Dotaz ohledně chybějících zpráv na chatu
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Chlapci
- Dostal: 2 poděkování
Dotaz ohledně chybějících zpráv na chatu
Děje se mi takový nešvar. Jak u Tor Browseru, tak u JonDoBrowseru mi na chatu chybí zprávy. Stává se mi že se mi místo zpráv zobrazí jen čas odeslání. Přikládám screen. Jsou tam 3 časy odeslání a jenom jedna zpráva u toho.

Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne pondělí 29. 3. 2021, 15:24:02, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Téma přejmenováno.
Důvod: Téma přejmenováno.
-
- PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
- Varování: 22
- ve věku od: 99
- ve věku do: 99
- Kontakt: PROFIL JE NEAKTIVNÍ A BUDE SMAZÁN NA ŽÁDOST
- Dal: 173 poděkování
- Dostal: 250 poděkování
Re: Chybějící zprávy
Můžeš zkusit používat normální prohlížeč a VPN k tomu, když se chceš schovávat za jinou IP. Dnes už jsou i VPN zdarma.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 0
- ve věku do: 10
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 269 poděkování
- Dostal: 367 poděkování
Nedaří se mi to zreprodukovat, takže nevím proč to dělá, zvlášť když se to děje jen někdy

-
- Správce poradny
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 2
- ve věku do: 40
- Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
- Dal: 944 poděkování
- Dostal: 515 poděkování
PBD, zkus kouknout do logu, co to tam je za zprávy. Třeba tam jsou nějaké linky, které blokuje nějaký Addon.
Evžene, zkus si zazálohovat aktuální nastavení torbrowseru (aby sis to mohl pak zase obnovit) a zkus používat torbrowser v původní instalaci (bez tvých nastavení a bez addonů).
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
-
- Administrátor
Už vím, Tor Browseru se nelíbí něco s Content Security Policy, což si tam ale asi přidává sám 

-
- Administrátor
-
- Správce poradny
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 2
- ve věku do: 40
- Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
- Dal: 944 poděkování
- Dostal: 515 poděkování
Zajímavé, že to nedělá i u jiných prohlížečů. Ale zrovna security headers řešíme také v práci na serverech. Všechny ostatní headers jsou OK, ale zrovna CSP je šmejd, který by měla sama aplikace posílat a kde ji neposílá, tak se dá poslat webserverem, ale pak člověk musí doufam, že povolil vše, co aplikace potřebuje, např. unsafe-inline CSS a JS.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.