Trest smrti pro pedofily

Reakce a podněty z řad veřejnosti - máte-li názor, myšlenku či nápad, který se týká našeho webu, nezdráhejte se ozvat!
Návštěvník

Trest smrti pro pedofily

Nový příspěvek od Návštěvník »

Na Facebooku existuje stránka, která bojuje za tresty smrti pro pedofily. Ale pedofilové nejsou vrahové, neubližují dětem. Kdy už to konečně společnost pochopí? KDY?

https://www.facebook.com/RIZETKA
podivin
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 2050 poděkování
Dostal: 861 poděkování

Re: Trest smrti pro pedofily

Nový příspěvek od podivin »

Návštěvník píše: čtvrtek 11. 3. 2021, 9:03:53 Na Facebooku existuje stránka, která bojuje za tresty smrti pro pedofily. Ale pedofilové nejsou vrahové, neubližují dětem. Kdy už to konečně společnost pochopí? KDY?

https://www.facebook.com/RIZETKA
Určitě děkujeme za pokus o vysvětlení, že nejsme vrahové a neubližujeme dětem. Ale zrovna tuhle stránku bych tolik neodsuzoval. Celý název zní totiž

Trest Smrti! Pedofilům,vrahům za brutální vraždu, týrání a věznění

S tím by se teoreticky souhlasit dalo, ale trest smrti jsme tu rozebírali jinde a ano, emocionálně by člověk byl pro trest smrti z hnusný trestný čin, ale jak se v tom vlákně píše, bylo by to složité. Spíš by to chtělo předělat ty tresty za různé druhy a množství zneužití.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2045 poděkování

Nový příspěvek od Marco Freeman »

podivin píše: čtvrtek 11. 3. 2021, 12:15:20 Určitě děkujeme za pokus o vysvětlení, že nejsme vrahové a neubližujeme dětem. Ale zrovna tuhle stránku bych tolik neodsuzoval. Celý název zní totiž

Trest Smrti! Pedofilům,vrahům za brutální vraždu, týrání a věznění
Mně tedy vadí, že dle názvu mi chtějí udělit trest smrti, byť jsem nikomu neublížil. A vyjma toho, že jsem proti trestu smrti jako takovému, ještě více mě znepokojuje to, že mě v prvé řadě někdo přirovnává k vrahům, v druhé řadě že mi přeje smrt, i když jsem nikomu neublížil. Stránku jsem nahlásil, ale nevím, zda s tím FB něco udělá.
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
podivin
Administrátor
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí

Marco Freeman píše: čtvrtek 11. 3. 2021, 12:21:26
podivin píše: čtvrtek 11. 3. 2021, 12:15:20 Trest Smrti! Pedofilům,vrahům za brutální vraždu, týrání a věznění
Mně tedy vadí, že dle názvu mi chtějí udělit trest smrti, byť jsem nikomu neublížil.
A sakra, tak teď jsem ze sebe zase udělal blba a propadnu se ostudou. Já to pochopil jako

Trest smrti pedofilům a vrahům, oběma skupinám, které páchají brutální vraždy, týrají a vězní oběti. Resp. kdybych přehodil pořadí slov

Trest Smrti! Vrahům, pedofilům za brutální vraždu, týrání a věznění

Sakra, jestli myslí opravdu trest smrti jen za to, že někdo cítí lásku k někomu, tak je to fakt mimoň.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Návštěvník

Nový příspěvek od Návštěvník »

Myslím, že by by bylo na čase jít do ostré války proti každému, kdo bezdůvodně odsuzuje pedofily. Ať už lidé konečně pochopí, jak nesmyslné názory zastávají.
Kasz
Administrátor
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1755 poděkování
Dostal: 3640 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Zastánce "ostrých" válek určitě nejsme.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
podivin
Administrátor

Návštěvník píše: čtvrtek 11. 3. 2021, 22:54:12Myslím, že by by bylo na čase jít do ostré války proti každému, kdo bezdůvodně odsuzuje pedofily. Ať už lidé konečně pochopí, jak nesmyslné názory zastávají.
Hmmm, to ne. Nechtěl bych jít stejnou cestou, jako ti agresoři. Spíš je chceme klidnou cestou a vysvětlováním přesvědčit, aby změnili názor. Silou se budeme akorát bránit, když nás bude někdo fyzicky napadat.
Spíš potřebujeme nepedofilní lidi (jako jsi zřejmě ty), kteří nás chápou a vědí, že nejsme zločinci, aby tu informaci šířili mezi těmi agresivními lidmi. Od nás často tihle agresivní lidé nebudou brát naše vysvětlení, že dětem neubližujeme, protože si budou myslet, že se chceme jen krýt a přetvařovat. Ale když jim to bude vysvětlovat někdo nepedofilní, kdo nemá žádný prospěch z toho, když o nás bude mluvit hezky, tak by se i mohli nechat přesvědčit.
A díky za tvojí podporu.