Máte rádi děti?

Reakce a podněty z řad veřejnosti - máte-li názor, myšlenku či nápad, který se týká našeho webu, nezdráhejte se ozvat!
Uživatelský avatar
An0nym

Máte rádi děti?

Nový příspěvek od An0nym »

Hlavou mi neustále vrtá tato otázka. Máte rádi děti? Teď nemyslím pouhou erotickou přitažlivost nebo náklonnost ale upřímný pocit mít někoho rád. K čemu byste to přirovnali? Mám rád děti jako... kamaráda, známého, přítele nebo jen jako objekt pro pozorování a vzhlížení? Je mezi vámi i někdo, koho děti eroticky přitahují, ale vůbec nic k nim necítí a jejich nevyzrálá osobnost mu není příjemná? Někdo, komu by se více líbil dospělý člověk s vzhledem dítěte než dítě samotné? Prosím, rozviňte své odpovědi.

Omlouvám se že jsem se vám řádně nepředstavil pod svým jménem. Je to kontroverzní téma. Nikdo nemusí vědět, že jsem se na něco takového ptal. Snažím se jen hledat odpovědi.Nikde jinde jsem je nenašel.
Uživatelský avatar
podivin
Správce poradny
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Příspěvky: 1584
Dal: 1811 poděkování
Dostal: 744 poděkování

Re: Máte rádi děti?

Nový příspěvek od podivin »

An0nym píše: sobota 19. 12. 2020, 9:57:13Hlavou mi neustále vrtá tato otázka. Máte rádi děti?
Miluju je tak, že pro mne znamenají víc než já sám. Miluju je tak moc, že jim nechci ublížit a ani je jen obtěžovat svými city, které by určitě ani nepochopily. Raději budu žít sám a smutný a nikdy jim lásku nevyznám, natož abych je nějak sexuálně obtěžoval, než abych jim tím nějak ublížil nebo je i jen uvedl do rozpaků. Musí mi stačit jen se setkat očima nebo se na ně usmát nebo, když na mne začnou mluvit, tak si aspoň povídat a maximálně, pokud se opravdu nějak dobře seznámíme, jak to tady někteří vypráví, tak si s nimi hrát jejich dětské hry (pro šťouraly, tím myslím žádné sexuální!!).

Ano, dospělá žena drobnější postavy a rysů by mne mohla přitahovat jako holčičky. Ale zažil jsem zajímavé "kouzlo" i u žen normálního růstu. Spíš bych řekl, že to je něco v pohledu nebo ve výrazu v obličeji, ale zatím jsem to přesně nedokázal popsat. Mohlo by to být něco jako "čistota duše", "zvědavost", "přímost". To je právě to, co mě na holčičkách přitahuje.

No ale našimi odpovědmi nenajdeš vlastní odpovědi. Co znamenají děti pro tebe? Jen sexuální objekt?
Tito uživatelé poděkovali autorovi podivin za příspěvek:
Gabriel Svoboda
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
Uživatelský avatar
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Příspěvky: 1081
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Re: Máte rádi děti?

Nový příspěvek od Mathias8 »

Obrázek
Tito uživatelé poděkovali autorovi Mathias8 za příspěvky (celkem 3):
podivin, Mack, Gabriel Svoboda
Uživatelský avatar
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Mám
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Příspěvky: 906
Dal: 145 poděkování
Dostal: 822 poděkování

Re: Máte rádi děti?

Nový příspěvek od Myš »

Děti mám rád jako sůl. Bez nich by by byl život plochý a nepříliš lákavý k snězení. Mluvím o dětech obecně, dívkách i chlapcích, školních i předškolních. Mám rád i děti, ke kterým nejsem fyzicky přitahován, což se týká cca kluků na druhém stupni ZŠ.
Naposledy upravil(a) Myš dne neděle 20. 12. 2020, 16:45:17, celkem upraveno 1 x.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Uživatelský avatar
Kiiax
Člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Praha
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Mea culpa. Mea maxima culpa
Příspěvky: 298
Dal: 280 poděkování
Dostal: 276 poděkování

Re: Máte rádi děti?

Nový příspěvek od Kiiax »

Já jsem tu asi jediná výjimka. Děti nemám rád, nemám je nerad, mám k nim neutrální citový vztah. Na jednu stranu je to výhoda, nechybí mi děti, nemám potřebu mít je kolem sebe, citově nestrádám. Ale asi nikdy nezažiju ty krásné pocity, kdy vás má dítě rádo. Což mi nevadí, protože nevím, jaké to je.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kiiax za příspěvky (celkem 2):
Tim, Gabriel Svoboda
Nejhorší vlastností člověka je nikdy nepřiznat omyl.
Uživatelský avatar
301
Registrovaný uživatel
Bydliště: Olomouc
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 14
Výkřik do tmy: Nechceme aby nás všichni litovali. Bolest patří k životu. Učí nás, chrání nás a ukazuje nám správný směr. Ačkoliv se nám děti líbí :'( , tak ten kdo dává naším rtům úsměv tak dává našemu srdci život :) . V tomto světě existuje silné štěstí: milovat a být milován.



Každý život je těžký a každý z nás dostal lekce přesně na míru. Proto neodsuzuj druhé, protože nikdy nevíš s čím si prošli.

Jsem člověk, který když dělá něco pro děti nebo se s nima kamarádí tak jim dává i svůj čas. Největší dárek, který můžeš někomu dát, je tvůj čas, protože když někomu daruješ svůj čas, daruješ mu kousek svého života, který už nikdy nevrátíš.

At už člověk potká skvělou partnerku... nebo dítě či někoho kdo se nám líbí, tak v životě nepotkáváme lidi jen tak náhodou. Naše cesty se protínají z nějakého důvodu.

Mám rád lidi, kteří nepotřebují nikomu nic dokazovat. Kráčí tiše a směle životem a zvedají ty kteří jsou se svojí orientací na dně svých sil.
Příspěvky: 119
Dal: 5 poděkování
Dostal: 128 poděkování

Re: Máte rádi děti?

Nový příspěvek od 301 »

Já mám rád děti hodně citově i když ta přitažlivost sexuální tam je. Mám je rád s tím že mě naplňuje se jim věnovat a dělat pro ně dobrý skutky. Jsem strašně nadšený když mám za sebou den kdy jsem s dítětem něco krásného zažil nebo mě čeká něco s dětmi. Některé děti mě vzrušuji víc některé míň, s tím že ti co se mi hodně líbí tak se s nimi chci seznámit a třeba s nimi chodit ven, hrát si s nimi atd. To je to co chci a být pro ně dobrý kamarád.

(A to si si vemte že takového člověka by lidi nejraději ukřižovali)
Tito uživatelé poděkovali autorovi 301 za příspěvek:
podivin
Uživatelský avatar
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
Bydliště: Brno
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Příspěvky: 791
Dal: 449 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Máte rádi děti?

Nový příspěvek od Tim »

Děti mne přitahují a rád v jejich prostředí trávím čas ale že bych měl nějakou potřebu přímé interakce to se říct nedá. Nejsem trpělivý člověk takže mne dříve nebo později začnou rozčilovat. Děti jsou zvídavé, upřímné a plné snů, což je na nich nádherné ale na morouse jako já jsou příliš živé.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Little Hero
Registrovaný uživatel
Bydliště: Plzeň
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 5
ve věku do: 12
Příspěvky: 151
Dal: 18 poděkování
Dostal: 47 poděkování

Re: Máte rádi děti?

Nový příspěvek od Little Hero »

Jistěže mám. To je přece to, co mě na dětech přitahuje, i když samozřejmě, přitahujou mě i eroticky, ale kupodivu ne ty, které nějak blíž neznám, což je drtivá většina. A k téhle skupině se ještě řadí i ty děti, které mě eroticky nepřitahují, ani kdybych je blíž znal. Jsem totiž dost vybíravý pedofil. :D Ale jinak jsou pro mě děti esteticky dokonalé bytůstky s čistým upřímným srdíčkem a veselou zvídavostí. Je krásné vidět šťastné dítě. V mém případě mě i dost přitahujou mladé štíhlé ženy, jsou v určitých ohledech celkem podobné dětem.
Uživatelský avatar
Pipo
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 11
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: "And I'm young enough to look at
and far too old to see..."
Příspěvky: 208
Dal: 41 poděkování
Dostal: 67 poděkování

Re: Máte rádi děti?

Nový příspěvek od Pipo »

Jasné! :)
Ale zaujímavé je, že to tak vždy nebolo... Keď som bol ešte tínedžer, tak mi napríklad išli dosť na nervy :D
Až po dvadsiatke sa to samé od seba zmenilo.
Mám ich veľmi rád a rozumiem si s nimi. Deti tiež reagujú veľmi pozitívne, lebo ich ani neprehliadam, ani sa na ne nedívam, obrazne povedané, zhora ako mnohí dospelí. A ocenia férové zaobchádzanie. Ale je pravda, že s niektorými menšími deťmi vyložene kontakt nevyhľadávam. Vedia byť totiž nesmierne náročné - vyšťavia ma z akejkoľvek energie :D Nevedel by som si predstaviť byť otcom na "plný úväzok". :D Strýko či starší kamarát, to je iné, to mi vyhovuje a deckám tiež.
Najlepšie si ale rozumiem s pubertiakmi. Taký, aký mám preferenčný rámec, psychicky som asi tak nastavený, že im najlepšie rozumiem a dobre sa spolu cítime.
Uživatelský avatar
Děvčátko z hor
Na trestné lavici
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
ve věku do: 99
Příspěvky: 10
Dal: 2 poděkování
Dostal: 5 poděkování

Re: Máte rádi děti?

Nový příspěvek od Děvčátko z hor »

Ač nejsem pedofil, tak odpovím. Bez dětí by byl tento svět prázdný a smutný. Děti se umí upřímně radovat a stačí jim k tomu málo. Také jsou zvídavé, spontánní a čilé. Děti mám ráda po nesexuální rovině, ale jen ty dobře vychované. Nechtěla bych mít doma dítě, které se v obchodě začne válet po podlaze a křičet, když mu nekoupíte to co chce. Jinak o dětech jsem hlouběji nepřemýšlela, ze zdravotních důvodů je nemůžu mít a adoptované kvůli složitým byrokratickým procesům zatím nechci. Možná je tohle ten důvod, proč si hraju na holčičku. Snažím se stát se tím, co nemůžu mít.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Děvčátko z hor za příspěvek:
podivin
Uživatelský avatar
Pipo
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 11
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: "And I'm young enough to look at
and far too old to see..."
Příspěvky: 208
Dal: 41 poděkování
Dostal: 67 poděkování

Re: Máte rádi děti?

Nový příspěvek od Pipo »

Tak, deti môžeš vychovať, alebo sa o to aspoň pokúsiť :D, ak sa hádžu o zem, keď im nechceš čosi kúpiť... :)
Možno je to jeden z dôvodov, čo uvádzaš, ale osobne si to nemyslím, ľudia, ktorí majú detský roleplay si z takého či onakého dôvodu skôr potrebujú detsvo opäť prežiť. Zväčša kompenzácia za vlastné detstvo.
Uživatelský avatar
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Příspěvky: 7971
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Máte rádi děti?

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Já se přidávám ke Kiiaxovi a Timovi. Děti mám rád, ale kdyby se ke mně nějaké dítě dostalo blíž, tak nevím, co bych s ním vlastně dělal - kromě toho, že bych na něj koukal.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Pavel1
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 4
ve věku do: 14
Kontakt: mail: [email protected]
Whatsapp : ‪+420 605 779 951‬
Session id : 0554caf41c3a21f6d6ea3664cd66e2d654a44858d07705bab1e0a485d6e21f611b
Výkřik do tmy: Miluju dětský smích
Příspěvky: 148
Dal: 537 poděkování
Dostal: 61 poděkování

Re: Máte rádi děti?

Nový příspěvek od Pavel1 »

To záleží, k dětem obecně když je neznám, mě to přitahuje a cítím se s nimi dobře. A pravda, i když je neznám, od počátku se mi vždy na dětech nejvíc asi líbí jejich hravost , úsměv,.. zkratka jsem rád v přítomnosti šťastných děti abych byl konkrétnější.
A pokud je nějaké i cizi dítě nešťastné, mám potřebu mu pomoci.

Něco jiného ovšem je, pokud nějaké dítě/ děti znám již déle, čím déle děti znám, tím více mi na nich záleží.

Jeden chlapec mi hodně přirostl k srdci, a to na tolik, že pokud má nějaký vážný problém, nemohu v noci spát a musím stále myslet na to, jak se má, jak bych mu mohl pomoci, a že jediné po čem toužím, je vidět ho spokojeného a šťastného.
A naopak pokud je šťastný, jeho radost a dětský úsměv mě nabijí energií a přináší radost.

Většinou jsem spíše jako “ věcně unavený holub “, hlavně kduy chodím do práce.
ovšem když jsem s dětmi, proměním se v “ ranní ptáče “ i “ noční sovu “ .

Obecně bych svůj přístup a vztah k dětem popsal asi jako kamarádský, ovšem když mi dítě přirostlo k srdci, je má láska nejspíš trochu jakoby rodičovská. Zkratka záleží mi na něm, a dělám si o něho starosti.

Také zajímavé je, že sám jsem řekněme i šmrncnutý lehčí specifickou formou sadismu, na což samozřejmě stačí fantazie ( musí) a umím se ovládat , ovšem pokud nějaké dítě znám lépe, nebo mi dokonce přiroste k srdci jak jsem psal víše, nedovedl bych mu ublížit dokonce ani ve svých myšlenkách, a dokonce i nekalé myšlenky s jinými dětmi nebo s vymyšlenými jen ve fantazii odpadají, protože pravá láska ke které nasili v žádném případě nepatří, je silnější.

Jak je ten vtip : jaký je rozdíl mezi učitelem a pedofilem ?
Pedofil má ty děti alespoň upřímně rád.

Tento vtip je pravdivější, nej si mnoho lidi myslí.

Je to nejspíše dost podobné , jako u jiných orientaci.
Pokud jste heterosexuál, jistě se cítíte dobře mezi sexy mladými děvčaty, jistě vám na nich více záleží, pokud jde o dobrou kamarádku, a jistě vám nejvíce záleží když se zamilujete.
U pedofilie je to v podstatě to stejné.
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne neděle 13. 2. 2022, 17:49:17, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Po registraci přiřazen příspěvek návštěvníka k profilu.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů