Poděkování uživateli Cykle02

Přání, nápady, návrhy na vylepšení, chvála, kritika a stížnosti registrovaných uživatelů. (Noví uživatelé fóra zde mohou zakládat témata či na již založená témata odpovídat až po schválení členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
Uživatelský avatar
Smazaný uživatel (gabajaza)

Poděkování uživateli Cykle02

Nový příspěvek od Smazaný uživatel (gabajaza) »

Děkuji Cykle02

Chtěl bych otevřeně poděkovat Cyklemu za jeho soustavnou, dlouhodobě přínosnou činnost. V dnešní době je spousta lidí nedoceněných. Lidé si příliš necení času a ochoty těch druhých, často berou věci jako samozřejmost. Chtěl jsem tak otevřeně shrnout a vyzdvihnout Cykleho aktivity. Cykle02 je na fóru teprve rok, ale jeho činnost by běžnému smrtelníkovi zabrala klidně i 5 let. Cykle aktivně vyhledává témata a články, které se týkají pedofilie. Prochází více jak desítky různých zdrojů, což mu zabere mnoho času. Ale to není vše. Pokud narazí na nepřesnosti, které se týkají pedofilů, tak aktivně vyhledává kontakt na redaktora a jeho nepřesné vyjádření opravuje. A aby toho nebylo málo, tak prochází mnoho diskuzních webů a stránek, kde se nás zastává. Ukrajuje ze svého drahoceného času ne minuty, ale rovnou celé hodiny a to bez nároku na odměnu.

Tento člověk se za jeden rok vyšvihl na první příčku poděkování. Předběhl většinu dlouhodobě aktivnách uživatelů. Svými rozsáhlými aktivitami na sociálních sítích a v médiích nás velmi obohacuje. Nedělá to jen pro sebe, ale pro nás všechny. Nechci mu dávat jen prázné poděkování pomocí tlačítka, které se ztratí. Chci na jeho činy upozornit větším způsobem, protože právě to si zaslouží. Díky jeho neutuchající snaze mohl změnit názor nejednomu člověku na pedofily. Jsem rád, že někoho takovému máme ve svých řadách. Děkuji mu, že udržuje plamínek naděje, že se povědomí lidí změní k lepšímu a budou nás vnímat lépe. Je důležité mít alespoň nějakou naději, bez ní bychom byli ztraceni.
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne pondělí 29. 3. 2021, 15:23:04, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Téma přejmenováno.
Uživatelský avatar
Cykle02
Mediální analytik
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Příspěvky: 5313
Dal: 365 poděkování
Dostal: 2132 poděkování

Re: Cykle02

Nový příspěvek od Cykle02 »

Dík no :D . Ale tak mě napadá, že možná jen doháním tu cca desetiletou pauzu, co jsem v komunitě aktivně nepůsobil :D Co bych podotknul - že i když případné texty, které křiví pojem pedofilie, se mě dotýkají osobně, tak rozhodně i v ostatních činnostech (i případně právních krocích) myslím na to, že jsou to křivdy i vůči ostatním, kteří nikomu svou orientací neubližují. Ze začátku jsem myslel hodně na tu nastupující generaci, jako Marek nebo Hebeš, že nechci, aby žili ve světě, kde musí o sobě musí číst, jací jsou vyvrhelové. Bohužel ten druhý má asi problémy jiného druhu. Ještě dám důraz na tu poslední zmínku o naději. Protože to je možná takový ten "lék" na pedofilii, aby měli aspoň naději.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Cykle02 za příspěvky (celkem 9):
Tim, Zappart, Mack, podivin, Dreamer, Code, Gabriel Svoboda, Kasz, pbd
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
Uživatelský avatar
Cykle02
Mediální analytik
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Příspěvky: 5313
Dal: 365 poděkování
Dostal: 2132 poděkování

Re: Cykle02

Nový příspěvek od Cykle02 »

A vlastně bych se o to poděkování měl podělit s Gabrielem Svobodou. On mě během té pauzy držel v kontaktu s komunitou. A i v těchhle aktivistických akcích mi dělá důležitou podporu, jak opravy textů, tak tím, že se sám hodně orientuje, mi dovede ušetřit práci. *good*
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
Uživatelský avatar
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Příspěvky: 7971
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Cykle02

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Na druhou stranu - spoustu věcí, které jsem hodil na fórum během tvé pauzy, jsi ve skutečnosti našel ty. :)
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Zamčeno

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti