Naštěstí je Michaela silná osobnost, která má chování primitivů na háku.
Jsi ho vyvolal jak démona.
Přilákal ho pach alkoholu.
podivin píše: ↑neděle 27. 12. 2020, 18:55:13 Opravdu hrozně nesnáším lidi, kteří roznáší pomluvy, a také lidi, kteří se na ty pomluvy bez ověření odkazují.
Takže alune, na chatu jsi psal, že ti lidé, kteří se setkali s Michaelou, řekli, že Michaela donáší adminům.
Nerad bych si o tobě myslel, že jsi lhář a vymyslel sis to. Takže teď bych rád, abys tady napsal, kdo ti to řekl. Protože ten člověk lhal a s Michaelou se nesetkal a tudíž lhal i v tom, že Michaela donáší adminům. A rád bych tedy veděl, kdo je tady na ČEPEKu lhář a šíří tady tyhle lži a nenávist mezi uživateli.
Já vim, že jsem naivní, ale pořád doufám, že je Alun jen zmatený a smutný a není křivák. Pokud to ale neřekne, tak se křivákem stane. Ale byl bych rád, pokud mu tu lež opravdu někdo řekl, aby toho lháře tady zveřejnil. Dneska ten lhář pošpinil Michaelu, ale příště může pošpinit Aluna, nebo dokonce Alunovi způsobit větší problémy (vzhledem k tomu, co Alun dělal a jaké má názory).
Ahoj reknu ti jen jednu vec hezky nový rok. Vyridto i ostatnim na cepeku. ALE NECHTE ME být ja k vasi komunite nepatrim.
Nehodim se tam nic ale vyrid jim to prosim.
Rozumím Ti. Asce je úplně mimo realitu, vím, že i mně psal věci, svoje konstrukce, které ale nebyly vůbec pravdivé, a bohužel pár idiotů mu věří, protože Asce umí mluvit.alun píše: ↑pátek 1. 1. 2021, 5:28:53 Michaelo chceš pravdu ?? Byl to Asce a spol. ale nechci se do toho dál zámotávat když se opiji tak prostě píši to co vím nebo jak jsem ožralej. Nechci mít z toho problémy. Proto chci abych byl z čepeku uplně zablokován protože nechcu už nikdy řešit vztahy mezi [název webu odstraněn] a čepekem.
Alune, to tu opakuješ znovu a znovu. I s tímto sypáním si popele na hlavu. Myslím, že potřebuješ odbornou pomoc, potřebuješ dostat pod kontrolu pití a vyrovnat se s některými problémy. Pořád se vracíš k minulosti, kterou nezměníš, místo aby ses s tím vyrovnal, snažil se z toho vzít ponaučení, ale dál se tím neužíral. Pokud by byli ochotní si s tebou dát tu práci. Tím, že utečeš odsud, se tvoje problémy nevyřeší. Pokud tu nechceš být, je tvoje věc, abys sem nechodil. Píšeš, že nežádáš milost ani soucit, ale přesto jsi přišel. Nemyslím, že by admini měli radost, když někoho zablokují, myslím, že i je by potěšilo, kdyby ses dokázal vypořádat se svými problémy a mohli by tě odblokovat. Bohužel tento web nepodporuje kontrolu přístupu testem na alkohol. Chtěl bych navrhnout, aby ses zkusil zamyslet, čím bys sem mohl hodnotně přispět a co by sis odsud mohl pozitivního vzít. Aby ses zdržel zbytečných komentářů a po uplynutí banu na fóru zkusil hodnotně přispívat, zároveň bych požádal správce, aby v případě, že by tomu tak poté bylo, ti umožnili přístup na chat v případě, kdy by ses zdál střízlivý, což by mohl potvrdit někdo, s kým bys byl v kontaktu přes jiný kanál.alun píše: ↑pátek 1. 1. 2021, 4:59:38 Řeknu to narovinu chtěl bych aby byl můj profil zcela zablokovaný. Bohužel jsem se nepoučil z chyb které jsem udělal v minulosti. Nežádám od Vás slitování milost nebo soucit. Chci jen jedno a to abych už zde, nebo sem prostě neměl přístup žádný. Už tady nechci být čepek jako web mi nevyhovuje. Prosím admini o to abych už tady nemusel být. :-)