Stížnost na umlčování v chatu
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 11
- Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
- Dal: 156 poděkování
- Dostal: 102 poděkování
Stížnost na umlčování v chatu
Včera večer mě chat umlčel na 5min, s tím, že jsem údajně napsal něco sprosté v šepotu. Určitě jsem nic sprostého ani vzdáleně nepsal. Takže asi nějaký omyl. Navíc to bylo ještě v šepotu.
Proti umlčování, za opravdu sprostá slova, nic nemám. Ale když systém umlčuje za kde co a ještě i v šepotu, nebylo by lepší, aby tam zůstal původní trest 1min, když už to musí být ?
Proti umlčování, za opravdu sprostá slova, nic nemám. Ale když systém umlčuje za kde co a ještě i v šepotu, nebylo by lepší, aby tam zůstal původní trest 1min, když už to musí být ?
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- ve věku do: 8
- Dal: 117 poděkování
- Dostal: 319 poděkování
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: Umlčování v chatu
Souhlasím. Už dvakrát mě admini odmlčeli ještě před uplynutím pěti minut, protože to jejich svědomí neuneslo. Blacklist totiž není dokonalý, a admini nejsou vždypřítomní, aby jeho přešlapy mohli pořád ručně napravovat. Za napsání sprostého slova by bylo 5 minut adekvátní, ale to trestat neumíme, umíme zjistit jen použití řetězce uvedeného v blacklistu — a za to je adekvátní 1 minuta, která byla dřív.
-
- Registrovaný uživatel
- Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
To nevím Bylo to včera. Potom jsem z chatu odešel, tak potom už tam nikdo nebyl Tak se koukni na včerejší poslední zprávy. Ale ono to není moc podstatný za co... Bylo to nějaké zájmeno. Ale jde o princip toho.
-
- ve věku do: 8
- Dal: 117 poděkování
- Dostal: 319 poděkování
Ono jde bohužel o to, že blacklist nerozlišuje slovo, ale jenom daný řetězec. Takže když například napíšete Kid(sHit)s, tak vás to umlčí.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1724 poděkování
- Dostal: 3602 poděkování
V logu jsem našel tvoje umlčení - došlo k němu 2012-11-20 00:42:24. V textu zprávy bylo napsáno "tvlj". Jednalo se o tvůj překlep, zájmeno mělo být "tvůj". Za řetězec "tvl" (zkratka "ty vole") ponecháme i nadále regulérní umlčení na 5 minut. Holt nesmíš dělat překlepy.MarkM píše:Včera večer mě chat umlčel na 5min, s tím, že jsem údajně napsal něco sprosté v šepotu. Určitě jsem nic sprostého ani vzdáleně nepsal. Takže asi nějaký omyl. Navíc to bylo ještě v šepotu.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 10
- ve věku do: 15
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 22 poděkování
Tyhle automaty vedou akorát k tomu, že lidi nejdřív začnou místo tvl psát tywoe, v souvislosti s tím se bude blacklist rozrůstat o další a další výrazy a nakonec to skončí tak, že blacklist bude rozsáhlejší než Lisabonská smlouva a všichni budou mít při chatování otevřený google překladač a chatovat v mongolštině.
-
- Administrátor
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
No jo, mají mluvit slušně.
no to je teda pěkně na ...
Až se někdy možná podivam na chat a todle mi udělá, tak zas dlouho nepřijdu, protože by mě napadali jen slova za který bych byl umlčen.
Až se někdy možná podivam na chat a todle mi udělá, tak zas dlouho nepřijdu, protože by mě napadali jen slova za který bych byl umlčen.
-
- Registrovaný uživatel
Než stížnost, měl to spíš být návrh a prosba na úpravu. Takže to víc rozepíšu a zdůrazním jako návrh. Za současného stavu to funguje opravdu podivně. A jak psal Gabriel současnému stavu spíš odpovídá minuta. Stejně, kdo bude chtít psát slušně, tak psát slušně bude kdo ne, tak si to obejde... Potom stejně musí zasáhnou moderátor. Navíc ten, kdo hold píše neustále sprostě, tak by bylo mnohem účinnější po opakovaní vulgarismu mu dát trest vyšší a potom si to rozmyslí, než takhle hromadně buzerovat všechny a hlavně to zasahuje i šepot. Proto si myslím, když už správci chatu chtějí využívat black list slov, tak na upozornění minuta úplně stačí (při současném systému určitě) a po dalším opakování se dá trest správcem chatu navýšit. Současně mě to přijde opravdu divné, když se někdo přepíše blokne ho to na 5 minut (a že v noci to je fakt příjemné) a potom když někdo napíše před správcem chatu hromadu vulgárních zkratek (obejde system) a nic se mu nestane.
Jen pro jistotu zopakuji, že to je návrh na změnu.
Jen pro jistotu zopakuji, že to je návrh na změnu.
-
- ve věku od: 13
- ve věku do: 26
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 289 poděkování
Jsem to teda psal už i Jirkovi v PM, ale tak ještě tady:
Umlčování za vulgarity na chatu mi vadí. A vadilo by mi, i kdyby tam nebylo riziko omylů.
V rámci sexuologické léčby jsem byl zpočátku velice kritizován terapeuty, že nemluvím nikdy sprostě, protože to není přirozené. Samotní terapeuti, v některých případech i na české poměry celkem významní lidé v oblasti sexuologie, mluví občas vulgárně. A to i přímo na terapeutických programech, ne někde v soukromí. Řada význačných spisovatelů ve svých dílech používá vulgarismy. Víte proč? Protože je to běžná součást řeči a protože jejich občasným správným použitím lze zvýraznit pointa nebo zvýšit důraz ve větě.
Banování člověka, který je pět hodin na chatu a napíše za tu dobu jedno sprosté slovo, které má ještě svůj význam, je naprostá nesmyslnost. Spoustu lidí to zbytečně popudí a mě v první řadě. Navíc to odebírá lidem část jazyka, kterým se mohou vyjadřovat.
Mám v počítači připraveno asi deset článků na web, s jejichž zveřejněním momentálně čekám, zda proběhnou změny v rozvržení článků na webu. V některých těchto článcích je jedno nebo dvě sprostá slova. Jsem teď na rozpacích, zda tu ty články můžu vůbec použít. A to přestože ty sprostá slova tam mají svůj význam, např. v deníku z léčby nejprve rozebírám, že jsem kritizován za nepoužívání vulgárních výrazů a následně je sem tam začnu používat - abych potěšil terapeuty, abych podtrhl psychický stav, ve kterém jsem se zrovna nacházel. Ono vyzní jinak "naštvaný" a "nasr*ný" - zvlášť když člověk do té doby píše bez vulgarit.
Tedy, vulgarity mají své místo v řeči, v mluveném i psaném slově. Jsou i v mnohých uznávaných literárních dílech, používají je ve své řeči učené kapacity z oboru sexuologie. Proč by se v malé míře nemohly objevovat i tady?
To nijak neodporuje tomu, dát výstrahu či ban tomu, kdo bude natolik sprostý, že tím ostatním poleze na nervy. Ale dávat ban tomu, kdo jednou za pár dní napíše sprosté slovo, které ještě třeba není bezúčelné a chce jím něco vyjádřit? Běžte někam!
Umlčování za vulgarity na chatu mi vadí. A vadilo by mi, i kdyby tam nebylo riziko omylů.
V rámci sexuologické léčby jsem byl zpočátku velice kritizován terapeuty, že nemluvím nikdy sprostě, protože to není přirozené. Samotní terapeuti, v některých případech i na české poměry celkem významní lidé v oblasti sexuologie, mluví občas vulgárně. A to i přímo na terapeutických programech, ne někde v soukromí. Řada význačných spisovatelů ve svých dílech používá vulgarismy. Víte proč? Protože je to běžná součást řeči a protože jejich občasným správným použitím lze zvýraznit pointa nebo zvýšit důraz ve větě.
Banování člověka, který je pět hodin na chatu a napíše za tu dobu jedno sprosté slovo, které má ještě svůj význam, je naprostá nesmyslnost. Spoustu lidí to zbytečně popudí a mě v první řadě. Navíc to odebírá lidem část jazyka, kterým se mohou vyjadřovat.
Mám v počítači připraveno asi deset článků na web, s jejichž zveřejněním momentálně čekám, zda proběhnou změny v rozvržení článků na webu. V některých těchto článcích je jedno nebo dvě sprostá slova. Jsem teď na rozpacích, zda tu ty články můžu vůbec použít. A to přestože ty sprostá slova tam mají svůj význam, např. v deníku z léčby nejprve rozebírám, že jsem kritizován za nepoužívání vulgárních výrazů a následně je sem tam začnu používat - abych potěšil terapeuty, abych podtrhl psychický stav, ve kterém jsem se zrovna nacházel. Ono vyzní jinak "naštvaný" a "nasr*ný" - zvlášť když člověk do té doby píše bez vulgarit.
Tedy, vulgarity mají své místo v řeči, v mluveném i psaném slově. Jsou i v mnohých uznávaných literárních dílech, používají je ve své řeči učené kapacity z oboru sexuologie. Proč by se v malé míře nemohly objevovat i tady?
To nijak neodporuje tomu, dát výstrahu či ban tomu, kdo bude natolik sprostý, že tím ostatním poleze na nervy. Ale dávat ban tomu, kdo jednou za pár dní napíše sprosté slovo, které ještě třeba není bezúčelné a chce jím něco vyjádřit? Běžte někam!
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
-
- Administrátor
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
- Dal: 404 poděkování
- Dostal: 747 poděkování
Kuba to napsal hezky a má pravdu, ale jen v momentě, kdy opravdu někdo používá vulgarity vyjímečně. V momentě, kdy si uživatelé udělají jakýsi sport z toho, že provokují admina tím, že schválně používají vulgarity, pak se kaszovi nedivím, že sáhl po technické pomůcce, která mu pomůže to napravit.
Jak se říká, když mají lidi něco zadarmo, velice rádi do toho rýpou tak dlouho, až o to přijdou.
Nyní půjdu a blacklist zredukuji a nechám v něm jen pár těch nejvulgárnějších výrazů. Rád bych, aby si uživatelé do budoucna uvědomili, že správci na chatu napomínají ostatní proto, aby v chatu existovala pohodová atmosféra bez urážek uživatelů mezi sebou a rád bych, aby správce respektovali. Děláme to především pro vás, tak nám do budoucna neházejte klacky pod nohy a raději nám s těmi vulgárnějšími pomozte.
Jak se říká, když mají lidi něco zadarmo, velice rádi do toho rýpou tak dlouho, až o to přijdou.
Nyní půjdu a blacklist zredukuji a nechám v něm jen pár těch nejvulgárnějších výrazů. Rád bych, aby si uživatelé do budoucna uvědomili, že správci na chatu napomínají ostatní proto, aby v chatu existovala pohodová atmosféra bez urážek uživatelů mezi sebou a rád bych, aby správce respektovali. Děláme to především pro vás, tak nám do budoucna neházejte klacky pod nohy a raději nám s těmi vulgárnějšími pomozte.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
-
- ve věku od: 13
- ve věku do: 26
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 289 poděkování
Myslím, že lidi ty vulgarity začali psát ve větší míře naschvál právě v reakci na přidávání slov do blacklistu a zvýšení doby umlčení na 5 minut (nedalo by se s tím taky něco udělat?). I mě toto zpřísnění vytočilo natolik, že jsem se minimálně jednou nechal naschvál umlčet, jinými slovy psal jsem sprostě jen kvůli tomu, že se ta pravidla zpřísnila. A myslím, že jsem rozhodně nebyl sám. Je to sice trochu dětinské, ale je to taky třeba chápat jako formu protestu lidí, kteří na chat chodí a zpřísnění se jim nelíbilo.Fx100d píše:Kuba to napsal hezky a má pravdu, ale jen v momentě, kdy opravdu někdo používá vulgarity vyjímečně. V momentě, kdy si uživatelé udělají jakýsi sport z toho, že provokují admina tím, že schválně používají vulgarity, pak se kaszovi nedivím, že sáhl po technické pomůcce, která mu pomůže to napravit.
Pokud se ojedinělé vulgarity přestanou tak přísně trestat, věřím, že se spousta uživatelů uklidní a bude nadávat naopak méně.
Naopak, pokud by byl někdo na chatu vyloženě sprostý, hrubý k ostatním (a třeba i nevulgárně) a tímto svým chováním narušoval poklidnou atmosféru a vadil ostatním návštěvníkům, jsem proto, aby na základě individuálního posouzení admina dostal mnohem přísnější trest než nějakých 5 minut, klidně bych takovému člověku dal ban na den a v případě opakování i delší.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
-
- Administrátor
Nechci některé uživatele denně napomínat za některé výrazy, které pokládám za vulgární. "vole" bylo odstraněno z důvodu nemožnosti odfiltrovat od "nevole", ale twl a tvl jsem do seznamu opět zařadil, někteří četaři jsou zvyklí je psát do textu, jako jsou někteří lidé v běžné mluvě je používat.
-
- Na trestné lavici
Navrhuji zařadit do blacklistu řetězec "www.google.". (Do toho mírnějšího blacklistu, který cenzuruje, ale neumlčuje.) Odkazy s tímto řetězcem totiž mají tendenci po kliknutí nic neotevřít, nicméně vás vyhodit z chatu. Po cenzuře tohoto řetězce blacklistem by takový odkaz měl být neklikatelný.
Kdyby si to admini chtěli v logu nastudovat, jeden takový vyhazovací odkaz hodila na sklo Creepy dnes kolem 1. hodiny ráno (samozřejmě neúmyslně, je to zřejmě chyba Googlu).
Kdyby si to admini chtěli v logu nastudovat, jeden takový vyhazovací odkaz hodila na sklo Creepy dnes kolem 1. hodiny ráno (samozřejmě neúmyslně, je to zřejmě chyba Googlu).
-
- Administrátor
Já ten šílenostní odkaz viděl, ale neklikal jsem na něj. V chatu vidím jen jeden blacklist, a to ten umlčovací.
-
- Na trestné lavici
Tak to je divné, v posledních dnech se mnohokrát stalo, že někdo napsal sprosté slovo, to bylo zcenzurované, ale dotyčný umlčen nebyl.
-
- Administrátor
To proto, že je umlčování nastaveno na 0 minut = neumlčovat. Nastavil jsem zpět 1 minutu.
Oslovení „vole“ se vyskytuje i v neutrálním, nepejorativním smyslu, často také jako konverzační vsuvka. Již za První republiky toto oslovení zpopularizovali Jiří Voskovec a Jan Werich, kteří se takto navzájem na jevišti šeptem chválili. Jeho užívání je však ještě starší a doklady o něm existují už z 19. století v díle Ignáta Herrmanna.Rozšířilo se po druhé světové válce, kdy nahradilo oslovení „člověče“ či „čéče“.
zdroj http://cs.wikipedia.org/wiki/V%C5%AFl
zdroj http://cs.wikipedia.org/wiki/V%C5%AFl