Pedofilové ve Velké Británii by mohli mít v pasech a v řidičských průkazech speciální výstražné označení (REFRESHER.cz)
-
- Mediální analytik
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 2
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
- Dal: 390 poděkování
- Dostal: 1800 poděkování
Pedofilové ve Velké Británii by mohli mít v pasech a v řidičských průkazech speciální výstražné označení (REFRESHER.cz)
Osoby, které v minulosti spáchaly sexuální násilí na dětech, budou mít speciální pas i občanský a řidičský průkaz.
Návrh na označení dokladů pedofilů podala poslankyně Sarah Champion. Tato změna by měla zabránit tomu, aby se pedofilním osobám podařilo uniknout policejnímu monitorování. Jen za posledních 5 let bylo v zemi zaznamenáno v zemi podle portálu Unilad přes 900 případů, kdy se pedofilům podařilo úspěšně před policejním monitoringem skrýt.
Poslankyně Sarah Championová, která se návrh snaží prosadit, tvrdí, že díky této novele by měly nebezpečné osoby označené doklady i po změně jména, která je ve Spojeném království velmi jednoduchá. Stačí k ní přibližně 1 300 korun a dva svědci.
Pokud novelu schválí, nový zákon budou v zemi přezdívat Dellin zákon. Pojmenovaný bude po Delle Wright, která byla ve věku šesti let znásilněna mužem, který si své úřední jméno změnil celkem pětkrát, a tak unikal policejnímu dozoru. Muž byl po téměř 40 letech od spáchání trestného činu odsouzen na 22 let za mřížemi.
Jak informoval portál BBC, političku Sarah Champion v roce 2017 odvolali z funkce stínové ministryně pro rovnost pohlaví vzhledem k „špatnému výběru slov“ v článku o sexuálním zneužívání. Tvrdila v něm, že „Británie má problém s britskými Pákistánci, kteří zneužívají bílé ženy“.
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
- Dal: 1514 poděkování
- Dostal: 714 poděkování
Re: Pedofilové ve Velké Británii by mohli mít v pasech a v řidičských průkazech speciální výstražné označení (REFRESHER.
A nebylo by lepší, kdyby museli mít na oblečení nějaké snadno viditelné označení? 

-
- Mediální analytik
Re: Pedofilové ve Velké Británii by mohli mít v pasech a v řidičských průkazech speciální výstražné označení (REFRESHER.
Mejlík:
Dobrý den, jako již Vašim kolegům Dominiku Vetrákovi, Viktoru Knišovi a Jakubu Paulíkovi, píši i vám o jisté terminologické nedostatečnosti Vašeho článku. V části laické veřejnosti, a bohužel i v té novinářské, stále přetrvává (a tím se i přiživuje) mylný dojem, že pedofilie je to samé co sexuální zneužívání dětí. Většiny sexuálních zneužití dítěte se dopustí osoba s většinovou sexuální preferencí, a dítě je pro ni jen náhražkový cíl jeho uspokojení. Naproti tomu ani lidé s pedofilní preferencí nejsou automaticky pachatelé sexuálního zneužívání. Tedy nelze označovat sexuální zneužívání dětí za pedofilii, a lidi kteří zneužijí děti za pedofily. Pokud spíš důvěřujete odborníkům, pěkně jasně to vysvětluje doktor Weiss https://www.mall.tv/vite-ze/pedofilove-spachaji-jen-10-ze-vsech-pripadu-sexualniho-zneuzivani-deti .
Cykle02, člen ČEPEK
Dobrý den, jako již Vašim kolegům Dominiku Vetrákovi, Viktoru Knišovi a Jakubu Paulíkovi, píši i vám o jisté terminologické nedostatečnosti Vašeho článku. V části laické veřejnosti, a bohužel i v té novinářské, stále přetrvává (a tím se i přiživuje) mylný dojem, že pedofilie je to samé co sexuální zneužívání dětí. Většiny sexuálních zneužití dítěte se dopustí osoba s většinovou sexuální preferencí, a dítě je pro ni jen náhražkový cíl jeho uspokojení. Naproti tomu ani lidé s pedofilní preferencí nejsou automaticky pachatelé sexuálního zneužívání. Tedy nelze označovat sexuální zneužívání dětí za pedofilii, a lidi kteří zneužijí děti za pedofily. Pokud spíš důvěřujete odborníkům, pěkně jasně to vysvětluje doktor Weiss https://www.mall.tv/vite-ze/pedofilove-spachaji-jen-10-ze-vsech-pripadu-sexualniho-zneuzivani-deti .
Cykle02, člen ČEPEK
-
- Mediální analytik
Odpověď přišla obratem. Zveřejním jen část, protože v obsahu byly interní informace o jejich fungování:
Dobrý deň,
veľmi pekne Vám ďakujem za Váš email. Všetkému, čo ste napísali v emaile, rozumiem, je mi ľúto, že interpretácia terminológie Refresheru voči verejnosti bola nesprávna, respektíve nevhodná.
...
V každom prípade Vám ďakujeme za podnet a budeme sa, najmä ja, snažiť, aby ďalej nedochádzalo k zámene pedofílie a sexuálneho zneužívania detí. Máte pravdu, rozhodne to nie je to isté.
Ďakujem a prajem príjemné letné dni.
S pozdravom,
Richard Bonde
technologický redaktor REFRESHERu
Dobrý deň,
veľmi pekne Vám ďakujem za Váš email. Všetkému, čo ste napísali v emaile, rozumiem, je mi ľúto, že interpretácia terminológie Refresheru voči verejnosti bola nesprávna, respektíve nevhodná.
...
V každom prípade Vám ďakujeme za podnet a budeme sa, najmä ja, snažiť, aby ďalej nedochádzalo k zámene pedofílie a sexuálneho zneužívania detí. Máte pravdu, rozhodne to nie je to isté.
Ďakujem a prajem príjemné letné dni.
S pozdravom,
Richard Bonde
technologický redaktor REFRESHERu
-
- Správce poradny
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku do: 40
- Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
- Dal: 1363 poděkování
- Dostal: 656 poděkování
Oblečení si můžou sundat, já bych dával tetování na čelo.
Uvažoval jsem, že bych si nechal vytetovat srdíčka někam na ruku, na rameno nebo tak

Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
- Dal: 1514 poděkování
- Dostal: 714 poděkování

Škoda, že tohle už asi není aktuální.