Jaké etnikum se Vám líbí?

Diskuze o problematice pedofilie a pedofilů.
Pipo
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 11
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: "And I'm young enough to look at
and far too old to see..."
Dal: 41 poděkování
Dostal: 67 poděkování

Re: Jaké etnikum se Vám líbí?

Nový příspěvek od Pipo »

v tomto som jednoznačne rasista :D

a konkrétne preferujem skôr Slovanov. Sem-tam sa nájde rozmilý klučina aj medzi južanmi - taliani, španieli...
Filip
Člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 585 poděkování
Dostal: 376 poděkování

Nový příspěvek od Filip »

Pipo píše:v tomto som jednoznačne rasista :D

a konkrétne preferujem skôr Slovanov. Sem-tam sa nájde rozmilý klučina aj medzi južanmi - taliani, španieli...
Jak rozoznáš Slovanského kutíka od Germánskeho? :)
Pipo
Registrovaný uživatel
ve věku od: 11
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: "And I'm young enough to look at
and far too old to see..."
Dal: 41 poděkování
Dostal: 67 poděkování

Nový příspěvek od Pipo »

Samozrejme, krásni klučinovia sú všade a sú súčasťou každého etnika či národa (myslím ale len bielu rasu, iní sa mi nepáčia). Ale mal som na mysli typických (a typizovaných) príslušníkov. Skrátka ja na modrookých blonďáčikov nie som (výnimky sa samozrejme nájdu :D) povedzme, že to je trošinku podobné ako s nemeckými kontra slovenskými ženami. Ak nájdeš peknú Nemku, je to rarita. A nakoniec sa dozvieš, že je to aj tak Poľka, Češka či Slovenka :D:D:D

Našťastie som na klučinov a ako hovorím, tých pekných nájdeš všade, ale typovo sú germáni iní než slovania. Rozdiely sa však stierajú a zdá sa, že jedného dňa budeme totálne domiešaní :) čo je podľa mňa škoda, pretože sa nadobro môžu stratiť charakteristické rysy určitých skupín obyvateľstva.
Lukranas
Na trestné lavici
ve věku od: 5
ve věku do: 12
Dal: 124 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Lukranas »

Etnikum nelze vzhledově poznat, takže dle toho hodnotit nelze. Každopádně se mi líbí kluci bílé rasy (tedy Evropa, blízký východ). Třeba když vidím vietnamského kluka, tak se mi nelíbí. Ale samozřejmě proti nim nic nemám.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se opakovaně i po upozornění provinil proti pravidlům i základním principům Československé pedofilní komunity (viz vlákno o prohřešcích v sekci Tresty a varování). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, přestože se jedná již o několikátý duplicitní účet uživatele Hebeš po zaBANování jeho původního účtu.
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
Dal: 1601 poděkování
Dostal: 816 poděkování

Nový příspěvek od Dreamer »

Všechny, ale slabost mám pro asiatky. Nedokážu se nad nimi nerozplývat.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 504 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Lukranas píše: sobota 14. 11. 2020, 12:01:51 Etnikum nelze vzhledově poznat, takže dle toho hodnotit nelze. Každopádně se mi líbí kluci bílé rasy (tedy Evropa, blízký východ). Třeba když vidím vietnamského kluka, tak se mi nelíbí. Ale samozřejmě proti nim nic nemám.
Jak jsi na tohle přišel? Ty fakt nepoznáš vietnamského kluka či holku od středoevropského? Velká většina etnických skupin jde rozeznat ve většině případů celkem spolehlivě. Když už se bude jednat jen o evropany tak třeba jazykem, chováním, zvyky či oblečením... U nás máme několik typických skupin, když vynecháme čechy moravany a slováky tak roma, vietnamce či číňana poznáte ihned a spoustu jiných podle těch zbývajících projevů. (a ty ostatní kupodivu nějakou oddělenou etnickou skupinu nemají tendenci vůbec vytvářet a naopak se začleňují mezi tu majoritní a přejímají její znaky (takže je v důsledku za jiné etnikum ani nejde považovat). Angličan co tu pár let žije sice bude mluvit s přízvukem a občas komolit slova, ale bude se chovat a vypadat spíš jako čech...
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku od: 4
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

I v rámci stejné rasy existují vzhledové rozdíly, podle kterých lze odhadnout národnost a poznat rozdíl třeba mezi Francouzem a Rusem nebo Korejcem a Vietnamcem. Lidský mozek to umí podvědomě a dost možná by šlo natrénovat umělou inteligenci, aby to uměla taky.

Obrázek

Obrázek

Přímé odkazy:
https://leadingpersonality.files.wordpress.com/2013/09/averageface.jpg
https://leadingpersonality.files.wordpress.com/2013/09/average_faces_01.jpg

Zdroj:
https://leadingpersonality.wordpress.com/2013/09/30/average-faces-of-men-and-women-around-the-world/

Ještě by to chtělo vytvořit dětskou verzi - ujme se toho někdo? :)
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Lukranas
Na trestné lavici
Dal: 124 poděkování

Nový příspěvek od Lukranas »

Jednorozec píše: sobota 5. 12. 2020, 15:02:44
Jak jsi na tohle přišel? Ty fakt nepoznáš vietnamského kluka či holku od středoevropského?
Ano, poznám. Přibližnou oblast či rasu samozřejmě poznat lze. Ale vzhledově nelze poznat Čecha od Poláka či Rakušana.
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se opakovaně i po upozornění provinil proti pravidlům i základním principům Československé pedofilní komunity (viz vlákno o prohřešcích v sekci Tresty a varování). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, přestože se jedná již o několikátý duplicitní účet uživatele Hebeš po zaBANování jeho původního účtu.
Jednorozec
Registrovaný uživatel

Lukranas píše: neděle 6. 12. 2020, 19:48:08
Jednorozec píše: sobota 5. 12. 2020, 15:02:44
Jak jsi na tohle přišel? Ty fakt nepoznáš vietnamského kluka či holku od středoevropského?
Ano, poznám. Přibližnou oblast či rasu samozřejmě poznat lze. Ale vzhledově nelze poznat Čecha od Poláka či Rakušana.
Vzhled není jediným rozpoznávacím prvkem pro rozlišení etnika. A navíc ani tohle není úplně pravda. Dneska je všecko "multikulturní" ale není to tak dávno a poznat rakušáka či poláka nebyl problém ani podle toho co měli na sobě či jak se chovali a nemuseli ani promluvit.
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Dal: 451 poděkování

Nový příspěvek od Tim »

Bůh nestvořil nic skvostnějšího než blonďatý skandinávec s modrýma očima.... :) Na tmavší etnika nemám pole s bavlnou.... :D
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Jednorozec
Registrovaný uživatel

Tim píše: neděle 10. 1. 2021, 17:16:21 Bůh nestvořil nic skvostnějšího než blonďatý skandinávec s modrýma očima.... :) Na tmavší etnika nemám pole s bavlnou.... :D
Pole s bavlnou? No byly doby kdy otroci byli z velké části naopak obyvatelé pocházející ze zemí na sever od alp... když jsi měl dost prostředků mohl sis takového skandinávce na trhu pořídit, prodávali se zásadně nazí aby bylo vidět co kupuješ a na otroky byla i "záruka" (půl roku na skryté vady). Cena se lišila podle toho co otrok uměl a v jaké byl kondici ale 8 letou holku či kluka šlo v egyptě té doby pořídit za +- 700stříbrných drachem kluk byl za polovic v římě hezké děvče 25 000 sestercií (dospělé?) otrok co nic neuměl 2 000 sestercií. 20 000 sestercií si vydělal kvalifikovaný člověk za rok.

Mimochodem udělat z člověka blonďáka dneska není problém a i ty modrý oči se dají zařídit...
Zappart
Registrovaný uživatel
ve věku do: 36
Kontakt: telegram: @poutnick
Dal: 870 poděkování
Dostal: 160 poděkování

Nový příspěvek od Zappart »

Jednorozec píše: středa 13. 1. 2021, 20:57:36 ...otroci byli z velké části naopak obyvatelé pocházející ze zemí na sever od alp...
Anglické slovo Slave pro otroka prý pochází z označení pro Slovana, protože byly Slované hodně používáni jako otroci
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK
Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.

Jednorozec píše: středa 13. 1. 2021, 20:57:36 ...ale 8 letou holku či kluka šlo v egyptě té doby pořídit za +- 700stříbrných drachem kluk byl za polovic v římě hezké děvče 25 000 sestercií (dospělé?) otrok co nic neuměl 2 000 sestercií. 20 000 sestercií si vydělal kvalifikovaný člověk za rok.
Krásný časy. Konečně nějaký smysluplný důvod k tomu být bohatý. Zachraňoval bych holčičky před prasákama. :)
Jednorozec
Registrovaný uživatel

Zappart píše: čtvrtek 14. 1. 2021, 15:39:21
Jednorozec píše: středa 13. 1. 2021, 20:57:36 ...otroci byli z velké části naopak obyvatelé pocházející ze zemí na sever od alp...
Anglické slovo Slave pro otroka prý pochází z označení pro Slovana, protože byly Slované hodně používáni jako otroci
Ve skutečnosti tohle není pravda. Jedno dobu tohle šířili hlavně někteří "germánští" autoři. Dokonce jsem v jedné knížce narazil na úvahy o tom že slované žili někde za uralem, kde byli pod nadvládou germánských kmenů. Kupodivu nikomu z nich nepřišlo divné, že při stěhování národů nejprve germánské kmeny obsadili polovinu evropy a po nich napochodovali "porobené" slovanské kmeny a skoro všechno zase sebraly jim (slovanské osídlení končilo až někde na rýnu).
A například na našem úźemí sídlil (asi 500let) jeden z bojovných keltských kmenů "Bójové" podle kterých se dnes jmenují čechy ale i bavorsko (svého času vyplenili i řím). Ty někdy na přelomu letopočtu vyměnili germánští kvádové a pak markomani na dalších 500 let aby nakonec celou oblast obdsadili slovanské kmeny...
Ono je nelogické a hloupé už jen to, že by si nějaký národ či jejich skupina zvolila a používala jméno odvozené od označení otroka.....
Slované si samy říkali Slaviene což může pocházet z mnoha věcí od člověka co umí srozumitelně mluvit (naopak, ten co neumí byl "němec") přez vyznavače nějaké víry/kněze po odvození od slovanského označení pro vodu jezera atd (s tím že mohli pocházet někde od jezer)...
Naopak je docela možný opak (byť se to nedoložilo) že slovo sklave vzniklo skomolením označení slovanů kteří se v určitém období často otroky stávali a končili v jižních zemích.
Dreamer píše: Zachraňoval bych holčičky před prasákama.
Tak pokud by jsi neměl kliku a nebyl "milionář" a byl třeba nějaký normální řemeslník tak by jsi zvládal koupit jednu holčičku, nebo dva kluky tak zhruba jednou za dva roky, za cenu jako dnes slušné auto...

Mimochodem doporučuji se na youtube mrknout na "cikánské kmeny" z jejich pravlasti (indie pakistán). Jsou označováni jako Cobra Gypsies a kupodivu nejsou zas až tak moc podobní našim romům (to nejspíš souvisí s tím že ti mezi tím staletí žili v jižních oblastech jako turecko). A naopak mají mnohem více středoevropský evropský vzhled...
Zappart
Registrovaný uživatel

Jednorozec píše: čtvrtek 14. 1. 2021, 21:18:40
Zappart píše: čtvrtek 14. 1. 2021, 15:39:21
Ve skutečnosti tohle není pravda...
...Ono je nelogické a hloupé už jen to, že by si nějaký národ či jejich skupina zvolila a používala jméno odvozené od označení otroka.....
...Naopak je docela možný opak (byť se to nedoložilo) že slovo sklave vzniklo skomolením označení slovanů kteří se v určitém období často otroky stávali a končili v jižních zemích.
Přečti si pořádně mou větu. Napřed rozporuješ, co píšu a pak říkáš prakticky totéž

Nesouhlasím s tou výměnou národů, Keltové nikam neodešli, ani nevymřeli. Národy se mísily a tak jsme nyní směsicí národů, které zde žily.
To, že Bójové odešli je špatný výklad antických zpráv, např. Caesara, který píše o tom, že odešla ČÁST Bójů, nikoli VŠICHNI.
Jednorozec
Registrovaný uživatel

Nikoliv, to že má někdo název po označení otroka v jiném jazyce není totéž jako když někdo zkomolí název národa jako označení pro otroky. Není totéž jestli se syn jmenuje po otci či otec po synovi. Navíc to není ani doložené a spíš je pravděpodobné že je to jen náhodná shoda/podobnost.

Taky není pravda že Bójové nikam neodešli. Přesouvali se během staletí několikrát. Dost pravděpodobně neodešli všichni a jejich zbytky se smíchaly s germány a pak se slovany. Podstatné ovšem je že tady už nevládli, stali se minoritou která se asimilovala, ztratili jazyk i kulturu (byť po nich spousta názvů a sem tam nějaký zvyk zůstala dodnes).
Zappart
Registrovaný uživatel

Jednorozec píše: pátek 15. 1. 2021, 20:31:42 Nikoliv, to že má někdo název po označení otroka v jiném jazyce není totéž jako když někdo zkomolí název národa jako označení pro otroky. Není totéž jestli se syn jmenuje po otci či otec po synovi. Navíc to není ani doložené a spíš je pravděpodobné že je to jen náhodná shoda/podobnost.
O čem to pořád píšeš? Já jsem nikde nepsal, že název pro Slovana je odvozený od anglického slova "otrok".
Doslova jsem psal toto: Anglické slovo Slave pro otroka prý pochází z označení pro Slovana
nato ty jsi psal: Ono je nelogické a hloupé už jen to, že by si nějaký národ či jejich skupina zvolila a používala jméno odvozené od označení otroka.... ...Naopak je docela možný opak (byť se to nedoložilo) že slovo sklave vzniklo skomolením označení slovanů kteří se v určitém období často otroky stávali a končili v jižních zemích
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK

:-) do dějepisu se vám vrtat nebudu, ale možná by bylo na místě si tu připomenout, že "posílat" někoho na pole s bavlnou na základě barvy pleti prostě není v pořádku. Mě vůbec nepřestává překvapovat, kolik pedofilů (i tady na ČEPEKu) má vyhraněný názor vůči některým etnickým nebo jiným menšinám, nebo že někteří jsou schopni odsoudit film jen podle jednoho obrázku apod. Chápu sice, že každý jsme jiný, máme své odlišné světonázory, a máme na ně plné právo. Ale stejně, spojuje nás to, že patříme do nejnenáviděnější menšiny na světě. Neměli bychom jít příkladem a nevhodných poznámek vůči ostatním menšinám nebo rychlých soudů čehokoliv bez rozmyslu se vyvarovat?
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku od: 4
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Dreamer píše: sobota 16. 1. 2021, 19:13:26Ale stejně, spojuje nás to, že patříme do nejnenáviděnější menšiny na světě. Neměli bychom jít příkladem a nevhodných poznámek vůči ostatním menšinám nebo rychlých soudů čehokoliv bez rozmyslu se vyvarovat?
Podle mě je potřeba diskutovat, jestli některé menšiny náhodou nejsou nenáviděné právem, tj. jestli se na některém škodlivém jevu nepodílejí větší měrou, než je jejich podíl na populaci. Nejsem proti takové diskusi o pedofilech, takže proti ní nejsem ani u ostatních menšin.
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK

Gabriel Svoboda píše: sobota 16. 1. 2021, 20:37:54 Podle mě je potřeba diskutovat, jestli některé menšiny náhodou nejsou nenáviděné právem, tj. jestli se na některém škodlivém jevu nepodílejí větší měrou, než je jejich podíl na populaci. Nejsem proti takové diskusi o pedofilech, takže proti ní nejsem ani u ostatních menšin.
Tak ono je velmi pravděpodobné, že se některé menšiny podílejí na nějakém škodlivém jevu větší měrou, než je jejich podíl v populaci, ale to přeci neospravedlňuje nenávist k celé skupině. Lidé by se měli posuzovat jako jednotlivci podle svého chování, nikoliv ve skupinách, navíc v některých případech jen na základě předsudků.

Pedofilní menšina se na zneužívání dětí bezpochyby podílí větší měrou, než je její podíl v populaci. Je podle tebe nenáviděná právem? Možná ano, ale vůči těm pedofilům, co za celý život nikoho nezneužili ani nezneužijí ta nenávist zkrátka oprávněná není. A zrovna tak není oprávněná vůči lidem, kteří se narodili (nebo se během života stali) členy jiných menšin.

Kvůli tomu nálepkování a nenávisti se většina z nás bojí přiznat pedofilii i vlastní rodině nebo kamarádům. Někteří dokonce mají pocit, že když už tu nálepku mají, tak vlastně nic neztratí, když se podle ní budou chovat. Ta nenávist vůbec nic neřeší, naopak k problému přispívá.

Pedofil to alespoň nemá napsáno na čele, ale představ si, jak se musí žít cikánovi, na kterého všichni koukají jako na zloděje, muslimovi, na kterého všichni koukají jako na teroristu (v ČR), nebo nějakému statnějšímu černochovi, na kterého policajti automaticky tasí zbraň při každé druhé silniční kontrole (v USA).

Fakt tomu nerozumím. A už vůbec ne od lidí, co se s tím nálepkováním sami potýkají celý život.