Reakce a podněty z řad veřejnosti - máte-li názor, myšlenku či nápad, který se týká našeho webu, nezdráhejte se ozvat!
Dominik

Nový příspěvek od Dominik »

Opravdu bych vás rád pochopil něco jsem si o tom už přečetl ale zaráží mě jedna věc a celkově to kazí dobrý a slušný dojem. Nemůžu si nevšimnout že mnozí z vás mají avatary se sexuálním podtextem. Opravdu mi z toho běhá husí kůže po zádech že se tak někteří prezentujete. Jmenovitě jde o o vás:

topkapi - skoro nahý indián s vystrčeným pozadím
filip - milenecká dvojice dvou chlapců
Varys - dívka oblečená jako sexuální domina
Ninja - spoře oděný chlapec jen ve spodním prádle
Makrak - animovaná dívčí postava s psím obojkem podněcuje k myšlence že je dítě sexuálně submisivní věc a je to velmi neuctivé
Dále měl jeden uživatel dívčí avatar s mlékem v okolí rtů, to zase evokuje představu mužského sekretu tudíž je taková fotografie u dětí zcela sexualizující a nepřípustná. Naštěstí ji už smazal.

Budu rád když se nad touto sexualizací dětí zamyslíte a dáte si jako avatar něco vhodného. Opravdu to z vaší strany nepůsobí dobře.
Naposledy upravil(a) pbd dne úterý 17. 11. 2020, 17:08:50, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Přidány odkazy na zmíněné profily
Silesia
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Dal: 313 poděkování
Dostal: 258 poděkování

Re: Avatary se sexuálním podtextem

Nový příspěvek od Silesia »

Hezký den Dominiku. Rád bych se zeptal proč by chlapec ve spodním prádle měl být vnímán jakkoli sexuálně. Čtení fotek vždy částečně projektuje i toho kdo výklad provádí.
Ale netvrdím, že bychom se nad avatary neměli zamyslet.
Cykle02
Mediální analytik
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Dal: 365 poděkování
Dostal: 2433 poděkování

Nový příspěvek od Cykle02 »

Háhám dotyčný bude ten případ, kterému přijde i nevhodná holčička s banánem v reklamě na auta. Fakt nepochopím lidi co nemají na práci nic lepšího, než někomu lustrovat avatary.
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
Teenbl
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Kontakt: [email protected]
Dal: 297 poděkování
Dostal: 543 poděkování

Nový příspěvek od Teenbl »

Chápu, že avatáry můžou budit emoce, osobně bych byl pro zákaz či aspoň doporučení, ať zde nejsou avatáry s reálnými dětmi, nicméně Tebou uvedené profily snad s výjimkou Filipa mi přijdou ok. Ta sexuální domina je postava z filmu Kick ASS, superhrdinka, žádný sexuální kontext tedy nemá. Fotka ve spodním prádle je bez dalšího taky v pořádku.
Kiiax
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Výkřik do tmy: Mea culpa. Mea maxima culpa
Dal: 280 poděkování
Dostal: 277 poděkování

Nový příspěvek od Kiiax »

Zajímavé. Nikdy mě nenapadlo hledat něco sexuálního v avatarech. Snad ani můj avatar není sexuálně zaměřen (nemám tam kalhoty).
Nejhorší vlastností člověka je nikdy nepřiznat omyl.
podivin
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 2021 poděkování
Dostal: 853 poděkování

Nový příspěvek od podivin »

Kiiax píše: sobota 14. 11. 2020, 17:51:56 Zajímavé. Nikdy mě nenapadlo hledat něco sexuálního v avatarech. Snad ani můj avatar není sexuálně zaměřen (nemám tam kalhoty).
Máš tam tvoje dlouhý vlasy - zeptej se Michaely, co si o tom myslí :D
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
Kiiax
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
Výkřik do tmy: Mea culpa. Mea maxima culpa
Dal: 280 poděkování
Dostal: 277 poděkování

Nový příspěvek od Kiiax »

podivin píše: sobota 14. 11. 2020, 18:08:12
Kiiax píše: sobota 14. 11. 2020, 17:51:56 Zajímavé. Nikdy mě nenapadlo hledat něco sexuálního v avatarech. Snad ani můj avatar není sexuálně zaměřen (nemám tam kalhoty).
Máš tam tvoje dlouhý vlasy - zeptej se Michaely, co si o tom myslí :D
A sakra. A pak, kdo je tu úchyl.... :D
Nejhorší vlastností člověka je nikdy nepřiznat omyl.
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
Líbí se mi: Chlapci
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Dal: 451 poděkování

Nový příspěvek od Tim »

A máš tam ponožky? :D
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Dal: 565 poděkování
Dostal: 723 poděkování

Nový příspěvek od Daniel »

A do háje, teď mi došlo, že moje současná avatarka je úplně nahá. A ještě ke všemu je na obrázku vidět její odhalený zadeček *lol*

Ale teď vážné, vzpomínám, že tady bylo několik avatarů, které bych si já sám určitě nevybral (jako třeba avatar Nekrofilky Zuzky), ale sexuálního podtextu jsem si u žádného z avatarů zatím nevšiml. Možná to bude tím, že u nich žádný sexuální podtext nehledám.
Cykle02 píše: sobota 14. 11. 2020, 16:30:48 Háhám dotyčný bude ten případ, kterému přijde i nevhodná holčička s banánem v reklamě na auta. Fakt nepochopím lidi co nemají na práci nic lepšího, než někomu lustrovat avatary.
Asi tak nějak.
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ