Pro D. a možná i jiné...

Reakce a podněty z řad veřejnosti - máte-li názor, myšlenku či nápad, který se týká našeho webu, nezdráhejte se ozvat!
Uživatelský avatar
Rapunzel

Pro D. a možná i jiné...

Nový příspěvek od Rapunzel »

Každého občas štvou lidi. Mě taky přepadají nenávistné záchvaty a posléze propady někam do hlubin smutku – z lidí. Z toho, jak dovedou být netaktní, zraňující, egoističtí, chladní a bezcitní, nehledíc na to, co komu řeknou a jak to na člověka zapůsobí. Včera mi jeden pedofilně orientovaný jedinec řekl, že si o pedofilech všichni myslí, že jsou zrůdy, a to i díky prakticky nevinným poznámkám o dětech...

Já si nemyslím, že pedofil se rovná zrůda, být pedofilem vůbec neznamená být ohavným monstrem a kreaturou bez citů, citovým mrzákem a křivou bezpáteřní sviní. Skutečné kreatury jsou lidé bez pochopení pro cokoliv odlišného, lidé bez špetky emaptie a snahy jednat s jinými jako s lidskými bytostmi. Ať už se jedná o kohokoliv. Ty, kdož jsi dobrých mravů a citů, nechť je Ti dáno přátel a přízně jiných. Vy ostatní shořte v pekle...všichni ti okřikující moralisté, štítící se všeho, co neznají, hanící ostatní kvůli jakýmkoliv odlišnostem od jejich vlastního omezeného světa. I mezi pedofily jsou samozřejmě takoví...sami touží po pochopení své jinakosti, ale ostatním nenabízí nic ze sebe – shořte v pekle taky.

Lidé by si měli uvědomit, že to peklo tady na Zemi si vytvářejí sami. Každý má to svoje osobní peklo i díky lidem, kterými se obklopuje. Když se obklopíš idioty, nepoznáš nic hezkýho a nebudeš přijímán takový, jaký jsi, protože mozková kapacita takových lidí na to nedostačuje. Lidské kreatury nechápou pojmy jako je vcítění a úcta ke druhým a požadovat po nich alespoň základy zdvořilosti je jako chtít po beznohém, aby zdolal nejvyšší horu světa. Nemožné.

Nemá cenu utápět se v depresích kvůli těm, kteří si to nezasluhují. Nemůžeš od lidáků čekat přehršel přízně, ať jsi kdokoliv, tady můžu vložit jeden citát:

„Naše společnost byla zbudována zrůdami pro zrůdy, které, když nejsou zachmuřené anebo v depresi, se zoufale nudí, a tak i život v té společnosti nemůže být jiný než buď pochmurný, depresivní, anebo zoufale nudný.“

Ano, já vím, člověku chybí cit, a lidské teplo, kterého se mu nedostává, protože v pekle lidi došli a sídlí tam ony ďábelské kreatury, které mají s lidmi pramálo společného. Nemůžeš jim věřit, že Ti nebodnou kudlu do zad a nemůžeš se spolehnout, že Ti pomohou a postaví se za Tebe – jsou příliš zahleděny do sebe a do svých problémů, oplývající čirým sobectvím a neschopností mít někoho skutečně rád, nanejvýš sám sebe. Zasluhuje si taková kreatura Tvou pozornost? Myslím, že ne. Zkus hledat jinde, někde tam venku jsou možná ještě lidé a čekají na Tebe...

Jestli Ti nikdo říká, že nejsi hodnotná lidská bytost, protože... (doplň cokoliv, co sis sám nevybral a co Tě odlišuje), není hodnotná lidská bytost právě ON. Chybí mu to zásadní, co dělá člověka člověkem a odlišuje jej od jiných živočišných druhů. Ať se nám to líbí nebo ne, náš mozek se vyvíjel a vyvinul na vyšší úroveň než mozek zvířat, a tak jsme získali schopnost nechovat se animálně a přemýšlet, cítit. Kdo tohle nedokáže, je pouhou cvičenou opicí a mrzkým tvorem, plazícím se před vlastními duševními výkaly.

Nevím, co to s lidmi je...
Uživatelský avatar
Little Hero
Registrovaný uživatel
Bydliště: Plzeň
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 5
ve věku do: 12
Příspěvky: 151
Dal: 18 poděkování
Dostal: 47 poděkování

Re: Pro D. a možná i jiné...

Nový příspěvek od Little Hero »

Takovým lidem je lepší než přání shořet v pekle všechno trpělivě vysvětlovat, pokud na to aspoň trochu přistoupí, i když sám vím, že někdy je to přinejmenším běh na dlouhou trať... Pro lidi je holt pořád jednodušší dát na první dojem, než zjišťovat, jak to doopravdy je.
Uživatelský avatar
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Příspěvky: 1081
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Re: Pro D. a možná i jiné...

Nový příspěvek od Mathias8 »

Ludia su svine. To hovorim uz davno. Ale urcite sa najdu medzi nimi aj ti fajn. Je to ako hladat ihlu v kope sena. Bud ju najdes alebo nie. Ja som ju zatial nenasiel. Ale ajtak si myslim, ze si to niektori ludia myslia. Ze mam rad deti. Signaly. Niekedy staci obycajny usmev v urcitej situacii ktory ti da pocit, ze asi mozno vie. Lebo aj niesu slepy a vedia a vidia aky mam vztah k detom (ked som s detmi)

Jedna 20 rocna mi povedala raz, ze sa jej paci aky mam vztah k detom. Ze ked bola ona mala si ma velmi oblubila. Bol som starsi ale ze ma tak nebrala. Brala ma ako seberovneho kamarata a ze je zato rada. Velmi ma to potesilo a zahrialo u srdca
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů