omluva od princezny

Diskuze o důležitých či zajímavých tématech, jež přímo nesouvisí s dětmi, pedofilií či reakcemi na články v médiích.
Uživatelský avatar
Furiel opravdová

omluva od princezny

Nový příspěvek od Furiel opravdová »

Asi to nebudete čekat ale i princezna sechce občas omluvit. Zobu pestrý mix narkotik že už ani vlastně nevím co v tom všechno je. Mám problémek poznat co se děje v kouzelné říši co se děje uvnitř mé hlavi a co se děje skutečně. Svoje chování si uvědomuji často až to všecičko odezní ale čistou hlavinku moc často nemám protože se na mě pak vnoci mračí paprika a já se jí bojím. Mám teď čisto v hlavě ale zároven mám lehké flashbacky jako sem si něco dala .To nechcete zažít. Tímto se omlouvám michaele že jsem jim posílala fotky jak babička líže oční bulvu nebo fotky z operací. Je to něžnější pohlaví jako já tak sem si myslela že mě pochopí. O návrat mezi vás nestojím a pokusím se zajít na odvykačku a žít jinak. Ať se vám to věří nebo ne takhle to u mě funguje v hlavince. Doufám že mi michaela a vy všichni odpustí a že pořád budeme kamarádky. A vy ostatní taky. už vás nebudu otravovat. Zdraví vás princezna.
Uživatelský avatar
Rapunzel

Re: omluva od princezny

Nový příspěvek od Rapunzel »

No, Furiel, ten mail cos mi poslal včera fakt stál za to, nahlásila jsem to správcům, ale přeji Ti úspěšnou cestu ven z pekel.
Uživatelský avatar
Furielka

Vysvětlení a omluva

Nový příspěvek od Furielka »

Ano jsem to já Furiel, možná si mě pamatujete jako Děvčátko z hor. Ozývám se po delší době kvůli vysvětlení toho proč se tohle všecko dělo a taky kvůli upřímné omluvě. Už nejsem jako dřív. Drogy jsou definitivně pryč. Nastoupil jsem dobrovolně na detox. Byly to těžké časy ale stálo to za to. Uvědomil jsem si že se můj život obrátil o 180 stupňů. Připadám si jako úplně jiný člověk po tom všem. Nejlepší bude když vám tu popíšu svůj život a svou pravou tvář. Nemusíte mi v ničem věřit, vystřídal jsem tu několik přezdívek a každá se projevovala jinak podle aktuálně požité drogy a změněného prožívání. Toto je ale definitivní obraz mého pravého já.

Nikdy jsem na to nebyl sám. V léčebně jsme měli jednou za čas různé dobrovolné aktivity. Já začal chodit na takový kroužek adventistů sedmého dne. Ukázali mi nový směr, byli jak moje rodina. Už sem si nepřipadal tak osaměle a dostal jsem větší chuť se vrátit k normálnímu životu.

A proč jsem vlastně začal brát drogy? Asi se hodně na tom všeckom podepsalo prostředí kde jsem vyrůstal. Pocházím z děcáku. Neznám své rodiče. V děcáku vyrůstám odmalička. Nikdo si mě neadoptoval protože jsem prostě černej a to je špatně. Nikoho nezajímalo kdo doopravdy jsem. Byl jsem mezi svými. Bílé děti šli velmi rychle na adopci takže jsme tam byli v převaze. Šikana tam byla na dením pořádku. Dostávali jsme kapesné ale o to jsem většinou hned přišel. Musel jsem ho odevzdávat starším dětem pod pohrůžkou násilí.

Trochu se to na mě podepsalo. Chytl jsem se špatné party protože jsem chtěl někam nutně zapadnout a samota byla nesnesitelná. Nejprve jsem začínal na marihuaně a pak i na tvrdším. K tomu jsem si zažal všímat toho že se mi líbí malý holky a začal jsem brát víc drog abych to nějak nevnímal. Vím že si za to můžu sám a nestojím o lítost. Chci jen vysvětlit proč jsem se choval tak špatně. Moc mě mrzí jak jsem některým z vás ublížil a už se to nebude opakovat. Drogám je teď konec. Mějte se fajn.
Uživatelský avatar
podivin
Správce poradny
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Příspěvky: 1587
Dal: 1822 poděkování
Dostal: 744 poděkování

Re: omluva od princezny

Nový příspěvek od podivin »

Tak doufám a přeji ti, aby ses od těch drog udržel dál. Snad to tedy zvládneš a najdeš si v životě něco, co tě bude těšit.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
Uživatelský avatar
Rapunzel

Re: omluva od princezny

Nový příspěvek od Rapunzel »

Hodně štěstí. :) Snad Ti to vydrží.
Uživatelský avatar
Bouře
Správce sociálních sítí
Bydliště: Internet
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
ve věku do: 40
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
Příspěvky: 869
Dal: 942 poděkování
Dostal: 978 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: omluva od princezny

Nový příspěvek od Bouře »

To by lecos vysvětlovalo. Je dobře že ses rozhodl dát ruce pryč od drog. Držím ti palce aby ti to vydrželo a žil si normální život. :)
Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Zeptej se mě na co chceš a anonymně
Uživatelský avatar
Tsu
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 10
ve věku do: 20
Příspěvky: 99
Dal: 128 poděkování
Dostal: 58 poděkování

Re: omluva od princezny

Nový příspěvek od Tsu »

Držím palce na budoucí cestě životem. Kdyby něco, můžeš mi napsat mail :)
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti