dotaz - bezpečnost na Čepeku, soukromí a krysy

Reakce a podněty z řad veřejnosti - máte-li názor, myšlenku či nápad, který se týká našeho webu, nezdráhejte se ozvat!
Uživatelský avatar
Budoucí uživatel Čepeku

dotaz - bezpečnost na Čepeku, soukromí a krysy

Nový příspěvek od Budoucí uživatel Čepeku »

Ahoj, plánuji se registrovat na Čepek, jelikož jsem pedofil. Ale nejdřív se chci zeptat, jestli je bezpečné se přihlásit na chat a probírat s ostatními uživateli své osobní věci. Nemluvím o nelegální činnost, tu nedělám. Mám na mysli třeba profesní život, přátelský styk s dětmi v rodině a další. Když budu taková osobní témata probírat na chatu, může se stát, že tam bude krysa a to, co jsme psal, napíše někam na Facebook nebo do Blesku, kde to uvidí desítky tisíc lidí?
Uživatelský avatar
Silesia
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Příspěvky: 960
Dal: 310 poděkování
Dostal: 240 poděkování

Re: dotaz - bezpečnost na Čepeku, soukromí a krysy

Nový příspěvek od Silesia »

Ahoj rozhodnutí kolik toho o sobě povíš nebo nepovíš je vždy jen na tobě. Nikdo nebude chtít abys nám prozrazoval číslo bot :-) co se mě týká doporučuji aby sis sám udělal úsudek na chatu.
Uživatelský avatar
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
Bydliště: Brno
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Příspěvky: 791
Dal: 449 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: dotaz - bezpečnost na Čepeku, soukromí a krysy

Nový příspěvek od Tim »

Není nic lehčího než se tam mrknout jako host a sám uvidíš. Komunita na chatu je relativně malá a tvořená pravidelnými účastníky takže bych se asi ničeho nebál.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
podivin
Správce poradny
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Příspěvky: 1587
Dal: 1822 poděkování
Dostal: 744 poděkování

Re: dotaz - bezpečnost na Čepeku, soukromí a krysy

Nový příspěvek od podivin »

Budoucí uživatel Čepeku píše: pondělí 18. 1. 2021, 20:55:41 Ahoj, plánuji se registrovat na Čepek, jelikož jsem pedofil. Ale nejdřív se chci zeptat, jestli je bezpečné se přihlásit na chat a probírat s ostatními uživateli své osobní věci. Nemluvím o nelegální činnost, tu nedělám. Mám na mysli třeba profesní život, přátelský styk s dětmi v rodině a další. Když budu taková osobní témata probírat na chatu, může se stát, že tam bude krysa a to, co jsme psal, napíše někam na Facebook nebo do Blesku, kde to uvidí desítky tisíc lidí?
Ahoj a vítej.

Dobře se ptáš. Nejde pouze o krysu, která by to udělala vědomě, aby tě poškodila, ale prostě, co se řekne veřejně v chatu je veřejná informace, s tím musíš počítat, stejně jako když někomu pošleš fotku emailem, musíš počítat s tím, že ta fotka může začít žít vlastní život. Nejde o to, jestli sama ta osoba se zachová špatně a tvoje informace začně rozhlašovat dál, ale prostě informace uniknout mohou. Stejně tak informace na fóru jsou veřejně dostupné a mohou je číst i návštěvníci. A ano, občas lidé citují na FB některé pasáže z fóra. Také tvoje IP adresa může být zneužita, resp. můžeš být dohledatelný. A přestože věřím, že admini ČEPEK by nikdy tuhle informaci nezneužili, každý, kdo se dostane k logům webserveru ČEPEK, tuto informace získá. Ale jsou zde i členové, kteří otevřeně vystupují jako pedofilové, Jan Forst byl dokonce v TV. Riziko si musíš posoudit sám. Pro někoho to není problém, když se to o něm okolí dozví, nikdo nemá jak jim ublížit, ale pro někoho by ta informace v jeho okolí mohla znamenat velký problém.

Dále, když si budeš psát soukromé zprávy nebo v chatu šeptat, tak správci vidí i tuto komunikaci (jak se píše v pravidlech, se kterými budeš muset souhlasit). Admini jsou sice důvěryhodní, ale je dobré, aby sis uvědomil, že i tyto soukromé zprávy jsou "veřejné", resp. slouží to jen v případech, kdyby uživatelé jiné uživatele obtěžovali nebo posílali nelegální obsah (což píšeš, že dělat nechceš, tak by ti to mělo být jedno).

Osobně bych ti doporučil asi následující, pokud chceš zůstat anonymní:
  • Skrývej svojí IP adresu, buď TOR prohlížečem (to je asi nejlepší) a nebo alespoň za nějakou VPN nebo proxy, která neloguje tvoje IP (protonvpn tvrdí, že nelogují - ale pořád je možnost, že tvoji IP uvidí). Na TORu tvojí IP nevidí nikdo, resp. nevidí nikdo, že ty jdeš na pedofilie-info.cz
  • Dávej si také pozor, na které stránky půjdeš přes odkazy tady z webu. Některé stránky mohou být známé jen lidem z ČEPEK webu, takže pokus bys tam šel z normálního prohlížeče, tak by bylo možné zjistit tvoji IP - to raději otvírej také v toru. Naopak, odkazy na známé weby (Youtube, Instagram, ...) můžeš otevírat i přímo mimo tor, protože tam bude chodit zřejmě velké množství lidí. Vždy se zamysli - kdo se k tomu konkrétnímu odkazu může jak dostat. Pokud je to neznámý odkaz a sdílí se jen přes ČEPEK, jdi tam přes tor.
  • Nikomu neříkej údaje, podle kterých by bylo možné tě jednoduše identifikovat. Jaké informace to jsou, to musíš posoudit sám. Někdy můžeš říct, že jsi Honza Jedle z Prahy, protože v Praze bude žít 50000 Honzů Jedle, jindy zase nemůžeš říct ani svoje křestní jméno a třeba ani věk, protože ve vaší vesničce s 50 obyvateli žije jen jeden chlap ve tvém věku (a to jsi ty). Prostě se vždy zamysli, kolik asi lidí odpovídá tvému popisu. Musíš také uvažovat, které informace jsi za celou dobu o sobě napsal. Pokud by si někdo ty informace dával dohromady, tak by pak mohl získat docela přesný popis a mohl by tě třeba identifikovat. Za nějakou dobu si třeba najdeš bližší přátele, kterým třeba i víc informací sdělíš (třeba přes email), protože si budeš jistý, že je ten člověk OK. Ale i tak, mysli na to, aby tě to neohrozilo, pokud by se náhodou k těm informacím dostal i někdo jiný (ne, že by to ta osoba někomu řekla, ale kdyby od ní ty informace unikly, např. hacknutí emailu).
  • Použij pro ČEPEK novou přezdívku a udělej si vlastní email. Pokud bys použil přezdívku a/nebo email, který používáš už jinde v běžném životě, bylo by možné si tě s touto osobou spojit. Buď si vytvoř přezdívku nebo fiktivní jméno
  • Email rozdávej jen uživatelům, kterým důvěřuješ a možná by bylo také dobré na něj chodit přes tor. Osobně ti doporučuji protonmail.com, protože emaily jsou zašifrované tvým osobním GPG klíčem a bez zadání hesla nejdou rozšifrovat.
  • Dávej si pozor, s kým budeš mluvit. Ze začátku se opravdu nesvěřuj raději nikomu (kromě adminů), nesděluj žádné soukromější informace. I zde, jako v normálním životě, se někteří uživatelé mohou tvářit jako přátelé, ale ve skutečnosti to mohou na tebe jen hrát a chtějí se dostat do tvé přízně, aby z tebe dostali privátní informace a pak tě mohli vydírat jejich prozrazením. Nechci zde vyvolávat podezírání, ale opatrnost je v tomto případě na místě, pokud bys prozrazením této informace mohl opravdu hodně ztratit nebo měl velké problémy.
  • Pokud si nebudeš nějakým uživatelem jistý, bude nejlepší, když se na něj poptáš uživatelů, kterým již budeš věřit. Ze začátku tedy se ptej jen adminů, později můžeš důvěřovat i dalším uživatelům, ke kterým budeš mít důvěru.
Nechci tě strašit a šířit nedůvěru, jsou tu skvělí lidé, pedofilové a dokonce i nepedofilové. Ale opatrnost je v našem případě opravdu důležitá. A přestože tohle píšu, tak já sám jsem některým uživatelům důvěřoval docela brzo a přestože jim důvěřuji hodně, stejně udržuju určitý stupeň anonymity.

Tak koukám, že Tim a Silesia to vzali spíš optimisticky, nicméně bych přeci jen byl opatrný, abys kvůli tvé náhodné identifikaci neměl problém v životě.
Tito uživatelé poděkovali autorovi podivin za příspěvky (celkem 4):
Tim, Dreamer, Gabriel Svoboda, Vofs
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
Uživatelský avatar
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
Bydliště: Brno
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Příspěvky: 791
Dal: 449 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: dotaz - bezpečnost na Čepeku, soukromí a krysy

Nový příspěvek od Tim »

podivin píše: úterý 19. 1. 2021, 10:24:04 Tak koukám, že Tim a Silesia to vzali spíš optimisticky, nicméně bych přeci jen byl opatrný, abys kvůli tvé náhodné identifikaci neměl problém v životě.
Tak Charles Bukowski to řekl jasně: Svět patří těm, co se *********!!! :D Pokud nedělám nic nelegálního tak s přihlašováním na ČEPEK přes TOR počkám na to až znovu zvolí NSDAP a předáme Sudety... :D
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne středa 20. 1. 2021, 19:46:42, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Umazána vulgarita.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
podivin
Správce poradny
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Příspěvky: 1587
Dal: 1822 poděkování
Dostal: 744 poděkování

Re: dotaz - bezpečnost na Čepeku, soukromí a krysy

Nový příspěvek od podivin »

Tim píše: úterý 19. 1. 2021, 10:33:35
podivin píše: úterý 19. 1. 2021, 10:24:04 Tak koukám, že Tim a Silesia to vzali spíš optimisticky, nicméně bych přeci jen byl opatrný, abys kvůli tvé náhodné identifikaci neměl problém v životě.
Tak Charles Bukowski to řekl jasně: Svět patří těm, co se ne--ser-u!!! :D Pokud nedělám nic nelegálního tak s přihlašováním na ČEPEK přes TOR počkám na to až znovu zvolí NSDAP a předáme Sudety... :D
No, sice nic nelegálního nedělám, ale nechtěl bych, aby se moje okolí dozvědělo o má sexuální preferenci. Tedy mojí rodině bych to klidně řekl, možná by to vzali v pohodě a kdyby mne zavrhli, tak by mě to tolik netrápilo, protože na ně fixovaný nejsem.

Ovšem nechtěl bych, aby se to dozvěděla moje ex, protože se bojím, aby mi nezakázala přístup k dětem. Možná ne, možná by chtěla jen dohled, když bych byl s nimi, ale prostě riskovat to nechci. Na ty jsem opravdu fixovaný a jednom oni pro mne v životě znamenají hodně. Až budou velcí, tak mi to asi také nebude vadit, když se to dozví, ale teď raději ne. A také si nejsem jistý, jak by reagovali v práci a zrovna teď bych práci ztratit nechtěl.

Navíc přihlašování přes TOR na ČEPEK až začne být kritická situace, může být už pozdě - protože už ty informace o tobě budou dostupné. Nechráníš se tedy jen pro současnost, ale i pro budoucnost.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
Uživatelský avatar
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
Bydliště: Brno
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Příspěvky: 791
Dal: 449 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: dotaz - bezpečnost na Čepeku, soukromí a krysy

Nový příspěvek od Tim »

podivin píše: úterý 19. 1. 2021, 12:08:13
No, sice nic nelegálního nedělám, ale nechtěl bych, aby se moje okolí dozvědělo o má sexuální preferenci. Tedy mojí rodině bych to klidně řekl, možná by to vzali v pohodě a kdyby mne zavrhli, tak by mě to tolik netrápilo, protože na ně fixovaný nejsem.
Tohle nechci nijak bagatelizovat ale tohle je ten strach u kterého mne zajímá prosté "jak"? Jako prostého uživatele co sem chodí ze svého PC, jak by tě jiný běžný návštěvník mohl najít a odhalit a jaká je vzhledem k populaci v ČR a poměrným procentům lidí co sem příjdou šance... Co by takového náhodného návštěvníka motivovalo... Já vím že se říká že to že jste paranoidní neznamená že po vás nikdo nejde - ale tak přece....

A teď to nemyslím jako provokaci, ptám se jako naprostá laik přes PC věci...
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Smazaný uživatel (gabajaza)

Re: dotaz - bezpečnost na Čepeku, soukromí a krysy

Nový příspěvek od Smazaný uživatel (gabajaza) »

podivin píše: úterý 19. 1. 2021, 10:24:04 Dávej si pozor, s kým budeš mluvit. Ze začátku se opravdu nesvěřuj raději nikomu (kromě adminů)...
Důvěra nezáleží jen na postavení. Ať už jde o jakoukoliv stránku, tak důvěru si musíš získat. Administrátorem se může stát každý, stačí nainstalovat fórum a rozjet web. Tohle automaticky důvěru nevyvolává. Tohle pouze potvrzuje, že má dotyčný potřebné vědomosti, ambice a schopnosti.

Rozhodně bych nedoporučoval věřit na nové stránce někomu jen pro to, že je to administrátor. Ke každému člověku by měl každý přistupovat s počáteční nedůvěrou bez ohledu na funkci a pravomoc. Sám za sebe ti řeknu, že věřím jen těm administrátorům, které jsem měl možnost poznat a dozvědět se něco o nich. Pokud o člověku skoro nic nevím a neznám jej, tak mu těžko můžu důvěřovat. A to platí na všech webech.
Uživatelský avatar
podivin
Správce poradny
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Příspěvky: 1587
Dal: 1822 poděkování
Dostal: 744 poděkování

Re: dotaz - bezpečnost na Čepeku, soukromí a krysy

Nový příspěvek od podivin »

Prim píše: úterý 19. 1. 2021, 12:29:19
podivin píše: úterý 19. 1. 2021, 10:24:04 Dávej si pozor, s kým budeš mluvit. Ze začátku se opravdu nesvěřuj raději nikomu (kromě adminů)...
Důvěra nezáleží jen na postavení. Administrátorem se může stát každý, Rozhodně bych nedoporučoval věřit na nové stránce někomu jen pro to, že je to administrátor. Sám za sebe ti řeknu, že věřím jen těm administrátorům, které jsem měl možnost poznat a dozvědět se něco o nich. Pokud o člověku skoro nic nevím a neznám jej, tak mu těžko můžu důvěřovat. A to platí na všech webech.
Ano, s tímhle souhlasím. Tuhle část s adminama jsem vztáhnul pouze na ČEPEK a vzhledem k sobě. Také jsem ze začátku nevěřil ani adminům, nicméně na základě dalších informací jsem jim důvěřovat začal. Pravidla webu, tzn. názory adminů, otevřenost webu, jejich vystupovaní, doba existence webu bez konfliktů se zákonem, mne přesvědčily o tom, že admini jsou důvěryhodní. Samozřejmě, na jiných webech to tak být nemusí, jiné pedo weby mohou vést nedůvěryhodní admini.

Na druhou stranu, Prime, chápu, že nedůvěřuješ adminům, které jsi nepoznal osobně, ale zase by tvojí důvěry mohli získat tím, že mají důvěru těch adminů, které znáš. Pochybuji, že by názorově odlišní lidé společně mohli vést web.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
Uživatelský avatar
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
Bydliště: Brno
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Příspěvky: 791
Dal: 449 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: dotaz - bezpečnost na Čepeku, soukromí a krysy

Nový příspěvek od Tim »

podivin píše: úterý 19. 1. 2021, 13:14:37
Na druhou stranu, Prime, chápu, že nedůvěřuješ adminům, které jsi nepoznal osobně, ale zase by tvojí důvěry mohli získat tím, že mají důvěru těch adminů, které znáš. Pochybuji, že by názorově odlišní lidé společně mohli vést web.
Já mám s adminy třeba problém že nevěřím na 100% jejich formě vedení, ale nemyslím si že by někdo z nich byl křivák nebo tak. Kdyby ano tak tu ten web není deset let.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
podivin
Správce poradny
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Příspěvky: 1587
Dal: 1822 poděkování
Dostal: 744 poděkování

Re: dotaz - bezpečnost na Čepeku, soukromí a krysy

Nový příspěvek od podivin »

Tim píše: úterý 19. 1. 2021, 12:13:36Tohle nechci nijak bagatelizovat ale tohle je ten strach u kterého mne zajímá prosté "jak"? Jako prostého uživatele co sem chodí ze svého PC, jak by tě jiný běžný návštěvník mohl najít a odhalit a jaká je vzhledem k populaci v ČR a poměrným procentům lidí co sem příjdou šance... Co by takového náhodného návštěvníka motivovalo...
První věc - náhodný návštěvník. Náhodného návštěvníka asi motivovat nebude, aby zjišťoval, kdo se skrývá za přezdívkami a pak těm lidem dělal nějaké problémy. Osobně jsem ale už párkrát zažil, jak se říká "náhoda je blbec". Může se stát, že mojí ex někdy nějak zaujme něco o pedofílii, začne se o to zajímat, dostane se sem (stejně náhodně, jak jsem se sem dostal já) a najde tu informace, najde tu něco, co jsem psal, zaujme ji drobná shoda, začne sledovat další moje zápisky a bude tam nacházet další shody. Nebo ji mohou zaujmout i cizí zápisky, prostě v nich uvidí nějakou drobnou shodu. A už jí to začne vrtat v hlavě, začne mne víc sledovat v reálu, začne třeba skrytě se mnou o tom mluvit, začne dělat narážky a sledovat, jak reaguji, začne si všímat, jak se chovám, začne pochybovat. Nemusí mne přesně identifikovat, stačí když o tom začne přemýšlet, navrhne mi test a jsem v pytli. Ikdyž dětem nedělám nic špatného, dostanu nálepku a osobně nevěřím, že zrovna ona je člověk, který by o tom se mnou diskutoval.

Druhá věc - může se vyskytnout opravdu pedobijec, který prostě bude chtít chytat a trestat pedofily. Pak každá soukromější informace může vést ke skutečné osobě. Samozřejmě, nikdy nepíšu všechny informace dohromady, ale prostě sem tam něco napíšu. Jednotlivě ty informace nedávají možnost mne odhalit (snad), ale pokud by je opravdu všechny dal dohromady, tak by už mohl být blíž. I přesto doufám, že jsem zatím nedal dost informací na přesnou identifikaci, a to ani osobám, kterým věřím. Jak jsem psal - těm osobám věřím, ale nevěřím jiným osobám, které by se k těm informacím omylem dostat.

Třetí věc - já si vždy myslel, jak jsem paraniodní. Ale jsou tu lidé, kteří jsou na tom ještě hůř a (když to přeženu), tak nechtějí o sobě ani říct, jakou barvu očí nebo vlasů mají. Já je chápu. A pak jsou lidé, kteří si myslí (nebo mysleli), že si jiní uživatelé o nich vedou složky jen proto, že si tihle uživatelé s nimi chtěli lidsky povídat a seznámit se s nimi. V takovém případě ano, to by pak mohlo vést k identifikaci osoby. Ale není to pravda, ale i přesto ti uživatelé mají strach.

Čtvrtá věc - opravdu existují lidé, kteří druhým ubližují. Proč to dělají, to se zeptej psychologů, co vím, tak je to pocit moci, nadvlády nad druhým způsobování druhým bolesti, vydírání ke svému prospěchu. Tihle lidé by opravdu mohli mít motivaci zjišťovat soukromé informace, identifikovat osobu a pak toho zneužívat. Jen si vezmi, co dělají predátoři dětem. Ani nemusí mít jejich skutečné údaje a přesto ta výhružka, že si je predátor osobně najde a zajde k nim domů, děti vystraší. A třeba zrovna IP adresa je údaj, pomocí kterého lze identifikovat minimálně město, to vím i já. Pokud by člověk měl známého u konkrétního providera, tak myslím, že by šlo na základě IP odhalit i majitele. Pokud se nepletu, to by mne možná mohl doplit Prim, pokud už to neudělal, tak by se daly udělat webové stránky s různými pokusy o odhalení identity (např. nějak zjištění nahlášeného účtu v gmailu nebo seznamu, nebo nějaké další identifikace adresy atd) - nejsem blackhat hacker, takže tyhle znalosti nemám, ale věřím, že je spousta možností.

Pátá věc - člověk by se mohl domnívat, že ta informace mu přece nemůže uškodit, že nemá co ztratit. Ale to je spojené jen se současnou dobou. Za 3 měsíce může přijít nějaký blázen a může prosadit zákon na zavření všech pedofilů mimo společnost. A pokud se o tobě bude vědět, že jsi pedo, tak máš problém. Proto je dobré kvůli budoucnosti tu informaci zbytečně nešířit.
Tito uživatelé poděkovali autorovi podivin za příspěvky (celkem 2):
Dreamer, Gabriel Svoboda
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
Uživatelský avatar
podivin
Správce poradny
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Příspěvky: 1587
Dal: 1822 poděkování
Dostal: 744 poděkování

Re: dotaz - bezpečnost na Čepeku, soukromí a krysy

Nový příspěvek od podivin »

Tim píše: úterý 19. 1. 2021, 13:21:19Já mám s adminy třeba problém že nevěřím na 100% jejich formě vedení, ale nemyslím si že by někdo z nich byl křivák nebo tak. Kdyby ano tak tu ten web není deset let.
Aha, vidíš, a zrovna bych řekl, že bys to měl napsat obráceně :D Jejich formě vedení webu věřím na 100%, když tu ten web je 10 let veřejně přístupný, policií kontrolován, přežil různé útoky.

Ale lidsky, jestli admini nějak informace o svých členech zneužívají, to přece nedokazuje existence webu. Ale já osobně jim důvěřuju i v osobnostní stránce, protože nedokážu věřit, že by byli špatní a přitom takhle dobře vedli tenhle web.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
Uživatelský avatar
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
Bydliště: Brno
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Příspěvky: 791
Dal: 449 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: dotaz - bezpečnost na Čepeku, soukromí a krysy

Nový příspěvek od Tim »

podivin píše: úterý 19. 1. 2021, 13:38:29 Ale jsou tu lidé, kteří jsou na tom ještě hůř a (když to přeženu), tak nechtějí o sobě ani říct, jakou barvu očí nebo vlasů mají.
Takové jedince znám... :D Teda vlastně jen jednoho a stejně ho mám rád :D
Ty podívej, jaká je matematická šance?? To už tě spíš přejede favorit... A teda já jsem tu začal asi sedmý rok ale kolikrát se něco takového stalo? Teda, když jsem v tom nefiguroval já... *rofl*
Ne jako, za mne život ve strachu nemá smysl...

podivin píše: úterý 19. 1. 2021, 13:43:53
Tim píše: úterý 19. 1. 2021, 13:21:19Já mám s adminy třeba problém že nevěřím na 100% jejich formě vedení, ale nemyslím si že by někdo z nich byl křivák nebo tak. Kdyby ano tak tu ten web není deset let.
Aha, vidíš, a zrovna bych řekl, že bys to měl napsat obráceně :D Jejich formě vedení webu věřím na 100%, když tu ten web je 10 let veřejně přístupný, policií kontrolován, přežil různé útoky.

Ale lidsky, jestli admini nějak informace o svých členech zneužívají, to přece nedokazuje existence webu. Ale já osobně jim důvěřuju i v osobnostní stránce, protože nedokážu věřit, že by byli špatní a přitom takhle dobře vedli tenhle web.
Vidíš, mne zase nepřijde že něco zneužívají, nebo o tom úplně nevím... Ale přijde mi často že jsou v rozhodování hodně impulsivní a to nikdy není dobře - tedy pokud člověk není členem pohotovostního pluku na Václaváku...
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
podivin
Správce poradny
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Příspěvky: 1587
Dal: 1822 poděkování
Dostal: 744 poděkování

Re: dotaz - bezpečnost na Čepeku, soukromí a krysy

Nový příspěvek od podivin »

Tim píše: úterý 19. 1. 2021, 13:47:01Ty podívej, jaká je matematická šance?? To už tě spíš přejede favorit... A teda já jsem tu začal asi sedmý rok ale kolikrát se něco takového stalo? Teda, když jsem v tom nefiguroval já... *rofl*
Ne jako, za mne život ve strachu nemá smysl...
No jo, lepší život ve strachu, než pak mít zničený život. Ano, jak píšeš, větší riziko je, že mě přejede favorit, to bych pak nemohl vylézt na ulici. Ano, občas mám i takové myšlenky, že mě na ulici může přejet auto, že se může utrhnout výtah, že se něco zkratuje v elektrice a začne hořet. Ano, pak si musím dát psychickou facku, abych na to přestal myslet. A stejně tak, jako se na ulici rozhlédnu a počkám, než auta přejedou nebo zastaví, že chodím dál od kraje chodníku, kdyby náhodou nepozorný řidič najel na patník, tak prostě na tomhle webu nebudu o sobě prozrazovat informace, které by mne mohli identifikovat, protože pedofílie má ve společnosti špatnou pověst a protože existují zlí lidé, kteří jen pro zábavu chtějí druhým ubližovat a mohl bych mít problémy, kdyby se to někdo o mně dozvěděl. Proto budu raději opatrný - nebudu se omezovat, budu sem chodit, ale budu prostě opatrný, než abych riskoval zničený zbytek života. A to nemluvím o tom, že slí lidé si třeba i něco přimyslí, však copak jsme tu nedávno řešili s Michaelou, která není pedofil a přesto to vadí i jí, že si o ní vymýšlí lidé lži. Takže i Michaela se měla asi anonymizovat, ikdyž by člověk řekl, že jí to vadit nemusí, protože pedofil není.
Tim píše: úterý 19. 1. 2021, 13:47:01Vidíš, mne zase nepřijde že něco zneužívají, nebo o tom úplně nevím... Ale přijde mi často že jsou v rozhodování hodně impulsivní a to nikdy není dobře - tedy pokud člověk není členem pohotovostního pluku na Václaváku...
Hmmm, no jo no, ČEPEK je jejich web, jejich dílo. Kdyby to dělali jako zaměstnání, tak by prostě zůstali klidní, suše by jen rozhodli "je to proti pravidlům". Ale oni do toho dávají i svůj názor, proto je naštve, když se někdo po několika varováních stále chová zle, nebo někomu dají další šanci, ikdyž podle pravidel by měl dostat trest. Já si myslím, že to "osobní" rozhodování (včetně toho impulsivního) je dobře. Je vidět, že jim na tom webu záleží, že se jich poručení pravidel dotýká i osobně.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
Uživatelský avatar
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
Bydliště: Brno
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Příspěvky: 791
Dal: 449 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: dotaz - bezpečnost na Čepeku, soukromí a krysy

Nový příspěvek od Tim »

podivin píše: úterý 19. 1. 2021, 14:24:12 A to nemluvím o tom, že slí lidé si třeba i něco přimyslí, však copak jsme tu nedávno řešili s Michaelou, která není pedofil a přesto to vadí i jí, že si o ní vymýšlí lidé lži. Takže i Michaela se měla asi anonymizovat, ikdyž by člověk řekl, že jí to vadit nemusí, protože pedofil není.
Co ti na tom mám říct, pokud si někdo něco přimyslí, nebo mne bude vydírat... na to je jen jednoduchá odpověď, slovy generála McAuliffa který byl v roce 1944 se svými výsadkáři od 101. výsadkové obklíčen v Bastogne a Němci ho vyzvali ke kapitulaci - Nas--t!!
Buď prostě víš že je správné se za sebe nestydět a děláš to, nebo máš páteř jako paragraf... Tak to vnímám já. Průměrný věk v ČR je u mužů 71 let...mám je přežívat a přetvařovat se? Vždyť to je blbost.
Tim píše: úterý 19. 1. 2021, 13:47:01 Já si myslím, že to "osobní" rozhodování (včetně toho impulsivního) je dobře. Je vidět, že jim na tom webu záleží, že se jich poručení pravidel dotýká i osobně.
Tak pokud je taky nějaký předpoklad že to má plnit obecnou službu tak je jedno jestli to děláš ve volnu nebo ne, má to být vždy korektní a bez emocí. Ale jak říkám, obecně nemám adminům co vytknout. Vzhledem k tomu že sám jsem byl rebel a zrádce tak ani moc nemohu.


Ale já jsem v těchto věcech aktivista... :D
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Code
Na trestné lavici
ve věku od: 100
ve věku do: 100
Příspěvky: 49
Dal: 46 poděkování

Re: dotaz - bezpečnost na Čepeku, soukromí a krysy

Nový příspěvek od Code »

podivin píše: úterý 19. 1. 2021, 10:24:04 Osobně bych ti doporučil asi následující, pokud chceš zůstat anonymní:
  • Skrývej svojí IP adresu, buď TOR prohlížečem (to je asi nejlepší) a nebo alespoň za nějakou VPN nebo proxy, která neloguje tvoje IP (protonvpn tvrdí, že nelogují - ale pořád je možnost, že tvoji IP uvidí). Na TORu tvojí IP nevidí nikdo, resp. nevidí nikdo, že ty jdeš na pedofilie-info.cz
Tohle doporučení mě docela překvapilo. Obzvláště když uvážím, že běžná registrace není možná přes tyto anonymní služby, jelikož administrátoři potřebují tvou skutečnou IP adresu. Jednak údajně aby se přesvědčili, že nejsi jen prudič s mnoha IP adresami, a jednak aby měli tvou IP adresu pro případ, že bys páchal trestnou činnost. Řekněme si to narovinu, i v tomto směru jim to značně pomůže, pokud budou muset dodat informace policii.
Takže tvé doporučení, aby používal TOR či se jinak skrýval (za předpokladu že nepáchá trestnou činnost) je pro mě velmi překvapivé. Zrovna od tebe bych tuto radu neočekával. Takové doporučení totiž naznačuje, že IP adresa uživatele může být na tomto webu zneužita nebo použita proti uživateli. Více než tvé vysvětlení by mě však zajímal výklad administrátorů. Je tedy skrývání se, ochrana svých informací a strach o odhalení oprávněný? Mě jakožto nezkušeného uživatele by totiž takovéto doporučení (uvedené na prvním místě doporučení!) totiž asi dost odradilo.
Uživatelský avatar
Fx100d
Administrátor
Bydliště: ČR
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Příspěvky: 1061
Dal: 383 poděkování
Dostal: 715 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: dotaz - bezpečnost na Čepeku, soukromí a krysy

Nový příspěvek od Fx100d »

Code píše: úterý 19. 1. 2021, 17:13:42 Obzvláště když uvážím, že běžná registrace není možná přes tyto anonymní služby, jelikož administrátoři potřebují tvou skutečnou IP adresu.
Nešiř tu dezinformace.
V případě registrace na fórum i na chat jsou kontrolovány tři hlavní kritéria - přezdívka, email a IP adresa. Přezdívka i email musí být vhodné a nevulgární, email musí být funkční. IP adresa nesmí být proxy. Za předpokladu, že chce uživatel užít proxy, musí dojít k bližší komunikaci (aby se lépe prokázalo, že se nejedná o problémového uživatele).
viz Informace ohledně registrací za režimu ručního schvalování administrátorem
Tito uživatelé poděkovali autorovi Fx100d za příspěvky (celkem 4):
Code, Kasz, Dreamer, Marco Freeman
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Uživatelský avatar
podivin
Správce poradny
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Příspěvky: 1587
Dal: 1822 poděkování
Dostal: 744 poděkování

Re: dotaz - bezpečnost na Čepeku, soukromí a krysy

Nový příspěvek od podivin »

Code píše: úterý 19. 1. 2021, 17:13:42
podivin píše: úterý 19. 1. 2021, 10:24:04 Osobně bych ti doporučil asi následující, pokud chceš zůstat anonymní:
  • Skrývej svojí IP adresu, buď TOR prohlížečem
Tohle doporučení mě docela překvapilo. Obzvláště když uvážím, že běžná registrace není možná přes tyto anonymní služby, jelikož administrátoři potřebují tvou skutečnou IP adresu. Jednak údajně aby se přesvědčili, že nejsi jen prudič s mnoha IP adresami, a jednak aby měli tvou IP adresu pro případ, že bys páchal trestnou činnost. Řekněme si to narovinu, i v tomto směru jim to značně pomůže, pokud budou muset dodat informace policii.
Takže tvé doporučení, aby používal TOR či se jinak skrýval (za předpokladu že nepáchá trestnou činnost) je pro mě velmi překvapivé. Zrovna od tebe bych tuto radu neočekával. Takové doporučení totiž naznačuje, že IP adresa uživatele může být na tomto webu zneužita nebo použita proti uživateli. Více než tvé vysvětlení by mě však zajímal výklad administrátorů. Je tedy skrývání se, ochrana svých informací a strach o odhalení oprávněný? Mě jakožto nezkušeného uživatele by totiž takovéto doporučení (uvedené na prvním místě doporučení!) totiž asi dost odradilo.
No, Code, zrovna u tebe mne to překvapení docela udivuje. Tebe jako nezkušeného uživatele by takové doporučení odradilo? Ty, který se bojíš o sobě napsat byť i jen písmenko ještě po takové době na webu, nedokážeš ani říct, v jakém oboru pracuješ (asi jsi jediný člověk, který pracuje ve tvém oboru, že)? A na jiných serverech se nebojíš? A ty jako přes TOR/VPN nejdeš? Tebe bych tipnul na VPN přes TOR. Dost by mě překvapilo, kdybys jel přímo ze své IP. Takže se tu nepodivuj.

Ano, já radím, jak se má maskovat, aby měl jistotu, že zůstane v anonymitě. Nerad bych někoho ujištoval, že se může zaregistrovat ze své IP a pod svým rodným jménem a pak ho tady nějaký člen blíže identifikoval a začal mu nějak vyhrožovat, že prozradí jeho identitu nebo že mu v okolí udělá problémy, nebo podobné věci, jak nám v poslední době ukázal Alun, že Code?

Jak už jsem několikrát psal, zrovna administrátorům důvěřuji, že moji IP adresu nikomu neprozradí, stejně tak jako důvěřuju Michaele, že nebude vykládat moje soukromé informace (a stejně tak já soukromé informace o ní), které si píšeme.

Nicméně, kromě administrátorů ty IP adresy mohou vidět i zaměstnanci webhostingu/server housingu, pokud ne přímo na serveru/webu ČEPEK, tak minimálně na routerech. A přestože jsem pochopil, že webhostingová firma je zadobře s ČEPEKem, nemohu tušit, kdo se kdy pokusí web hacknout nebo se nějakou náhodou na seznam IP dostane. A z toho důvodu se snažím zůstat v anonymitě, co to jde, resp. chci sám rozhodovat, komu jaké informace sdělím. A bohužel existují i zlí lidé, to bys sám mohl vědět, když se sám tak bojíš, kteří novému uživateli mohou poslat nějakou sledovací URL, ze které pak jeho IP adresu zjistí, protože ji otevře v normálním prohlížeči přímo z ČEPEKu. Takže ano, radím TOR.

Trestnou činnost nepáchám, ale jak jsem psal, mohlo by můj život zkomplikovat i jen to, že by se někdo z mého okolí o tom dozvěděl. Resp. nechci to riskovat, co by se stalo. Jasně, s naším tajemstvím se žije těžko, lepší by bylo mít možnost se svěřit, ale bojím se, že by se mi žilo hůř, kdyby se o tom někdo dozvěděl. A myslím si, že kdyby po mě PČR šla, tak mne najdou, ale těch se nebojím. Bojím se těch, kteří by mi mohli ohrozit můj osobní život.

Zneužitá může být jakákoliv informace, pokud jí někdo zneužít chce, včetně IP adresy. Ale oni jsou lidé, kteří nemusí mít ani ty přesné informace a klidně si něco zlého vymyslí a pak to o druhých rozhlašují jako pravdu, jak jsme se u Aluna přesvědčili, že Code? Takže je důležité těch informací sdělovat co nejméně a jen lidem, kterým člověk důvěřuje.

Ohledně registrace musím říct, že jsem se registroval přes TOR. Moje registrace byla zamítnuta, ale po emailové korespondenci mi byly účty aktivovány. Teď akorát nevím, jestli se v tomhle něco hodně změnilo, že už registrace nejde vůbec přes tor nebo je stále omezena tou emailovou komunikací. Tak FX100 to upřesnil, takže je stále přesně tak, jak to proběhlo za mne.
Tito uživatelé poděkovali autorovi podivin za příspěvky (celkem 2):
Tim, Dreamer
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
Uživatelský avatar
Rapunzel

Re: dotaz - bezpečnost na Čepeku, soukromí a krysy

Nový příspěvek od Rapunzel »

podivin píše: úterý 19. 1. 2021, 18:51:58
Zneužitá může být jakákoliv informace, pokud jí někdo zneužít chce, včetně IP adresy. Ale oni jsou lidé, kteří nemusí mít ani ty přesné informace a klidně si něco zlého vymyslí a pak to o druhých rozhlašují jako pravdu, jak jsme se u Aluna přesvědčili, že Code? Takže je důležité těch informací sdělovat co nejméně a jen lidem, kterým člověk důvěřuje.

:D No alun má aspoň ty koule za mnou přijít a říct mi přímo, že má se mnou problém a přesně jaký. I přes to, jaký je, si ho mohu za tohle vážit, i když věří nesmyslům. Ale "někteří" jiní uživatelé nevědí, co už je přes čáru a rozhlašují informace, které mohou ublížit, proto jsem zvažovala i podání trestního oznámení spolu s ČEPEKem, nicméně pořád nemám ještě žaludek na to ničit někomu život. ;) To je pořád ta moje svatá trpělivost s bezcharakterními jedinci...

Novému budoucímu uživateli bych doporučovala nevěřit všem, i tady jako jinde se najdou svině, kterým se trochu odhalíš a oni Tě začnou ohrožovat svými absolutně zcestnými konspiracemi. :) Někteří jsou na to totiž naprostí experti.
Uživatelský avatar
Cykle02
Mediální analytik
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Příspěvky: 5314
Dal: 365 poděkování
Dostal: 2132 poděkování

Re: dotaz - bezpečnost na Čepeku, soukromí a krysy

Nový příspěvek od Cykle02 »

No, hned má člověk chuť jít na chat.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Cykle02 za příspěvky (celkem 2):
Dreamer, Code
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů