmm a z jakých jiných příčin ? :0)) Teda co si vzpomínám, tak je pravda že počátky byly jen objevení něčeho nového a nijak si to člověk nespojoval s erotikou či druhým pohlavím. Ale například v 11-12 vím určitě, že moje "příčiny" byly prakticky stejné jako dnes po xx letech....
Jistě, kolem 12 roku věku už se začíná probouzet sexualita a člověk začíná cítit sexuální puzení. Já mluvím o dětech ještě před pubertou, nikoliv těch, co stojí na počátku puberty a hormony jim šílí. (nicméně ani to, že jedenáctiletý jedinec cítí sexuální pud neznamená, že s ním je možné provozovat sexuální praktiky bez následků a stále platí, že takový jedinec nedokáže dát opravdu kvalifikovaný souhlas.)

A z jakých příčin děti masturbují? Jednoduše je to příjemné, ale nemyslím si, že by je k tomu vedl přímo sexuální pud jako takový.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Jednorozec
Registrovaný uživatel

Ehm v těch 11-12 jsem měl do puberty ještě hooodně daleko. Patřím k těm u kterých se tělesné dospívání objevilo spíše později než dříve. A to že většina pedofilů za děti považuje spíše 5-10 leté neznamená že stejný pohled na věc mají ostatní.
sopka001

Nový příspěvek od sopka001 »

J. píše:Zdravím, chtěla bych vám jen říct - předčasně probuzená sexualita vás připraví o dětství. Být místo normální holčičky nadrženou kurvičkou není nic hezkého. Cítíte se pak hnusně, stydíte se za sebe a závidíte ostatním holčičkám dětství a čistotu. První lásky a doteky, které přijdou přirozeně spolu s tím, jak dospívá duše.

Nejde o vliv společnosti, opravdu ne. Jde o to, že přeskočit určité vývojové fáze není dobré - ochudí vás to, zmate. Dětská sexualita bez odpovídajícího duševního vývoje je živočišná, nutkavá. Ale ne uspokojivá. V dospívání se pak dívka začne cítit pošpiněná, nechutná. Ne kvůli společnosti. Kvůli tomu, že to všechno chce začít dělat z lásky, objevovat...ale nemůže, má zkušenosti, které jsou jí na překážku. První lásky a s nimi poznávání chlapců, první dotyky, první vzrušení při doteku chlapce - to vám nkdo nevrátí.

Prosím, mějte víc rozumu než malé děti. Oni to v tu chvíli třeba chtějí, jako když jim nabídnete pytel bonbonů - ale vy musíte vědět, že je pak bude bolet bříško. Prosím, jednejte pro dobro těch, které milujete - dětí. Myslím si, že máte rádi právě dětskou nevinnost a čistotu, průzračný svět dětství. Prosím, neničte ho.

Píšu vám to, protože jsem byla malá holčička, která přišla o velký kus dětství. Ráda si na těchto stránkách čtu váš pohled - a chtěla jsem vám nabídnout ten druhý. Snad jsem ho aspoň trochu přiblížila. Děkuji za přečtení.

Děkuji, už jsem začínala být ze čtení předchozích komentářů zoufalá.. spojení dobrovolný a 6ti leté dítě mi nejde dohromady. Omlouvám se, ale ne.

Dítě je zvídavé, rádo si hraje na doktory, protože se chce dozvídat o svém těle.. ale nemá tak vyvinutý pohled na to, co je správné a co ne.. a tak Vám neřekne dost nebo ne. Dítě to neví, že to má říct. Ale pak postupem času si to začne uvědomovat. Ale ve chvíli, kdy je dítě schopné říct "dost", tak už škoda byla napáchána. Slovo "dost" v dítěti nějakou dobu zraje.

Můj život se se mnou nemazlil. Mé tělo objevoval soused a mí 2 postižení bratři. Soused vyhrožoval, že když něco řeknu, tak mě mamince a tatínkovi vezmou. Bratry jsem měla a mám ráda a věděla jsem, že kdybych něco řekla, už bych je neviděla. A tak jsem trpěla. A když jsem pak po letech našla sílu říct dost, tak už jsem byla jiná. Byla jsem rozbitá.. a rozbitou už zůstanu.

A mou nejhorší noční můrou je právě ten fakt, že mi to v té době přišlo svým způsobem příjemné. A teď? Stydím se za to, stydím se za sebe, je mi ze mě zle.. při sexu se mi několikrát stane, že mám záblesk z mého dětství a tím je o můj sexuální život s partnerem dost narušený. Nedokážu se uvolnit. Přijdu si špatná. Všem se stále dokola omlouvám za to, jak sem špatná. A proč? Protože jsem v 6ti letech nenašla sílu říct dost.

Ale dokážu odpouštět a dokážu chápat. A proto Vás neodsuzuju a naopak si vážím toho, že se snažíte sami se sebou bojovat! A přeji Vám sílu a pevné odhodlání v boji pokračovat.
Jednorozec
Registrovaný uživatel

Re: Quenta - Odpustila jsem "svému pedofilovi"

sopka:
Je mi opravdu líto, že ti někdo ublížil a rozhodně jsem (a nevšiml jsem si že by někdo jiný) nikdy nic netvrdil o dobrovolném souhlasu 6 leté holčičky. (tedy pokud nemluvím o dětských hrách, protože jako děti jsme se navzájem "zneužili" každou chvíli a to od osahávání po masturbaci a nic špatného na tom podle mě nebylo, je to normální/obvyklé) Myslím si že neexistuje jiný způsob jak si pomoci od tohoto traumatu než jeho "přijetí" za svoje. Prostě dokud člověk věří že je vše špatné, bude ho to trápit neustále. V momentě kdy na tom najde něco dobrého dost se mu uleví. (Tim samozřejmě nechci říct, že jakkoli podporuji sex s šestiletými holčičkami.)
Jen bych se ještě zeptal, ti co ti ubližovali, byl někdo z nich pedofil?
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

J. píše:Prosím, mějte víc rozumu než malé děti. Oni to v tu chvíli třeba chtějí, jako když jim nabídnete pytel bonbonů - ale vy musíte vědět, že je pak bude bolet bříško.
Děkuji, toto je hodně trefné přirovnání. Bohužel ale bříško začne dítě bolet nejpozději pár hodin po podání bonbónů, takže dospělý se může snadno poučit, že udělal něco špatného. U sexuálního zneužití to není pár hodin, ale několik (desítek) let. Tím nehájím sexuálním zneužívání, ale bohužel chybí osvěta — o důsledcích nadměrného podávání bonbonů souhlasícím dětem se nemlčí a média nepředstírají, že žádné dítě bonbóny nikdy nechce a k jejich konzumaci je vždy brutálně donuceno ...
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Smartix

Nový příspěvek od Smartix »

..prezila som nieco podobne, zneuzival ma moj vlastny otec a tiez mi to bolo prijemne. V dospelosti som sa bez zabran vyspala s kde-kym, stacil alkohol. Az teraz mi je jasne preco som znovu a znovu spala s kazdym kto sa mi ako tak zdal vhodny. Skratka som sa chcela zbavit pocitu, ze som spinava, pretoze sa vlastny otec nedokazal ovladnut. Vzal si zivot a ja som bola vtedy konecne spokojna. Tesila som sa z toho. Cely zivot ma sprevadzaju pocity viny a boj samej so sebou. Som rozvedena a nevyrovnana. Som silna navonok, ale slaba vo vnutri. Pedofilia je vazna vec a keby to bolo na mne, tak by som ich dala na jednu lod a poslala ich na ostrov kanibalov...
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Tvůj otec nebyl pedofil.

Přes to všechno, co těžkého sis musela prožít, není možné pedofily a ty, kdo zneužívají děti, házet do jednoho pytle.
Thomas Hermit
Registrovaný uživatel
ve věku od: 7
ve věku do: 14
Dal: 8 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Nový příspěvek od Thomas Hermit »

Smartix, je mi opravdu líto, co se ti stalo.

Nicméně musím se zeptat, kdo všechno patří do té skupiny, kterou bys poslala na ostrov kanibalov. Chápu, že mluvíš o pedofilech, ale slovo pedofil lidé používají v mnoha různých významech.

Koho z následující seznamu by si zařadila do skupiny, kterou posíláš na ostrov kanibalů:

a) 35letý ženatý muž, který sice žije sexuálním životem se svou manželkou, ale již od puberty se mu líbí a v jeho sexuálních fantaziích převažují děvčata cca 8 - 12 letá;

b) 25letý muž závislý na alkoholu, který preferuje dospělé ženy, ale pod vlivm alkoholu ke svému ukojení "použije" nejdostupnější "objekt" - devitiletou holčičku;

c) 15letý chlapec, který si uvědomuje, že ho sexuálně nepřitahují ženy ani dívky, ale že ho už nepřitahují ani jeho vrstevníci, ale pouze chlapci o něco mladší, maximálně tak třináctiletí, rád se dívá na dětské filmy a při masturbaci si představuje dětské hrdiny těchto filmů;

d) 40letý muž, který žije sám a v celibátu, kterého sice trochu přitahují i ženy, ale ne natolik, aby se do některé opravdu zamiloval, který si při masturbaci představuje děti, především chlapce;

e) 30letý muž, kterého sexuálně přitahují chlapci cca do 14 let a který vede skautský oddíl. Jednoho dne se ho jeden jeho dvanáctiletý svěřenec zeptá, zda by mu neukázal, jak se masturbuje, a muž neodolá a ukáže mu to;

f) 24letý muž, který má od dětství problémy se zákonem, znalci o něm mluví jako o osobě sice bez duševní choroby, ale s těžkou poruchou osobnosti, jako o osobě citově velmi ploché. Tohoto muže sexuálně přitahují chlapci a jednoho dne znásilní, a aby zakryl stopy, tak posléze i zabije 11letého chlapce;

g) 45letý muž s velkou potřebou sexu, podprůměrně inteligentní a emočně zploštěný, který sice preferuje dospělé ženy, ale když mu nedá manželka, tak neváhá a znásilní svou jedenáctiletou dceru.
Makrak
Registrovaný uživatel
ve věku do: 12
Dal: 28 poděkování
Dostal: 3 poděkování

Nový příspěvek od Makrak »

Creepy píše:Tak takhle vypada ten vas "dobrovolny vztah s ditetem"? Vsimnite si, ze pisatelku ten muz k nicemu nenutil. Dokonce ji to bylo fyzicky prijemny. A stejne ji to poskodilo a negativne ji to ovlivnilo zivot. Jak je to mozny?

A nedelali kolem toho dospeli zadnej humbuk a presto ma z toho traumu. Jak je to mozny? Hm?
atd... atd...

Nwm... Popravdě, nikde jsem tady neviděl že i když je to dobrovolné tak že jim to neškodí... Vždycky a všude jen to, že jim to škodí tak jako tak, takže mi ten příspěvek přijde celkem zbytečný... Hm? :(