Společné vlastnosti lidí s menšinovou sexuální orientací

Diskuze o důležitých či zajímavých tématech, jež přímo nesouvisí s dětmi, pedofilií či reakcemi na články v médiích.
StrangerByNight
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 10
ve věku do: 15
Dal: 8 poděkování
Dostal: 22 poděkování

Společné vlastnosti lidí s menšinovou sexuální orientací

Nový příspěvek od StrangerByNight »

Nevím, jak to máte vy ostatní..., ale přijde mi, že sexuální orientace vymezuje lidi spíš negativně než pozitivně. V tom smyslu, že ve vztahu k dospělé ženě je pedofil, hebefil nebo efebofil v důsledku toho, že ho přitom neovládá testosteron, více podobný gayovi než heterákovi. Např. v tom smyslu, že mu touha po sexu neparalyzuje estetické cítění.

Kolegové v práci si o mně dost možná myslí, že jsem gay, protože když už nějaké kolegyni složím kompliment, pak je to z toho titulu, že si na sebe pořídila něco, co jí sluší (namísto toho, aby dřela jak mezek v posilovně a držela drastické diety jenom proto, aby se vešla do něčeho, co sluší tak maximálně virtuálním fitness modelkám z Instagramu), nebo že její nový účes je hezčí než ten předchozí.
Lukranas
Na trestné lavici
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 5
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Dal: 128 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Společné vlastnosti lidí s menšinovou sexuální orientací

Nový příspěvek od Lukranas »

Také mi to přijde, že na své vrstevnice více nahlížím dle jejich vlastností než moji kamarádi. Jsem velmi společenský člověk a své kamarádky si nevybírám dle vzhledu (vzhled mi u dospělých žen vůbec nic neříká), ale dle společných aktivit (např. rybaření), zajmů a toho, jak si rozumíme. Když jsem někde s kamarádkou, tak si lidé myslí, že spolu chodíme, ale přitom jde jen o kamarádství a vztah mě ani nijak neláká.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se opakovaně i po upozornění provinil proti pravidlům i základním principům Československé pedofilní komunity (viz vlákno o prohřešcích v sekci Tresty a varování). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, přestože se jedná již o několikátý duplicitní účet uživatele Hebeš po zaBANování jeho původního účtu.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1176 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Společné vlastnosti lidí s menšinovou sexuální orientací

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Od více pedofilů jsem slyšel historky, že jim jejich gynekofilní kolegové závidí, jak se dokážou přirozeně chovat k ženám - zatímco ti gynekofilové se před ženami třesou nervozitou. Ti pedofilové se pro změnu třesou před dětmi a závidí gynekofilům, že jsou v přítomnosti dětí klidní.