Projekt Solidarita
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- Dal: 75 poděkování
- Dostal: 218 poděkování
Re: Projekt Solidarita
pro Kasz: Spíš jen uvažuju, pokládám otázku. Na fotce jsou konkrétní děti - může někomu - jejich rodině, dětem samotným vadit, kdyby jejich fotka byla spojována s výstavou tematizovanou na pedofilii? Já přiznávám, že v tomhle nemám jasno, nechci to klást jako problém. Spíš mě zajímají názory o vhodnosti toho.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 16
- ve věku do: 26
- Výkřik do tmy: Markéta Wagnerová je ženský umělecký pseudonym pro mužského autora. Se svým občanským jménem nejsem spokojen, protože jsem si ho nevybral. Stejně tak jsem si nevybral ani mužské pohlaví.
- Dostal: 4 poděkování
Čím víc pročítám zdejší i jiná fóra, tím víc na mě působí, jako by bylo na pedofilii cosi romantického. Romantického ve smyslu extrémních prožitků, pocitů, myšlenek a v návaznosti na to i situací. Hodně tohoto pocitu mi vnesl fakt, že většina pedofilů své pedofilie nelituje, dokonce ji berou jako svoji bytostnou součást, svoje břemeno nesou ochotně a dokáží jej dokonce i užitečně využít. Nynější společnost jimi přesto pohrdá, hnusí se jí. Ten romantismus je zákeřné slovo a nevšimnul jsem si, že by tu někde již padlo - je to ale věc která na mne jako nepedofila poměrně silně působí a možná by nebylo od věci se ji také pokusit zobrazit. Jak to vnímáte vy ?
Téma láska je asi příliš rozsáhlé i bez toho abychom se bavili přímo o pedofilii, přesto mne to ale zajímá. Budu mluvit o holčičkách, protože je mi to bližší, ale samozřejmě tím myslím obě pohlaví. Tak tedy, myslíte si, že je láska pedofila k holčičce to stejné, jako láska heterosexuála k ženě ? Nemyslím tím ani tolik hloubku lásky samotné, ani potěšení z dotyků nebo aktu milování. Poměrně mnoho lidí tu psalo že se do holčičky zamilovali a označovali ji jako svou lásku. V "normálním" vztahu většinou platí určité archetypy, jako třeba "miluji jen jí, ostatní jsou možná hezké ale ona je má jediná láska", "je lepší než všechny které jsem potkal, lepší než si dokážu vůbec představit", nebo naopak "v podstatě spolu jen šoustáme", "prostě nechci být sám" a tak podobně. Mě by hlavně zajímala ta první část. Když jste zamilovaní do jedné konkrétní holčičky, jak je to s nevěrou ? Sice je mi jasné, že když už máte přístup k jedné dívce, už to může být nadstandart, vždy se ale může stát, že poznáte další.
K černé kronice : nějak jsem ji nikde nedokázal najít, jestli mi prozradíte její umístění, možná se na pár konkrétních případů zeptám. Ať chci, nebo nechci, musím téma, řešit ze všech možných způsobů náhledu.
Další věc co by mě zajímala, cítíte se zde na ČEPEKu jako komunita ? Na mě to tak rozhodně působí. Chtěl bych vědět, jaké máte jako pedofilové společné znaky. Časté je psaní básní, vypadá to, že pedofilie je pro vás věc tak důležitá, že naprosto převažuje v tématech o kterých se bavíte. Vím, že toto fórum je přímo o ní o tom žádná, ale přeci jen, komunitních fór jsem již viděl více, tak jen poměřuji. Také jste mi zde ukazovali dopisy svým láskám. Je to u pedofilů častější, že je píší ? Mě osobně se velmi líbily.
Jak jsem se také dočetl, mnoho z vás přemýšlelo o kastraci, nebo pobíralo/pobírá hormonální "utlumovače". Dokážete si uvědomit některé další společné znaky ?
Dokážu si představit, že je moje zvídavost až otravná, jediné co můžu nabídnout je můj projekt a informace o mě, tak kdyby vás cokoli zajímalo, nebojte se zeptat.
K diskusi o dílech : fotky dětí, tedy snad kromě té s klukem a holčičkou, kde to snad ani nemusí vadit rodičům, pokud jsem pochopil, bych se asi bál vystavovat. Ostatně sám jsem měl možnost fotit ve školce, což byla moc pěkná zkušenost, ale taky se s fotografiemi raději extrémě nešířím i když jsou pěkné. Avšak s kreslenými malovanými obrázky dětí je to už věc úplně jiná ! .) Kreslíte přece abstraktní dítě, nikoho konkrétního, nechci nikoho tady podceňovat, ale mám pocit že ani podle fotky by skoro nešlo určit o koho přesně jde, realistickou kresbu neumí každý. V souvislosti s tímhle mě napadnul určitý projekt v projektu, který by se dal spojit například s masturbační abstinencí. Jak tu někdo zmínil, dá se sexuální touha (nejen u pedofila) odstranit buď fyzickou činností, nebo i tvorbou. Co třeba buď místo jedné masturbace, nebo to klidně natáhnout na dva, čtyři dny, nakreslit obrázek své milované, nebo i abstraktní osůbky, klidně i úplnou abstrakci. Opakuji nad svými bídnými schpnostmi se pozastavovat nemusíte, technická kvalita pro mě není určující, vlastně i já sám kreslím blbě. Tady je pro malou ukázku obrázek mojí fiktivní sestřičky zasazený ve fotografii (budu jich mít celou sérii-asi si z nich udělám slideshow klip). http://s1145.photobucket.com/albums/o514/MarketaWagnerova/Random/?action=view¤t=CRW_52292.jpg
Kdybyste o takový pokus sami na sobě měli zájem, bez problémů se do něj můžu připojit i já :)
Jak podotknul Dan, určitě bych chtěl zdůraznit i ostatní zájmy pedofilů, proto mě moc potěšily fotky od fx100d. Já samotný mám pro elektrické sloupy velkou slabost, ale moc se mi líbí i ty krajiny jak tam máš, zívající číča (taky se mi jednou podařila zachytit v ten moment), i pneumatika a určitě máš pěkných fotek v archivu ještě víc .)
Fx určitě není jediný, kdo má nějaký koníček, nebojte se mi ho sdělit i když by nesouvisel s uměním, je to jedna z věcí co mě zajímá téměř u každého když se seznamuji.
Dík za odpovědi i komunikaci !
Téma láska je asi příliš rozsáhlé i bez toho abychom se bavili přímo o pedofilii, přesto mne to ale zajímá. Budu mluvit o holčičkách, protože je mi to bližší, ale samozřejmě tím myslím obě pohlaví. Tak tedy, myslíte si, že je láska pedofila k holčičce to stejné, jako láska heterosexuála k ženě ? Nemyslím tím ani tolik hloubku lásky samotné, ani potěšení z dotyků nebo aktu milování. Poměrně mnoho lidí tu psalo že se do holčičky zamilovali a označovali ji jako svou lásku. V "normálním" vztahu většinou platí určité archetypy, jako třeba "miluji jen jí, ostatní jsou možná hezké ale ona je má jediná láska", "je lepší než všechny které jsem potkal, lepší než si dokážu vůbec představit", nebo naopak "v podstatě spolu jen šoustáme", "prostě nechci být sám" a tak podobně. Mě by hlavně zajímala ta první část. Když jste zamilovaní do jedné konkrétní holčičky, jak je to s nevěrou ? Sice je mi jasné, že když už máte přístup k jedné dívce, už to může být nadstandart, vždy se ale může stát, že poznáte další.
K černé kronice : nějak jsem ji nikde nedokázal najít, jestli mi prozradíte její umístění, možná se na pár konkrétních případů zeptám. Ať chci, nebo nechci, musím téma, řešit ze všech možných způsobů náhledu.
Další věc co by mě zajímala, cítíte se zde na ČEPEKu jako komunita ? Na mě to tak rozhodně působí. Chtěl bych vědět, jaké máte jako pedofilové společné znaky. Časté je psaní básní, vypadá to, že pedofilie je pro vás věc tak důležitá, že naprosto převažuje v tématech o kterých se bavíte. Vím, že toto fórum je přímo o ní o tom žádná, ale přeci jen, komunitních fór jsem již viděl více, tak jen poměřuji. Také jste mi zde ukazovali dopisy svým láskám. Je to u pedofilů častější, že je píší ? Mě osobně se velmi líbily.
Jak jsem se také dočetl, mnoho z vás přemýšlelo o kastraci, nebo pobíralo/pobírá hormonální "utlumovače". Dokážete si uvědomit některé další společné znaky ?
Dokážu si představit, že je moje zvídavost až otravná, jediné co můžu nabídnout je můj projekt a informace o mě, tak kdyby vás cokoli zajímalo, nebojte se zeptat.
K diskusi o dílech : fotky dětí, tedy snad kromě té s klukem a holčičkou, kde to snad ani nemusí vadit rodičům, pokud jsem pochopil, bych se asi bál vystavovat. Ostatně sám jsem měl možnost fotit ve školce, což byla moc pěkná zkušenost, ale taky se s fotografiemi raději extrémě nešířím i když jsou pěkné. Avšak s kreslenými malovanými obrázky dětí je to už věc úplně jiná ! .) Kreslíte přece abstraktní dítě, nikoho konkrétního, nechci nikoho tady podceňovat, ale mám pocit že ani podle fotky by skoro nešlo určit o koho přesně jde, realistickou kresbu neumí každý. V souvislosti s tímhle mě napadnul určitý projekt v projektu, který by se dal spojit například s masturbační abstinencí. Jak tu někdo zmínil, dá se sexuální touha (nejen u pedofila) odstranit buď fyzickou činností, nebo i tvorbou. Co třeba buď místo jedné masturbace, nebo to klidně natáhnout na dva, čtyři dny, nakreslit obrázek své milované, nebo i abstraktní osůbky, klidně i úplnou abstrakci. Opakuji nad svými bídnými schpnostmi se pozastavovat nemusíte, technická kvalita pro mě není určující, vlastně i já sám kreslím blbě. Tady je pro malou ukázku obrázek mojí fiktivní sestřičky zasazený ve fotografii (budu jich mít celou sérii-asi si z nich udělám slideshow klip). http://s1145.photobucket.com/albums/o514/MarketaWagnerova/Random/?action=view¤t=CRW_52292.jpg
Kdybyste o takový pokus sami na sobě měli zájem, bez problémů se do něj můžu připojit i já :)
Jak podotknul Dan, určitě bych chtěl zdůraznit i ostatní zájmy pedofilů, proto mě moc potěšily fotky od fx100d. Já samotný mám pro elektrické sloupy velkou slabost, ale moc se mi líbí i ty krajiny jak tam máš, zívající číča (taky se mi jednou podařila zachytit v ten moment), i pneumatika a určitě máš pěkných fotek v archivu ještě víc .)
Fx určitě není jediný, kdo má nějaký koníček, nebojte se mi ho sdělit i když by nesouvisel s uměním, je to jedna z věcí co mě zajímá téměř u každého když se seznamuji.
Dík za odpovědi i komunikaci !
-
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 13
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 289 poděkování
Já to vždycky vnímal jako romantismus, i když jsem se to třeba neodvážil napsat. Náš život má možná něco málo společného s hrdiny literárních děl spadajících do období romantismu - jsme také v jistém smyslu vyvrženi z běžné společnosti, zažíváme něco nevšedního.Markéta Wagnerová píše:Jak to vnímáte vy ?
Za sebe mohu říct, že jsem si po dlouhá období (více jak rok) třeba ani v masturbačních fantaziích nepředstavil jinou holčičku, než jednu konkrétní. A po několik let jsem myslel pouze na dvě. Čili třeba já ctím věrnost dokonce i ve fantazijní rovině.Markéta Wagnerová píše:Mě by hlavně zajímala ta první část. Když jste zamilovaní do jedné konkrétní holčičky, jak je to s nevěrou ? Sice je mi jasné, že když už máte přístup k jedné dívce, už to může být nadstandart, vždy se ale může stát, že poznáte další.
Nemyslím si, že by z nás až tolik přemýšlelo o kastraci nebo bralo tlumící prášky (osobně kdybych nebyl odsouzen, dobrovolně bych je brát nezačal). Názor většiny je proti těmto věcem myslím dost negativně postavený. A co máme společného? Obecně asi nic.Markéta Wagnerová píše:Další věc co by mě zajímala, cítíte se zde na ČEPEKu jako komunita ? Na mě to tak rozhodně působí. Chtěl bych vědět, jaké máte jako pedofilové společné znaky. Časté je psaní básní, vypadá to, že pedofilie je pro vás věc tak důležitá, že naprosto převažuje v tématech o kterých se bavíte. Vím, že toto fórum je přímo o ní o tom žádná, ale přeci jen, komunitních fór jsem již viděl více, tak jen poměřuji. Také jste mi zde ukazovali dopisy svým láskám. Je to u pedofilů častější, že je píší ? Mě osobně se velmi líbily.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Markéta Wagnerová:
Ta fotka je krasna moc mi pripomina to co sem fotil ja minulosti ale opravdovov holčikov.
Jako by to byla ona opravdu moc krasne dik za hezku spominku na minulost.
Ja pedofilii taky vnimam spiš jako romantismus. A je to spojeno takovou rodičovskov laskou pro mě.
Co se tyče masturbaci tak ja nejsem na tyhle věci. Nepredstavujem si nic ani nic takoveho nesnim.
Ono když nekdo neco proživa v realu, již ve snech to neni neco co bych jako chcel zažit.
Měl sem vše co sem kdy chcel takže opravdzu nemam žadne predstavy nebo sny.
Ja žil sen ve skutečnosti v romantisme a vychove deti.
Ta fotka je krasna moc mi pripomina to co sem fotil ja minulosti ale opravdovov holčikov.
Jako by to byla ona opravdu moc krasne dik za hezku spominku na minulost.
Ja pedofilii taky vnimam spiš jako romantismus. A je to spojeno takovou rodičovskov laskou pro mě.
Co se tyče masturbaci tak ja nejsem na tyhle věci. Nepredstavujem si nic ani nic takoveho nesnim.
Ono když nekdo neco proživa v realu, již ve snech to neni neco co bych jako chcel zažit.
Měl sem vše co sem kdy chcel takže opravdzu nemam žadne predstavy nebo sny.
Ja žil sen ve skutečnosti v romantisme a vychove deti.
-
I průběh této diskuze mi napovídá, jak může pro nás být přínosné, pokud otázky, témata vnáší i někdo "z vnějšku" problematiky, ze stanoviska svého úhlu pohledu, což často právě ten pohled rozrůzňuje.
Například mě zaujala úvaha o té "věrnosti dítěti". Jak to vlastně máme? Jako všechno, i tato otázka je individuální. Ale částečně bych řekl ze své zkušenosti, i zkušenostech některých lidí, co znám, že jako někteří pedofilové mohli být "víc promiskuitní". Říkám s nadhledem. Za určitých okolností by myslím šel vysledovat vzorec, kdy pedofil cítí intenzivní city k více než jednomu dítěti. Je v tom i cosi přirozeného, pokud má možnost vídat se s víc než jedním dítětem, je skoro jistou povinností odpovědného dospělého svou pozornost, projevy lásky rozdělovat, aby to hlavně vůči dětem bylo spravedlivé. Samozřejmě dá se i uvažovat, že v takovém případě jsou třeba city k jednomu z dětí z různých důvodů intenzivnější.
Například mě zaujala úvaha o té "věrnosti dítěti". Jak to vlastně máme? Jako všechno, i tato otázka je individuální. Ale částečně bych řekl ze své zkušenosti, i zkušenostech některých lidí, co znám, že jako někteří pedofilové mohli být "víc promiskuitní". Říkám s nadhledem. Za určitých okolností by myslím šel vysledovat vzorec, kdy pedofil cítí intenzivní city k více než jednomu dítěti. Je v tom i cosi přirozeného, pokud má možnost vídat se s víc než jedním dítětem, je skoro jistou povinností odpovědného dospělého svou pozornost, projevy lásky rozdělovat, aby to hlavně vůči dětem bylo spravedlivé. Samozřejmě dá se i uvažovat, že v takovém případě jsou třeba city k jednomu z dětí z různých důvodů intenzivnější.
-
- ve věku od: 3
- ve věku do: 8
- Dal: 118 poděkování
- Dostal: 320 poděkování
Dane Sice se už dostáváme do offtopicu, ale odpovím ti. Já to mám teda takto. Dětí znám hodně a teda vskutku se snažím všem věnovat stejně. Jsou ale mezi nimi i mé velmi oblíbené děti, kterým dávám přednost, ale když už nějakému dítku nebo skupince slíbím, že budu s nimi, tak se jim i věnuji láska-neláska. Jiný problém mám, když mi domů přijedou na návštěu mí synovci. Protože když jdu s nmi ven a jsou tam ostatní děti, tak se synovcům musím chtě-nechtě věnovat, ikdyž holčičky mám teda raději. Někdy se mi podaří zapojit všechy (synovce i ostatní děti) do společné hry. Nebo spíš ty děti, které mě mají rády, se přidávají pomalu samy, ale začíná tam problém v tom, že mám trochu problém se věnovat víc synovcům než ostatním. Hlavně když potom je venku třeba jeden a jeden (synovec a jiná holčička), tak "bojují" o moji pozornost. Většinou se to snažím vykompenzovat, že se třeba 5 minut věnuji jednomu a potom 5 minut druhému dítěti, protože každé má trochu jiné zájmy, ale všiml jsem si, že teda holčičkám i sem tam přidám. Není to teda tak, že bych to počítal, ale bohužel jsem raději s holčičkami, než se synovci ikdyž nebývají u nás na návštěvě často, tak se pokaždé nějak snažím věnovat všem stejně, aby si nezáviděli.
-
pro MR_Xguard: Kolem a kolem skoro si myslím, že vzhledem k rozsáhlosti tématu ani nic nemusí být úplně offtopic, jen ať Markéta vidí, co rozebíráme, a každý podnět se k tomuto projektu vlastně hodí. Pokud organizuješ takovou různorodou skupinu dětí, je to už samo o sobě o takové solidaritě! A jak to popisuješ, řekl bych, že děláš, co můžeš a děláš to správně. Je přirozené, že nás to každého víc táhne k jednomu z pohlaví, ale pak je to o naší vůli to korigovat pokud možno tak, aby si žádné s dětí nepřišlo nijak ukřivděné, a zároveň, aby se bavili a hrály si mezi sebou. Sám ze situace kdy bych byl jaksi v "ohni" mezi více dětmi mám spíš obavu, není to jen tak to zvládat, aby nevznikali třenice, žárlivost. Ale chce se to maximálně snažit ve prospěch všech zúčastněných dětí, a někdy třeba i navzdory našeho hlubšího vztahu k jednomu z nich. Dětem přece jen i prospívá, když si něco užívají v partě, která je šikovně vedená.
Jen bych se tě ještě přímo k tématu zeptal, výše si zmínil, že tvoříš nějakou píseň, kterou bys byl možná ochotný v rámci tohoto projektu uvést? Jen tak obecný dotaz, zní to jako další supr nápad, tak esli by to šlo, a třeba o jakou píseň - žánr - by se jednalo? Aby Markéta věděla.
Jen bych se tě ještě přímo k tématu zeptal, výše si zmínil, že tvoříš nějakou píseň, kterou bys byl možná ochotný v rámci tohoto projektu uvést? Jen tak obecný dotaz, zní to jako další supr nápad, tak esli by to šlo, a třeba o jakou píseň - žánr - by se jednalo? Aby Markéta věděla.
-
Folková balada. Idkyž to teda moc s pedofili nesouvisí. Možná jen trochu. Text je dost nesmyslný. část zveřejním, ale nechci, aby se to šířilo, když to není hotové.
jedná se o dosti starou nekdokončenou skladbu. možná by to mohlo takto zůstat. Vyjadřovalo to ve chvíli tvorby mé emoce. Nyní bych to asi napsal jinak.Rec.: Vzpomínáš si na ty chvíle, když jsme bezstarostně běhali po venku, a objevovali jsme svět ? Já ano. Mám je vryté do paměti, jako by to bylo včera. Viděli jsme to, co velcí neumí
Byli jsme mladí a nevěděli, co není svět.
Bylo nám teprv sedm let, každý nám mohl závidět
Bezhlavě skákali do jám, starosti převzal starý pán.
Pán, co si říká starec, má ve svém srdci pevnou klec.
Klec, je silná jak z oceli, tajemství se nikdo nedoví
Tajemsví lásky jež skrýval, že jí své city nevyznal.
Ať už by řekl cokoli, jiného v srdci zabolí
V srcdi zabolí ten šrám, že s ní odešel jiný pán.
-
pro MR_Xguard: Já musím říct, že mě se teda opravdu líbí. Vychází zřejmě z tebe, protože má v sobě upřímný emoce, který jsou moc pěkně vyjádřený a silný. Ani jsem nepřemýšlel, jestli je to dokončený nebo není, protože to samo o sobě dost působí. I když klidně bych si takovou skladbu přečetl - poslechl delší, nebo víc takových.
-
Mám ještě jednu, je hotová. Je to takové vyznání lásky a má 6 slok, taky mám jednu pěknou ukolébavku, co jsem napsal. Ale ani jednu zatím nemám nahranou.
-
pro MR_Xguard: To je fakt skvělý, teď je prostě na tobě, pokud by se ti chtělo tyhle své hezké písničky do tohohle projektu "investovat", byly by určitě velkým přínosem. Řada je teď na vyjádření Markéty, jaké prostředky by k tomu byly - k prezentaci těch písniček. Třeba není nemožné, aby se právě v rámci tohoto projektu nějak ty písničky nahráli, nebo byly reprodukované jako čtený, zpívaný text. Uvidíme, je teď na tobě, jestli se ti chce toho takto účastnit.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Muži
- ve věku od: 30
- ve věku do: 45
- Výkřik do tmy: Are you sad because you´ve grown old?... Jsi smutný, protože jsi zestárl?
(Ingmar Berman - Fanny a Alexander) - Příspěvky: 12
- Dostal: 9 poděkování
Ještě se připojuji s opožděnou reakcí. Mně osobně přijde uspořádání multimediální výstavy na téma pedofile/solidarita jako skvělý nápad. určitě budeme v té době mít už natočený nějaký materiál. proto moc ráda v případě zájmu zauvažuji o tom, co by mohlo z něja pak mohlo samo o sobě obstát (jako video smyčka apod). Jinak je ještě jeden motiv, který mě od začátku, co přemýšlím o filmu na téma pedofile provází - a tím je maska... je to symbol nutnosti skrývat pedofilní sexuální orientaci před společností, je to i symbol fantoma/ něčeho předem děsivého - tedy stereotypního pohledu společnosti na člověka s touto orientací. Maska by možná mohla být dobrým objektem pro výstavu...obzvlášť pokud by ji vytvořil přímo někdo z komunity. U takové výroby bych pak byla moc ráda i s kamerou, je to motiv, který opravdu o lecčem vypovídá.
-
- Registrovaný uživatel
- Výkřik do tmy: Markéta Wagnerová je ženský umělecký pseudonym pro mužského autora. Se svým občanským jménem nejsem spokojen, protože jsem si ho nevybral. Stejně tak jsem si nevybral ani mužské pohlaví.
Kubo, děkuji za odpovědi, je možné ti ohledně těch obrázků o kterých jsi psal napsat na interní email Čepeku ? Jen si nejsem jist zda stále funguje, či je-li funkční až od deseti příspěvků.
MR_Xguard : věřím, že tvé písničky by výstavu velmi oživily, jak ale říkám, výstavní prostor a jeho možnosti stále řeším, tento týden napíšu vyhlídkově co vše je možné uskutečnit. Dát ale několik písniček do smyčky přes repráky z levného přehrávače v adaptéru by neměl být problém. Jestli znáš i nějaké jiné hudební interprety, kteří se tématem zabýbvají, daly by se ty tvé mezi jejich písně skrýt, kdybys měl třeba pocit studu. Věřím ale, že není proč jej mít. Jak písně vlastně nahráváš ? Kdybys měl zájem teoreticky můžu zařídit i studio :) Na druhou stranu ani nahrávka jen tak na mikrofon na notebooku nevadí.
Veroniko, kdyby jste se uvolili pro nějakou tu smyčku, bylo by to skvělé, projektor bych měl mít k dispozici tak jako tak. U té masky mě napadá, že by nebylo od věci ji použít i v tvém dokumentu, jako např masku pro jednoho z čertů. V poslední době si lidé s maskou spojují i skupinu Anonymous, určitě by tato měla vypadat rozdílně. Na výstavu je to určitě vhodný oběkt, teď jen kdo ji vyrobí :)
Zítra budu projekt prodiskutovávat s vedoucí ateliéru (soukromě) a určitě dostanu dobré tipy na různé prostory, nebo možnosti kde vystavovat. Bohužel financovat např. na měsíc vhodnou výstavní halu i s hlídačem si těžko můžu dovolit, možná budu viset na sponzorech, které jak tušíte asi nebude pro takovéto téma nejsnadnější sehnat. AŽ budu vědět víc dám vědět, a založím téma speciálně pro díla které byste mohli vystavit v sekci Audiovizuální díla.
Ať se daří !
MR_Xguard : věřím, že tvé písničky by výstavu velmi oživily, jak ale říkám, výstavní prostor a jeho možnosti stále řeším, tento týden napíšu vyhlídkově co vše je možné uskutečnit. Dát ale několik písniček do smyčky přes repráky z levného přehrávače v adaptéru by neměl být problém. Jestli znáš i nějaké jiné hudební interprety, kteří se tématem zabýbvají, daly by se ty tvé mezi jejich písně skrýt, kdybys měl třeba pocit studu. Věřím ale, že není proč jej mít. Jak písně vlastně nahráváš ? Kdybys měl zájem teoreticky můžu zařídit i studio :) Na druhou stranu ani nahrávka jen tak na mikrofon na notebooku nevadí.
Veroniko, kdyby jste se uvolili pro nějakou tu smyčku, bylo by to skvělé, projektor bych měl mít k dispozici tak jako tak. U té masky mě napadá, že by nebylo od věci ji použít i v tvém dokumentu, jako např masku pro jednoho z čertů. V poslední době si lidé s maskou spojují i skupinu Anonymous, určitě by tato měla vypadat rozdílně. Na výstavu je to určitě vhodný oběkt, teď jen kdo ji vyrobí :)
Zítra budu projekt prodiskutovávat s vedoucí ateliéru (soukromě) a určitě dostanu dobré tipy na různé prostory, nebo možnosti kde vystavovat. Bohužel financovat např. na měsíc vhodnou výstavní halu i s hlídačem si těžko můžu dovolit, možná budu viset na sponzorech, které jak tušíte asi nebude pro takovéto téma nejsnadnější sehnat. AŽ budu vědět víc dám vědět, a založím téma speciálně pro díla které byste mohli vystavit v sekci Audiovizuální díla.
Ať se daří !
-
Je mi možné napsat buď sem na redakční mail nebo klidně i přímo mně na [email protected]Markéta Wagnerová píše:Kubo, děkuji za odpovědi, je možné ti ohledně těch obrázků o kterých jsi psal napsat na interní email Čepeku ? Jen si nejsem jist zda stále funguje, či je-li funkční až od deseti příspěvků.
-
- Administrátor
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1746 poděkování
- Dostal: 3620 poděkování
Pedofilie je erotická orientace. Ze samotného principu fungování jakéhokoliv erotického zaměření víme, že občas může způsobit, že se člověk zamiluje do objektu oné erotické orientace. A zamilovanost s sebou přináší pak i ty romantické prvky. Jestliže u většiny pedofilů trvá zamilování 2-3 roky, není to krátká doba, u Jirky Fx100d je to dokonce už 9 let, u mě momentálně 4,5 roku..., a stále máme touhu "čekat, až dospěje", stejně, jako tuto touhu má 82% heterosexuálních respondentů Karlova dotazníku.Markéta Wagnerová píše:Čím víc pročítám zdejší i jiná fóra, tím víc na mě působí, jako by bylo na pedofilii cosi romantického. Romantického ve smyslu extrémních prožitků, pocitů, myšlenek a v návaznosti na to i situací. Hodně tohoto pocitu mi vnesl fakt, že většina pedofilů své pedofilie nelituje, dokonce ji berou jako svoji bytostnou součást, svoje břemeno nesou ochotně a dokáží jej dokonce i užitečně využít. Nynější společnost jimi přesto pohrdá, hnusí se jí. Ten romantismus je zákeřné slovo a nevšimnul jsem si, že by tu někde již padlo - je to ale věc která na mne jako nepedofila poměrně silně působí a možná by nebylo od věci se ji také pokusit zobrazit. Jak to vnímáte vy ?
On je hlavní rozdíl v tom, že ta moje náklonnost a zamilovanost je poměrně velmi dlouhou dobu pouze jednostranná. Nemůžu jí ani říct, že jsem se do ní zamiloval, natož, že bych s ní chtěl prožít zbytek života. A tak když se objeví příležitost, kdy se najde někdo jiný, stává se mi, že se paralelně zamiluji do jiné... a jako nevěru to nevnímám. A čím starší ta dívka je, tím méně mi to dělá problém, protože tím cítím, že je větší pravděpodobnost, že by to mohlo vyjít. Moc bych si přál mít partnerský vztah s dívkou. Markétku miluji, ale ani jí to nemůžu říct. Objeví-li se dívka, která by vztah opětovala, tak dost pravděpodobně by šla Markétka u mě do pozadí.Markéta Wagnerová píše:Téma láska je asi příliš rozsáhlé i bez toho abychom se bavili přímo o pedofilii, přesto mne to ale zajímá. Budu mluvit o holčičkách, protože je mi to bližší, ale samozřejmě tím myslím obě pohlaví. Tak tedy, myslíte si, že je láska pedofila k holčičce to stejné, jako láska heterosexuála k ženě ? Nemyslím tím ani tolik hloubku lásky samotné, ani potěšení z dotyků nebo aktu milování. Poměrně mnoho lidí tu psalo že se do holčičky zamilovali a označovali ji jako svou lásku. V "normálním" vztahu většinou platí určité archetypy, jako třeba "miluji jen jí, ostatní jsou možná hezké ale ona je má jediná láska", "je lepší než všechny které jsem potkal, lepší než si dokážu vůbec představit", nebo naopak "v podstatě spolu jen šoustáme", "prostě nechci být sám" a tak podobně. Mě by hlavně zajímala ta první část. Když jste zamilovaní do jedné konkrétní holčičky, jak je to s nevěrou ? Sice je mi jasné, že když už máte přístup k jedné dívce, už to může být nadstandart, vždy se ale může stát, že poznáte další.
Již jsem zde některé případy zmiňoval, jiné případy jsou v sekci "Reakce na média".Markéta Wagnerová píše:K černé kronice : nějak jsem ji nikde nedokázal najít, jestli mi prozradíte její umístění, možná se na pár konkrétních případů zeptám. Ať chci, nebo nechci, musím téma, řešit ze všech možných způsobů náhledu.
Tak když ono pedofilovi moc jiného nezbývá, než city vyjádřit jinak. Říct je přímo té dívce, kterou milujeme, nemůžeme, a tak je můžeme vyjádřit aspoň na papír a "vyřvat" do světa to, co by jinak patřílo jí. Tajně doufám, že Markétce budu moci jednou svoje přání říct osobně.Markéta Wagnerová píše:Další věc co by mě zajímala, cítíte se zde na ČEPEKu jako komunita ? Na mě to tak rozhodně působí. Chtěl bych vědět, jaké máte jako pedofilové společné znaky. Časté je psaní básní, vypadá to, že pedofilie je pro vás věc tak důležitá, že naprosto převažuje v tématech o kterých se bavíte. Vím, že toto fórum je přímo o ní o tom žádná, ale přeci jen, komunitních fór jsem již viděl více, tak jen poměřuji. Také jste mi zde ukazovali dopisy svým láskám. Je to u pedofilů častější, že je píší ? Mě osobně se velmi líbily.
Společné znaky pedofilů? Pedofilové jsou velmi různí lidé, tak jako jsou různí nepedofilové. Ze statistiky z Karlovy bakalářky vyplývá, že 86% respondentů žádné utlumující prášky nikdy nebralo. A o jejich braní jsem ani nikdy neuvažoval.Markéta Wagnerová píše:Jak jsem se také dočetl, mnoho z vás přemýšlelo o kastraci, nebo pobíralo/pobírá hormonální "utlumovače". Dokážete si uvědomit některé další společné znaky ?
Tak já kreslit vůbec neumím, takže toto je pro mě pasé. :-)Markéta Wagnerová píše:Co třeba buď místo jedné masturbace, nebo to klidně natáhnout na dva, čtyři dny, nakreslit obrázek své milované, nebo i abstraktní osůbky, klidně i úplnou abstrakci. Kdybyste o takový pokus sami na sobě měli zájem, bez problémů se do něj můžu připojit i já
Mám několik koníčků, které ale konkrétně nezveřejním, protože bych měl pocit, že si mě pak někdo spojí s reálnou osobou. Bohužel je to daň za anonymitu.Markéta Wagnerová píše:Fx určitě není jediný, kdo má nějaký koníček, nebojte se mi ho sdělit i když by nesouvisel s uměním, je to jedna z věcí co mě zajímá téměř u každého když se seznamuji.
Nemáš zač. My zase děkujeme za otázky. :-)Markéta Wagnerová píše:Dík za odpovědi i komunikaci !
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
Nebo se jenom na to vymlouváš, protože nechceš přestat masturbovat.Kasz píše:Tak já kreslit vůbec neumím, takže toto je pro mě pasé. :-)Markéta Wagnerová píše:Co třeba buď místo jedné masturbace, nebo to klidně natáhnout na dva, čtyři dny, nakreslit obrázek své milované, nebo i abstraktní osůbky, klidně i úplnou abstrakci. Kdybyste o takový pokus sami na sobě měli zájem, bez problémů se do něj můžu připojit i já
-
- Administrátor
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1746 poděkování
- Dostal: 3620 poděkování
Ne ne, kreslit neumím, a proto mě to nebaví.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
Tak to ještě dobře, že si slušní a uvědomělý. V sexuologické léčbě by tě totiž kreslit donutili.
-
- Registrovaný uživatel
Tak se po delší době znovu hlásím. Konzultoval jsem projekt v soukromí s vedoucími atelieru a jsou s ním velmi spokojeni a přislíbili mi určitou organizační pomoc, finanční bohužel ne, protože účet našeho atelieru nyní táhne na nulu. Nicméně pokud jde o výstavní prostory, je to s galeriemi těžké. Předevčírem jsem se pokusil vyhrát jeden v miss FAVU jako transvestita což bylo velice vtipné, nicméně prvního místa jsem nedosáhl (převálcovala mě těhule se snímky z ultrazvuku). To ale nevadí prostor z první ceny je galerie Aula přímo u nás ve škole, která si hraje na veřejnou galerii, nicméně se do ní chodí přes vrátnici a přestože je to pěkný prostor veřejnost se zde neoběvuje, pouze umělci. A zdejší "umělci" nejsou cílovou skupinou pro kterou bych výstavu chtěl dělat, postrádala by nejspíše význam. Tak jako tak Aulu je stále na 60% možné domluvit. Pak je zde Galerie mladých kde je také jistá šance, ještě situaci obhlédnu a Bára (vedoucí atelieru) se pokusí pozeptat - galerii vede její známá. Spíše mám na vás otázku. Je zde pár pěkných kaváren (některé i s výstavními prostory), ve kterých by výstavu nejspíš bylo možné uskutečnit. I o těch mě bude Bára dále informovat. Je to např Salon Daguere, nebo Spolek. Právě ve Spolku jsem se byl podívat a jak jsem si pil své pivo všiml jsem si, že u vedlejšího stolu se nějaké dívky baví o pedofilii. To bylo milé znamení, nehledě na to že tento prostor se mi líbil i bez toho. http://spolek.net/kavarna/ Třeba by se v jejich výstavním rozvrhu dala najít mezera. Myslíte, že prostory kaváren jsou pro výstavu dostačující ?
Další věc v jednání je předběžná přednáška s Karlem Žákem v naší škole která by mohla proběhnout např. v Prosinci, která by mohla téma veřejně otevřít. Konala by se v naší škole - pro umělce. Diskusi ale otevřít může poměrně příjemně. Veronika by se zde v případě zájmu mohla vyskytnout s kamerou což by pro výslednou spolupráci bylo jistě přínosné.
Pokud jde o získávání prostoru sepisuji již celkový koncept výstavy do prezentovatelné podoby, nutností jsou ale příklady vaší tvorby, které jsou součástí konceptu. Tímto vás tedy žádám o určitou spolupráci například v hledání básní. Rád bych tam také zařadil vaše dopisy, i nějakou tu fotku FX..
Kubo napíšu ti a domluvíme se okolo obrázků z archivu, jen se nelekni, můj email zní [email protected] Kdyby měl kdokoli chuť mi napsat ohledně jakéhokoli dílka, které by chtěl presentovat anonymně budu rád. Máte nějaký top básniček ? Své oblíbené, ať už od jakéhokoli uživatele ?
Děkuji za odpovědi, tento víkend mám dost času vrhám se tedy na to.
Další věc v jednání je předběžná přednáška s Karlem Žákem v naší škole která by mohla proběhnout např. v Prosinci, která by mohla téma veřejně otevřít. Konala by se v naší škole - pro umělce. Diskusi ale otevřít může poměrně příjemně. Veronika by se zde v případě zájmu mohla vyskytnout s kamerou což by pro výslednou spolupráci bylo jistě přínosné.
Pokud jde o získávání prostoru sepisuji již celkový koncept výstavy do prezentovatelné podoby, nutností jsou ale příklady vaší tvorby, které jsou součástí konceptu. Tímto vás tedy žádám o určitou spolupráci například v hledání básní. Rád bych tam také zařadil vaše dopisy, i nějakou tu fotku FX..
Kubo napíšu ti a domluvíme se okolo obrázků z archivu, jen se nelekni, můj email zní [email protected] Kdyby měl kdokoli chuť mi napsat ohledně jakéhokoli dílka, které by chtěl presentovat anonymně budu rád. Máte nějaký top básniček ? Své oblíbené, ať už od jakéhokoli uživatele ?
Děkuji za odpovědi, tento víkend mám dost času vrhám se tedy na to.
-
Osobně mi přijde klidně ta kavárna jako dobrý nápad, záleží, jak by byli ochotní, jak by to tam mohlo probíhat. Přece jenom s tou prezentovanou výstavou by se tak setkali nejen zájemci přímo o ní, ale i náhodní návštěvníci a právě v jejich řadách by to mohlo oslovit takové, kteří s tématem dosud nemuseli mít nic co dočinění.
Zároveň mi přijde jako skvělá příležitost, pokud by ještě předtím šlo na škole uspořádat přednášku. Zas to by byla naopak šance oslovit tu uměleckou a akademickou veřejnost, která by se pak mohla o následující výstavu víc zajímat, případně nějak pomoci. Záleží, pokud by o to měl zájem i Karel Žák v Brně vystoupit, a pokud by si našel čas.
Zároveň mi přijde jako skvělá příležitost, pokud by ještě předtím šlo na škole uspořádat přednášku. Zas to by byla naopak šance oslovit tu uměleckou a akademickou veřejnost, která by se pak mohla o následující výstavu víc zajímat, případně nějak pomoci. Záleží, pokud by o to měl zájem i Karel Žák v Brně vystoupit, a pokud by si našel čas.