“Manželství pro všechny” má být schváleno ve Sněmovně už zítra. Jaká nese rizika? (VoxPopuliBlog.cz)

Reakce na články z médií (tisk, rozhlas, televize, internet, ...) a diskuze o nich.
Uživatelský avatar
Cykle02
Mediální analytik
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Příspěvky: 5314
Dal: 365 poděkování
Dostal: 2132 poděkování

“Manželství pro všechny” má být schváleno ve Sněmovně už zítra. Jaká nese rizika? (VoxPopuliBlog.cz)

Nový příspěvek od Cykle02 »


(dezinformační web)

Takzvané “manželství pro všechny” je již uzákoněno v některých jiných evropských zemích, přičemž například v Německu už se na to “roubuje” cokoli. Tedy třeba i polygamní svazky různých pohlaví, neboť jak jistě sami víte, sociální inženýři nám již vymysleli desítky různých pohlavních identit. Takže tradiční manželství v tomto pojetí již bude zcela degradováno. A diskriminováni se přece mohou cítit i ti, kdo žijí s více partnery. V budoucnu tak nepůjde pouze o nějaký svazek dvou osob, jak se to nyní prezentuje, což je i důvod, proč se to nazývá “manželství pro všechny”.

Všimněte si, že mainstreamová média v poslední době propagují mnohočetné svazky, dokonce nejen polygamii (mnohoženství), ale i polyandrii (mnohomužství). Stačilo předvést spokojenou mladou herečku, žijící ve vztahu se dvěma muži. Komu asi nahrávají mnohačetné, různorodé svazky, snad není třeba zdůrazňovat. Také to je důvod, proč se manželství má nazývat “manželstvím pro všechny”. Ostatně, bude se to hodit především “Novoevropanům”, pro něž je polygamie celkem běžnou záležitostí.

Ovšem v institutu “manželství pro všechny” vidím i další velmi závažný problém. Tento zákon velmi silně nahrává pedofilům. Zákon totiž umožňuje homosexuálním párům také adopce dětí. To je velmi nebezpečné, neboť tímto se absolutně legalizuje pedofilie. Postačí, když se účelově vezmou dva pedofilové a prohlásí se za homosexuální pár. Pak si adoptují dítě dle svých vlastních preferencí. Nebo i víc dětí, které pak budou využívat coby “hračky”. To skutečně všem těm šíleným obhájcům sňatků homosexuálů nedochází?

Zde chci podotknout, že velmi dobře chápu, že mají homosexuální páry zájem o větší práva. A s tím i souhlasím, proč by se nemohla tato práva rozšířit v rámci tzv. “registrovaného partnerství”? Tedy aby po sobě mohl pár i dědit, navštěvovat se v nemocnici a získávat informace o zdravotním stavu partnera. Jen ať mají všechna práva, která mají i běžná manželství, ovšem vyjma adopce cizích dětí.

Propagátoři manželství pro všechny dále tvrdí, že adopce dvěma homosexuály je pro dítě lepší, než dětský domov. Tato účelová lež ovšem neobstojí, neboť dětí, které jsou právně volné k adopci, je nedostatek i pro heterosexuální páry. Většina jich čeká na dítě z kojeneckého ústavu či dětského domova i dlouhé roky. Navíc, pomineme-li nyní fakt, že je jisté, že podobného zákona začnou ve velkém zneužívat pedofilové, tak v případě, kdy bude mít dítě dva tatínky, to dostane pořádně “sežrat” ve škole. Děti umí být kruté a ostatní šikanují i za úplné maličkosti. Ovšem dítě se dvěma tatínky, které se bude v rámci školní třídy tímto vymykat, bude ideálním terčem šikany.

Nicméně stále považuji za největší riziko fakt, že zákon potěší zejména pedofily. Zákon vychází absolutně vstříc všem pedofilům, zejména pak těm, kteří nejsou nikde registrováni a jejichž orientace dosud zůstala před veřejností skrytá, těžko se tak při prověřování jejich skutečná orientace prozradí. Pokud se tak sejdou a společně ožení dva pedofilové (95% pedofilů jsou muži), mají cestu k dětem zcela volnou. Všichni, kdo tak tento zákon podporují, podporují zároveň pedofilii.

Četla jsem i argument, že totéž může udělat také heterosexuální pár. Jenže to není pravda. Pominu-li, že je pedofilie – až na drobné výjimky – mužskou výsadou, na druhou stranu heterosexuální páry, žádající o adopci, tak konají většinou až poté, kdy zjistí, že nemohou mít vlastní dítě, což mají zpravidla doloženo i na základě lékařských vyšetření. Homosexuály samozřejmě nikdo vyšetřovat v tomto směru nepotřebuje, vlastní děti spolu mít jednoduše ani nemohou.

Dvěma mužům by tak nemělo být umožněno vychovávat dítě, vyjma případů, kdy mají svoje vlastní, například z předchozího vztahu se ženou. Ale děti by se právě z výše uvedených důvodů dvěma homosexuálům k adopci dávat neměly. Je-li stále dost heterosexuálních párů, které marně na děti čekají, není k tomu ani žádný logický důvod. Navíc, zejména plodnost mužů výrazně klesá, heterosexuálních párů, které nemohou mít děti, tak už bude jen přibývat.

Ti, kdo manželství pro všechny obhajují tvrdí, že je diskriminační, když může uzavírat manželství jen muž se ženou. Ne, diskriminační to není. Každý z nás nemůže mít vše. Slepec by tak mohl při této logice tvrdit, že je diskriminační, že nedostane řidičák nebo příliš malá či obézní slečna by si mohla stěžovat, že je diskriminační, že se nemůže účastnit soutěže miss. Příkladů z běžného života, které ukazují, že ne každý může mít cokoli by chtěl, najdeme nepřeberně. Rovnost ve společnosti nikdy neexistovala a existovat nebude, to je prostě nesmysl. Každému příroda nadělila jinak, s čímž se musí také každý jedinec patřičně vyrovnat.

Pokud by se homosexuálům zvýšila vzájemná práva v rámci registrovaného partnerství tak, aby nebyli v tomto ohledu diskriminováni, bylo by to zcela postačující. Ovšem povýšit jejich vztah na manželství včetně možnosti adopcí, je otevřením dveří pro pedofily. A už to je pádný důvod nic podobného nezavádět.
Naposledy upravil(a) pbd dne čtvrtek 10. 6. 2021, 8:32:21, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Úprava odkazu na nofollow
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
Uživatelský avatar
podivin
Správce poradny
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Příspěvky: 1587
Dal: 1822 poděkování
Dostal: 744 poděkování

Re: “Manželství pro všechny” má být schváleno ve Sněmovně už zítra. Jaká nese rizika? (VoxPopuliBlog.cz)

Nový příspěvek od podivin »

Hmmm. Výraz "manželství" bych nechal rezervovaný jen pro svazek heterosexuálních partnerů (muž a žena), abych LGBT+ jedince neuráželi.

Když si ty LBGT+ jedinci potrpí na správném názvosloví a nechtějí být označováni jako muž nebo žena, tak by se měla definovat i nová slova týkající se zákonného svazku queer jedinců. U obřadu by se pak předešlo trapným situacím "kdo z vás zde zastupuje muže/manžela a kdo ženu/manželku - aha, nikdo, hmmm" a pak by oddávající nemohl manželský svazek ani uzavřít, aby oba neurazil "Vy, JMÉNO, berete si zde přítomnOU za svou právoplatnou MANŽELKU a vy, JMÉNO, berete si zde přítomnÉHO za svého právoplatného MANŽELA". Tímhle oslovením by je přece neměli urážet, tak by to chtělo nový název pro svazek, třeba queerželství a pro partnery bych nechal neutrální queerželo (místo manžel a manželka).

"Vy, JMÉNO, berete si zde přitomné za své právoplatné queerželo a vy, JMÉNO, berete si také zde přítomné za své právoplatné queerželo? Tímto prohlašuji queerželství za právoplatně uzavřené"

A v zákoně by zůstalo manželství jako svazek muže a ženy a přibyl by svazek queerželství a jen by se v zákonech nahradilo "manželství" za "manželství nebo queerželství" (samozřejmě tam, kde to má skutečně smysl, mimo částí, kde se zákon týká skutečně jen mužů a žen).
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: “Manželství pro všechny” má být schváleno ve Sněmovně už zítra. Jaká nese rizika? (VoxPopuliBlog.cz)

Nový příspěvek od Marco Freeman »

podivin píše: čtvrtek 29. 4. 2021, 9:09:15 Hmmm. Výraz "manželství" bych nechal rezervovaný jen pro svazek heterosexuálních partnerů (muž a žena), abych LGBT+ jedince neuráželi. ... "Vy, JMÉNO, berete si zde přitomné za své právoplatné queerželo a vy, JMÉNO, berete si také zde přítomné za své právoplatné queerželo? Tímto prohlašuji queerželství za právoplatně uzavřené"
*girl_sigh* Takže pokud bych měl zájem o to vstoupit jakožto kluk do svazku s nějakým klukem, zatím se s ním můžu jen registrovat jako s popelnicí na obecním úřadě, kdežto s tvým návrhem bych musel být nějaký "queeržel", což je z mého pohledu ještě horší a neumím si představit, jak by to fungovalo. Kdyby o mně někdo prohlásil, že jsem něčí "queeržel", tak asi instantně podávám žádost o rozvod. Bez ohledu na to, že mám velké výhrady k tomu trendově zaužívanému slovu "queer".

Já pořád nevidím problém v tom, aby se u obřadu říkalo: "Vy, Marku Volný, berete si zde přítomného Jana Tunu za svého právoplatného manžela a vy, Jane Tuno, berete si též zde přítomného Marka Volného za svého právoplatného manžela. Tímto považuji manželství za právoplatně uzavřené." Nechápu, proč by kdokoliv měl kohokoliv označovat za nějakou "manželku", kdyby na takový svazek přišlo. Snad by oddávající nebyl analfabet, který by měl problém s tím správně určit pohlaví a neoznačit jednoho z mužů za ženskou. *omg*

Myslím, že fakt hledáš problém, kde není. Nebo respektive je – problém je v tom, že Česká republika je v tomto zaostalá oproti jiným zemím, kde je vcelku normální, že spolu dva dospělí lidé, co se milují, žijí, a to dokonce i v rámci nějakého duchaplného a oficiálního svazku, který má určitou úroveň, bez ohledu na to, že oba mají penis, anebo oba mají vaginu. Vyjma toho, že mi přijde jako totální blbost zavádět nový pojem, když už je kopec jiných států, kteří manželství pro všechny uznávají. Nevím, jak bych jakožto čerstvě "zaqueerželovaný" vysvětlil svým kamarádům ze zahraničí, že Honza není můj "husband", ale můj "queerband", ale prosím vás...
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvky (celkem 2):
Dreamer, Tim
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Uživatelský avatar
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Všude možně
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
Příspěvky: 1351
Dal: 1595 poděkování
Dostal: 809 poděkování

Re: “Manželství pro všechny” má být schváleno ve Sněmovně už zítra. Jaká nese rizika? (VoxPopuliBlog.cz)

Nový příspěvek od Dreamer »

:-) to je ale blbost, Podivíne, co jsi napsal. Slovo “manželství” v sobě neobsahuje “muže” a “ženu”. Je to prostě svazek manželů.

Osobně nevidím důvod, proč by někomu manželství kohokoli s kýmkoli mělo vadit. Před adopcí se páry dost prověřují už dnes. Pokud by se ukázalo, že je potřeba prověřovat víc, může se prověřovat víc...

Autorce článku bych nejradši napsal, že jsem pedofil, mám manželku, nejsem nikde registrovaný, a cestu ke zneužívání adoptovaného dítěte tak mám otevřenou, tak jestli nemá nějaký nápad, co s tím. Ale neudělám to, byla by to jen ztráta času.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Dreamer za příspěvek:
Tim
Uživatelský avatar
podivin
Správce poradny
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Příspěvky: 1587
Dal: 1822 poděkování
Dostal: 744 poděkování

Re: “Manželství pro všechny” má být schváleno ve Sněmovně už zítra. Jaká nese rizika? (VoxPopuliBlog.cz)

Nový příspěvek od podivin »

Dreamer píše: čtvrtek 29. 4. 2021, 10:14:06:-) to je ale blbost, Podivíne, co jsi napsal. Slovo “manželství” v sobě neobsahuje “muže” a “ženu”. Je to prostě svazek manželů.
Myslel jsem to spíš ironicky :) Já vím, že "manželství" neobsahuje slova "muž" a "žena" :) Ale slovo manželství je prostě definice "svazek muže a ženy". A ta řeč oddávajícího (pokud se dobře pamatuji) obsahuje slova "manžel" a "manželka", tedy slova určující pohlaví. A když tedy hlavně queer bytosti nechtějí být oslovováni muž nebo žena ani "on" nebo "ona", tak jsem myslel, že by se jich mohlo dotknout, kdyby se o nich mluvilo jako o manželovi a manželce (navíc nevím, jak by se chtěli rozlišovat - nebo že by se u homosexuálních párů říkalo "manželka a manželka" nebo "manžel a manžel"? ) a že by prostě chtěli vlastní názvy.

Nebo oni tedy požadují předefinování slova manželství, aby zahrnovalo svazek dvou entit? Pak je to něco jiného.
Dreamer píše: čtvrtek 29. 4. 2021, 10:14:06Osobně nevidím důvod, proč by někomu manželství kohokoli s kýmkoli mělo vadit.
Mě šlo jen o to, že nyní je manželství definováno jako svazek mezi mužem a ženou. To vidím právě také jako důvod, proč není možné oddávat/ženit homosexuální páry a ti mají registrované partnerství. Pokud by se změnila definice manželství, že manželé mohou být jakéhokoliv pohlaví (i neurčeného), tak samozřejmě bude možné uzavírat manželské svazky zřejmě i mezi mužem a jeho autem :D Nejsem věřící, ale osobně bych "manželství" nechal jako pojem určující svazek mezi mužem a ženou a pro svazek homosexuálních partnerů a jiných entit bych použil právě jiný výraz, ale poté bych definoval v zákoně stejné výsady pro ten vztah a ty osoby jako má manželství. Ale je pravda, že by se pak cítili asi diskriminováni, že se jejich svazek označuje jinak.

Tak jo, nechme jim také manželství.
Dreamer píše: čtvrtek 29. 4. 2021, 10:14:06Před adopcí se páry dost prověřují už dnes. Pokud by se ukázalo, že je potřeba prověřovat víc, může se prověřovat víc...
Jo, tak samozřejmě, jestli budou manželé nebo jen registrovaní partneři, to by nemělo mít vliv na adopci. Tam je důležité prověřit a pak i kontrolovat, že se tam neděje nic špatného.
Dreamer píše: čtvrtek 29. 4. 2021, 10:14:06Autorce článku bych nejradši napsal, že jsem pedofil, mám manželku, nejsem nikde registrovaný, a cestu ke zneužívání adoptovaného dítěte tak mám otevřenou, tak jestli nemá nějaký nápad, co s tím. Ale neudělám to, byla by to jen ztráta času.
Přesně tak. Paní by zřejmě nedokázala pochopit, že děti si mohou adoptovat i normální hetero páry jen proto, aby dostávali prachy na děti.

No co chceš - je to voxpopuli, kde může napsat každý, kdo má doma internet.
Tito uživatelé poděkovali autorovi podivin za příspěvek:
Dreamer
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: “Manželství pro všechny” má být schváleno ve Sněmovně už zítra. Jaká nese rizika? (VoxPopuliBlog.cz)

Nový příspěvek od Marco Freeman »

podivin píše: čtvrtek 29. 4. 2021, 10:38:47Ale slovo manželství je prostě definice "svazek muže a ženy". A ta řeč oddávajícího (pokud se dobře pamatuji) obsahuje slova "manžel" a "manželka", tedy slova určující pohlaví. A když tedy hlavně queer bytosti nechtějí být oslovováni muž nebo žena ani "on" nebo "ona", tak jsem myslel, že by se jich mohlo dotknout, kdyby se o nich mluvilo jako o manželovi a manželce (navíc nevím, jak by se chtěli rozlišovat - nebo že by se u homosexuálních párů říkalo "manželka a manželka" nebo "manžel a manžel"? ) a že by prostě chtěli vlastní názvy.

Nebo oni tedy požadují předefinování slova manželství, aby zahrnovalo svazek dvou entit? Pak je to něco jiného.
No, to je všem jasné, že momentálně nelze mít manželství mezi dvěma muži nebo dvěma ženami, protože v zákoně je to definované jako svazek muže a ženy... a o tom právě jednáme ne? Kdyby to šlo, tak se o tom nikdo nebaví a nemusí se navrhovat žádné změny. Návrh na manželství pro všechny zahrnuje to, že bude manželství definováno jako svazek dvou dospělých osob bez ohledu na pohlaví (což je definice, která je používaná v jiných zemích, kde manželství pro všechny standardně funguje).

A co se týče toho "manžela" a "manželky", to jsem psal ve svém předchozím příspěvku. Nepřehlédl jsi to? :D
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Uživatelský avatar
podivin
Správce poradny
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Příspěvky: 1587
Dal: 1822 poděkování
Dostal: 744 poděkování

Re: “Manželství pro všechny” má být schváleno ve Sněmovně už zítra. Jaká nese rizika? (VoxPopuliBlog.cz)

Nový příspěvek od podivin »

Marco Freeman píše: čtvrtek 29. 4. 2021, 10:48:33A co se týče toho "manžela" a "manželky", to jsem psal ve svém předchozím příspěvku. Nepřehlédl jsi to? :D
Sakra! To jsem fakt úplně přehlédnul :( Přeskočil jsem až na Dreamerovu odpověď. Promiň :)

Marco Freeman píše: čtvrtek 29. 4. 2021, 10:09:37Myslím, že fakt hledáš problém, kde není. Nebo respektive je – problém je v tom, že Česká republika je v tomto zaostalá oproti jiným zemím, kde je vcelku normální, že spolu dva dospělí lidé, co se milují, žijí, a to dokonce i v rámci nějakého duchaplného a oficiálního svazku, který má určitou úroveň, bez ohledu na to, že oba mají penis, anebo oba mají vaginu.
Není v ČR "registrované partnerství"? Myslel jsem, že to už v ČR existuje.

Jo, jen jsem rýpal. Mám holt taky přístup k internetu, účet na ČEPEKovi, tak můžu taky psát - asi bych potřeboval ban, abych zbytečně nerejpal :)

Akorát to na mě působí tak, že když se dva lidi mají rádi a chtějí spolu být, tak by jim přeci mělo být jedno, jestli jsou manželé, registrovaní partneři nebo spolu žijí mimo státem uznaný svazek. Připadá mi to podobné, jako nedávná zpráva o té jedné trans osobě, která si chtěla změnit jméno na jméno opačného pohlaví, protože se tak cítila, ale přitom pohlaví měla stejné. Tohle také nechápu, protože pokud bych se já cítil být ženou, tak bych jako nejdůležitější věc se chtěl co nejdříve zbavit toho nechutného přívěšku a změnit ho na opačné pohlaví a nechat si narůst prsa, prostě vizuálně vypadat jako žena, aby o mne lidé mluvili ve tvaru "ona". A pak bych teprve řešil jméno na ID kartě.

Jinak je mi opravdu jedno, jestli zákon předefinuje "manželství" nebo zavedou jiný název, pokud bych byl queer, tak by mě slovo nezajímalo, šlo by mi hlavně o ta práva. Ale ano, bude jednodušší předefinovat slovo "manželství" na obecný svazak dvou osob. Samozřejmě jim to přeju a nijak je nechci ponižovat, omezovat nebo jim nějaká práva upírat, aby to někdo špatně nepochopil.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
Uživatelský avatar
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
Bydliště: Brno
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Příspěvky: 791
Dal: 449 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: “Manželství pro všechny” má být schváleno ve Sněmovně už zítra. Jaká nese rizika? (VoxPopuliBlog.cz)

Nový příspěvek od Tim »

podivin píše: čtvrtek 29. 4. 2021, 11:26:50 Akorát to na mě působí tak, že když se dva lidi mají rádi a chtějí spolu být, tak by jim přeci mělo být jedno, jestli jsou manželé, registrovaní partneři nebo spolu žijí mimo státem uznaný svazek.
No, podle tohoto si měla Rosa Parksová sednout v autobuse dozadu, je přece jedno kde sedá když sedět může. Jedno to úplně není, možná z pohledu lidí kterých se to netýká ale jestli se jít registrovat na úřad jako nějaké kolo nebo mít svatbu... jestli svého milého člověk představí jako manžela nebo jako registrovaného partnera. Hernajz vždyť ono už to zní i při vyslovení jako by člověk tahal z pusy drátěnku. :D
Institut manželství jako svazek muže a ženy... proč by mělo? Že je to tradiční? Každá tradice se mění a vyvýjí, nevím proč by tahle měla ustrnout. Navíc tím že je manželský svazek v nás tak zakořeněný, tak právě proto ho mnoho lidí vnímá jako určité stvrzení své lásky, často již z čistě romantických představ.
Nikdy jsem vlastně v životě neviděl žádný pádný argument. Nejčastěji je opakováno že svatby homosexuálů poškodí tradiční manželství a rodiny... no jestli někomu homosexuálové ohrožují rodinu tak jedině tím že by sám byl buzerant. Jinak tvrdit že pak si člověk bude moct vzít i své auto, to už je jen čirá demagogie ne nepodobná diskusi o Britském párku.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: “Manželství pro všechny” má být schváleno ve Sněmovně už zítra. Jaká nese rizika? (VoxPopuliBlog.cz)

Nový příspěvek od Marco Freeman »

podivin píše: čtvrtek 29. 4. 2021, 11:26:50Akorát to na mě působí tak, že když se dva lidi mají rádi a chtějí spolu být, tak by jim přeci mělo být jedno, jestli jsou manželé, registrovaní partneři nebo spolu žijí mimo státem uznaný svazek.
Ach jo, Podivíne, ale to je stejný princip jako když běžný heterosexuál řekne – "Však pedofilové se neupalují jako čarodějnice, nikdo vás za to nezabíjí. Proč vás vůbec zajímá názor okolí, není to jedno, co si o vás lidi myslí? Proč nejste spokojeni tak, jak to je?". Protože běžný heterosexuál neorientovaný v této problematice neví, co to obnáší být pedofilem, a vůbec nemá představu, co pro nás společenská akceptace může znamenat. Stejně ty zřejmě nemáš představu, co pro dva homosexuály, kteří chtějí být rodina, znamená možnost vzít se jako dva lidé v civilizované společnosti. Copak bys chtěl dětem říkat: "No, Honzo, tohle je fotka mě a maminky, když jsme se registrovali."? Zní to divně, že jo, místo toho, abychom mluvili o svatbě? Proč tedy penalizovat dvě dospělé osoby stejného pohlaví, které se milují stejně jako páry heterosexuální a nutit je, aby se registrovali, když se jednoduše můžou vzít jako všichni jiní? A vyjma toho, ještě k tomu slavnému registrovanému partnerství:

Obrázek

I kdyby se však tyto rozdíly setřely, stále považuji za nepřiměřeně kruté nutit kohokoliv se registrovat, jako by manželství dvou lidí stejného pohlaví bylo něčím míň nebo něčím jiným než manželství dvou lidí pohlaví opačného.
podivin píše: čtvrtek 29. 4. 2021, 11:26:50Připadá mi to podobné, jako nedávná zpráva o té jedné trans osobě, která si chtěla změnit jméno na jméno opačného pohlaví, protože se tak cítila, ale přitom pohlaví měla stejné. Tohle také nechápu, protože pokud bych se já cítil být ženou, tak bych jako nejdůležitější věc se chtěl co nejdříve zbavit toho nechutného přívěšku a změnit ho na opačné pohlaví a nechat si narůst prsa, prostě vizuálně vypadat jako žena, aby o mne lidé mluvili ve tvaru "ona". A pak bych teprve řešil jméno na ID kartě.
Ach jo, Podivíne, ty se o tu problematiku vůbec nezajímáš, ale hned si na to děláš názor. :( Na podobná témata se nedá dělat kvalifikované posouzení bez toho, aby sis o tom našel informace. Je to stejné jako když lidé píší názory o pedofilii, aniž by se u tuto problematiku zajímali a zjistili si, proč máme takové postoje, jaké máme, anebo co vlastně chceme.

Problematika transsexuality je komplikovaná. Genderová dysphorie je způsobena hlavně tím, že okolí dotyčnou osobu nerozeznává jako pohlaví, kterým se daná osoba cítí. Je to stejné, jako by ses ty, když se cítíš jako muž, najednou ocitl v těle ženy a lidé by tě oslovovali v ženském rodě. No necítil by ses divně, nepříjemně? Proto se většina transgenderů snaží zapadnout jako příslušníci toho pohlaví, kterým se cítí být. FtM to mají v tomto jednodušší, protože stylizovat se jako kluk je všeobecně jednodušší, než stylizovat se jako děvče v případě MtF. Z toho důvodu je pro ně i jméno podstatné. K čemu ti je, když se stylizuješ do kluka, když na tebe pak zavolají "Kristýno", "Lenko" nebo "Michaelo"? A všichni, kteří tě do té doby vnímali jako kluka, se začnou otáčet, jak to, že na takové pojmenování reaguje nějaký muž. A na úřadech se skutečně s tímto problémem setkáš.

Co se týče změny pohlaví, je to velký zásah do těla. Aby mohla transgender žena dosáhnout ženského těla, musí nejdříve začít brát ženské hormony. Tyto hormony ji v podstatě chemicky kastrují (podobný princip se používá na chemickou kastraci predátorů), takže sex a libido jako takové se stávají víc a víc složitějším, nechtěným. Toto může způsobit problémy ve vztahu, pokud dotyčná nějakého partnera má, navíc hormony způsobují často i určitou labilitu a nestabilitu. Prsa dosti ženám nenarostou a pokud, tak jen nepatrně. Musí tak jít na operaci. Další je feminizace tváře, nejčastěji se provádí řezem okolo celého obličeje. Dost transžen si také nechává změnit klenbu nosu, která u mužů často vypadá odlišně. Aby se dosáhlo větší plnosti v obličeji, často musí transženy podstupovat vpichy fillerů a botoxů.

A co se týče spodního vybavení, operace se provede tak, že některé mužské partie se odstraní, jiné partie přetrvají, ale chirurgicky se zavedou dovnitř, aby vytvořily dutinu. Následně je dotyčná dost dlouho v bolestech. Ale to nejsme u konce. Následně celý rok musí dotyčná zavádět v podstatě dildo na roztahování vytvořené vaginy, protože tělo má tendenci tuto vaginu zavřít (je to dutina, na kterou není tělo zvyklé). Tento proces bývá též nepříjemný a bolestivý. Co je horší, tak pokud do této doby transžena při intimním styku s partnerem zažívala aspoň nějaké libé pocity, toto se může zhoršit, třeba onou bolestí.

Proto znám transženy, které, byť podstoupili spoustu změn, nepodstoupily finální změnu pohlavního ústrojí. Jedním z takových je americká YouTuberka Blair White:


Skutečně – tato slečna, která na první pohled vůbec nevypadá jako muž, nejenže bývala mužem, ale dokonce má stále penis mezi nohama. Proč tak činí vysvětlovala zde:


Já bych proto neposuzoval stylem: "Nechápu, proč to chtějí, vždyť já bych to nechtěl/já bych to viděl jinak." My na jejich místě nejsme a proto nemůžeme vědět, co bychom chtěli a jak bychom se zachovali. Důležité je umět naslouchat a vyhledávat si informace. Vyhledat se dají – jen člověk musí chtít.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvky (celkem 2):
Bouře, Kasz
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Uživatelský avatar
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
Bydliště: Brno
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Příspěvky: 791
Dal: 449 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: “Manželství pro všechny” má být schváleno ve Sněmovně už zítra. Jaká nese rizika? (VoxPopuliBlog.cz)

Nový příspěvek od Tim »

Marco Freeman píše: čtvrtek 29. 4. 2021, 12:52:21
podivin píše: čtvrtek 29. 4. 2021, 11:26:50Připadá mi to podobné, jako nedávná zpráva o té jedné trans osobě, která si chtěla změnit jméno na jméno opačného pohlaví, protože se tak cítila, ale přitom pohlaví měla stejné. Tohle také nechápu, protože pokud bych se já cítil být ženou, tak bych jako nejdůležitější věc se chtěl co nejdříve zbavit toho nechutného přívěšku a změnit ho na opačné pohlaví a nechat si narůst prsa, prostě vizuálně vypadat jako žena, aby o mne lidé mluvili ve tvaru "ona". A pak bych teprve řešil jméno na ID kartě.
Ach jo, Podivíne, ty se o tu problematiku vůbec nezajímáš, ale hned si na to děláš názor. :( Na podobná témata se nedá dělat kvalifikované posouzení bez toho, aby sis o tom našel informace. Je to stejné jako když lidé píší názory o pedofilii, aniž by se u tuto problematiku zajímali a zjistili si, proč máme takové postoje, jaké máme, anebo co vlastně chceme.
Tak přiznám se že pro mne je to dost těžce uchopitelné téma... Randil jsem v životě s dvěma FtM a ti na to měli pohled takový jak píše podivín. Na druhou stranu mne život naučil že se nevyjadřuji k věcem o kterých nic nevím - automechanikovi taky nekecám do opravy motoru když má jediná kvalifikace je to že nás na ZŠ učili rozdíl mezi zážehovým a vznětovým motorem. :D :D
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
podivin
Správce poradny
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Příspěvky: 1587
Dal: 1822 poděkování
Dostal: 744 poděkování

Re: “Manželství pro všechny” má být schváleno ve Sněmovně už zítra. Jaká nese rizika? (VoxPopuliBlog.cz)

Nový příspěvek od podivin »

No, jsem holt podivín. OK, když mají potřebu říkat, že jsou manželé a žít v tom, co zákon pojmenoval manželstvím, tak OK. Ano, ty rozdíly mezi manželstvím a reg. partnerstvím jsou pro mne pochopitelné. Jak ten svazek pojmenuju by pro mne nehrálo roli.

U těch trans chápu, že to musí být pro tělo hrozné, když se mění pohlaví. No nejsem v té kůži, tak to asi nepochopím.

Tak sorry za nevhodný poznámky.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
Uživatelský avatar
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
Bydliště: Brno
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Příspěvky: 791
Dal: 449 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: “Manželství pro všechny” má být schváleno ve Sněmovně už zítra. Jaká nese rizika? (VoxPopuliBlog.cz)

Nový příspěvek od Tim »

podivin píše: čtvrtek 29. 4. 2021, 14:58:24 No, jsem holt podivín. OK, když mají potřebu říkat, že jsou manželé a žít v tom, co zákon pojmenoval manželstvím, tak OK.
No, nevím jestli bych to nazýval "oni" mají potřebu, tu potřebu mají i lidé zde o kterých běžně hovoříme jako "o nás".... zvláštní jak se z toho najednou stanou "oni". Manželství a jeho význam deninuje společnost, dle té jsou vytvářeny zákony. Manželství stejného pohlaví dle průzkumu agentury Median z roku 2020 podporuje 60% osob. Tady není už prostor pro diskusi ale pro to aby politici jednali, obzvláště když jim ten zákon k projednání leží v dolní komoře asi tři roky.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Příspěvky: 3140
Dal: 11 poděkování
Dostal: 497 poděkování

Re: “Manželství pro všechny” má být schváleno ve Sněmovně už zítra. Jaká nese rizika? (VoxPopuliBlog.cz)

Nový příspěvek od Jednorozec »

Statistikám podobných průzkumů věřím asi tak jako politikům.
Můj názor je jednoduchý, souhlasím, aby měli i homosexuální páry stejná práva jako ostatní. Tj. aby mohli jejich partneři dědit či dostávat důchod a informace ze špitálu. Právo mít manžela či manželku mají už teď, nikdo jim nebrání si vzít osobu opačného pohlaví, což často i činí... Stejně tak bych jim nebral ani možnost dítě adoptovat. Když to může udělat i osoba žijící single proč ne dva v páru že.
S čím nesouhlasím je používání zcela matoucích pojmů manžel manželka a manželství. Prostě je pro mně už z principu manželství svazek mezi mužem a ženou (ideálně posvěcený bohem) a když někdo mužského pohlaví mluví o "manželovy" tak mi to prostě z hlediska češtiny a významu trhá uši. Je to pro mně stejný nesmysl jako strýci říkat tchýně, nebo tchánovi bratr.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jednorozec za příspěvek:
Scopi
Uživatelský avatar
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
Bydliště: Brno
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Příspěvky: 791
Dal: 449 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: “Manželství pro všechny” má být schváleno ve Sněmovně už zítra. Jaká nese rizika? (VoxPopuliBlog.cz)

Nový příspěvek od Tim »

Jednorozec píše: čtvrtek 29. 4. 2021, 18:34:43 Právo mít manžela či manželku mají už teď, nikdo jim nebrání si vzít osobu opačného pohlaví, což často i činí... Stejně tak bych jim nebral ani možnost dítě adoptovat.
Goebbels by tleskal... já zvracím...
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Příspěvky: 3140
Dal: 11 poděkování
Dostal: 497 poděkování

Re: “Manželství pro všechny” má být schváleno ve Sněmovně už zítra. Jaká nese rizika? (VoxPopuliBlog.cz)

Nový příspěvek od Jednorozec »

Tim píše: čtvrtek 29. 4. 2021, 18:36:25
Jednorozec píše: čtvrtek 29. 4. 2021, 18:34:43 Právo mít manžela či manželku mají už teď, nikdo jim nebrání si vzít osobu opačného pohlaví, což často i činí... Stejně tak bych jim nebral ani možnost dítě adoptovat.
Goebbels by tleskal... já zvracím...
Vážně a proč, co z toho není pravda? Máš potřebu mít jako muž manžela? Proč??
Uživatelský avatar
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
Bydliště: Brno
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Příspěvky: 791
Dal: 449 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: “Manželství pro všechny” má být schváleno ve Sněmovně už zítra. Jaká nese rizika? (VoxPopuliBlog.cz)

Nový příspěvek od Tim »

Jednorozec píše: čtvrtek 29. 4. 2021, 18:49:30
Tim píše: čtvrtek 29. 4. 2021, 18:36:25
Jednorozec píše: čtvrtek 29. 4. 2021, 18:34:43 Právo mít manžela či manželku mají už teď, nikdo jim nebrání si vzít osobu opačného pohlaví, což často i činí... Stejně tak bych jim nebral ani možnost dítě adoptovat.
Goebbels by tleskal... já zvracím...
Vážně a proč, co z toho není pravda? Máš potřebu mít jako muž manžela? Proč??
Tak na to je spousta odpovědí... proč naši lidi za protektorátu trpěli,. mohli spolupracovat s novými legitimními vládci? Proč je holokaust zločin když to odpovídalo tehdejším zákonům... Já vím že je to tvůj styl, přijdeš sem jednou zta pár dní a pliveš kolem sebe jen síru a oheň ale zkus si pro jednou uvědomit že společnost se mění. Ani vánoční stromek není kdo ví jaká tradice i když mi si bez ní život neumíme představit. Co známe teď se do naší smrti ještě změní nejednou. ;)
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: “Manželství pro všechny” má být schváleno ve Sněmovně už zítra. Jaká nese rizika? (VoxPopuliBlog.cz)

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Jednorozec píše: čtvrtek 29. 4. 2021, 18:34:43tak mi to prostě z hlediska češtiny a významu trhá uši
A co je na tom češtinářsky špatného? Ony používané pojmy už dávno existují a jsou zaužívané. Ženy jsou vždy manželky a muži jsou vždy manželé. Kdybychom označovali muže za manželky a ženy za manžele, to by znělo češtinářsky zcela hrozně. Na současném návrhu ale špatného z hlediska češtiny nevidím nic...

Obrázek

A co se týče významu: Skutečně, slovo manželství má etymologický původ ve staročeském slově *malъžena, což byl duálový tvar znamenající "muž a žena". :) A dovolte mi není připomenout, že staročeština byla užívána v době 12. - 15. století. Což je mimochodem období, kdy byly třeba dohodnuté sňatky, např. Karla IV., který byl v sedmi letech oženěn se sedmiletou Blankou z Valois. Aha... takže vlastně původní význam manželství byl takový, že sloužilo hlavně k utužení vztahů mezi rody či rodinami, bylo většinou dohodnuté a mnohdy mělo k běžné lásce daleko.

Tak to mi nějak významově do současného významu nezapadá. Že by se, co já vím, význam toho slova změnil? *think* Protože v dnešní době už minimálně v naší civilizované společnosti dohodnuté sňatky nejsou, protože se vztahy a manželství orientují víc na lásku a dobrovolnost?

Ale pravda, pojďme se raději držet původní definice a fungování manželství z 12.-15. století, kašleme na běžný vývoj významů, který se od etymologického mnohdy liší... to naší civilizované společnosti jen a jen prospěje. :D
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvky (celkem 2):
Tim, Dreamer
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Uživatelský avatar
Cykle02
Mediální analytik
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Příspěvky: 5314
Dal: 365 poděkování
Dostal: 2132 poděkování

Re: “Manželství pro všechny” má být schváleno ve Sněmovně už zítra. Jaká nese rizika? (VoxPopuliBlog.cz)

Nový příspěvek od Cykle02 »

Marco Freeman píše: čtvrtek 29. 4. 2021, 10:09:37"Vy, Marku Volný, berete si zde přítomného Jana Tunu za svého právoplatného manžela a vy, Jane Tuno, berete si též zde přítomného Marka Volného za svého právoplatného manžela. Tímto považuji manželství za právoplatně uzavřené."
Ty ses nám nějak odvázal *lol*

BTW já sem to sem nedával, aby se tu řešili sňatky homosexuálu, ale kvůli dezinformaci, že to poslouží legalizaci pedofilie *omg*
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
Uživatelský avatar
Kiiax
Člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Praha
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Mea culpa. Mea maxima culpa
Příspěvky: 298
Dal: 280 poděkování
Dostal: 276 poděkování

Re: “Manželství pro všechny” má být schváleno ve Sněmovně už zítra. Jaká nese rizika? (VoxPopuliBlog.cz)

Nový příspěvek od Kiiax »

Cykle02 píše: čtvrtek 29. 4. 2021, 19:58:46 BTW já sem to sem nedával, aby se tu řešili sňatky homosexuálu, ale kvůli dezinformaci, že to poslouží legalizaci pedofilie *omg*
Asi to bude znít blbě, ale mě to fakt potěšilo. Jsem zastáncem stejnopohlavních manželství. :D

(Pozor, velká dávka ironie)
Tak až to schválí, tak požádám Tima o ruku a budeme spolu žádat o adopci. Sice si můžu vzít i ženu a žádat také o adopci, ale když ten zákon má pomoci pedofilům, tak proč toho nevyužít. :D
Zákon vychází absolutně vstříc všem pedofilům, zejména pak těm, kteří nejsou nikde registrováni a jejichž orientace dosud zůstala před veřejností skrytá, těžko se tak při prověřování jejich skutečná orientace prozradí.
Já jsem se veřejně přiznal a nikde mě neregistrovali. Cítím diskriminovaně. :(
Nejhorší vlastností člověka je nikdy nepřiznat omyl.
Uživatelský avatar
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
Bydliště: Brno
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Příspěvky: 791
Dal: 449 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: “Manželství pro všechny” má být schváleno ve Sněmovně už zítra. Jaká nese rizika? (VoxPopuliBlog.cz)

Nový příspěvek od Tim »

Kiiax píše: čtvrtek 29. 4. 2021, 20:12:22
Tak až to schválí, tak požádám Tima o ruku a budeme spolu žádat o adopci.
Asi si rozbijem hubu uz u diskuse o tom kdo bude mít zavoj a vlecku. .. :D To nemluvim o sporu v tom zda adoptujem divku nebo chlapce... :D
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů