Hodně peněz nebo změna orientace?

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
Kiiax
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Mea culpa. Mea maxima culpa
Dal: 280 poděkování
Dostal: 277 poděkování

Re: Covid-19?

Nový příspěvek od Kiiax »

Můj děda onemocněl COVIDem. Na to, že je těžký kuřák a má spoustu stařeckých onemocnění to zvládl velmi dobře. Byl to bezpříznakový průběh. Ale není to důvod, aby se tato nemoc zlehčovala. Je zákeřná. Nejhorší je její bezpříznakové nosičství, schopnost nemocného nakazit další, protože když člověku není blbě, tak nezůstane doma. Ani nemůže.

Je zákeřný ještě v jedné věci. Velmi rychle mění stav nemocného k horšímu. Ráno si povídáte s pacientem, je v pohodě a po obědě ho dáváte na JIP, nebo hůř, do pytle. Tento překotný stav není běžný, ale málo jich také není. Bohužel napadá i cévy (proto se někteří připojují na ECMO-mimotělní oběh).

Opatření v podobě roušek mají smysl. Bohužel ekonomiku jsme jinými opatřeními vyčerpali už na jaře. A vláda ztěžuje či rovnou znemožňuje podporu podnikatelů. Věřím, že do Vánoc se začne rozvolňovat, ale další lockdown po novém roce ekonomika neustojí. Už nyní nás čeká velká krize.
Nejhorší vlastností člověka je nikdy nepřiznat omyl.
podivin
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 2061 poděkování
Dostal: 868 poděkování

Re: Váš osobnostní typ?

Nový příspěvek od podivin »

Já se odhaduju na melancholika.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
podivin
Administrátor
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí

Re: hra Moral Machine

Aha! Na začátku jsem myslel, jak bych zareagoval já. A ono to je self-driving car! No to by hlavně nemělo vůbec jezdit, když nedokáže včas zabrzdit! Od toho to má být self-driving car, aby to eliminovala chyby a nepozornost lidského řidiče. To nemohu odpovídat, protože nenabízejí ty možnosti, které bych chtěl, aby to auto dělalo.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
podivin
Administrátor

Re: Covid-19?

Kiiax píše: sobota 14. 11. 2020, 17:19:28 Můj děda onemocněl COVIDem. Na to, že je těžký kuřák a má spoustu stařeckých onemocnění to zvládl velmi dobře. Byl to bezpříznakový průběh.
Ty bláho, tak to měl asi hodně štestí, ne? Co jsem slyšel, tak staří lidé jsou rizikoví a mají s tím problém.

No, ono by možná stačila jen základní pravidla, ale holt by je lidi museli plnit. Třeba i ty roušky při setkání s jinými lidmi a udržovat odstup. Možná by to aspoň trochu omezilo šíření. Jenže když se lidi musí cítit jako rebelové a pravidla porušovat, tak holt nic a pomůže jen lockdown.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 17 poděkování
Dostal: 522 poděkování

Re: Problémy se zákonem kvůli pedofili?

Nový příspěvek od Jednorozec »

Lukranas píše: pátek 13. 11. 2020, 23:31:57 Měl někdo z vás kvůli pedofili problémy se zákonem? Já nikdy. A jak se vlastně k takovým pedofilům stavíte? Odsuzujete je?
Lidé se neposuzují podle toho jakou jak vypadají, jak jsou staří či mají sexuální orientaci. Lide se posuzují podle svých činů. Pro ty zbožnější, podle ovoce poznáš strom.
To dost souvisí i s tím jak se na koho kdo dívá. když někdo ubližuje jiným a dělá to vědomě a třeba i dlouhodobě těžko může čekat soucit jiných. Pokud někdo z neznalosti či shodou okolností udělá chybu a nikomu ublížit nechtěl, pak je to dost rozdíl a určitě minimálně u té části lidí do toho vidí najde nějaké pochopení.
Záměrně zcela vynechávám případ kdy se dotyčný dostal do problému se zákonem aniž by někomu nějak ubližoval (například ti co je zavřeli v některých zemích za lolicon či "příliš mladou" sexdoll u mne mají nejen pochopení ale i podporu).
A vrcholem je případ kdy studentka přednese referát o pedofilii na konferenci a stane se lovnou zvěří pro bandu hlupáků a darebáků ze společnosti. Ta si u mně zaslouží "pedonobelovku" a čestné místo v galerii (něco jako spravedlivý mezi národy) v izraeli.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 17 poděkování
Dostal: 522 poděkování

Re: Co se vám líbí na dětech?

Nový příspěvek od Jednorozec »

Já nevím jestli to jde takhle vůbec napsat. Ony jsou děti obecně roztomilé a dětský vzhled je pro člověka líbivý snad vrozeně a to nejen pro pedofily (takže se nám pak líbí i koťátka štěňátka atd.) a pokud se někomu děti nelíbí tak dost možná trpí nějakou poruchou/odchylkou. Jde spíš o to že když se nám někdo líbí tak že vás přitahuje (třeba nějaká nádherná 10letá holčička) a nebo se do něj navíc i zamilujete, tak je na ní hezké prakticky všecko :0)
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 472 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Re: Pro BL - líbí se vám vaše fotky z dětství?

Nový příspěvek od simgiran »

No, řekl bych, že na nich vypadám lépe než teď. Hlavně se ale líbí jiným BL. :D
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 472 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Re: Masturbační abstinence

Nový příspěvek od simgiran »

Lukranas píše: sobota 14. 11. 2020, 12:04:53 Tak 13 let jsem jí držel, než jsem zjistil, že jde masturbovat :D
Připomněl jsi mi, jak jsem vyplňoval nějaké dotazníky v rámci studie NÚDZ. Bylo to ve spolupráci s jinými výzkumnými centry, tak ty dotazníky byly stejné. Blbě tam tedy přeložili "football" jako fotbal, přičemž ten dotazník byl patrně z USA a myslel se tím "handegg", tedy americký fotbal. Ale hlavně ten dotazník měl docela dost blbých otázek celkově (a za to překlad nemohl), mimo jiné se tam ptali, jestli bylo období, kdy jsem o sobě nevěděl. Ten dotazník byl dlouhý jak týden (a další dotazníky), zabil jsem tím celou cestu domů, tak už jsem tam psal poznámky. U té otázky jsem jim tam zaškrtl "ano" a připsal "říká se tomu kojenecké období". ;)
Lukranas
Na trestné lavici
Líbí se mi: Chlapci
ve věku do: 12
Dal: 124 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Jste tu všichni Češi?

Nový příspěvek od Lukranas »

Napadla mě zajímavá otázka. Jste tu všichni, kdo píšete česky, Češi nebo i přistěhovalci z jiných zemí, třeba z Ukrajiny? Jsou tu třeba nějací Romové?
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se opakovaně i po upozornění provinil proti pravidlům i základním principům Československé pedofilní komunity (viz vlákno o prohřešcích v sekci Tresty a varování). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, přestože se jedná již o několikátý duplicitní účet uživatele Hebeš po zaBANování jeho původního účtu.
Lukranas
Na trestné lavici

Re: Země do nichž se připojuje Tor

podivin píše: sobota 14. 11. 2020, 14:29:43 Hele, tvoje témata opravdu vypadají jako bys tu chtěl zaplenit fórum. Ohledně TORu se ptej spíš na TOR fórech, ale ne, není to jen Německo. Ale TOR se dá ale nastavit, aby používal jen exit nody z vybraných států.
Dík za informace
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se opakovaně i po upozornění provinil proti pravidlům i základním principům Československé pedofilní komunity (viz vlákno o prohřešcích v sekci Tresty a varování). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, přestože se jedná již o několikátý duplicitní účet uživatele Hebeš po zaBANování jeho původního účtu.
Filip
Člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 586 poděkování
Dostal: 378 poděkování

Re: Lukranas

Nový příspěvek od Filip »

Ahoj, vítam ťa na čepeku. :)
Lukranas
Na trestné lavici

Re: Lukranas

Filip píše: neděle 15. 11. 2020, 14:36:43 Ahoj, vítam ťa na čepeku. :)
Děkuji :)
Lukranas
Na trestné lavici

Re: Váš osobnostní typ?

https://www.16personalities.com/cs
Zajímavý test osobnosti.
Lukranas
Na trestné lavici

Re: hra Moral Machine

Gabriel Svoboda píše: sobota 14. 11. 2020, 17:18:30 Mně vyšlo, že nejvíc zachraňuju mladé ženy a nejvíc zabíjím staré ženy. Ale vyplnil jsem si to jen tak pro zábavu. Kdybych se nad každou situací hlouběji zamýšlel, byly by možná výsledky jiné.
Což to může být o náhodě, třeba mladé ženy ve tvé hře často jely v autě s holčičkou nebo chlapečkem.